Stressaddddddd!!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-30 @ 22:05:11
Ebba har glömt att blogga, igen!
Men som sagt, plugg plugg och plugg. Är sjukt stressad inför Andra Världskrigsprovet vi har på Fredag, dessutom har jag utvecklingssamtal imorgon. Har till och med fått magkatarr för att jag är så stressad. Vilket inte är så kul för mig eftersom att jag alltid mår illa när jag får det. Imorgon slutar jag däremot tidigt vilket är skönt, har bara hemkunskap och matte! Nä, nu ska jag snart sova! Puss på er! 


haha, jag och emma idag på idrotten (tagen & redigerad av fanny)


plugg plugg plugg

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-28 @ 20:18:01
Förlåt för noll bloggning idag än så länge fast jag slutade klockan 12! Har faktiskt pluggat som en tok på Andra Världskriget sen jag kom hem. Det är så sjukt mycket så det inte är sant. Det är t.ex. ett helt papper om vad man ska kunna, med massa punkter och svåra ord. Petteri har suttit den senaste kvarten med mig och försökt mig att förstå ordet undfallenhet. Suck.. kommer förmodligen få plugga hela resten av kvällen, sen ska man upp till skolan imorgon och gå till klockan 5! FYYYY


Lazy Sunday

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-27 @ 17:41:27
Hej på er! Hur mår ni? Jag är jättetrött!

Igår åkte jag till T-centralen och mötte Tilda, där vi tog en fika och pratade lite sissådära. Vi åkte också till Gamla Stan och gick omkring i affärer, eller inte direkt, vi letade efter någon affär som vi skulle hitta något med River Phoenix i. Men vi misslyckades med det :/ Att ingen tänker på honom längre!!

Efter det åkte vi till min pappa och satt lite vid datorn, och jag packade eftersom att jag skulle åka hem till mamma. Och sedan när Petteri hämtade mig åkte Tilda hem samtidigt. Sedan kom jag på att familjen skulle äta middag hemma hos Ludvigs klasskompis, och då frågade jag mamma om jag kunde fråga någon om sova över, och det fick jag. Så jag smsade Tilda och frågade om hon ville komma sen efter maten, och det ville hon. Så jag gjorde i ordning min mat, och satt lite vid datorn, tills hon smsade att hon var i gullmars. Då började jag gå mot busshållplatsen där ersättningsbussen skulle komma. 

När vi kom hem till mig satte vi oss vid datorn, pratade, såg på film och bara hade kul tills vi såg att klockan var tolv på natten. "Var sjutton är min familj?" tänkte ju jag då, ringde min mamma som verkade lite lullig (XD), och hon sa att de kom när de kom. Jaha! Jag och Tilda bäddade i källaren och fortsatte se en till film. Sen kom de hem runt tre. Och då gick alla och la sig. Fast jag och Tilda somnade inte förns runt halv sex eftersom att ingen av oss kunde sluta babbla :P!

När vi vaknade imorse var Petteri och Ludde uppe, men min mamma låg fortfarande och sov, förmodligen eftersom att hon typ aldrig dricker. Vi fixade oss, jag åt lunch, och sen behövde hon gå. Sedan har jag spenderat resten av dagen genom att fixa lite hemma. Tog en dusch också, som var äckligt kall! Hatar att duscha hos mamma eftersom att vattnet alltid blir kallt efter fem minuter och inte har något "tryck" i sig, är typ som att duscha under en avstängd kran, får typ en droppe i minuten. 

De senaste tre timmarna har jag faktiskt suttit och läst, hittade en "bok" på internet som jag totalt fastnade för. Kunde inte slita mig helt enkelt. Mamma kom ner för första gången idag för typ fem minuter sen, hahha. Hon ser otroligt bakis ut. Dock garvar hon själv åt det. Snart är det mat, och sen blir det plugg, kul! -.-


Chris Brown ft. Justin Bieber- Next 2 You

Music - Kommentarer (0)
2011-03-25 @ 23:33:06

And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I’ll be there when you’re insecure,
Let you know that you’re always lovely.
Girl, cause you are the only thing that I got right now.


Bilder från veckan som gått...!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-25 @ 20:16:15














Earth Hour

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-03-24 @ 22:35:04

Ni glömmer väl inte Earth Hour på Lördag! Klockan 20:30 släcker i alla fall jag ljuset!


Never Say Never var..

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-03-24 @ 21:30:56

helt otrolig! En av de bästa filmerna jag sett. Om ni inte sett den, vad väntar ni på!? Rekomenderar staaarkt!


Hej

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-24 @ 14:17:54
Hej på er, sitter just nu på tunnelbanan med Bella (använder hennes iphone) på väg till min mammas jobb. Där ska vi göra läxa och bara "hänga" :) sen vid halv 7 ska jag och mamma se Justin bisbers film never say never! Lääängtar. Nä, nu orkar jag inte skriva mer, puss!<3


har du under 2011..

Kul - Kommentarer (0)
2011-03-23 @ 00:00:07
varit glad? Jaaa !
varit ledsen? jaa
velat dö? Lite, nej skoja :)
Fått nya kompisar? hm.. nja
varit utomlands? yes
druckit alkohol? yup
Blivit kär? nääääää
Känt dig sviken? hahah, kommer inte ihåg.
Suttit vid datorn mer än innan? Nej, det går inte ens.
Skrivit en låt? Nej XD?
Känt hat? Faktist, aa, lite.
Känt som att ingen har sett dig: ne
Varit ”sjuk”? mmm
Varit sjuk? JA! ;(
Dansat? lite random-dance sissådär i skolan
Bråkat med dina föräldrar? ja
Bråkat med din älskling/kompis? Inget större bråk? För i så fall skulle jag nog komma ihåg det :o
Strulat med en främling? näää
Strulat med en av samma kön? nej x)
Varit så uppjagad att du gjort misstag? Det tror jag inte
Gråtit för något som hänt i ditt liv? Ja, det gör man ibland
Pissat utomhus? naeej, det är kallt ute!
slagit någon? På skoj ja :)
spytt? NEEEEEEEEEEEJ >:@ jag spyr aldriggg!!!
Knarkat? Räknas halsbloss (mer hostbloss dåe) på en cigg? XD
Sovit i motsatta könets säng? Jadååe
Raggat på främlingar? Neee, de vågar jag inte xD
Kysst en främling? Kolla svar däruppe ↑
Rymt hemifrån? Nä, men har rymt från skolan och landstället!
Bakat? aa, chokladbollar
Sovit utomhus? I vintern? HAH, jag går knappt ut.
Åkt bil med fyllon? NEJ
varit full?
varit/är kär? Vanlig kille = Nej Kändis kille= YES
saknat någon? ja...
solat utomhus? Idag faktiskt, gick nästan.
solat i solarium? naej, faktiskt inte.
badat i havet? Jag går ju knappt ut sa jag! ALDRIG
snackat i telefon mer än 2 timmar? Noup, inte riktigt så länge.
gett någon blommor? Neee
sett en död människa? på tv
sett någon naken? halvnaken

 



schuul

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-22 @ 20:09:58
Hej på er, sitter just nu och pluggar till Idrottsprovet jag har imorgon. Mycket om hur hjärta, lungor, blodet, musklerna och lederna fungerar. Tycker egentligen att det är ganska onödigt, alla som känner mig vet att jag hatar att träna. Så när i världen ska jag få användning av att veta vad anaerob och aerob energiomsättning är? hmmmhh... Aja, får väl kämpa vidare antar jag.


Ebba Wants

Ebba Wants - Kommentarer (2)
2011-03-20 @ 09:50:03
En Iphone! Vet dock inte vilken!

Iphone 3GS eller Iphone 4?
Man kan ju ha olika uppfattning om vilken som är bäst osv, har någon tips?


söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-20 @ 09:46:18
Hej på er, inatt har jag sovit mycket bättre! Känns fortfarande som att jag ska bli sjuk dock, man får väl vänta å se.. 
Igår följde jag med Fanny snabbt in till Farsta för att hon skulle köpa ett par skor. Satt lite på McDonalds också och snackade. Efter det drog vi hem till mig och kollade på Skins. Jag har redan sett klart alla säsonger, men det har inte Fanny. Sedan stack hon hem. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag behöver en dag hemma, men vill ändå ut på något sätt. 



usch usch usch

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-19 @ 10:08:20
Usch.. igår hade jag en riktigt dålig dag. Började känna mig sjuk runt halv tio-tiden i skolan när vi satt och läste på svenskan. Jag blev yr och lite smått illamående, så skakade jag. Men försökte glömma bort det, dessutom hade vi ju Nationella i Fysik igår (igen), då vi skulle laborera. Gick faktiskt bra. I alla fall, när jag kom hem låg jag i soffan och typ halvsov till middagen. Efter det drog packade jag min väska och jag och Petteri drog iväg på hockey. Riktigt kul när det var i Globen och allt. Emma & Fanny messade om att göra något efter, men eftersom att jag redan kände mig så sjuk orkade jag inte göra något alls efter det. Petteri skjutsade hem mig till pappa och hade en normal kväll.. tills Ingalill spydde. Vet inte varför eller något, men hon hade kommit hem från London typ en timme innan jag kom, och hon var väl ledsen och sådär. Jag skulle ut och hämta väskan i hallen, då blev jag jätterädd för att det var helt mörkt i hela lägenheten, men ändå satt Ingalill upp i soffan. Då sa jag "Ojj! Hjälp va du skräms" men hon sa fortfarande inget, så skojade jag lite "Förstår varför pappa blev så rädd förut" (En annan gång då hon skrämt pappa på ungefär samma sätt). Hon sa fortfarande inget, utan reste sig upp och gick mot mig, när hon kom närmare började hon peka mot munnen och göra ett ljud som att hon behöve "gå förbi" mig. Jag som har världens kräkfobi förstod inom en typ halv sekund vafan hon menade, så jag reste mig upp och sprang in i rummet, satte musik och typ massa andra saker på högsta volym i mitt rum. Efter det kände jag hur jag började få panik. Så jag försökte andas, satte mig ner och andades ut och in, tillslut gick det så fort att jag knappt kunde andas alls. Då öppnar Ingalill dörren och säger att "Det var inte så farligt, jag mår bra nu", då fattar jag ju att hon faktiskt spytt, och då får jag ännu mer panik och jag känner att tårarna börjar komma, då ska hon försås börja med "Men gumman, det är okej" Så börjar hon komma mot mig, då får jag ju totalt spel och säger att hon ska gå därifrån. Tillslut gör hon det, och det tog ca. en timme för mig att lugna ner mig. Ett tag höll jag på och svimma för att jag var så rädd. Och jag behövde bara någon att prata med, någon som vet. Men mamma svarade inte på sms, så kunde inte ringa henne eftersom att hon säkert sover. Alla kompisar bara garvade eller tog mig inte seriöst. Till slut blev jag så desperat av att bli nerlugnad, så jag skrev till någon random kvinna i min River Phoenix grupp, skönt nog tog hon mig seröst och försökte lugna ner mig. Hon sa att jag borde gå och väcka min pappa, men jag vågade inte eftersom att jag måste gå förbi ingalill och jag hade ingen aning om hur hon mådde nu. Men till slut tog jag mod till mig och gick till pappa, ingalill låg och sov på soffan. Pappa fick mig att sluta hyperventilera och lägga mig i sängen. Så somnade tillslut brevid Felix i sängen och med en film på. Nu har jag inte sett ingalill än, men förhoppningsvis mår hon bra. Puss..


Can you hear that?

Video - Kommentarer (1)
2011-03-18 @ 16:28:14


Tinnitus

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-17 @ 17:19:26
Hej på er! kom nyss hem från örondoktorn!
Jag var verkligen jättenervös i väntrummet, Julia hade nämligen skrämt upp mig hela dagen genom att säga att de skulle dra ut vax ur öronen med en tång xD (som tur va gjorde de inte det), men blev först uppropad av en kvinna som tog in mig i ett rum som såg ut som en studio. Där fick jag gå in i det lilla rummet, som var typ helt förseglat, fick faktiskt lite panik, och fick sätta på mig ett par hörlurar. Det var helt tyst där inne och jag kunde höra pipet jätte tydligt. I alla fall, hon satt där ute och tryckte på knappar som gjorde toner i hörlurarna. Och varje gång jag hörde en ton skulle jag trycka på en knapp, så hon visste om jag hade hört det eller inte. Sedan fick jag gå ut i väntrummet och vänta på den riktiga doktorn. När jag väl kom in dit visade han mitt resultat och sa att det bara verkade som att jag hade pyttelite hörselnedsättning på högra örat. Han sa också att det inte fanns så mycket att göra, men att jag kommer vänja mig, eftersom att kroppen är byggd så. Jag har ju redan vant mig rätt mycket. Men dock sa han att det var ett stort problem att jag verkligen inte kan somna utan ljud. Så han sa att jag ska gå med i en "tinnitus-grupp", fattade inte riktigt vad det var. Men det är ett ställe man går till som är specialister på tinnitus, och så kan man få hörapparat som man har under natten som tröttar ner öronen, så kan man få en psykolog också. Konstigt nog var jag inte jätteledsen efteråt, nog eftersom att jag vant mig vid tanken att ha tinnitus. Och så fick jag en bulle efteråt haha :P Nu ska jag göra SO-läxa. Puss


Off to school

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-17 @ 07:33:09


Nu drar jag till ännu en tråkig skoldag! Sen ska man till
örondoktorn vilket jag är jättenervös över haha :P



Nationella

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-16 @ 07:40:32
Är det bara jag som är fruktansvärt nervös över nationella? Jag sitter fortfarande hemma och mitt hjärta är redan i halsgropen. Känner redan att det kommer gå åt helvete, men som tur va går det ju inte att sänka sig. Sitter just nu med Fysikboken i knäet, och jag förstår ingenting! Åååh, VARFÖR!?


Dock har ju jag nationella i fysik.. svenskan har jag redan gjort!


15 mars

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-15 @ 21:43:55
Hejsan! 
Idag blev faktiskt inte alls som jag tänkt mig, satt å pluggade lite till och från som jag skulle sen jag vaknade. Men sen kom jag på att Natta ville komma hit å plugga, så vid kvar i två någongång, smsade jag och frågade om hon skulle komma eller inte, och det ville hon. Så när jag gick och hämtade Ludvig kom hon precis till dit samtidigt. Så vi hämtade honom och gick igenom mina gamla korridorer som jag gick i från fjärde till sjätte-klass i. Där fick man mycket uppmärksamhet från femmor och sexor som tydligen gick där nu, "Vilken klass går niii iii?!?!" haha, när vi sa nian gapade de typ :P Sedan var vi här hemma och pluggade, tills runt fem då vi började kolla lite på ett Supernatural avsnitt som vi aldrig hann se klart, för hon skulle hem. Efter maten drog jag och träffade Emma i gullmars och åkte vidare till bagis för att träffa Fanny. Där började vi snacka med några poliser som frågade om allt var okej hahah :P Efter det drog vill till Burger King i medborgarplatsen och åt lite pommes och snackade, där kom det också upp en kille och snackade med oss när vi satt utanför banken på en bänk "Väntar ni på att banken ska öppna? Jag tror försej inte att den öppnar på några timmar, men när den är öppen, då är den ööppen!" Vi ville inte åka hem riktigt en så vi åkte till T-centralen, där vi först inte visste riktigt vad vi skulle göra, men Fanny ville köpa en McFlurry på McDonalds, så vi gick dit. Men eftersom att vi hade snackat om smoothies och milkshakes innan ångrade hon sig och köpte en milkshake istället. Efter det drog vi hem! Dock ringde Fanny mig direkt när de hade gått av tunnelbanan (jag behövde inte byta), och skrek att de hade gått på igen och att jag skulle gå bak i tunnelbanan, men de hade bara sätt en kille som gick i vår förra klass och ville att jag skulle gå förbi och se. Och jag gick typ fram och tillbaka fyra gånger och det var ju lite pinsamt :P I alla fall, nu är jag hemma och pluggar/tittar på tv/sitter vid datorn. Puss puss


studiedag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-15 @ 13:16:59

Blir en liten dagens outfit, leggings, ett vitt linne, tofflor och tröjan jag hade igår. Mer orkade jag inte haha! Just nu sitter jag och tittar på Ellen DeGeneres show, och pluggar lite. Ludvig gick till skolan idag, så slipper barnpassning, men ska hämta honom i skolan vid halv 3 ändå.  Hörs seanre, puss puss!


blah blah blah

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-14 @ 19:57:07

Hejsan svejsan på er, just nu sitter jag här och halvpluggar/facebook(ar?), har ju Nationella i fysik på onsdag, och det är väl inte mitt starkaste ämne om man säger så.. så måste plugga! Ska dock plugga hårdare imorgon, eftersom att jag har studiedag då! Ska kanske också passa Ludvig hela dagen imorgon, han är ju sjuk, men det är bara kanske eftersom att han mådde okej idag, så om han är feberfri imorgon blir de school för honom.
Puss


Just nu

Ludvig - Kommentarer (0)
2011-03-13 @ 11:48:35






Shopping

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-12 @ 22:55:22
Hallihallå, idag stack jag och mamma in till Ringen och shoppa. Köpte lite smink, torrschampoo (jag blir ju alltid så nojig att jag har fett hår), och en tröja! :) Kan visa imorgon om jag inte har något annat för mig :)! Vad tyckte ni om Melodifestivalen föresten? Jag tyckte egentligen inte att någon låt var "WOW", men det var okej att Eric Saade vann eftersom att han är snygg :P (Tänk att jag har pratat med honom btw)! Tror faktiskt att han kan vinna Eurovision, eftersom att han har nått Europa med sin musik redan innan. Så vet vet, han kanske tar hem allt?

Nu ska jag sova! Godnatt!


yesterday

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-11 @ 21:35:26
Halli hallå, igår efter skolan drog jag Fanny & Emma till Söder och "chillade" som Emma kallar det. Stack och åt på Mc Donalds, där ett fyllo ragga upp oss och gav oss en visselpipa som vi kunde använda om vi blev attackerade av våldtäcksmän haha :P Efter det drog vi hem till Emma och sov där, sen stack vi till skolan, kom lite försent dock!

Emmas hund Milo (Börje), jag, fanny & emma igår!

me & fanny


Be för de i Japan

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-03-11 @ 20:41:40

Nu när jag hörde om Japan, blev jag så ledsen. Människor dör, djur dör, allt förstörs. Känns som att hela Jorden bara faller ihop, jordbävningar hit och tsunamis dit! Visst. Det finns mycket saker som bara sker, men när katastrofer som dessa händer, börjar jag tänka på vår älskade Jorden. Vi har bara en Jord, vi måste ta hand om den, och alla runt omkring oss. Eller hur?


Stukad fot 09

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-09 @ 23:23:32
Hahaha, kollade runt lite i arkivet och hittade någon gång i september förrförra året då ja stukade foten uppe på hammarbybacken. Helvete va det gjorde ont. Så tog det 2 timmar att komma ner därifrån också :P 
Såhär arg var jag på pappa för att han inte brydde sig: 

Och igår, när jag kom hem efter 2 timmars kämpande för att komma ner från
hammarbybacken, så är pappa sur för att jag inte städat rummet, jag fick sitta
där med en ispåse på foten och jag grät för att det gjorde så ont. Och han bryr 
sig om mitt rum, och tar min dator, och är jättesur för att den låg på sängen, 
"Den kunde ramlat  ner och gått sönder!", Eller nått sånt, ville bara skrika: 
URSÄKTA! MEN JAG HAR GÅTT SÖNDER! Han bryr sig mer om den där datorn 
än om mig. Är iaf skitsur just nu, ska nog bara gå och försöka sova mer, är trött
som fan.

så föll jag ;(


River Phoenix

River Phoenix - Kommentarer (0)
2011-03-09 @ 22:29:23
Antar att ni inte hört något om River här i bloggen på sistone, och nej, jag har inte slutat gilla honom. Är faktiskt lika nerkärad i honom som förut, om inte mer. Kan fortfarande inte förstå vilken underbar människa jag har stött på. Eller, stött på och stött på. Hört talas om, även om jag tror i mitt huvud att jag känt honom, hahah. Vadå? Får man inte drömma eller? :P

wow, river phoenix would have been 40 years old today. if he were alive, i know he would have done magnificent things, career and world wise. this video is a thank you to river for all he has done for us. his final days, im pretty sure very few reminded river what an exceptional actor and person he was. river was there to 'stand by' everyone, i mean from family, to friends, to strangers, to the world, but no one was there to 'stand by' him in the end. nevertheless we shouldn't mourn river's death any longer but celebrate his life here on earth for what he has done for us.

river phoenix, an exceptional actor and musician. 
river phoenix, a beautiful, genuine and caring person.
river phoenix, is what the world needs more of.
i know it's a little far-fetched to say 'i love' the guy, but i don't think it's
any more possible for me to fall in love with him, as a person.
may you rest in piece Rio, and thank you.  ♥
aug 23rd 1970 - oct 31 1993



Oldie

Oldie - Kommentarer (1)
2011-03-08 @ 22:34:00

En gammal en på mig och Bella!


;(

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-08 @ 20:46:20

åhåhåh ;( mitt älskade London, när får jag se dig igen?


besök hos mormor

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-06 @ 20:22:36
Idag åkte jag med mamma, Petteri och Ludvig till mormor och firade hennes 77års dag! Hon blev jätteglad och jag sålde några polkagrisar till släkten (klassresa), så det var ju toppen! Dessutom visade hon en video som morbror hade gjort, hennes bröllop med fin musik i bakrunden. Alltså, det var video, inga bilder, jag som inte ens visste att de fanns då hahah. Det var i alla fall väldigt fint och min mormor var så vacker så, och morfar i himlen var så stilig. Tycker det är kul med sådant där! :) 

Just nu sitter jag mest och arg för att jag kom på att det är skola imorgon, vilket jag absolut inte orkar med! Varför kan det inte var lov en vecka till? :(

tidigare idag



skrivbordsunderlägg

Kul - Kommentarer (1)
2011-03-06 @ 00:07:20

fint skrivbordsunderlägg va :P? orkade inte riiktigt sova, så fixade lite med det här istället :D


Globen med Tilda

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-05 @ 23:44:12
Hejsan! :)

Som sagt åkte jag ju och träffade Tilda i Globen. Vi åt lunch på McDonalds och snackade, satt där jättelänge och snackade och Stand By Me, River Phoenix och The Body hah! Men nu när hon fått upp ögonen för dem så blir ju jag jätteglad, nu när de andra börjat tröttna lite på hela Stand By Me grejen. Efter det gick vi och köpte lördagsgodis och Dr. Pepper på Ica/Konsum (vad det nu är), och fortsatte gå omkring och snacka, tittade lite i affärer också. Runt tre gick vi hem till mig och har suttit här och kollat på videor och andra saker till klockan sex-sju någonting. Efter det har jag suttit i vardagsrummt mest och tittat på AFV och Mr. Bean, kul kul.. 
Är riiiktigt trött nu, så ska nog lägga mig in tha bed och sova! Godnatt!♥

jag och Tilda i somras på Verkarna! :)


Hejdå!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-05 @ 11:04:52
Nu åker jag och lämnar kläder hos pappa! Sen ska jag äta lunch med Tilda i globen, puss puss!

haha! Tilda och jag för snart två år sedan


never say never

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-04 @ 17:54:06

Då är det köpt och klart! Jag ska på Never Say Never den 24 Mars klockan 18:30! (En dag efter premiären), men jag är lika glad för det, fick jättebra platser nämligen! :) Och ska gå med mamma, få henne att ändra uppfattning, om ni fattar vad jag menar? :P Hon ska bli en belieber!


dagens

Dagens outfit - Kommentarer (1)
2011-03-04 @ 15:55:04

har ju inte gjort en dagens outfit på ett tag, så tänkte att de kunde vara lite kul å lägga upp det nu när jag äntligen har kunnat ha på mig skinnjackan utan att frysa! Kommer förmodligen behöva dra på vinterjackan igen sen, men det är ju några plusgrader om dagarna så då funkar det ju med skinnjackan! :)
skinnjackan är från h&m (tror jag), linne från gina tricot, tröja under (som jag har på mig i inlägget under) köpt i London på River Island, tjocktröja från h&m, byxor från weekday (cheap monday), ny väska från Lindex, halsduk från gina tricot och vanliga lovikavantar köpta någonstans. :)


Fredag 4/3

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-04 @ 13:30:49

Hej på er! Sitter just nu och väntar på att mamma ska slå mig en pling, ska nämligen åka hem till henne och hämta mina grejer senare idag, så behöver veta om någon är hemma eller om jag får vänta tills någon kommer hem, hittar inte mina nycklar hem till henne så får förmodligen vänta. Har extremstädat mitt rum hela morgonen faktiskt, har varit igång sen klockan nio i morse. Brukar aldrig gå upp så tidigt, men eftersom att jag gjort det varje dag uppe i romme så har det väl blivit lite utav en vana. Har också hunnit med att sitta och kolla möbler på IKEAs hemsida, ska ju göra om mitt rum snart, läängtar! Vill ha vitt och fräsht! Ha det bra! Puss


DIF

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-03 @ 23:40:04
Tjenamors! 

sitter just nu med Felix i knäet och myser, åkte hem till pappa tidigare idag. Har varit på hockeymatch med Natta också, djurgården vann såklart! ;) Vi stod i klacken också vilket var skitkul! Tog på krafterna dock, är jättetrött nu så ska ta och sova faktiskt, puss!



Natta och jag på matchen idag :)♥


ulrik munther ännu en gång

Video - Kommentarer (2)
2011-03-02 @ 18:30:37

Min favorit Ulrik Munther har ju upptäckts av The Voice nu också! Är han inte för gullig?


Sista skiddagen

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-02 @ 17:40:42
Hejsan! 

Ännu en dag i backen, sista faktiskt. Det var sjukt fint väder hela dagen och jag fick bara ont i benen efter lunch, så det var en toppendag faktiskt. En riktigt rolig grej hände också, i förrgår åkte jag en jätteläskig backe, eller, det var mer en enda del av backen som var läskig, det kom typ ett stup mitt i allt! Och det tog jätte lång tid för mig att komma ner därifrån, sen har jag försökt undvika den backen eftersom att den är så läskig, och jag vill verkligen inte åka den igen. Men idag, råkade vi åka en backe, som var jättelätt först, så svängde vi av helt plötsligt, och vart kommer vi då? Jo, rakt till det där stupet. Jag vägrade åka ner där igen, så jag sa till mamma att jag hellre går ner. Hon sa okej och att hon kunde ta mina skidor. Jag började gå ner och det gick bra, tills jag halka till lite, och ramlade rätt på rumpan! Och jag flyyyger ner, jag snurrar och rullar och allt möjligt, och det gick i världens fart också! Som tur va gjorde jag inte illa mig, utan jag asgarvade ner hela vägen, min mamma också. Dessutom var sittliften precis ovanför oss, så de måste ju fått ett gott skratt de med. Då skrek jag högt "Vad skulle Eva Dahlgren gjort i det här läget!?" (Från tv-serien Kjell), och då skrattade min mamma ännu mer. Haha, lite roligt sissådär. Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska snart äta middag! Puss!, Föresten, kommer hem imorgon eftermiddag! 

här får ni en riiktigt tuff bild på mig i liften:


Mätt som tusan!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-01 @ 21:22:51
Hej bloggen! Ännu en fin skiddag här i romme. Dock är jag så otränad att jag knappt orkar en hel dag i backen. Eller, det gör jag inte ens, runt klockan ett idag krampade mina fötter så mycket att jag fick gå och vila mig på hotellrummet resten av dagen. Förstår inte hur jag kan vara så otränad! Dags att verkligen kämpa på idrottslektionerna, eller vad säger ni? Dessutom älskar jag maten här, har aldrig haft större matlust, potatisgratäng hit och tacos dit. Och idag var det fondueafton som jag totalt älskade, åt som aldrig förr. Tror att jag kommer gå upp 3 kilo istället för att gå ner under tiden här, så mycket som jag äter. Fick till och med knäppa upp knappen på byxorna när jag var klar, så illa var det. Nu är jag i alla fall tillbaka på hotellrummet och tittar lite på tv. Vi hörs :)




Ludvig ramlade i backen idag också, han fick skidan rakt upp i ansiktet så han fick ett litet blåmärke!