Sjuk!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-30 @ 21:08:00
Jaaaa förlåt! Jag glömde att jag hade blogg (igen). Har varit extremt sjuk den senaste veckan, har haft otrolig rethosta hur länge som helst nu. Så jobbig att jag inte ens kan sova om nätterna. Sen imorse hade jag en aning feber. Det känns som att jag har varit förkyld i tre veckor nu, men det är den här senaste veckan som det verkligen kickat in på riktigt, fast den varit jobbig hela tiden. Snuva, sedan täppt, hosta, varit helt matt och nu feber också. Trodde febern kom först liksom. Jaja, hoppas verkligen på att det försvinner snart för jag är riktigt trött på att vara hemma. Det är konstigt att när man inte är sjuk vill man vara hemma, men när man är sjuk och inte har något val vill man verkligen bara ut! 
 
Något positivt har i alla fall hänt de senaste dagarna. Jag fick biljetter till One Directions nya turné! Fick tag på VIP biljetter till ett av blocken längst fram. Riktigt awesome :) Hoppas jag inte dör av att behöva stå upp bara, eller blir nedtrampad igen haha. Nu ska jag titta lite på tv så vi hörs sen! 


Måndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-23 @ 23:56:00
Tjenixen. Lovade ju att hålla igång med bloggningen, och här är jag! Bara ett dygn efter att jag skrev sist, sjukt va? Idag har inget speciellt hänt faktiskt. Jag åkte till skolan, slutade innan lunch och jag och Fia svängde förbi Åhlens och luktade på One Directions parfym, eftersom att ingen av oss hade luktat på den innan. Kan säga att den luktade ljuvligt! Fia köpte en till och med men jag har inte pengar till det just nu... Så får bli någon annan gång. Nu måste jag spara pengar till killarnas konsert istället. För jag menar, vad vill jag hellre ha, en liten parfym-flaska eller se dem på riktigt? De kommer tillbaka i Juni nästa sommar och jag hoppas verkligen att jag får tag på biljetter... Nej, nu är det dags för mig att krypa till kojs. Imorgon är det skolfoto och man behöver ju sin sömn..!
Ska göra såhär på alla i klassen imorgon så jag är den enda som ser normal ut:


Söndag 22/9

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-22 @ 21:54:00
Halli hallå, var ett tag sen jag skrev. Insåg precis att jag för första gången har missat en månad sedan jag skapade bloggen år 2009. Jag skrev inget alls under Juli i år, vilket är lite tråkigt. Har faktiskt bestämt mig för att uppdatera bloggen varje dag nu igen men vi får väl se hur det går med det. Mitt liv är så tråkigt. Jag har liksom tid men glömmer bort och har ingen ork. Konstigt att jag orkar skriva just nu när jag har en otrolig förkylning och världens magkatarr-illamående. I helgen har jag faktiskt haft fullt upp. I fredags var jag ute med Dennis, vi drog till Nype dit mina kära kompisar Kelly och Johanna hade bjudit oss. Var en riktigt trevlig kväll som efter ett tag drog sig till Victoria. Kom hem någon gång vid två tror jag och somnade på direkten. Sedan igår var jag på födelsedags middag och Tilda som FYLLER ÅR IDAG! (Grattis <3), det var riktigt trevligt det med. Jättegod mat som Tilda lagat själv och en hemmagjord prinsesstårta! Mums. Kanske inte så bra att jag åt av den då jag är laktoskänslig och fick betala för det idag. Jaja, har inte så mycket mer att säga nu! Så här kommer lite bilder från de senaste veckorna. 
Lilla Felle ute i skogen
Ludde the iPad-addict
Min mamma ställde ett foto på henne och "Harry" på mitt nattduksbord för att vara rolig... 
Ett foto från Italien
Jag och Fia på Carros födelsedags-middag!
Tårtbild från min egen födelsedagsmiddag! Då jag hade en 1D tårta! (Tänk att jag är 18 nu...! :S)
Söta Sanna när hon, jag och Fia var och såg på One Direction filmen!
Jag och Carro på Camillas b-day middag :)
Myskväll med Felix
Tyckte att min pappa hade valt en så fin outfit att jag behövde ta bild på den...
Skolarbete! Vi ska designa en app till klädmärket Acne!
Fina Tilda igår på hennes middag!