Reseplaner!

Kul - Kommentarer (1)
2011-11-30 @ 11:05:28
Tänkte berätta om mina reseplaner för nästa år!!
Känns som att det blir väldigt mycket resor nästa år för mig!
London
Kommer förmodligen dra till London för vad blir det, femte gången i Januari eller Februari! Man måste ju fira lite jul med halvbrorsorna också! :)

Barcelona/Amsterdam
Mamma, Mormor, Moster och jag måste ju ha vår årliga vår-resa! Vi har inte riktigt bestämt oss för vart än, men det blir antingen Barcelona eller Amsterdam! Trevligt trevligt!

Holland - Again?
Jag, Tilda & Nathalie planerar ju en resa till Holland i sommar, vi får se om det blir av men det hoppas jag verkligen! :)

Frankrike
Varje sommar åker jag utomlands med mammas familj, och nu är tydligen någon liten stad i Frankrike beställd! KUL

USA / Thailand
Pappa snackar mycket om att åka till USA eller Thailand nästa vinter, så vi får väl se :D!


3 Filmer!

Ebba Wants - Kommentarer (1)
2011-11-29 @ 22:16:49
Hej! Sitter och kollar på lite film-trailers, så tänkte dela med mig av tre filmer jag verkligen vill se nästa år!
Snow White & The Huntsman
Filmen verkar SJUKT bra! Drottningen verkar badass och Snövit spelas av Kristen Stewart, så får se om hon klarar av rollen! Var alltid väldigt rädd för snövit när jag var yngre, hoppas att jag inte blir rädd för den här haha!
Titanic 3D
Skulle nog vara väldigt mysigt och känslosamt att se Titanic på bio! Jag fick aldrig chansen när den kom ut eftersom att jag var så liten, så nu vill jag gärna ta min chans! Vem vill inte se en av sina favoritfilmer på bio liksom? Och i 3D dessutom!?
The Hunger Games
Har läst boken och tyckte den var sååå jäkla bra, läste ut den på två dagar i Italien i somras, kunde knappt gå och äta för att jag var så inne i läsandet! Jag verkligen HOPPAS att boken håller upp till mina förväntningar. Är redan lite besviken på skådespelarna faktiskt... Hade alltid en bild av Alex Pettyfer som Peeta i huvudet, och nu kommer han spelas av Josh Hutcherson. Aja! Blir säkert bra!


fuck my life

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-11-29 @ 20:04:52
ÄÄÄÄ, jag kan förstå varför jag har så jäkla få läsare alltså, skriver ju aldrig om något intressant. Jag tycker att bloggar som uppdateras ofta med bilder från dagen, shopping osv. är intressanta att läsa. Jag gör ju inget av det. Varje inlägg består av "hej hej, idag.. blabla" och nån enstaka webbkamera bild. Det tråkiga är tyvärr att jag nog inte kommer kunna ändra på det här, jag glömmer bort bloggen allt för ofta, har ett skit-tråkigt liv och är pank most of the time. Så kan ju inte fixa något av det där, haha! Skulle vilja berätta något roligt och intressant just nu! Men tyvärr sitter jag bara och pluggar till samhällsekonomi-provet jag har på fredag, dessutom mår jag illa. Därför tänkte jag, kan inte ni muntra upp mig genom att berätta vad NI gör?


Idrott

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-29 @ 14:58:48
Sitter just nu på idrotten och kollar massa BMB eller nått, kollade också mitt BMI, och jag ligger på 20,något. Det känns bra eftersom att 19 och nedåt var underviktig, och det är något jag inte vill vara :) Dock tror jag att jag är "tjock" på insidan som min lärare nu snackar om. Jag äter allt för onyttigt och det vill jag ändra på! Kan någon ge tips på en hälsosam kost som funkar? Som man mår bra av? Skulle vara super! :D


right now: english

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-29 @ 10:48:35
right now on the english-lession! we're listening to other groups presentations about their trips! (we were supposed to plan a "fake" trip), me and my group chose India! fun huh? see you laterzzz. <3 bra engelska btw


Graffiti!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-28 @ 19:26:07
Hej hej! Idag var det en riktigt kul dag i skolan, eller. Det där kanske var lite överdrivet, men den var helt okej! Och nu ska jag berätta varför: Vi fick göra egen graffiti utomhus! Fast inte på byggnader dådå.. x) Utan stora kartongbitar. Ingen av mina classmates har lagt upp någon bild på allt jag målat, och jag kan inte föra över bilder till datorn eller lägga upp via mobilen atm, så får göra det sen! Men länkar till SARA, FIA & FANNY, så kan ni kolla på lite bilder där tills jag kan lägga upp mina! :) På Saras blogg är det t.ex. jag som skrivit "NO H8", lite Lady Gaga copy sådär ;) Nä, nu ska jag jobba med en jävla engelska presentation. Fick typ 2 lektioner på oss och det är hur mycket som helst, dessutom ska vi redovisa imorgon. KUL -.-


.

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-27 @ 20:57:16
I feel forgotten and left out.


Gavin DeGraw

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-27 @ 20:52:28
Bara jag som är intresserad av att gå på Gavin DeGraw konsterten första februari? Jag har nämligen önskat mig det i julklapp! Tänkte därför fråga någon polare om att hänga med, så kan vi boka tillsammans :) Gillar ni Gavins musik? Jag tycker att han är skitduktig och har sån stark och bra röst!


Lussebulle & Pepparkaka

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-27 @ 18:50:43
Sitter just nu hemma hos mamma och äter lite adventsfika! Som ni vet är det ju första advent idag, va tiden går fort, eller hur? Tilda sov som sagt hos mig igår och vi la oss nångång runt fem, vi såg också Paranormal Activity 3. Första gången för Tilda, men jag har ju redan sett den en gång. Kom hit till mamma runt fem eller något, och åt goda tacos!
Sen är jag skitaglad över att vi ääääntligen köpt en ny dator hem hit! WOOOP, den vi hade har min styvpappa haft i elva år thaha! Så snacka om att den var seg. Vill påminna er alla om att det är En Idiot På Resa ikväll också, mitt favoritprogram! Älskar Karl <3 Vi hörs! puss


TILDA

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-27 @ 00:46:03
Jag lånar ebbas blogg ett litet tag nu så att jag också kan få skriva lite, dessutom är hon för lat och orkar inte uppdatera mer än en gång per dag. Vad har vi gjort idag undrar nu säkert nu? Jo, vi har varit iväg på gymnasiemässan för att jag ska kunna virra omkring mig bland alla människor och skolor och bli ännu mer osäker på vart jag ska börja. Dessutom var det jättevarmt inomhus, och såhäääääääär kallt utomhus. Sen efter det så satt vi på en buss i typ 4 timmar (en halv timma egentligen) och somnade lite halft. Ebba åkte hem till sig och jag gick hem till mig för att göra pepparkakshus! Det blev grymt. Jag är helt klart bäst på att baka och borde gå bagerilinjen på gymnasiet. Men det får väll vara min dolda talang sålänge. Efter jag hade gjort klart mitt grymma pepparkakshus så tog jag tuben till ebba och nu är jag här! Eller jag har varit här i några timmar nu men det är same shit. Vi har haft roligt, gått ute och fantiserat om när vi är kärringar och gråtit lite för att vi inte har snygga och snälla pojkvänner att gosa med. Men vi får gosa med varandra istället, det gör vi alltid ;) Nu ska jag sluta skriva, sovgott älsklingar! <3
I want this <3


26 Nov

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-26 @ 17:01:13
Hej allesammans!
Ligger just nu i soffan med papping och vilar, är nämligen skiiiita trött. Gick och la mig vid tre igårkväll, och behövde gå upp 11 imorse för att möta upp Tilda! Dock försov jag mig en halvtimme och fick slänga på mig kläderna och möta upp henne. Och varför skulle jag träffa henne undrar ni då? Jo, Tilda ska nämligen börja i gymnasiet nästa år och har fullt upp med att kolla upp skolor, hon ju är ett år yngre och jag har redan gjort allt de där, så vi drog till gymnasiemässan och jag försökte hjälpa henne lite med åsikter osv om de olika gymnasieskolorna! Jag är sååå glad för att allt det där är över för min del, det var så stressande och nervöst hela grejen tyckte jag. Men som tur va är jag väldigt nöjd med mitt val av skola! Tilda kommer hit senare ikväll för att sova över, men hon skulle göra ett pepparkakshus hemma innan, haha!


FiaFis

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-25 @ 08:48:54
Hej på eeer.
Yes, idag är jag i skolan, svårt att tro va? Och guess whos next to me? Tja ni kanske redan har listat ut det genom bilderna, men FIA! Är skitglad också över att jag kom i tid till frukosten i skolan, så är mätt och nöjd! Idag har jag på mig mössan som har varit med om mycket... den blev inslängd på killtoan i fyran t.ex.! Mysigt. Vi hörs!


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (3)
2011-11-23 @ 23:26:41
Stannade hemma idag, kändes så jeevla onödigt (och väldigt väldigt jobbigt) att gå upp klockan halv sju, dra upp till plugget i typ regn och kyla (it's a far walk mind you...) för två lektioner, som jag faktiskt KAN jobba med hemma. Liksom, ska jag dit och skriva på en uppsats bara? BÖHHH. Så har nästan skrivit klart debattartikeln vi skulle skrivit i skolan. Och får jobba extra hårt på engelskan nästa gång! Annars idag har jag kollat på "An Idiot Abroad", bästa programet någonsin haha, garvar ihjäl mig varje gång. Och så har jag tittat på One Tree Hill, är inne på andra säsongen nu! Hmmm, vad mer? JO, nördat mig vid Instagram. Har spammat med bilder och tags idag, så jag ska få fler followers. Men får bara likes, blöööh. Om ni vill föja mig, så heter jag Blahobla :)
Näep, nu ska jag sova! Schööl imorgon. Puss!


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-22 @ 17:06:16
Jobbigaste dagen avklarad. Phew.
Hatar verkligen tisdagar, massor av saker jag hatar. Tidig morgon, samhällskunskap, idrott och sluta sent. Bajs helt enkelt. Idag var skitjobbig också eftersom att jag var ganska trött hela dagen, speciellt på samhällskunskapen. Är alltid det, förmodligen för att det är direkt efter lunchen, och när jag äter blir jag typ trött istället för pigg hahah. Dessutom är jag livrädd för att somna igen eftersom sist så kasta SO-läraren ut mig. Vilket får min kropp att göra tvärtom!
Lite fail idag, Danielle tog en smygbild under SO:n dårå:



I'll Be

Music - Kommentarer (0)
2011-11-21 @ 17:28:57

Sån här sorts Bieber jag gillar, jag gillar hur han sjunger låten och hur mycket känsla han ger. Sån liten plutt också!


In schöl

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-21 @ 13:28:17
Kul att man kommer till skolan och bara behöver vara där i 10 minuter. Försov mig nämligen, så besluta att jag skulle komma efter lunch. Så, aa, jag kommer. Och så får jag reda på att sista lektioner efter mentorstiden som bara är i typ tio minuter är inställd. Men jag Felicia och Julia stannade kvar, måste göra klart lite saker anyway.


fackmajlajf

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-20 @ 14:40:10
God morgon på er, eller, tja har ju redan varit uppe i ca. 2 timmar, men spela roll. Skulle kanske träffa Tilda idag, men får se. Tilda kontakta mig när du ser det här! Jag somnade runt fyra igårkväll, hade skittråkigt hela dagen hah. När jag vaknade låg det en talkrik med engelsk frukost brevid mig, som jag inte alls hade något minne av. Så jag frågade pappa varför han inte väckte mig när han kom in med frukost, och tydligen hade han det ocskå. Jag var väl inte tillräckligt vaken för att uppfatta något haha. Den här helgen flög iväg allt för fort! :/ Tror att jag har ett jävla SO-prov på tisdag också, jag vet knappt vad vi håller på med. Aja, vi hörs!


OLD PICS

Oldie - Kommentarer (0)
2011-11-20 @ 01:41:29
Nu kommer en bildbomb med gamla, roliga, fula & fina bilder!









Top 10 most beautiful/hottest men!

Kul - Kommentarer (1)
2011-11-19 @ 23:10:37
Tänkte dela med mig av mina top 10 hetaste/vackraste män som finns/fanns på jorden!
10. Channing Tatum
9. Robert Pattinson
8. Alex Pettyfer
7. James Lafferty
6. Jensen Ackles
5. Leonardo DiCaprio
4.Chad Michael Murray
3. Josh Hartnett
2. Francisco Lachowski

1. River Phoenix!!
såklart.. ;)
Ettan får en video istället!


Den bästa av mödrar

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-11-19 @ 21:31:21
Tänkte berätta om en film jag såg med familjen ute i vardagsrummet nyss, såg inte från första början eftersom att jag bara gick runt lite pga uttråkning här hemma, men så fastnade jag. Filmen heter "Den bästa av mödrar" och handlar om en pojke som heter Eero, som blir krigsbarn. Alltså, han blir bortskickad från Finland för att bo hos en familj i Sverige under tiden det är krig. Jag trodde att den skulle vara tråkig eftersom att krig och sånt inte är riktigt min grej. Men jag blev rätt känslosam under filmen, dessutom var det lite sorligt att se eftersom att min "riktiga" farmor, var med om samma sak. Hon blev skickad till sverige från finland som krigsbarn också. Så det var sorgligt att se hur jobbigt det kunde vara för de barnen och får mig att undra hur det var för min farmor. I alla fall så var den riktigt bra, och ni borde se den :)


OTH

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-11-19 @ 15:11:46
Hej på er alla läsare, har inte skrivit sen i förrgår eller vad de nu för, eftersom att jag inte haft något intressant att skriva om! Men eftersom att Hannah så gärna vill att jag gör det, får jag väl skriva lite. Och vad passar inte bättre då, än att jag berättar för er att jag börjat titta på One Tree Hill! Hannah har tjatat på mig sen femman att det är så bra och blabla, men har aldrig orkat börja titta. Oftast är det så med mig, om någon person tjatar på mig att jag ska titta på en serie, så vill min hjärna typ tvärt emot. Som Tilda (& Natta), med sitt jälva Glee. De båda har sagt att jag ska titta på det, och jag kollade faktiskt på de tre första avsnitten! MEN, jag sitter bara och tänker på att jag tittar på det för att dom vill de hahah, och då kan jag inte koncentrera mig. I ALLA FALL, jag gillar faktiskt OTH. Chad Michael Murray är ju så snyyyyggg, och ska inte ens tala om James Lafferty. Det jobbiga är ju att de är fiender i början, och man gillar båda. Lite svårt, men jag tror att det lutar mer åt Lucas (Chad) håll atm, han är ju så snygg. Faktiskt, när jag tänker på det. Chad Micheal Murray är också en såndär som jag typ, smyghatat bara för att andra säger att han är så snygg och blablibla. Men nu när jag själv tittar och gillar karaktären i serien, så älskar jag honom haha! Eftersom att James karaktär Nathan beter sig lite som en jerk i början ogillar jag honom ganska mycket, men det börjar styra upp sig nu och jag tror att jag kommer börja gilla honom precis lika mycket som Chad. I alla fall, de som inte vet vad One Tree Hill här fattar nog inte alls vad jag snackar om. Så ska sluta. Men men, har en tråkig helg... Bella skulle sovit hos mig men så blev det inte så. Men ajaa, puss på er! 


Massmedier

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-17 @ 13:51:31

Hej hej, sitter just nu på lektion och håller på med massmedier! Just nu längtar jag bara hem faktiskt, men man får väl stå ut! Vill dessutom ha en powerking just nu... Sandra och saga sitter brevid mig och dricker var sin.... WHY AM I BROKE!?! får vänta med att få energi till ikväll då det är middag... Köttbullar! Yummi



Uppdatera! Ebba!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-16 @ 09:53:19

Personen på bilden tjatar om att jag ska uppdatera bloggen oftare, så får väl ta och göra det. Sitter just nu på svenskan och redovisningarna ska just börja, jag har ju redan redovisat själv så det är skönt att jag slipper nu! Får se vart vi äter idag, men jag hoppas på tasty thai eller det nya mamma Mia eller va de nu heter. Vi hörs!



SLÖ

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-15 @ 22:15:18
Hej hörrniii, förlåt för dålig update osv. Men har inte pallat uppdatera så mycket. Efter kusinerna i lördags åkte vi hem och Tilda kom över och sov här, vi somnade väl runt fyra eller något. Gick upp vid tolv, åt pannkakor och tomatsoppa till frukost, sen åkte vi faktiskt in till Naturhistoriskamuséet (I think), eftersom att ingen av oss hade några pengar eller ville sitta hemma. Så aa, spenderade dagen där. Kom hem till middagen och gick och la mig vid elva.

Sen vare måndag, tråkig vanlig skoldag, orkarinteeee. Kom hem, gjorde svenska-tal till idag. Gick och la mig, vaknade imorse (Tisdag), åkte till skolan och höll det jobbiga skittalet på svenskan. Hela kroppen skakade och min röst darrade som fan. Men jag gjorde det i alla fall. På SO:n blev jag utslängd för att jag typ halvsov och läraren hatar mig. Bara för att man har stängda ögon betyder det inte att man inte lyssnar? I alla fall, lång dag idag. Gick så jäkla segt. När jag kom hem gjorde jag lite av media-läxan, åt middag, sen somna jag på soffan. Vaknade vid nio, och nu ligger jag här och bara längtar till sängen, men jag orkar inte resa mig, buhuhu ;( 
Kan inte vinterlovet komma snart? 4½ vecka kvaaar.


Hos släkten

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-12 @ 20:58:03

Hej! Är hemma hos kusinerna nu och firar min kusin Malin på 18 års dagen och min morbror! Vi har ätit värsta brakarmiddagen och just nu sitter jag i källarn med Sarah och småpojkarna! Iaf, snart ska vi hem och Tilda ska sova hos mig! Ses sen! Puss



Till mami

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-11 @ 15:58:08

Nu åker jag till mamma! Får se om jag kan blogga därifrån eftersom att laddaren till min mac har slutat fungera -.- Får väl börja använda min förra MINI MINI laptop. Men vi hörsss<3


Kinesiska!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-11 @ 10:34:37

Sitter just nu på lektion! Ska skriva klart en text om upphovsrättslagen, skittråkigt. Men jag har i alla fall skitkul eftersom att Julia visade mig en lapp med kinesiska meningar man kan lära sig på fem minuter! Läs själva:

That's not right - Sum Ting Wong
Stupid man - Dum Fuk
Small horse - Tai Ni Po Ni
Did you go to the beach? - Wai Yu So Tan
I bumped the coffee table - Ai Bang Mai Fa Kin Ni
I think you need a face lift - Chin Tu Fat
I thought you were on a diet - Wai Yu Mun Ching
Our meeting is next week - Wai Yu Kum Nao
Staying out of sight - Lei Ying Lo
Your body odor is offensive - You Stin Ki Pu
Great - Fa Kin Su Pah


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-11 @ 00:27:38
Hej på er! 
Tänkte precis lägga mig, men kom på att jag inte skrivit något! Idag var det skola som gällde, hade matteprov, tråkiga lektioner, matteprov osv. Dock såg vi film första lektionen vilket var kul! Men de förväntar sig att vi ska minnas filmen tills på måndag, och då ska vi analysera och reflektera kring estetiken och massa skit i filmen. Jag kan verkligen inte sånt, jag är inte så djuuup!? Om jag ser något tänker jag typ, jahapp, där är en.. macka? Inge mer med det liksom. Efter skolan drog jag och Emma å köpte två chokladkalendrar också som kommit ut på konsum! Vi blev fett glada och försökte sukta ungar vi gick förbi, thaha! Köpte chips också så jag och pappa har haft mys här ikväll. Felle har också varit helt otroligt kel&lek-galen ikväll så jag tog ut honom bara för att han var jobbig heehee. Aja, som sagt, ska sova! Upp tidigt imorgon, puss! Tog faktiskt två bilder imorse, here they are:



God natt!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-10 @ 01:34:33

Hej på er, ligger i sängen och försöker sova, men som vanligt driftar jag bort i tankar när jag faktiskt får en chans att stanna upp och bara aa, bara vara. (samma sak i duschen). Och jag bara behövde skriva ner det här jag tänkte på nyss. Att, jag är så tacksam över de vänner jag har, och hur häftigt det faktiskt är att ha många som kommer vara en stor del av ens liv. Tex, ens mamma och pappa, familjen, för de flesta har de personerna en stor del i ens liv. De kommer alltid vara inskrivna... i mig? Och Bella, Fanny, Natta,Emma,Julia.. Listan kan göras lång av vänner! De kommer alltid vara en del av mitt liv, jag kommer minnas dom som de första vänner jag hade som.. Inte var mina vänner och fiender på samma gång, förstår ni? Människor dom faktiskt bryr sig om mig, och det häftiga är ju att jag, lilla JAG, också kommer vara en del av deras liv föralltid. Näe, nu ska stortänkarn/poeten Ebba försöka sova ännu en gång. För fjantig ska man ju inte bli. God natt. Slänger in en bild på bebisen å jag råå!



Ulrik M

Music - Kommentarer (4)
2011-11-09 @ 04:33:31
Det här blir väl typ tredje eller fjärde gången jag skriver om Ulrik Munther? Men jag MÅSTE JU, jävlar va det går bra för honom just nu, hans album släpptes i somras på min födelsedag, och det kommer videor osv hela tiden. Är så sjkt glad över det eftersom att jag tycker han är så pass bra! Älskar hans nya stil, älskar hans röst och älskar hans album! Videor! Woop!








She ate it, what the heck!

Video - Kommentarer (0)
2011-11-08 @ 15:13:36

Jag vill också ha såna här ungar!!


AJ

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-07 @ 21:46:02
Hej på er! Hur mårs det? Själv är det sådär, mår ganska pissigt. I söndags vaknade jag nämligen med "träningsvärk" i låren, alltså på framsidan. Men det var inte så farligt, tänkte att jag förmodligen hade suttit eller sovit på något konstigt sätt, för jag har ju inte tränat hehe. Imorse när jag vaknade gjorde det riktigt ont faktiskt, kan knappt gå normalt, ibland viker sig bena för att musklerna typ inte orkar. Och efter en hel skoldag gjorde det ju ont som in i helvete, garv/grät till och med åt mig själv när jag var på väg hem för att det såg ut som att jag bajsat på mig så skumt som jag gick. Trappor är värst, musklerna som tar "emot" när man tar ett steg neråt i en trappa typ orkar inte, så typ dansar ner för trappan "Aj, aj.. AJ!" Får ju tårar i ögonen. Äeeh, jag hoppas att det här går över snart. Sökte på google "Träningsvärk utan träning", och där stod det att man kan få så här av vanlig influensa, och jag känner mig väldigt trött, tung i huvudet och frussen, så nu har jag en hård lång vecka framför mig eftersom att jag inte får missa mer skola för mamma (har typ varit hemma 3-4 ggr.), imorgon ska man upp och spring-orientera i skogen på idrotten, kul för mig som inte ens kunde springa över gatan på vägen hem! Höll ju på att bli påkörd. Njäe, ska lägga mig i sängen och titta på tv nu. Vi hörs.


E + I

Oldie - Kommentarer (1)
2011-11-06 @ 22:28:36

Blir så glad av den här bilden. Påminner mig om hur länge vi faktiskt känt varandra. Älskar dig ♥


LALAL

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-06 @ 21:27:27
Jaha, då är det underbara sköna höstlovet över. Lite svårt att inse att man ska upp klockan halv sju imorgon och dra till plugget. VILL INTE!! Dessutom har sladdjävlen till min skoldator gått sönder, eller så vill den bara retas med mig. Den reagerar knappt när jag sätter in den, lyser in nån sekund sen slocknar den igen. Kan någon förklara det för mig!!? Och det här betyder ju då att jag inte alls är klar med mitt bokomslag till imorgon, har inte ens börjat jobba i InDesign. (fockinhell). Får väl hoppas på att läraren skjuter upp inlämningen, så får jag snacka med nån i skolan om datorn. Ska nog titta på något avsnitt av vilken tv-serie som nu hittar mig först, sen ska jag sova, är så trött att jag svimmar nästan. Somnade klockan sju imorse, usch usch usch. Puss!


Förändrad musiksmak

Music - Kommentarer (1)
2011-11-04 @ 13:56:52
Hej, sitter bara här hemma och lyssnar på lite musik, när jag insåg att min nya spotify-lista har blivit HELT annorlunda än min förra. Har märkt att min musikstil har förändrats enormt den senaste tiden, jag gillar fortfarande nästan all musik, men har fått upp intresset för lite lugnare (och kanske lantigare) musik. Tydligen gillar jag folkrock, bluegrass, indierock och britpop haha! Orkar inte bry mig om vad andra tycker, så tänkte visa lite av de banden och artisterna jag gillar just nu!
Mumford & Sons
De har så många olika låtar som jag bara ÄLSKAR texten i, det är oftast det som är viktigast för mig. Att låttexten betyder något. Men jag kanske bara är konstig haha! I alla fall, lägger upp en live-video dårå så blir det lite roligare!
The Kooks
Yesss, och då menar jag inte bara Naive utan massor av andra låtar så som Sway, Runaway och Junk of the heart.
Ben Howard
Gör så otroligt fina låtar, min favorit just nu är Three Tree Town, men gillar också These Waters och Soldiers.
Band of Horses
Äääälskar deras låt The Funeral! Också ett indierockband.
Coldplay
Kan väl bli sista då, har alltid tyckt de varit bra, men aldrig varit särskilt, jättekär i deras musik, men nu har jag två låtar på huvudet som jag älskar! Den första har jag lagt upp i några inlägg under, Paradise. Helt underbaar. Clocks har också alltid varit en favorit, en som heter Talk är också sjukt bra!
Kan berätta att jag hatade alla låtar första gången jag hörde dom, men sen kunde jag inte få dom ur huvudet och behövde lyssna på dom igen, after that.. LOVE.


Doktorn

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-04 @ 12:01:48

Jaha, då har man varit hos örondoktorn och sådär. Fick göra massa konstiga tester (kände mig som en av testaporna i den där nya filmen apornas planet), och sen fick jag snacka med en doktor. Min hörsel har blivit bättre eftersom att jag vant mig vid tinnitusen nu och den ligger inte för och stör lika mycket. Bra bra! Det kommer ju aldrig gå bort som sagt, men det kommer bli bättre än det är nu till och med. Vilket gör mig skitglad! Dessutom ska jag få nån musikapparat att lägga i kudden hemma när jag ska sova. Aja, ska fortsätta hem nu! Har absolut inget att göra än så länge idag, så om nån vill göra nått äre bara att messa :)



TINTIN

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-11-03 @ 16:10:58

Glömde säga att jag ska dra och se Tintin filmen på bio ikväll med pappa! Han har ju blivit helt störd och vill umgås med mig hela tiden, och eftersom att jag har tjatat så mycket om den här filmen överraskade han mig med biljetter till filmen! Så nu ska jag göra mig i ordning, gå på bio och sen åker jag tillbaka till mamma. Jag är lite nervös inför imorgon bitti, då ska jag nämligen till ett speciellt "sjukhus" (?) för människor med tinnitus, som jag har dådå. Ska nog få göra lite hörseltester osv. Hatar sånt! Önska mig lycka till att jag får något som hjälper! Puss


10 things I hate about you

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-11-03 @ 15:50:32
Hej på er. Drog faktiskt hem igår i alla fall, pappa sa att han kunde hämta mig och jag tyckte det var skönt att slippa åka tunnelbana. Så runt halv nio kom han och hämtade mig, och kvällen spenderades hemma med kissen och en ny tv serie jag börjat titta på! Kan faktiskt berätta lite om den! 

Den heter "10 things I hate about you", det finns också en film som heter så (Heath Ledger), och tv-serien är som en kopia av filmen kan man säga. Karaktärerna heter samma sak, har likadana personligheter osv. Förutom lite små-ändringar sådär. Jag trodde att det var något Nickelodeon-skit när jag såg trailern, eftersom att jag kände igen en av skådespelerskorna, men nja, den är faktiskt riktigt rolig! Skrattar jättemycket under avsnitten och tycker att de lyckats bra med att göra en tv-show av filmen. See den! :D


Love

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-02 @ 14:54:06

Hej! Är fortfarande hemma hos mormor! Vi får se om jag sover här en natt till eller om jag åker hem. Mina kusiner var nyss här också, i alla fall 4 av 5. De två äldsta, Sarah och Jacob åkte nyss, men Gabriel och lilla Love är kvar!



Mormor

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-11-01 @ 13:41:07

Hej på er! Är faktiskt påväg hem till min mormor just nu! Ska sova där! Vissa år brukar jag sova där 1-2 nätter på lov. Och eftersom att jag ändå inte har något bättre för mig och saknar henne så tänkte jag, varför inte? När jag va liten sa jag alltid att hon var min bästa vän! Och hon gör världens bästa köttbullar!! Slänger in en bild på dagens också. Puss