FRUGAN

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-28 @ 20:49:00
Hej hej! 
Är just nu hemma hos Tilda och tar det lugnt. Vaknade ganska tidigt imorse (host, pappa väckte mig) runt 10 ungefär. Gjorde inte så mycket på förmiddagen... duschade, satt vid datorn typ. Senare på dagen åkte jag till Tilda då och bytte sängplats med Simme höhö. Vi har bara tagit det lugnt som jag skrev förut, och nu ska vi strax se på The Ring! Jag har inte vågat se den än haha... vet inte om jag är redo nu heller men jag har ju Tilda här som kan beskydda mig... vi hörs!

random bilder från frugans dator haha..!


tråk

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 23:46:00
Har faktiskt inte gjort något idag... egentligen. Har bara packat ihop mina saker och åkt till pappa för veckan. Annars har jag bara sovit och legat i soffan idag.. Behövde nog det! Dessutom sov jag med värmefilten hela natten och hade så bra drömmer att jag inte ville vakna heller. Jaja, har faktiskt planerat lite saker inför veckan i alla fall. Både Fia och Tilda kommer ju vara borta under lovet så har varit lite smådeppig över det, jag menar det är ju de två jag oftast är med så, jag kommer nog bara sitta här hemma om jag inte kommer på andra saker att göra. Ska t.ex. träffa Fanny från förra klassen på tisdag, ska bli kul eftersom att jag inte sett henne på ett tag. Jag ska träffa Tilda imorgon då hon inte åker till London förns på måndag... och ska försöka hitta en vinterjacka. Sen har jag inget mer planerat än X Factor på fredag. Jaja, har ni några tips på vad man ska göra under lovet?

Längtar ni efter snön föresten? Jag längar efter att kunna åka skridskor! Hittade den här bilden på mig tagen för ca. fyra år sen :)


my heart's made to only love you

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-10-26 @ 18:58:00
I know I've lost you
Now what can I do?
You know I really love you
So what can I do?


Dag 10 – En bild på dig idag och vad du hade på dig.

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-10-26 @ 14:50:00


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-25 @ 16:37:00
Tjenixen! 
Sitter just nu hemma i soffan och passar lillebror. Var tvungen att hämta honom från skolan idag då varken mamma eller Petteri kunde! Och självklart ställer jag upp! Kom dock tjugo minuter för tidigt då jag hade svenskaprov sista lektionen och blev klar lite tidigare. Det var jättesvårt faktiskt, behövde skriva en essä om våld. Skrev rätt mycket men fattade knappt vad jag menade själv. Aja, vi får se hur det går. Jag fick reda på att jag fick B på animationsprovet i alla fall! :D Jag som bara råpluggade sista kvällen och på lunchrasten innan. Skönt det i alla fall. Men måste lära mig att planera bättre. Man lär sig inte i längden om man bara råpluggar innan! Slänger in två bilder på mig och Max idag: 


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-23 @ 12:18:00
Tjena, tänkte köra en snabb bloggish innan jag drar iväg mot mammas jobb! Har som sagt varit ledig idag (men har ändå behövt sitta och göra skolarbete... suck) och det har faktiskt varit skönt. Fick sova ut lite och fick saker gjorda så det är toppen! Ska då iväg till mammas jobb nu och äta lite lunch + köpa en ny foundation... jag har fått öppna hela min burk och gräva ut det sista så det behövs verkligen! Sen har jag då utvecklingssamtal. Vet typ redan vad de kommer säga, för hög frånvaro... jaja. Jag berättar hur det gick sen! 
såhär kul har jag när jag gör i ordning mig! puss på er!


Måndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 21:50:00
Hade skola idaaag, var helt okej då jag började sent och slutade tidigt. Hade animationsprovet också vilket faktiskt gick bra, kunde svara på typ alla frågor! Efter skolan åkte jag till pappa, packade och åkte till mamma. Och nu sitter jag här! Imorgon är jag ledig, men har utvecklingssamtal kl. 14.30. Wish me luck!

Insåg föresten för några dagar sen hur långt hår jag börjar få! Och nej, jag pekar inte på mina tuttar haha x)


Dag 9 – Bild på dig och min bästa vän.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 00:21:00
Eftersom att jag har två blir det såhär: 
 


BLÖT

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 00:15:00
Tjo! Borde sova men tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag faktiskt lägger mig. Min helg har varit bra, har då varit med både Fia och Tilda, dessutom hunnit städa mitt rum och packa. Skulle gjort annat i helgen också men orkade helt enkelt inte. Imorrn är det plugg och animationsprov. Ska bli kul. Vet inte om jag kommer klara det hahah.

Sebbe och Tilda. (snygg posé han langar jag vet) Ska förresten berätta om vad som hände innan det där. Han skulle skämta och putta i mig i en pöl så att mina skor skulle bli blöta, men jag reagerar genom att hoppa ännu längre för att unvika pölen. Då hamnar jag såklart på gräs och glider så jag ramlar rakt ner i pölen ändå. Och med hela kroppen istället för bara skorna. Var helt dyngsur resten av kvällen. Humpf :(


HELLÖ

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-19 @ 19:27:00
Sov hos Fia igår/inatt eftersom att det var skräckfilmskväll igår på skolan och vi var lediga idag. Var riktigt kul på skräckfilmskvällen, men kan väl inte säga att jag blev särskilt rädd. Trodde det skulle vara värsta skräcken men det var typ komedi/skräck enligt mig. Visst var det hoppscener men annars var det bara ganska roligt. Hemma hos Fia såg vi på Twilight (som jag inte sett på år och dagar känns det som) och det var också mysigt :) Nu försöker jag bara bestämma mig för vilken film jag ska se ikväll, det går nämligen flera intressanta filmer på tv ikväll :) Lite bilder: 

Stolta föräldrar (Alex är gravid om ni inte kan se det) ;D

Smög mig in i köket och tog Fia på bar gärning när hon drack direkt ur flaskan! höhö...


Dag 8 – En dålig vana du önskar att du inte hade

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-19 @ 19:23:15
Har väl många. Men en av dom är att jag snurrar på håret för mycket. Förut brukade jag inte störa mig på det, eller göra det omedvetet särskilt ofta. Nu sitter jag och snurrar på håret så fort jag har en hand fri och jag märker inte alls. Det börjar ta kål på mitt hår och jag fastar oftare i håret med fingrarna än förut. Det gör både ont och tar tid att trassla ut ^^ Dessutom förstör det frisyren! :) 


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-17 @ 17:05:37
Är så sjuuukt taggad inför ikväll! Vet ni varför? Jo säsong två på min favoritserie American Horror Story börjar! Har räknat ner i ett helt år på den nya säsongen och kan knappt fatta att den äntligen är här. Ahh så lycklig! Annars har det varit en bra dag idag. Var sjuk och hemma igår så det var mysis att träffa Fia och klassen igen :) Till och med skolan var okej idag då jag slutade typ två timmar tidigare. Nu måste jag städa rummet eftersom att Tildis kommer hit för att sova + titta på AHS! Ska bli mysigt! Här kommer lite bilder från idag:

Fina Fia på lunchen!

Jossan, Carro och Camilla ville inte ha sina color så vi fick dom!

MÄÄÄÄX
I väntan på bussen :)


Dag 7 – Vad du skulle göra om du fick 1 miljon.

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-10-16 @ 19:06:00
Jag skulle först köpa de bästa platserna + VIP kort till mig själv och vänner till One Direction konserter, sen skulle jag resa till London (för att se konserterna) och sist köpa massor och massor av kläder. Resten skulle jag nog spara haha :)

söt bild på mina killar haha :)


Dag 6 – Typ av killar du faller för.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-15 @ 14:06:00
Har faktiskt ingen "typ" som jag faller för. Jag har gillat så otroligt olika killar att det är sjukt. Självklart måste jag ju på något sätt tycka att killen ser bra ut, men det har aldrig varit så att jag bara gillat blonda eller brunetter t.ex. Det ända som min kompis Nathalie har märkt och berättat för mig är att jag verkar tycker om "mjuka drag" i ansiktet, typ, jag har aldrig varit riktigt inne i stora käkben eller hårda drag. Ni förstår nog vad jag menar men ja. Inte så petigt precis. Jag faller för killar som är snälla, har bra humor och får mig att känna mig älskad och trygg helt enkelt. Enligt mig är det kul om man har mycket gemensamt också. Många tycker att det kan bli tråkigt men jag tycker det är mysigt. Äh, jag är inte så bra självaste "kär" grejen direkt heller så vet inte riktigt vad jag menar själv. Haha! Vi seeees


GUESS WHAT!?

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-15 @ 13:56:00
Jag har köpt biljetter till X Factors liveshow där One Direction kommer uppträda! Är så sjukt glad (och trött!). Det var helt oplanerat faktiskt, men inatt satt jag i ett trapphus i över 10 timmar... och väntade på att biljetterna skulle släppas i luckan. Egentligen hade jag och Sanna tänkt köpa över nätet (tyvärr kan ju inte Fia hänka då hon är italien då... makes me sad) och hoppas på det bästa. Men igår smsade Nathalie mig och sa att de redan gjort en lista borta vid Globen och att vi hade en stor chans att få biljetter om vi åkte dit då. Så det gjorde jag (släpade till och med Tilda som skulle sova hos mig). Det slutade med att Tilda gick hem till mig och sov ensam, samtidigt som jag satt i ett parkerings-trapphus i Globen. Har alltså inte sovit något alls inatt, men det var värt det. Jag kommer se mina killar uppträda den andra November! Är så lycklig. Nu sitter jag i skolan på animationslektion, men jag har väldigt svårt att koncentera mig då jag är så trött haha. Ska sova så fort jag kommer hem!

Såhär hemsk såg man ut runt 4 på morgonen!

Några gånger under natten kom det en polsk uteliggare och försökte lägga sig för att sova där inne. Men eftersom att han (och en man som var med honom då och då) var alldeles för fulla för att vara där inne med oss (som dessutom hade tillstånd att vara där) ringde vi till slut polisen som kom och hämtade dom. 

Liza, Felicia och jag hälsar till Fia när vi hade en av våra trött-flum-svackor. 
Runt sju på morgonen då vi satt oss i en kö utomhus istället. Höll på att frysa ihjäl och hade jätteont i rumpan. Men det var det värt!


right from the start

Music - Kommentarer (0)
2012-10-14 @ 00:31:00


shopping

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-13 @ 23:29:14
Idag var jag i Nacka Forum med la familia! Vi skulle dit för att kolla in den nya Hamleys affären (leksaksaffär i London som jag älskar) men jag behövde verkligen ett par nya svarta byxor, en foundation och ett vitt linne också. Hittade brallorna, och en halsduk, men det andra får jag ta i veckan för jag hade varken pengar eller tid på mig att hitta det andra. Är supernöjd i alla fall. Efter det åkte vi hem och en stund senare fick vi gäster. Petteris bror, fru och mina halvkusiner. Var trevligt! Det ända negativa med hela dagen har varit att jag haft otroligt ont i huvudet och varit lite smårisig. Hoppas verkligen att jag håller mig frisk, orkar inte bli förkyld igen. 

Min nya halsduk! Ser ut som att jag har ett riskorn på tungan på bilden men det hade jag inte haha x) Vet inte vad det är för nått. 


Dag 5 – Någonting du vill ha mer än nåt annat just nu.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-13 @ 23:23:50
Just nu... pengar! Jag behöver pengar mer än något annat. Vill köpa saker jag behöver, och kunna betala min och Fias London-resa. Jag vill så gärna åka! Har redan problem att få fram pengar till biljetterna dit och hem. Förhoppningsvis håller pappa sitt löfte om att betala för dem.... dock ska jag skaffa ett jobb. Har redan ett på G som jag tänkte söka till. Kan uppdatera om hur det går sen haha :)


FREDAG

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-12 @ 22:44:19
Hade bara engelska idag, kom dock några sekunder sent till lektionen (eller några minuter då) och typ sprang hela vägen från bussen till skolan. Sen öppnar han fan inte dörren när jag knackar på. Och jag VET att han hört mig, till och med sett mig, för dörren har ett stort jävla fönster i sig. Så jag står där och knackar flera gånger, och han totalignorerar. Jag blev lite sur, men Fia satt och asgarvade på bänken där inne. Jaja, är ändå nöjd med att jag bara kom försent en gång den här veckan. Brukar vara 4/5 dagar liksom. Efter skolan drog jag hem på direkten, hade egentligen behövt åka in till stan för att köpa lite saker men jag får göra det någon annan dag. Jag orkade helt enkelt inte. Har inte gjort så mycket mer idag, städat mitt rum lite och haft fredagsmys med lillebror. Vad har ni gjort ikväll? 


Dag 4 – Dina mål/drömmar/önskningar.

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-10-12 @ 22:11:00
Har faktiskt ingen aning. Vet inte vad jag vill göra, eller vad för önskningar jag har. Det ända jag oroar mig för är väl, att bli misslyckad typ. Men jag behöver inte bli något stort, jag har det inte i mig. Jag vill inte bli doktor eller advokat. Jag vill inte vara så viktig. Jag vill väl bara bli så normal som möjligt. Om det nu finns något som "normalt". Kommer nog alltid vara samma konstiga Ebba, men så länge jag har ett helt okej jobb, min familj och vänner i livet kommer jag vara nöjd. Jag har inte särskilt höga krav på hur mitt liv ska bli, jag är än väldigt lättroad människa. Men så länge jag inte hamnar på gatan eller något sådant... Just nu är väl målet att klara gymnasiet, vilket kan kännas både lätt och svårt på samma gång. 


Dag 3 – Din favorit årstid och varför.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-12 @ 00:42:43
Hade helt glömt bort detta med dagarna, men jaja. Jag gillar sommaren bäst, för att jag fryser på alla andra årstider och för att det är sommarlov! Sommar är härligt det. 

bild från öland i somras


kiss me hard before you go, summertime sadness

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-10-11 @ 22:48:00
Kan berätta att jag inte kunnat skriva ner mina drömmar på två nätter. Känns som att min hjärna bara jävlas med mig och inte vill komma ihåg ett skit bara för att jag vill! Så fort jag vaknat har jag legat kvar i någon minut och tänkt... "VAD DRÖMDE JAG!?" Kommer verkligen inte ihåg ett skit. Men jag ska inte sluta... SKA försöka tills det går, jag ska bli en lucid dreamer! Annars har det varit okej de senaste dagarna, har kunnat sova bra och gått i skolan hela veckan, grejt. Är också as-sugen på att pierca mig nu när Tilda tog hål i tungan idag, tror dock inte att jag vill ha hål i tungan då jag får panik av minsta förändringen. Känns som att jag aldrig skulle kunna vänja mig vid något som jag faktiskt skulle känna av hela tiden. Vet inte. Är mer sugen på att pierca naveln eller något, men mamma är heeelt emot det. Hon säger att det är "vea". Något som tydligen betyder dålig smak. Hon säger att vår hela släkt tycker samma sak om vad som är vea och att piercingar är en av de sakerna. Dock skiter jag fullkomligt i det och tänker ta hål ändå. Får tjata på pappa helt enkelt haha :D 

Humörsvis har jag väl också varit okej i veckan. Varit lite deppig då och då av olika anledningar, men jag kommer över det. Dessutom börjar det bli så jävla kallt så man kan ju inte ens vara glad utomhus haha! INSTAGRAMBILDER FRÅN VECKAN: 

(höhö insåg precis att jag har tungan ute på nästan alla bilder.. får ta och komma på någon annan min nu tycker jag...)


Drömmar

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 23:38:00
Älskar att jag inte sover för att jag inte orkar, har för många tankar i huvudet. Dessutom sitter jag och försöker upprepa för mig själv att jag ska kunna kontrollera min dröm inatt. Ja, man kan faktiskt träna upp det. Fia har haft turen att kunna det naturligt, vilket är ganska ovanligt. Annars får man som jag, träna upp det. Ska fan gifta mig med Harry i en dröm, yes! Eller annat ;) nej men faktiskt, ska skriva dröm-dagbok nu i veckan och se hur det går. Ska bli intressant! Har faktiskt inte så mycket mer att säga, är inne på tumblr och garvar ihjäl mig. Kan faktiskt berätta att detta hände mig idag: 


instagram

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 10:05:44
Här kommer lite instagram bilder från helgen och igår! 

juryn i x factor! (fredags)

lukas, jag och tilda i lördags!
två bilder från igår :)


Dag 2 – En person du vill träffa just nu.

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-10-09 @ 10:03:51
Hmm, vill faktiskt träffa två personer just nu. Min kära pappa och min fina vän Tilda. Har nämligen inte sett till henne, eller pratat med henne sen i söndags (och min pappa sen i fredags)... så vill gärna träffa dom båda!!

fina Tilda i lördags
 


Dag 1 – Presentera dig själv - En bild på dig + 10 fakta om dig.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 19:05:31

10 saker om mig: 
1. Jag är 17 år, född 24 augusti 1995. 
2. Jag är en extremt nervös och blyg människa men kan vara galen runt människor jag känner.
3. Jag är lat
4. Jag tycker om nästan all musik..! 
5. Jag är bra på att para ihop andra men kan aldrig hitta en kille till mig själv
6. Jag har aldrig haft "många" vänner och var väldigt utstött som barn
7. Jag kan absolut inte laga mat
8. Jag kan få min stortå att stå rakt upp
9. Jag har varit The Sims beroende sen jag var fem år
10. Jag är jävligt tråkig


A bit about me

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 18:59:00
Dag 1 – Presentera dig själv - En bild på dig + 10 fakta om dig.
Dag 2 – En person du vill träffa just nu.
Dag 3 – Din favorit årstid och varför.
Dag 4 – Dina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting du vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar du faller för.
Dag 7 – Vad du skulle göra om du fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana du önskar att du inte hade.
Dag 9 – Bild på dig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på dig idag och vad du hade på dig.
Dag 11 – Någonting du oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – Ditt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Innehållet i din väska.
Dag 17 – En person du vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad du åt idag.
Dag 19 – En bild på det du köpte senast.
Dag 20 – Din favorit film.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din reaktion när du ser dig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får dig att gråta.

Detta kanske får mig att blogga lite mer då...


Korvstroganofffff

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-05 @ 02:38:00
Tjenixen! Idag (eller igår då) var det en lång men ändå väldigt bra dag i skolan. Har varit på gott humör hela dagen och hade faktiskt riktigt roligt sista lektionen. Det är härligt att man bara kan sitta och göra fula miner med klasskompisar och bli på skitbra humör. Känner verkligen att jag tycker om min klass. Det är så fint tycker jag att alla är så olika, men ändå är vänner. I alla fall försöker alla. När man var yngre var det grupper hit och dit, och ingen av grupperna accepterade varandra. Nu när vi är lite äldre, accepterar alla varandra. Visst, man kanske är i små grupper eftersom att man trivs bäst med dom. Men jag tror att vi alla känner att det inte direkt finns någon anledning till att vara elaka mot varandra. Så alla är vänner. Me like. Dagens höjdpunkt var också när Moonpie (Simone) kom och skrämde Fia bakifrån så att hon ramla av stolen. Har inte skrattat så mycket på länge! Annars då... jo jag ska på X Factor imorgon. Tyvärr ingen One Direction där men det ska bli kul ändå! Nu måste jag sova! Puss

Såhär ledsen blir jag när jag kommer hem sen, och är helt ensam. Buhuhuh.


HAAAAAATA

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-10-02 @ 22:58:00
Tjänna....... tänkte precis gå och lägga mig men tänkte att jag kunde blogga lite innan. Har tjurat hela dagen idag faktiskt, förbannat mig över att One Direction snart kommer till Sverige igen, och att jag ser ut som jag gör. Känns som att jag är på samma stadie i mitt utseende som när killarna var med i X Factor. Tror att jag skulle kunna se bättre ut om jag bara...... ändrade hela mig. Typ x) 
Kan inte någon bara, skicka mig till en frisör, en sminkös och en stylist. Då skulle allt bli bra. Jag vill att Harry ska kära ner sig i mig på första mötet. Och nej, egentligen tror jag inte på att de skulle kära ner sig i mig bara genom att se mig. Dessutom har de fans som ser 1000 gånger bättre ut också. But I just can't afford to think that way. Jag har en superduperliten chans att imponera liksom. Haha, nej, men lite mer seriöst då. Det är inte kul att veta att man kan göra så mycket bättre, att man skulle kunna se finare ut om man faktiskt hade pengar och tid till att köpa kläder. Varför får bara vissa personer 1581295719591471 kr att slösa på kläder, och jag bara 20 kr? Orättvist. Dessutom säger min mormor att jag typ är "in the prime of my youth" nu, det är i den här åldern man är som snyggast. PFFF, jo visst. Om jag inte ser bra ut nu, hur FA-AN kommer jag se ut sen? Är fan rädd. Nej nej... får väl ta och gifta mig med en gammal rik man i USA typ och bli hollywoodfru. Då får jag i alla fall kläderna jag vill ha. 

Felix vill ha mig i alla fall x)