RÅTTA

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 22:18:52
Ni vet bilden jag la upp i något inlägg här under ("kuslig hörna") ?
IDAG, när vi gick där... precis där pappa posá igår (en bild jag inte la upp), så låg det en död råtta precis där! Och jag började skratta som tusan, för när vi gick där igår, skämtade Thomas om att "Jack The Ripper killed his first victim here", och försökte skrämma oss. Och sen dagen efter ligger det en död råtta där, skumt eller vad?




bilder från kinaresturangen

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 17:54:41

on our way..


Pappa och Ingalill framför London Eye & Big Ben (+ bil)


Bobby och hans flickvän Kate!




Beställer maten


Thomas




precis innan vi sa hejdå


hyper

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 17:29:05

Kom nyss hem efter en tur i affärer, har druckit typ två kaffe & en redbull än så länge, så jag är ganska hyper. Btw, najs mössa jag har va ;)?


kinaresturang

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-30 @ 12:22:19
Godmorgon (eller Goddag) på er!

Igårkväll var trevligt, vi åt middag på en kinaresturang (vilket jag aldrig gjort förr).
Och jag åt jag vet inte vad, började äta på något som såg ut som typ fried chicken. Så fick jag höra att det var bläckfisk. Höll ärligt talat på att spy när jag hörde det. Sen kunde jag knappt äta något utan att fråga vad det var först. Vi åt där för att fira Bobby som fyllde år den 25:te. Han fick en morgonrock av Ingalill som han genast satte på sig thaha! Vi åkte hem runt halv elva, trötta och nöjda.

Fast tyvärr verkar inte min pappa vara van vid sådan här mat! Hans specialitet är ju typ makaroner och HP sås. Och han åt jättemycket, så nu mår han mindre bra om man säger så. Därför ska jag och Ingalill ut själva och äta frukost och shoppa lite innan vi ska möta upp pojkarna igen! Puss å hej!


När Bobby fick sin morgonrock


En omgång av maten


haha!

Video - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 12:05:20

Snacka om att Ingalill är dålig på att fota, från vänster; Bobby, Thomas & Stefan!


bilder från idag!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 01:04:32

Frukost!


Kuslig hörna


Jag ville inte vara med på bilden, men pappa lät mig inte gå :P


igårkväll (28 januari)

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 00:52:35

Thomas
















Videoinlägg

Video - Kommentarer (0)
2011-01-29 @ 11:37:48

Videoinlägg från tidigare imorse! 
Nu är klockan halv 11 här i London och vi ska snart möta upp Ingalills söner och äta frukost!

Igår så somnade jag direkt jag landade på kudden alltså, säger mer om vad som hände igår i videon! Puss


på hotellet

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-28 @ 18:19:58
Hej! Nu är jag äntligen framme i London! Bor på ett fint hotell precis vid sidan av innerstan typ. Kom hit runt fyra efter en låång resa. Vi stack nämligen runt 9 på morgonen, men fastnade i en bilkö i typ 1½ timme. Så vi var jättenervösa över att missa planet. Men som tur va flöt det på bra så fort vi kommit igenom bilkön. Flyget gick var inte så jobbigt därimot, förutom när vi landade. Då fick jag den där smärtan i öronen jag fick innan jag fick tinnitus på planet i somras. Men det gick bra ändå. Thomas stod på flygplatsen och väntade, så vi satte oss direkt i bilen och åkte mot London! Tog ca. en timme. Blev riktigt chockad när jag kom till hotellet eftersom att vi hade sett det förra året när vi gick omkring här i London, och jag sa att det verkade se fint ut. Så skulle vi bo där nu! Dessutom är det mysig utsikt från vårt fönster!


hahah, så här glad och upprymd var jag när vi kom till hotellet!






nervös

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-27 @ 23:12:54
Nu börjar jag faktiskt bli riktigt nervös, planet går klockan tolv.. Så vi åker klockan nio. En timme kvar alltså.Har precis duschat och ska göra mig i ordning och packa resten av grejerna. Jag kommer hem på Måndag!


utmattad

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-26 @ 21:17:37
Hej hej på er! Förlåt att jag inte uppdaterat, men jag är såå slut! Igår var jag på öppet hus på Kärrtorps gymnasium, och idag har jag varit på museum hela dagen och sen jobbat i kaféet i min skolas öppet hus i 2½ timme på kvällen. Kom hem vid klockan åtta och har precis duschat. Är så trött så jag knappt vet var jag är kan jag säga. Men imorgon är sista dagen för mig i skolan innan jag åker till London på fredag, yeey! 


Bild jag tog sist jag var i London för över ett år sedan.


Gammal bild!

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-25 @ 21:58:41

Är för trött för att skriva, så ni får en gammal bild på Bella & Natta istället! Skriver mer imorgon, puss!


god morgon

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-24 @ 07:59:04

Godmorgon på er! Nu ska jag åka till skolan. Är sjukt trött, sov jättedåligt inatt. Så kom pappa in mitt i natten och väckte mig för att han trodde det var morgon, thaha :P Vi hörs!


T.I. - Castle Walls ft. Christina Aguilera

Music - Kommentarer (1)
2011-01-23 @ 14:06:36


Easy A

Hiss eller Diss - Kommentarer (0)
2011-01-22 @ 21:21:26

var asgrym! HISS


BIO

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-22 @ 17:17:37

Strax ska jag iväg på bio med Bella, mysigt!


Öppet hus

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-20 @ 21:53:10
Hejhej! 

Idag har det varit en lång dag, eller, slutade skolan tidigt, men har varit igång sedan klockan halv 7 idag! När skolan slutade klockan fem i två stack jag nämligen direkt till mammas jobb (dagis) och var där tills hon slutade eftersom att vi direkt efter skulle till öppet hus på John Bauer gymnasiet. Men det jag inte visste var att mamma inte slutade förns klockan fem! Så fick sitta där och "jobba" tills dess. I alla fall, när hon slutade gick vi iväg och åt på McDonalds, och fick faktiskt lite tid över så vi stack och kollade på nya jeans till mig eftersom att jag bara använder mina svarta jeans nu förtiden. Har ju inga vanliga jeans som jag "gillar", och jag var ju dum nog att klippa sönder mina favoritjeans i somras..! Hittade faktiskt ett par bra på gina tricot, är bara rädd att de ska töjas ut som mina senast-köpa jeans. De sitter ju helt löst nu. När vi köpt dem åkte vi direkt till gymnasiet där vi kollade lite hur det såg ut och fick information osv. verkade vara en jättebra skola! Defintivt ett förstahandsval. Såg några jag kände, och faktiskt träffade jag på Emma som gick på samma dagis som jag och hennes mamma, och så såg jag bara en kille som gick i min gamla skola i ettan. Typ en sån människa man tror att man aldrig kommer stöta på någonsin igen, thaha :P Tänk va skumt om man började i samma klass igen, när man gick de typ 3-4 första åren i skolan tillsammans, sen inte höras av på över 6 år. Jättekonstigt att börja i samma klass då igen ju. Men aja! Ska gå på många andra öppet hus, så det är ju inte säkert att det blir den skolan. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila, är helt trött i benen!


LÄÄÄNGTAR!

Video - Kommentarer (0)
2011-01-18 @ 21:01:10

Justin Bieber: 'Never Say Never' Exclusive Clip from Hollyscoop on Vimeo.



Mår bättre

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-18 @ 19:14:37
Nu mår jag mycket bättre, mår fortfarande illa men inte lika mycket!

Stannade faktiskt hemma idag eftersom att jag började må mer och mer illa efter frukosten. Men det gick för det mesta över under dagen. Blev också glad när mamma kom hem eftersom att hon hade köpt lite nya kläder till mig. Ett nytt linne och en ny tröja som jag redan har fast i en annan färg, tyvärr samma färg som Fanny har! :/ Så fick jag också lite strumpor eftersom att alla mina strumpor har gått sönder på samma ställe på grund av mina skor. Nu har jag precis tagit en dusch och ska sätta mig med SO. Kommer förmodligen till skolan imorgon! Mår ju bättre!


WORST NIGHT IN MY LIFE

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-18 @ 08:28:48
Har haft en av de värsta nätterna i mitt liv.. verkligen.

Sov två timmar totalt inatt. Det började när jag gick och la mig i sängen, min mun vattnades hela tiden och jag kände mig lite sur i magen, fast jag hade ätit en blodapelsin precis innan jag la mig, så tänkte att det berodde på det. Men min fantasi brukar ju oftast drifta iväg, och jag har alltid vetat att munnen vattnas innan man kommer spy. Så hade värsta scenariot att jag kommer bli magsjuk och allting, så jag la mig och läste en stund. Läste bara början och slutet, sen orkade jag inte mer och försökte sova igen. Funkade inte, höll på så fram och tillbaka med läsning i typ en och en halv timme. Sen började jag faktiskt må illa på riktigt, låg och vred och vände på mig, gick på toa och bara satt upp i sängen ända tills klockan halv tre, då jag tillslut gick och sa till min mamma att jag mådde illa. Men eftersom att jag mår illa ganska ofta pga fantasi tog hon det inte så allvarligt och sa att jag bara skulle sluta tänka  på det, jag sa okej och gick och la mig igen. En kvart senare var det ännu värre, och jag kände att jag inte klarade av att bara ligga i sängen och vänta på å spy, så jag gick ner till vardagsrummet och gick, bara gick fram och tillbaka, det hörde min mamma och hon kom ner och fråga om jag mådde jätteilla och om jag trodde att jag skulle spy och så, jag sa att jag trodde att jag skulle göra det. Så tog hon hinken från papperskorgen och ställde i mitt rum, sen sa hon att det bara var att spy där i, för hon kunde inte sitta uppe med mig eftersom att hon skulle jobba tidigt nästa morgon. Och faktiskt, runt tre somnade jag. Vaknade till senare och såg att klockan bara hade blivit fyra och att jag bara sovit en timme. Sen blev det som värst, jag gick upp på toa, gick lite, gick och la mig, hade börjat skaka som fan i både ben och armar, kunde knappt gå. Sen började det brännas upp i halsen, och jag grät och tänkte att "nu är det nära", höll på att få upp spya runt två gånger men jag kämpade och höll det nere, och för första gången någonsin i mitt liv har jag faktiskt funderat på om jag ska stoppa ner fingrarna i halsen och få upp skiten, så jag slipper må illa. Men jag vågade inte eftersom att jag var rädd att jag fortfarande skulle må illa efter, och då skulle det ju bara vara fail för min del. Låg och försökte sova och läste lite också till halv sex, då jag äntligen somnade om. Mamma kom in i mitt rum vid sju och frågade om jag sovit något, sen sa hon att jag kunde försöka sova i en timme till. Men det gick inte fast jag var jättetrött och utmattad. 
Eller, det är jag ju fortfarande, och jag skakar fortfarande lite i armarna. Mamma tvinga i mig lite gröt och samarin, hon trodde det var magkatarr eftersom att det inte kommit något inatt. Mår faktiskt lite illa igen nu efter gröten, ush. Måste fortfarande gå till skolan också, men jag lovar att jag kommer svimma hah.


SO SUGER!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-17 @ 21:23:02

Fyyy vad jag är trött! Har knappt suttit vid datorn på två dagar heller ;( 

Igår vaknade jag vid typ elva, gick upp och gjorde mig i ordning, pluggade lite SO och åkte sedan med familj till min Moster Åsa som hade lite födelsedagsfirande! Trevligt trevligt. Kom hem till middagen och spenderade sen typ halva kvällen med SO-pluggande, fy alltså. 

Och sen fick man gå upp vid halv sju imorse, börja dagen med ont i magen och huvudvärk (kul), tog som tur vad Ipren och mådde bättre så fort jag kom till skolan. Fick skjuts dit också och det var ju skönt. Ändå en sjukt seg dag som bara aldrig ville ta slut, dessutom fick Andy åka in till sjukhuset också mitt under en lektion pga magont, måste vara blindtarmen eller något. Alla blev jätteoroliga! Sen efter skolan åkte jag, Fanny & Bella in till T-centralen och fikade och pratade lite. Alltid lika mysigt :) Kommer sakna Fanny nu när hon åker till Gran Canaria i två veckor! Är sjukt avis också, vill ha sommar och värme!! (vår åtminstone). Kom hem till middagen och satte mig direkt efter med SO och har suttit tills nu, två och en halv timme! UUUSH. Nu ska jag bara försöka ta det lugnt och sitta lite vid datorn innan det är dags för sängen. Ha det bra, puss!


Dagens outfit

Dagens outfit - Kommentarer (0)
2011-01-15 @ 20:19:40




Var ju på djurgården match idag, så var ju tvungen att ha på mig min nya tröja. Matchen var jättespännande!


Friday

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-14 @ 21:53:33


Hej på er alla!

Sitter just nu här och tittar lite smått på Let's Dance, kommer förmodligen bara se de första tre avsnitten, för sen brukar jag halka efter. Är inte jätteintresserad så det blir ju bara när jag råkar bläddra förbi eller något. Idag är det fredag! Vilket betyder att jag har en skön helg framför mig, hjälp vad jag har längtat! Ush va jag ser ut på bilden förresten. Ser ju apglansig ut, eller det är jag ju alltid eftersom att jag ha så oljig hy, men det brukar jag dölja med puder så gott jag kan, och nu är det slut (notis till mig själv, EBBA köp nytt!) dessutom så tror jag tyvärr att det nya värmeskyddet jag fick av Julia i julklapp inte funkar så bra för mig, det gör mitt hår jättefett! Duschade igårkväll och mitt hår ser redan ut som ett smörpaket! Dessutom vill jag slinga håret lite blondare, hatar att bara ha en mörkblond nyans, fy! Nu ska jag sluta klaga! Vi hörs! Puss ♥


Daddy's Little Girl

Music - Kommentarer (0)
2011-01-13 @ 17:09:33

Är det bara jag som totalt storbölar när jag ser den här?


.

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-12 @ 22:32:33
Hallihallå,

förlåt att jag skrivit men har helt enkelt inte orkat. Har inte heller haft tid, nu när skolan har börjat och allt. Ska faktiskt ta och lägga mig nu eftersom att jag börjar kvar över åtta imorgon. Längtar inte om man säger så. Puss


Skola & Globen

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-10 @ 18:27:13

Gammal bild

Hej på er! Kom faktiskt hem bara för en stund sen! Började dagen med att gå till skolan och ha mål-samtal med Jessica och några andra i klassen. Efter det åt jag lunch med Bella, Natta & Hannah, då beslutade jag, bella och natta att vi skulle dra till globen. Men Natta hade inte haft sitt möte än så hon stannade kvar i skolan samtidigt som jag och Bella åkte hem till henne och hämtade hennes pengar. Då smsade plötsligt Natta oss och sa att hon inte hann åka till Globen ändå, men efter ett tag ångra hon sig och kom ändå, då var Hannah också med. Vi gick omkring lite i globen och köpte grejer, efter någon timme drog hannah, och sen drog bella också. Så jag och Natta var kvar själva ett tag, satt å snacka, köpte lite godis. Sen drog vi båda hem till sig själva, och jag kom hem med två saker! Lite smink och en hudprodukt! Nu sitter jag bara och väntar på mat! Puss


Felix

Felix - Kommentarer (1)
2011-01-10 @ 10:10:19

HAHAH, älskling dåå :)♥


positiv/negativ

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-09 @ 21:30:16
ATT SKOLAN BÖRJAR:

Positivt:
* Träffa kompisar igen!
* Ett steg närmare att se Stand By Me med klassen! (♥)
* Kommer ur dåliga sov-rutiner (hatar det)

Negativt:
* Läxor och prov börjar igen!
* Det är sista terminen med klassen :/ buhuhu
*tidigare morgonar ;(((
*Betyder ju också att vi snart är klara med The Body/Stand By Me!! :(


i've been reading all day long

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-07 @ 23:42:33
Hej hej! Ska precis lägga mig, tänkte bara berätta att jag lever. Tro det eller ej, men har faktiskt mestadels läst idag. The Body såklart. Läser inte böcker så ofta, men när jag väl börjar kan jag inte slita mig! Och det är ännu värre med The Body, eftersom att jag älskar allt med Stand By Me, River Phoenix och Rob Reiner. Puss & Godnatt!


profilbilder på facebook

Kul - Kommentarer (0)
2011-01-07 @ 00:20:33




HAHAHAH! Vad är det med mina föräldrar och mössor!?


halli-hallå

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 23:58:25
Sitter just nu hemma hos mamma, ska vara här tills på söndag! Mår mycket bättre och har ätit lite idag. Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp webbkamerabilder längre, så är det för att min bärbara dator har blivit helt störd, den kan inte ens hitta kameran, som by the way är inbyggd! Därför får ni en kamerabild sålänge! PUSS



Bara för att jag har tråkigt

Kul - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 15:06:23

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.


[x] Ibland tycker jag att jag är ful.


[x] Jag har många ärr.


[x] Jag blir lätt brun.


[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.


[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.


[ ] Jag har en tatuering


[/] Jag är osäker över mitt utseende.


[ ] Jag har haft/har tandställning.


[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.


[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.


[ ] Jag har mer än två piercingar.


[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.


[ ] Jag har fräknar.

 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[XXXX] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[vet inte :o ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[xx] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[XX] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar. 
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[XXXX] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[njää] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[xx] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.



still sick

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-06 @ 12:40:33
Hej på er! 

Tog nyss en välbehövd dusch, eftersom har faktiskt inte duschat sen ..hmm.. typ den tredje! Fy! hahah :P Men eftersom att jag har mått så illa har jag inte vågat mig in i duschen, jag gillar inte den där känslan av att vara, blöt, varm/kall och må illa (ja! har gjort det förut) så jag skippade det tills jag mådde bättre. Och idag mår jag faktiskt ganska bra, man kan dock se mina revben utan att jag gör något. Det brukar man inte kunna på mig eftersom att min mage typ aldrig är helt tom, går ju och småäter hela tiden! Men det jag har ätit sen den 4 är typ, en halv cheeseburgare, en stor kaffe latte, typ tre tuggor på en muffins, en chokladbit (det åt jag innan jag började må illa), sen har jag bara ätit en pasta från maten (sen började jag må illa) och druckit jättemycket vatten. Jag har bara mått illa så fort jag ser mat. Läskigt va? Är fortfarande inte ens hungrig. Pappa har kommit och lockat mig med allt möjligt, "Hej Ebba! Kolla var jag har" Så har han viftat med semlor, mackor, twix och massa annat. Har inte velat ha något, förutom en ramlösa som han hade köpt. Aja, jag är bara tacksam för att jag inte spytt, så jag är munter!


Frågestund

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 01:36:27
Jag skulle så gärna vilja ha en frågestund, men är rädd för att jag inte kommer få några frågor! XD
Tror att om jag skulle lägga ut bloggen på facebook skulle flera kommentera, men vill inte att my parents ska läsa den tahah! 


Sovtyp

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 00:18:32


Såg det här på Paows blogg, och kollade vilken sovtyp jag är. Har faktiskt 3 st!


1. Fosterställning


Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

5. Fritt fall positionen


7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen


5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

Låter dom som jag? Jag tror faktiskt det haha!




5 Januari

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-05 @ 13:51:04
Hej på er, kan inte riktigt säga God Morgon eftersom att den inte är så god. Skulle skrivit igår om jag inte började må illa. Hade jättesvårt att somna, la mig i sängen runt tolv men somnade typ inte förns fyra. Berodde nog egentligen inte på illamåendet utan min kräkfobi. Så fort jag någonsin blir en anings illamående blir jag jättenojig, vilket gör att jag mår ännu mer illa, till slut är jag så uppstressad att jag nästan spyr av nervositet thaha :P I alla fall, spydde inte igår som tur va. 

Nu till igår! Igår orkade jag äntligen röra på arslet och ta mig ut i det äckliga vädret. Emma frågade om vi skulle ta en fika, så runt tre-halv fyra stack jag till gullmarsplan för att möta henne. När vi båda väl var där kom vi på att vi kunde ringa Fanny och fråga om hon ville följa med. Och det ville hon, hon var redan i Skanstull med sin syster så det var bara för henne att åka och möta oss någonstans. Vi hamnade i t-centralen vid ett fik vi varit vid förut. Och nu till det jag tror fick mig illamående, jag har typ ätit jättedåligt de senaste dagarna, typ en macka om dagen eftersom att jag inte känt mig hungrig, och sen sitter jag där och dricker en enorm kaffe latte. Och jag har ju tyvärr ärvt en känslig mage av mamma, och jag dricker ju inte kaffe jätteofta om man säger så. Så därför tror jag att jag började må illa! Men i alla fall, när vi var klara där hade vi ingen aning om vad vi skulle göra, vi gick sista minuten i lite affärer. Sen kom vi på att vi skulle åka till Dalen (där typ tre fjärdedelar av klassen bor) och hälsa på Marzia! (fråga inte varför). Så vi åkte dit, och eftersom att Emma hade varit hos Marzia förut hittade vi dit. Men så var det kod på dörren, stod som tur va bara där i typ fem minuter, för sen kom någon tant som bodde på samma gård och öppnade med nån sån där kännings-nyckel. Så vi prata lite med Marzia och så, och frågade var andra i klassen bodde bara om vi ville hälsa på dom. Hon försökte förklara men vi fattade ingenting, då såg vi plötsligt tre killar i vår klass (Anas, Abdrahim & Arnu) så vi sprang ner och försökte få dem att visa oss vägen. De skulle till bibblan och lämna böcker så vi följde med dit först. Sen gick vi hem till Joe och plingade på (hans dörr var öppen), men han orkade inte ens hämta sin kanin, så han ville knappast komma ut. Efter det gick vi hem till Max, där kom vi inte in eftersom att ingen kunde koden eller hade en sån där nyckel till den gården. Då försökte vi ringa honom, men han svarade inte. Efter det försökte vi ringa Rajaa, som bor på samma gård, men hon svarade inte heller. Till slut kom det någon som gick in i Max port, så vi smög in efter och plinga på hos honom. Både han och hans kompis kom med ut. Efter det stack vi till Andy, han kom också ut. Vi gick också till Joe igen men han ville inte komma ut, han skulle "träffa några andra". Sen gick vi tillbaka till Rajaa, (Max gick upp och hämta sin nyckel) och det tog jättelång tid för oss att hitta hennes dörr XD för den låg typ gömd eller något. Killarna väntade där nere och vi tjejer gick upp. Hon kunde inte komma ner eftersom att hon skulle ha gäster idag. När vi kom ner igen hade killarna stuckit! Först trodde vi att de gömde sig men de var ingenstans! Så vi ringde och de hade gått till ICA för att köpa julmust x) Sen stod vi där och hade inget att göra, vi kom inte på någon mer att gå till, men tillslut sprang vi in på kyrkogården och försökte jävlas lite med Emma som var livrädd. Fast det misslyckades lite, eller mycket då. Sen stack alla hem till sig själva eftersom att det var så jäkla kallt! Oj, långt inlägg. Puss

Föresten! Idag är det tvåårsdag för bloggen :) yey!


01:40

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-03 @ 01:40:06
Godkväll, eller vad man nu ska säga! Sitter bara här hemma och tar det lugnt med Natta, eller hon sover typ redan haha :P Men jag sitter i alla fall och tar det lugnt! Vi skulle egentligen på bio ikväll men vi orkade i slutändan inte gå, så vi såg film här hemma istället med lite gott :) Ska nog också gå och lägga mig snart, orkar inte sitta uppe helt ensam och inte göra något. Så vi hörs imorgon! Puss


Patrik 1,5

Allmänt - Kommentarer (3)
2011-01-01 @ 23:27:22
Såg nyss Patrik 1,5, och Tom Ljungman är ju bara fööör snygg.



keith

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-01-01 @ 15:13:18

Nog en av de bästa filmerna jag sett, såg den här för första gången för typ två år sedan, då den kom ut. Jag visste inte alls vad den handlade om utan blev bara intresserad eftersom att Jesse McCartney var med i den, även om jag inte förväntade mig att den skulle vara så bra. Såg Jesse skådespela i tv-serien Summerland, och då var han inte jättebra om man säger så, utan mer okej. Men i den här filmen var han helt otrolig, han var bättre än många andra mer erfarna skådespelare och fick så mycket känsla med i filmen. Det här är nog en sådan film som man tror kommer vara skitdålig, men som verkligen är jättebra. Tipsar om den här filmen till 100%!


tröttis

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-01 @ 13:44:23
Idag är jag riktigt trött, kunde knappt gå upp ur sängen imorse. Men mamma tvingade upp mig tillslut. Skumt att jag är så trött fast jag hade en sådan lugn kväll igår. Idag ska jag bara försöka ta det lugnt och bli pigg höhö, sen ska jag över till pappa igen, tänkte vara där lite mer eftersom att alla här hos mamma jobbar eller är på fritids, kul liksom. Så vi hörs hos pappa nästa gång!


Nyår

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-01 @ 03:14:53
Har ni haft en trevlig kväll? Kan väl säga att min kväll var sådär. Vi åkte till den familjen vi alltid åker till (Petteris gamla kompis), och sen brukar några andra av Petteris gamla kompisar och deras familjer också komma. I år var de två andra familjerna som brukar komma sjuka. Så det blev bara min familj och de vi var hos. Det som var så jäkla tråkigt var ju att deras barn (kille, 14 & tjej, 17) stack direkt efter middagen. Så där satt jag ensam med Ludvig, uttråkad som fan från klockan åtta till tolvslaget och såg på Sunes Jul och Harry Potter, när jag kunde varit ute med kompisar här hemma. Jag som hade svårt att bestämma mig för om jag skulle med dit i år eller inte, men eftersom att det är lite utav en "tradition" så kom jag ju såklart för att inte vara taskig. Men tydligen var inte det så jävla viktigt för dom eftersom att de stack själva, höhö. Sen när vi åkte hem var jag så trött att jag somna efter fem minuter i bilen, och sov hela vägen hem. Nu har jag dock svårt att somna.. pust