Tisdag

Allmänt - Kommentarer (2)
2013-05-28 @ 23:45:00
Tjenxien, nog dags att blogga nu. Känner att jag aldrig har tid eller ork till att göra det. Men ja... Idag är det tisdag, och sista tisdagen på skolterminen! Nästa tisdag är det skolavslutning, och egentligen har jag bara en ända skoldag kvar. Och det är på torsdag. Imorgon är jag ledig, men måste ändå skriva klart en text om Margaret Thatcher. Är verkligen inte taggad på att göra den, men jaja. Egentligen en av de sista uppgifter jag måste göra så är inte allt för depp över det. Annars så är jag glad, längtar efter sommarlovet och allt som hänt. Jag och Fia har nu beslutat oss för att försöka skaffa biljetter till tre One Direction konserter nästa år. En i London, en i Irland och en i Spanien. Men vi får väl se om det händer hahha. Vi är ju inte så duktiga på att planera. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och se på film eller något, så jag orkar gå upp i tid imorgon och plugga! Här kommer lite bilder från i helgen då jag sov hos Fia. Vi bakade cupcakes!




#TBT

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-05-16 @ 12:14:00
Hej hej! 
Blev att stanna hemma idag då jag kände mig alldeles för sjuk för att gå. Har knappt sovit på hela natten då jag gick från att svettas och frysa hela tiden, jag var otroligt täppt i näsan, hade huvudvärk och jätteont i halsen. Jag hatar att vara sjuk..! Har dock lovat mig själv att jag ska gå till skolan imorgon då det ändå bara är en lektion. Satt nyss och kollade igenom arkivet här på bloggen från Maj förra året. Jag deppar ju som fan över att 1D är över... MEN, nu tänker jag bara att den här deppen inte är något mot deppen som var förra året i Maj. Vi hade killarna här i nästan en hel vecka, och det tog upp liksom hela ens liv. Jag gjorde inget annat. Efter att de stack hem förra året kändes mitt liv verkligen helt tomt. Jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv hahah. Nu hann jag inte riktigt komma in i One Direction livet. Därför är jag lite gladare nu i alla fall haha. Bra va? Nu ska jag gå och göra lite lunch till mig själv, så vi hörs senare!

När vi var ute och letade efter 1D förra året! Jojo fyllde år så vi åt tårta!
 


SKIT

Allmänt - Kommentarer (2)
2013-05-16 @ 00:03:02
Alla uppdaterar sina jävla bloggar med inlägg om hur mysigt de har haft det de senaste dagarna, sol, mys och så vidare. Eller att de shoppat eller att livet bara leker. Inget leker med mitt liv. På riktigt jag har så jävla tråkigt hela tiden. Nu säger jag då detta med lite humor, för det har jag kvar men jag har varit helt deppig sen One Direction konserten. En hel vecka med depp. Nu har jag inget att se fram emot längre. Dessutom är jag sjuk också, mina halsmadlar har samma storlek som kiwis och känner mig bara sjukt stressad över skolan. Jag vill att något kul ska hända. Jag vill ha något att kämpa för. Förut hade jag både London och konserten där, jag hade Justin Bieber konserten och One Direction konserten i Sverige att se fram emot. Jag hade alltid något kul att tänka på när jag satt där i skolbänken. "Snart! Snart så händer det där..!" Nu har jag nada. Zero. Vill knappt gå ur sängen på mornarna fast vädret har hjälpt mitt humör (förutom idag och igår då... skitväder). Kan det bara bli sommar någon gång så jag slipper stressen? Kan jag och Fia bara boka in en till London resa så jag har något att se fram emot? Kan jag få Harry någon gång? Suck... ja ibland vill man bara att något härligt ska hända. 

Och vad är det med den här jävla blogg-designen? Är så trött på den att jag får damp. 

Fint väder ändå.


GIFS

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-05-11 @ 21:42:00
Dessa saker hände dessutom också under konserten!!!

Kan säga att jag aldrig skrikit så högt någonsin i mitt liv förut än när Harry höll mikrofon-stativet eller vad man nu kallar det som sin dingaling. Han riktade den MOT MIG, och såg hur jävla sexig ut som helst.
JAG DOG RÄTT UT SAGT. 


One Direction

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-05-11 @ 21:20:00
Hejsvejs på er! 
Som vissa av er vet, var jag på One Direction konsert i onsdags. Det har tagit några dagar för att få det hela att sjunka in, men jag känner att jag faktiskt kan skriva om det nu. Det var helt otroligt! Nog en av de mest lyckliga stunder i mitt liv. Jag tänker berätta om hela dagen, så håll i hatten för detta blir ett långt inlägg. 

Jag gick upp för skolan som vanligt på onsdagen, det ända annorlunda var att jag packade väskan. Eftersom att Sanna kom ner hela vägen från Dalarna så hade hon bokat rum på Hilton, och jag och Fia hade då tänkt att stanna där med henne. Skolan flöt på som vanligt, en lektion blev till och med inställd så vi satt och solade utomhus ett tag i det fina vädret, sen gick vi på tidig lunch. Efter lunchen skippade jag faktiskt ljudproduktionen och drog direkt in till t-centralen för att träffa Sanna. Fia hade feber så hon åkte hem för att sova några timmar innan konserten. Jag och Sanna gick omkring i stan, åt på subway och satt utanför killarnas studio i väntan på att få checka in på hotellet. Alla undrar alltid hur man kan sitta utanför en studio och vänta så många timmar, men det är faktiskt inte så jobbigt. Om det är fint väder då. Vi satt där ute och solade med andra fans och snackade med dem. Det kan faktiskt vara riktigt trevligt. Vi satt inne på studions bakgård ett tag också, men det kom en tant efter någon timme och körde ut oss haha... 

När klockan slog tre drog jag och Sanna till Hilton och checkade in. Det är verkligen otroligt fint där. Jag som har stått utanför ett antal gånger och väntat på killarna fick äntligen gå in och se hur det ser ut där. Rummet var jättefint också och fick mig att tappa hakan. Det var riktigt stort och flottigt. I några minuter vågade jag knappt röra något, men när Sanna gick ner för att möta upp Fia började jag som vanligt sprida ut allt jag äger och slängde mig in i duschen. När Sanna och Fia kom in genom dörren stod jag i hilton morgonrock och tofflor med världens flin. Så lycklig var jag, hehe! I alla fall, på direkten började vi fixa oss inför konserten. Sminkade oss, bytte om och fixade håret. När vi var klara drog vi ut nästan på direkten för att ta något att käka innan. Vi hamnade på McDonalds där vi åt. Dock kunde jag knappt äta för att jag var så nervös. Vi var ju faktiskt på väg! 

När vi kom till Solna blev jag ännu mer nervös. Det var otroooligt mycket folk, och jag som tappade bort mig själv sist i London tog ett stadigt grepp om både Fia och Sanna så jag inte skulle komma bort. Vi gick med hela högen av människorna till arenan där vi fick ställa oss i kön. Niall och Louis kom ut under tiden och vinkade till fans, men vi var så långt bort att vi inte ens insåg att de var där, haha. Jag hoppade upp flera gånger på Fias rygg men såg aldrig någonting. Vi fick stå där i kanske en halvtimme innan vi blev visiterade, sedan var det bara att rusa in! Var så uppspelt och mina ögon blev bara större och större ju längre fram mot scenen vi kom. Vi räknade stolarna och kunde knappt tro våra ögon. Rad sju var skiiiitnära. Började nästan gråta av glädje bara då. Egentligen hade vi ju två platser på rad 7, och en på rad 15, men vi hade en plan där vi skulle försöka klämma in oss så vi alla skulle få plats. Nathalie hade tydligen tänkt samma sak, och hade med sig en kompis själv. Oj, tänkte vi då. Nu är vi sex stycken på fyra platser (då Hillevi inte hade kommit än), då blev jag riktigt nervös. Vi trodde att vakter skulle upptäcka oss och jag var jätterädd ett tag. Men sen kom Hillevi till slut och sa att hon kunde stå med två andra kompisar på rad 3. Så hon sprang iväg. Det gjorde alltså att vi var 5 personer på 4 stolar. Det kunde gå. Vi försökte lura vakterna så gott vi kunde genom att stå upp å dansa, lägga jackorna på stolarna så man inte riktigt såg hur många de var och så vidare. Och till slut så började konserten, och ALLA ställde sig upp. Då var vi säkra! 

Jag har inte ens nog med ord för att kunna beskriva hur underbar konserten var. Jag börjar nästan gråta bara av att tänka tillbaka på det. Jag såg Harry från några meters avstånd i två timmar. Två hela timmar. Jag kunde knappt slita blicken från någon av mina fina killar. Jag stod precis i mitten av hela scenen, och såg dem perfekt. Men det bästa med hela konserten var när killarna flög över oss på en platta och vinkade till alla. Jag kan faktiskt säga nu att Harry och jag har haft ögonkontakt, och att han vinkade till mig. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Trodde jag skulle svimma. Har nog aldrig lett så stort i mitt liv förut heller. Helt otroligt. 

Efter konserten drog vi tillbaka till hotellet och la oss nästan på direkten. Vi ville se om vi kunde hitta killarna efteråt men det fanns verkligen inga spår att gå efter. Ingen hade någon aning om vart de befann sig. Därför gav vi helt enkelt upp för dagen och la oss. Det var en helt otrolig upplevelse, och jag hoppas att jag får se dem uppträda på så nära håll någon gång igen, om inte närmare. Amazing. 

Mys ute i solen vid skolan.

På hotellet innan konserten!

Jag och Fia lekte tuggummi-snusare i kön till arenan!

Jag och Natta.

MIN POJKVÄN!!!

En suddig bild på killarna (en screenshot från en film jag spela in)

Zayn och Liam!

Killarna när de åkte över oss! (Screenshot från en film som Fia filma, jag stod mer under Harry!)


30 saker om mig

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-05-07 @ 23:40:00
Kollade nyss in Fias blogg och såg att hon hade gjort en lista på 30 saker som man kanske inte visste om henne. Tänkte att jag skulle sno den idén lite. 
1. Jag är född fem veckor för tidigt med kejsarsnitt. Navelsträngen var flera varv runt min hals och kropp, så om jag inte hade tagits ut hade jag förmodligen dött.

2. När jag var fem separerade mina föräldrar, och jag började bo varannan helg hos min pappa. Ju äldre jag blev desto mer tid började jag vara hos pappa. Fram tills några månader sen bytte jag varannan vecka, men nu bor jag hos mamma i veckorna och hos pappa under helger bara för att sköta skolan bättre. 

3. Jag har alltid haft svårt i skolan. Både koncentrationssvårigheter och svårigheter i matte. Det ända jag någonsin varit bra på är engelska. 

4. Jag hade min första pojkvän i 2:an. Han hette Johan, var blond och hade något fel på tandköttet eller något. Så han fick dra ut sina mjölktänder istället för att de lossnade av sig själv. Därför hade han ibland inte så många tänder i munnen, och han gav min en krigsbok han ritade i skolan som kärleksförklaring! 

5. Mitt första husdjur var en kanin som hette Stampe. En dag sa pappa att han hade skickat iväg Stampe på kanin-kollo, och sen såg jag aldrig honom mer. Tydligen "dog" han av att han bröt benet under sin tid där. Förstod inte förns jag var runt 10 att Stampe aldrig var på kanin-kollo, utan att pappa hade sålt honom till en annan familj.

6. Min första utomlandsresa som jag har något minne av, var till Sicilien när jag var runt 5-6 med min mamma och moster! Jag minns att jag kröp omkring på strandenkanten och lekte Destiny's Child (som de gör i Survivor musikvideon) men att en geting stack mig i foten så att jag inte kunde gå på typ två dagar. 


7. När jag var 9 lekte jag utanför mitt hus med min bästa kompis Rikard, och råkade gå i ett jordgetingbo. Jag har aldrig blivit så rädd i mitt liv förut, men Rikard räddade mig och jag blev bara stucken av två getingar samtidigt som han blev stucken över 20 gånger. 

8. Jag tål inte skräckfilmer för fem öre. Jag förstår egentligen inte det roliga med det. Visst, jag kan ibland säga "vi ser på skräckfilm!" men så fort man sätter igång en ångrar jag mig. Scary shizz. 

9. Jag klarar inte av att äta pyttipanna eller raggmunk då jag blivit magsjuk/matförgiftad av båda. 

10. Mitt första PC-spel var ett Lego spel som hette Laura. Man var en liten tjej som sprang omkring i en stad/skog och skulle lösa mysterier eller nått. Minns fortfarande hur kul det var! 

11. Jag tycker om att hälla oboy-pulver på mackan. 

12. Jag trodde jag kunde sjunga tills jag blev runt 12 och insåg att jag sög. 

13. Istället för att gå från blyg till utåtriktad genom åren har jag gjort tvärt om. Jag var riktigt utåt tills jag blev runt 7 då jag insåg att inte alla människor kommer tycka om en i livet, då blev jag mer tillbaka dragen och försiktig med vad jag sa/gjorde för att passa in och anses som normal. Genom åren har det gjort mig till en väldigt blyg och nervös person 

14. Min första konsert var Westlife i Globen 2004 eller 2005 (minns inte). Fick det i julklapp om jag minns rätt, och gick med min mamma. Var hur glad som helst. Men sen när jag väl var där var det så sent och typ 300 förband innan själva Westlife kom. Så när de gjorde det orkade jag bara lyssna på två och en halv låt, sen ville jag hem och sova. 

15. Jag hatar sport men har faktiskt gått på några. Fotboll två gånger, badminton och bowling. 

16. Jag blir jättelätt besatt av saker. Vissa tycker det är läskigt, andra roligt. För mig är det bara... normalt. Haha är så van vid det nu. Jag kan vara jättebesatt över en kändis ett tag, sen går jag vidare till nästa. Jag kan aldrig vara neutral och bara gilla någon "lite", det är antingen eller typ hahah. 

17. Jag tycker det är obehagligt att borsta tänderna. Jag har väldigt känsligt tandkött, och tycker nästan att det kittlas när jag borstar tänderna. Dessutom är jag riktigt bakterie-rädd när det kommer till tandborstar. Försöker att inte tänka på att jag delar tandkräm med min familj eller att jag använt min egen tandborste innan för det får jag panik av. 

18. Jag har brutit ett ben. När jag var typ två åkte jag i skrindan (vagn typ) uppe på landet, och min pappa drog den. Han var så upptagen med att prata i telefon att han inte såg/hörde att jag hade stoppat ut benet genom pinnarna och att han råkade knäcka hela mitt ben när vi svängde. Jag gick omkring med ett brutet ben i flera veckor utan att de märkte. 

19. Jag har haft turen att kunna resa mycket i mitt liv, och har varit i många länder. Några favoriter är väl England, Holland, Frankrike, Grekland, Italien och Kroatien. 

20. Jag vill tatuera mig när jag blir arton. Vill skriva texten "I feel infinite" på handleden, göra en tass någonstans för att minnas Felix för evigt, och siluetten av Peter Pan på obestämd plats den med. 

21. Jag brukade läsa mycket när jag var yngre och var med i en bokklubb. Nu blir det väl inte lika mycket. Men några av mina favorit-böcker är: The Body (Stand By Me), The Perks of Being a Wallflower och Den Vita Giraffen. 

22. Jag hatar att ha kjol på mig. Har aldrig känt mig riktigt bekväm i det, och slutade helt med det när jag var i 8-årsåldern. Köpte dock en kjol i London så vi får väl se om jag tar mig ur min comfort-zone i sommar eller inte. 

23. Jag har inga riktiga syskon. Men jag har en halvbror (mamma) som heter Ludvig. Två halvsystrar (pappa) som heter Petra och Felicia, plus tre styvbröder i England som heter Thomas, Stefan och Bobby.

24. Mina favoritsiffror är 7 och 24. 7 har varit min favoritsiffra sen jag var liten. Jag tror jag fick det från ett program där det var människor som var utklädda till hundar och sprang omkring i nån konstig värld. Alla hundarna hade en siffra som namn, och min favorit var nummer 7. 24 är min andra favoritsiffra då jag fyller år den 24 augusti. 

25. På tal om födelsedag. Jag fyller hela 18 år detta året och för mig är det helt sjukt. Känns som att det var igår jag var 13. Det har alltid kännts som att 18-års dagen är så långt borta, men nu är den faktiskt här snart. Men om jag fick välja skulle jag faktiskt undvika det. Jag vill inte bli vuxen! 

26. Jag har alltid velat kunna prata flera språk. Språk är något som intresserar mig, men ändå uttråkar mig. Önskar att man kunde trycka på en knapp och lära sig ett språk på några sekunder. Men nu är det ju tyvärr inte så. Jag har lovat mig själv att lära mig holländska och italienska innan jag dör! 

27. Jag märkte här om dagen att jag faktiskt har "en typ". Alltså en typ av kille. Eller typ och typ, det finns vissa detaljer som attraherar mig. Jag gillar fina ryggar, fina händer och fina ögon. Men något som jag ääälskar är när killar har som små bullar under ögonen. Eller gropar typ. Vet inte hur jag ska förklara det... det är nog rätt retarded att gilla det ändå men det är så gulligt! Kan visa lite bilder dårå för att visa: (och nej nu menar jag inte ringar under ögonen av trötthet...! Utan genetiska bullar hahah)

you get me? ;)

28. Jag tror att jag har någon sömnsjukdom. Jag kan somna vart som helst, när som helst. Bara jag lutar huvudet mot något så. I bilen, i skolan, i soffan, på golvet, framför datorn. Ja, vart som helst. Och jag behöver inte vara jättetrött. Det bara händer. Som idag till exempel, då somna jag på altanen sådär bara. 

29. När jag gick i 2:an tappade jag ett bord på min tå så den krossades. En flisa av benet i tån gick av, mitt nagelband gick av och nageln dog och föll av. Det gjorde riktigt ont! Eftersom att nagelbandet gick av tog det flera år för nageln att växa ut igen, och den växer riktigt konstigt. Typ på tjockleken också. Man förstår i alla fall att mitt nagelband inte funkar som det ska. 

30. Jag samlar på mössor. Har gjort det i några år nu och har några stycken från olika länder och olika affärer. Tar dock inte detta samlandet lika seriöst som det jag hade med Cola-burkar för några år sen. Många mössor har jag tappat bort under åren, men det spelar inte så stor roll. 


Super-duper-helg

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-05-05 @ 14:45:05
Tjolahopp. 
Tänkte bara köra en snabb uppdatering. I fredags blev det Fia och Ulrik Munther faktiskt. Var riktigt fint väder + att jag fick pengar från pappa, så jag drog med henne ut till Grönan där vi satt och köade (riktigt länge faktiskt) för Ulrik. Men det var bara mysigt enligt mig. Vi satt där och åt pizza i solen haha. Mot kvällen blev det otroooligt kallt dock, men det var det fan värt. Han var så otroligt bra! Nästan bättre live än på skiva. Har velat se honom live så otroligt länge, så känns riktigt kul att jag gjort det nu. Efter konserten så åkte jag hem till Fia och sov där, hade först inte tänkt sova där så hade inga saker med mig. Men det var lugnt ändå. Vi såg på film och bara tog det lugnt. Sen nästa morgon gjorde vi oss i ordning och åkte och såg på hockey match med klassen, det var riktigt kul det med! På vägen hem köpte jag massa godis och läsk, och tänkte bara ha en myskväll för mig själv. Men runt åtta så ringde Tilda mig och frågade om hon kunde komma över och sova här, och det kan man ju inte tacka nej till. Så ett tag senare kom hon hit. Så vi satt och åt godis, snackade och såg på The Walking Dead. Riktigt mysigt. Vi somnade dock tidigt, och jag vaknade tidigt imorse också. Jag skrev klart mina intervju frågor till skolan och intervjuade Tilda innan hon gick. Nu sitter jag bara här i mitt rum och tar det lugnt, ska snart gå och duscha och packa. Sedan ikväll ska jag hem till mamma igen. Har haft en riktigt härlig helg faktiskt! Att vädret är så fint gör en på så otroligt bra humör och man orkar så mycket mer. Sen om några dagar ser jag One Direction igen så är riiiktigt glad över det! Här kommer lite bilder från konserten: 


one way or another

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-05-03 @ 12:40:00
Hello på er. 
Idag är det fredag och jag är ledig! Har bara en lektion på fredagar och den blev inställd, så nu sitter jag här i soffan med lite te och bara myser! Mår inte så bra idag, hade världens magkatarr igårkväll och mådde riiiiktigt illa, och när jag vaknade i morse mådde jag inte så bra heller. Men jag ska inte låta det dra ner humöret. Ikväll blir det antingen grillning med Tilda eller Ulrik Munther med Fia. Får se vad det blir, om något. Allt beror på om jag mår bättre ikväll eller inte (och om jag har pengar). Annars kanske jag ska sova hos pappa ikväll, får se. 

Juste, jag har ju inte berättat om Valborg. Förra årets Valborg var ju hur rolig som helst. Men kan faktiskt beskriva den här Valborgen med ett ända ord: Dötrist. Verkligen, inget hände. Drog bara runt till skitställen och jag var inte alls på humör. Ville bara hem till min säng hahha. Jaja, nu ska jag nog gå och duscha. Puss 

Jag & Fia igår!