Amsterdam

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-07-07 @ 00:58:16
Ja nu kommer det till slut ett inlägg. Vet inte riktigt vad som hände där med bloggningen. Lovade mig själv att blogga varje dag i Amsterdam, men bloggade ingenting alls. Och nu är det typ två veckor sedan jag var där och jag har fortfarande inte uppdaterat. Har inte orkat helt enkelt. Har mycket att berätta dessutom. Men kan först ta och klistra in denna videon jag gjort om Amsterdam så att ni som är nyfikna får se hur jag haft det: 
Är väldigt nöjd med den så hoppas ni tittar och gillar! 
 
Amsterdam är verkligen en otroligt härlig stad. Vi hade så himla kul och jag tror att både jag och Sanna ser Amsterdam lite som "vårt" nu. Our city, liksom. Det bästa var definitivt att cykla igenom staden sista dagen i solen och bara se sig omkring. Det var lite läskigt i början och jag som inte har cyklat på flera år var asnervös, men efter någon timme var man riktigt duktig på det, och i slutet tror jag att både hon och jag kände oss som riktiga "Amsterdamare" på våra cyklar. Förutom det så var vi ute på två klubbar, vilket var väldigt speciellt. Tio gånger så hög musik, de ända sittplatserna fanns i rökrummet (som btw var inomhus) och där satt alla dessutom och rökte jointar. Väldigt annorlunda. Vi var också inne i en coffeeshop vilket kändes hur kriminellt som helst men det var intressant och se, och vi satt och tog en (vanlig) té där inne. Haha väldigt udda måste jag säga. Mycket shopping och sightseeing blev det också. Ja, ni ser nog på filmen. Väldigt nöjd med resan!
 
Och nu över till det andra jag har att snacka om. En spännande nyhet sådär. Som faktiskt har med Holland att göra också... Jag har fått jobb! I HOLLAND! Helt sjukt!! Har väl nämnt att jag sökt Au Pair jobb lite här och var och Europa och nu hittade jag faktiskt till slut en väldigt trevlig familj som bor precis utanför Amsterdam. Jag åker dit den 31 Augusti och kommer vara borta i minst 9 månader! Superläskigt men ändå superhäfigt och roligt på samma gång. Även om jag är rädd kan jag knappt vänta! Kommer verkligen bli en upplevelse. Jag hoppas på många nya vänner, erfarenhet och upplevelser. Åh kommer bli så nice. 
 
Nu måste jag faktiskt ta och lägga mig men jag är glad över att jag faktiskt fick till ett inlägg till slut. Då slipper jag gå omkring och ha ångest över det! Hah! Ha det så bra nu allihopa så hörs vi snart igen!