Förbannad

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-29 @ 16:33:55
Hej på er! 
Är faktiskt inte riiiktigt på humör att blogga nu, men känner mig lite skyldig att göra det. Är skitsur över att något som inte skulle inträffa än, har inträffat! Eller vad man ska säga.. :o? Förstörde lite eftersom att det är Valborg imorgon, och vill ha friheten att kunna vara ute hela kvällen och vara på GOTT HUMÖR! Anyway.. Funderade på att åka till pappa och sova där över natten, men nu vet jag inte ens om jag orkar. ÅÅÅÅÅÅH! HELVETES JÄVLA SKIT

Bild från lovet..


S&M

Svar på kommentarer - Kommentarer (0)
2011-04-29 @ 16:24:39

Fick en kommentar i inlägget under, som skickade mig till den här videon. Där det ska var Justin Bieber som sjunger, S&M av Rihanna. Dock hör jag att det inte är han, men väldigt likt i början dock! Artisten som sjunger den här covern heter Ester Dean. Dock kan man ju alltid önska att det är han som sjunger den, eller hur ;)?


Bästa lillebror

Ludvig - Kommentarer (4)
2011-04-27 @ 18:11:27
Nu vet jag att jag har den bästa lillebrorn som finns i världen, vet ni varför? Jo, för idag drog han och mamma till Globen efter skolan, och vet ni vad han kom hem med till mig, helt utan anledning? JO:

Tack, BÄSTA lillebror♥


Morning folks

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-27 @ 09:08:23
Hej! Tyvärr har jag inte riktigt hunnit med att börja min "roliga" bloggning än. Satt faktiskt och pluggade hela kvällen igår, och sen gick jag och la mig vid typ tio för att jag mådde illa. Dessutom har jag råkat bita mig själv i änden av tungan, så det har blivit helt rött och svullet, AJ. Nu ska jag i alla fall klä på mig och sticka till bussen. Bella kommer till skolan idag förresten, hon har ju varit på sitt "gudsläger" hahah, jippie!


Tråkig blogg

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-04-25 @ 21:07:51
Usch, va tråkig min blogg har blivit känner jag. Har liksom varken ork eller lust att ta bilder, eller lägga upp roliga inlägg. Ibland undrar jag hur Kenza, Desirée och alla de där orkar med att blogga typ 300 gånger per dag!? Speciellt när jag inte ens orkar en gång per dag. I alla fall, ska försöka bli gamla Ebba igen hah! Roliga bilder, inlägg och sådant! Får börja ta med mig kameran till skolan igen helt enkelt :) Vad säger ni om det? Eller, vem försöker jag lura, ingen kommenterar ju någonsin ändå, eller hur? ;) 

I alla fall, puss på er!


Glad Påsk!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-24 @ 16:39:23
Hej på er :)
Har varit en riktigt tråkig dag för mig idag, men igår var trevligt! Åkte hem till mamma igår runt 12, och så hämtade jag och Petteri upp Mormor och Moster på gullmars. Men tanter som de e, hittar de ju absolut inte. Jag fick gå och leta efter dem alltså. Mormor hittade jag innanför spärrarna kämpandes med mobiltelefonen som hon inte fattar ett skvatt av. Och Moster hade börjat virra bort åt helt fel håll. Sen fick jag leda dem till bilen där Petteri stod och väntade haha. Efter det åt vi Påsklunch hemma hos oss, och de gick hem runt halv 7. I morse vaknade jag vid halv elva av att mamma stod och hammrade något, samtidigt som petteri ropade att jag skulle gå upp. Låg kvar till elva, sen gick jag upp och åt frukost. Sen satte jag på mig myskläder och satte mig i trädgården och läste på lite inför Musikprovet nästa vecka, efter det var det lunch. Gillade dock inte resterna som var kvar från igår, typ sill och räk-paj. Så jag gick och värmde lite tomatsoppa istället. Sen har jag typ legat och solat resten av dagen, eller, snarare typ sovit. Somnade i solstolen efter tio minuter hahah. Sen kom Ludvig hem! Han har ju varit hemma hos sin farfar någonstans långt bort med kusin Inez. Så de var här ett tag och fikade, sen åkte Inez, Ludvigs farfar och hans fru Margareta och lämnade Inez hos hennes föräldrar. Och nu sitter jag nere i källaren, ser lite på tv och skriver här ;) Och ikväll är det min favoriträtt! Potatisgratäng (med gorgonzola i) och fläskfilé! MUUUMS

(Gammal bild)


Just nu;

Music - Kommentarer (0)
2011-04-23 @ 11:12:11

Veronica Maggio - Jag kommer

sjukt härlig låt ;D


Bildbomb från förr

Oldie - Kommentarer (0)
2011-04-23 @ 01:40:18
Tänkte dela med mig av lite gamla bilder!


på den tiden jag hade min röda mobil


på den tiden jag klädde ut Ludde, hahah, oj, stackars lillen.


på den tiden man var smal


på den tiden då Ludvig var liten


på den tiden jag och Bella alltid köpte godis och gick hem till mig!






på den tiden man var världens största wannabe



på den tiden man inte hade ett stort fult ärr på vänstra knät.




på den tiden jag tog skumma bilder med sina sysslingar














på den tiden jag umgicks som mest med Hannah








på den tiden jag började träffa Bella allt oftare


och på den tiden jag var ny i Nytorpsskolan


That's it, for now!


Indiana Jones

River Phoenix - Kommentarer (0)
2011-04-22 @ 19:51:07

River Phoenix kommer vara på tv om tio minuter i Indiana Jones and the last crusade! (Kanal 5), missa inte det! ;D Inte ofta han är på tv nu för tiden.


Ut i solen!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-22 @ 14:03:07
Hej på er! 

Som sagt sitter jag inte mycket vid datorn nu när det lov och härligt väder! Igårkväll skulle jag och Natta möta upp Danne och Jakob och se Scream 4. Tyvärr så bor Natta så långt bort att vi missa typ halva filmen innan hon kom fram haha :P Så vi bara gick omkring lite i T-centralen innan vi åkte hem. Och Natta sov hos mig. Jag vaknade runt halv elva imorse, och är klar nu och väntar på att Fanny ska ringa mig så vi kan dra och ta en glass eller något :) Vet inte om affärerna är öppna eller stängda, så vi får se. Puss!


Söta Fanny!



Hot or Not?

- Kommentarer (0)
2011-04-20 @ 23:26:53
Leonardo DiCaprio


Jag säger HELL YES! Fyfan va snygg han är.
(Tycker att han är snygg nu med, men vi kan ju låtsas att han fortfarande ser ut sådär)


Hola

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-19 @ 11:07:21
Förlåt förlåt förlåt för att jag inte skrivit. Men har helt enkelt inte haft lust alls. Så fort jag kommer till pappa blir jag lite ledsen eftersom att Felix inte kommit hem. Och så har jag försökt "fylla dagarna", med aktiviteter, så jag verkligen utnyttjar lovet istället för att bara sitta å dega hemma. Till exempel i förrgår, då träffade jag Natta och tog en glass ute i solen, sen efter det så träffade jag Fanny och gick å käka middag på Donken, sen sola vi solarium och efter det sov hon över hos mig. Vi vakna tidigt igår och gick och åt frukost på Donken, haha, tjockisar jag vet, men vi orkade inte gå längre. Men det var mysigt i alla fall, att sitta på uteplatserna och äta i solen :), efter det började vi åka mot Emma som fyllde år igår (vi ville överraska henne), men vi ringde henne på vägen och det visade sig att hon inte ens var hemma. Så jag och Fanny åkte hem till henne istället där hon fick byta kläder och så gick vi ut med hennes hund Pelle. Efter det ringde äntligen Bella upp oss som vi hade försökt ringa 30 000 gånger. Så efter promenaden åkte vi till gullmars där hon hoppade på vår tunnelbana. Vi åkte till T-centralen och tog en glass i någon glassbar, sedan kollade vi lite i affärer och hittade ut en jättefin kjol till Bella som hon köpte. Efter det åkte vi hem, eller, Bella åkte hem och Fanny åkte till mig bara för att hämta sina hörlurar som hon glömde. Sedan följde jag henne hälften av vägen till tunnelbanan, och sen gick jag hem! Hade såna jäkla skavsår på lilltån så det inte är sant haha! Efter det orkade jag inte göra någonting, egentligen skulle jag och Fanny träffa Emma, men jag var så trött att det inte blev av. Minns inte ens att jag somnade, Big Bang Theory var på tv, så gick och la mig och titta, sen vaknade jag plötsligt klockan halv fem på morgonen typ och någon film var på. Det var dessutom samma skådespelare som är med i The Shining, så jag blev skiträdd och stängde av så fort jag kunde hahha. Sen somnade jag om! 

Vaknade klockan halv tio av att pappa kom in och sa att han skulle ner till båten och att jag kunde komma med ner om jag ville. Jag sa att jag kanske kommer senare, så ska förmodligen ner dit och säga hej, sen ska jag åka och träffa mamma på söder och gå på stan! Hade helt gömt det, men ska i alla fall till henne vid två! Sen har jag inga mer planer för dagen! Vad ska ni göra?




Bilder från idag!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-14 @ 19:04:47
















Morning folks

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-14 @ 07:47:27
Good Morning på er!
Får skjuts idag till skolan så fick en halvtimme över att sitta lite vid datorn medan Petteri gör sig iordning.  Idag är det matteprov, är så nervös så jag dör. Matteprov är de värsta av prov som finns. Har ju suttit varje kväll de senaste tre dagarna och pluggat till det här, och ibland lurar jag till och med mig själv och tänker "Men det här kan ju faktiskt jag!", sen så inser jag ju att det är fel eller att det var det enklaste i världen. Jag har i alla fall bara försökt fokusera på att lära mig alla sätten att räkna på, det är ju det som är problemet för mig. Aja, nu ska jag gå och borsta tänderna! Puss


irriterad

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-13 @ 17:21:59
Hejsvejs, sitter just nu och väntar på maten här hos mamma. Är skitirriterad. Ludvig har med sig två kompisar hem, ja, ni läste rätt, TVÅ. Tvillingar också, och de är så jäkla högljudda att jag snart smäller av. De sitter på golvet framför mig och diskuterar om vad de ska göra. Ludvig vill göra en sak, och den andra hänka på det, men så är det ju en till, som inte vill det, så de försöker komma på något annat, så samma sak igen ungefär. Blir så jävla irriterad, vill skrika "Men välj nått bara!!!" ååååh. Så blire matteläxa sen också. KUL LIV
Slänger in en bild från sportlovet:

När jag krascha och sen försökte resa mig upp hahahah


Tål inte kaffe! -.-

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-12 @ 09:11:31
Hej på er! 

Hur mår ni? Jag mår väl inte så bra. Var och fikade igår med Fanny, Emma & Julia efter skolan, och jag kan bara aldrig inse att jag inte tål kaffe. Mår så jeekla illa, hade svårt att somna igår som de andra två gångerna det hänt, bara för att jag är så jäkla rädd för att spy. Men gör ju aldrig det ändå, för jag är ju inte magsjuk. Utan jag få magkatarr, så nu kommer jag gå omkring med illamående i två-tre dagar. KUL! 

Aldrig mer kaffe alltså... Nu ska jag till skolan! Puss!




Hello

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-09 @ 21:16:58
Hej på er, förlåt för dålig uppdatering, men som sagt är jag inte direkt mig själv nu när Felix är borta. Har inte velat göra någonting heller, bara sitter här som ett spöke. Nej men, är också så fruktansvärt trött eftersom att jag inte sovit alls knappt. Tilda frågade om jag vill göra något idag, och jag sa att det kunde vi så länge vi var hemma här, något annat hade jag varken orken eller lusten för. Så hon kom hit runt halv två. Då satt vi och snacka och titta på tv (osv), sen vid fyra drog vi faktiskt ner till solariumet och solade tio minuter kvar. Blev jätte glatt överraskad när vi kom ner och jag fick se en stooor ny maskin, lite dyrare dock, men det spelade ingen roll för mig. Den var AWSOME, så värt pengarna :) Resten har jag väl inte gjort så mycket, spelat sims, haft ont i magen, har också hunnit titta på Easy A igen faktiskt, riktigt rolig film! Där märkte jag att Aly(son) Michalka, (tror jag hon hette?), har så fint mega-lockigt hår. Så jag testade att göra sådant hår på mig själv, nu ser jag ut som ett lejon. Inte direkt stilen för mig, men passar sjukt bra på henne! 

Nu ska jag nog titta på en till film och försöka sova, är helt utmattad. Funderar på "The House Bunny"


Ny dag.. Nya tag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-08 @ 08:22:43
Godmorgon. Konstigt nog har jag kunnat sova inatt. Dock hade jag "happydreams" om att Felix kom hem, vilket sprack när jag vaknade. Ska i alla fall försöka fokusera på annat idag, har ju nationella i Engelska, vilket jag hoppas går bra! Om det inte gör det kommer det bli en annan skitsak som hänt i veckan. Usch... Den här veckan SÖG. Efter skolan ska jag och pappa skriva ut fler lappar och åka omkring lite längre bort. Hörs ikväll.

slänger in en random gammal bild på mig.


.

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-04-07 @ 19:12:32
Hon ringde, och hon har honom inte. Säger hon i alla fall. Allt känns hopplöst. Jag kommer aldrig få se honom igen. Han är död.


hoppas hoppas hoppas

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-04-07 @ 17:18:37
Just nu är jag i mittenstadiet av att få reda på om Felix är hos min fd. granne eller inte. Vi har fått tag på hennes telefonnummer och pappa har ringt, hon svarade tyvärr inte utan pappa fick lämna ett meddelande. Just nu kan vad som helst hända. Antingen är Felix där, förmodligen okej och i livet. Eller så är han inte det, och jag har kanske förlorat honom föralltid. Har också en rädsla över att hon kanske kommer ljuga. Kommer nästan fråga om vi får komma över och se själva att hon inte har honom, om hon nu säger det. Wish me luck.

love you


Better Mood

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-04-06 @ 23:49:55
Nu ska jag ta och sova, Ingalill fick mig att må mycket bättre. Och jag håller verkligen med om hennes "teori", jag menar, jag har haft Felix i fem år, FEM år, och han har aldrig gått vilse, om han inte är hemma är han i området. Pappa ser ju honom varje dag när han jobbar. Felix är stark. Och sen plötsligt, när tjejen i trappen som frågat om hon får ta med Felix när hon flyttar och gnällt som fan, flyttar. Så är han putsveck. Syns inte till alls. Ja, ni förstår själva. Det är bara logiskt tänkande, som 2 + 2 = 4. Eller vad tror ni?

Ni har ju inte fått någon bild på mig på ett tag, så här har ni 6 st. hahah :)

GODNATT


HURTING

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-06 @ 20:53:46
Jag och Fanny var och satte upp lappar runt Hammarbyhöjden idag, hon vet hur det känns när ens katt är borta. Hennes katt Nala var borta i tio dagar för något år sedan, som tur va var hon i livet i alla fall, dock hade hon ett stort jack i armhålan efter halsbandet som hon försökt ta av sig. När jag tänker på det driftar mina tankar iväg till Felix.. Var är han? Hur mår han? Lever han? Kommer jag få se honom igen? Var jag än är, ser jag hans ansikte. Kan inte tänka på något annat. Känner mig olycklig hela tiden, har försökt låta bli att gråta någon annan stans än hemma. Men idag gick det inte, började gråta i skolan och i pappas kompis bil när jag åkte med ner till båtklubben idag för att tänka på annat. Dessutom är jag så jävla arg hela tiden, på allt. Om min granne som tjatat om att få ta med honom när hon flyttar, som nu har flyttat, har tagit med honom. Ingalill säger att hon är helt säker på det. Om det nu stämmer förstår jag inte hur man kan göra så. Bara ta någon annans familjemedlem för att man vill ha den själv. En del av mig vill dock att hon har honom, då vet jag i alla fall att han lever och förmodligen mår bra. Annars kan han vara död. Jag är så orolig.

Don't take it away from me
Don't take away the one love that matters
Your all I have, you're my family.



Kan inte sovaaaa

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-06 @ 01:37:38
Uhh... kan inte somna. Har dessutom legat och tittat på The Last Song, kanske inte ett sådant smart drag när man ska sova. Som alltid, har jag legat och stortjutit genom typ hela filmen eftersom att jag vet vad som kommer hända i slutet. Kanske behövdes i alla fall, eller, känns som att jag tjutit ända sen jag kom hem. Men ändå. Ska i alla fall försöka somna nu, inte så många timmars sömn som jag behöver, men börjar i alla fall 9.40... Puss



Ledsen

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-05 @ 18:36:12
Hej på er, är sjukt ledsen och sitter typ och grinar från och till hela tiden. Felix har nu varit borta i fem dagar, och jag vill inte ens tänka på vad som har hänt. Pappa sa att en räv kan ha tagit honom, eftersom att de har börjat komma fram nu mot våren, och förmodligen är hungriga. Började gråta så fort han sa det och kan inte ens se framför mig hur Felix blir uppäten. Är också sur eftersom att min granne som har tjatat om att få ta med honom när hon flyttar, har flyttat nu, och Felix är borta. Jag vill bara att min bebis kommer hem och att allt ska bli normalt. Vet inte vad jag ska göra utan honom. Nu ska jag göra ett försök att lära mig någonting till imorgons NO-prov., men det blir nog svårt.

(Har dessutom fått massa frågor till frågestunden, dock från en och samma person som låtsas vara massa olika. Kommer inte heller svara på alla sexuella frågor jag fått, så det är bara att lägga ner.)


Frågestund

Frågestund - Kommentarer (8)
2011-04-04 @ 21:09:20

Tjaaa... Nu har jag fått en anonym kommentar (igen lol), om att ha en frågestund!
Så, jag antar att jag kan ha det. Lite pinsamt ändå eftersom att man aldrig får några frågor ändå. Men äh, jag kör ändå!


Hannah

Tyck & Tänk - Kommentarer (2)
2011-04-04 @ 20:55:53
Det här blir ett klurit inlägg att skriva. Vet inte varför jag kände för att skriva det just nu, idag, den här månaden. Kanske för att jag nyss pratade med henne på msn, och sedan började tänka. Jag tänker i alla fall försöka skriva det så människor förstår. För jag tror faktiskt inte att människor kan förstå vad jag och Hannah hade... har.

Människor frågar mig "Vad är så speciellt med Hannah?", "Varför har du så svårt att släppa henne?" och jag kan aldrig riktigt svara. Men, jag vet att jag och Hannah har varit med om så otroligt mycket tillsammans. Första bandförälskelsen, första kyssen, första strulet, första pojkvännen, första hjärtekrossningen, första mensen, puberteten.. Ja.. nästan allting. 

Jag träffade Hannah i femte klass faktiskt, pratade med henne en gång, hon stod på skolgården och körde någon lek med massor av andra barn. Och jag frågade om jag fick vara med. Då och då under leken pratade vi med varandra, och en sak som jag snappade upp var när hon sa att hon hade varit magsjuk den senaste veckan, och om jag ska vara ärlig blev jag smått äcklad av henne efter det haha! Tlls jag började prata med henne igen, såklart. Nu, det här kommer inte Hannah ihåg själv, för hon har förnekat det varje gång jag tagit upp det och sagt "Nej! Jag har aldrig varit magsjuk". Men jag minns så väl att hon sa det. Tiden gick och jag pratade inte alls med henne det året, tills i slutet av femman, då vi fick reda på vilka klasser vi skulle få i sexan, kommer ihåg att alla stod i korridoren och kollade på papprerna. Några glada skrik och några ledsna skrik, ett ledset skrik var från mig eftersom att Isabelle, hade kommit i en annan klass än jag. Påväg hem, ut genom korridoren, gick Hannah samtidigt. Jag berättade att vi hade kommit i samma klass och hon sa att hon också hade sett det. Vi pratade hela vägen ner och hon berättade att hon hade fått en hund, bara två veckor tidigare eller något sådant, och att hon skulle hem och gå ut med henne. Sedan frågade hon mig om jag ville följa med, och det ville jag. Kommer ihåg att jag var livrädd för lilla Alice, den första gången jag träffade henne. Men hon bara viftade på svansen och slickade mig på händerna. Sedan gick vi omkring nedanför henne, gick lite runt konsumaffären och pratade. Tänk att det var starten på en riktigt bra vänskap. Hannah och jag såg inte varandra på hela sommarlovet, men när sjätte klass började. Blev vi som siamesiska tvillingar, vi gjorde allt tillsammans, vare sig om det var att spela fotboll på Enskede IP, till att vara i stallet där Hannah red, eller bara satt hemma i hennes soffa, tog det lugnt och sjöng singstar. Jag har så otroligt många bra minnen med henne, och jag kan bara inte se henne utanför mitt liv. Jag skulle inte ens kunna skriva ner 1/7 av allt vi gjort under de ca. 4 år jag känt henne. Ni kanske fortfarande inte förstår, varför jag inte kan släppa henne, fast jag kan vara så fruktansvärt arg och irriterad på henne. Jo, för att djupt inne, är hon inte min vän, utan min syster. 





älskling kom hem..

Felix - Kommentarer (0)
2011-04-04 @ 13:18:41







Jag saknar dig </3


LONDON

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-04-03 @ 22:38:54









Jag ska, upprepar SKA flytta till London. Vet inte när eller hur, men jag vet genom fakta, att jag kommer bo i London under någon tidsperiod i mitt liv. Det är där jag är som gladast och lycklig, kan inte sluta le när jag går på gatorna. Jag älskar England och London, mer än jag älskar Sverige och Stockholm om jag ska vara helt ärlig. Jag längtar hela tiden dit, jämt och ständigt. Och just nu hoppas jag bara på att jag och Bella kan åka dit i sommar, ensamma utan föräldrar. För att se hur det är, spännande va? Jag hoppas med hela mitt hjärta.


Morning folks

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-04-03 @ 11:05:34
Hej på er! 
Bion igår var jättebra, fast det visste jag ju redan såklart ;) Men tror att Fanny tyckte den var jättebra i alla fall. Filmen slutade runt halv nio och då drog vi hem båda två på direkten. När jag kom hem satt jag bara vid datorn en liten stund sen gick jag och la mig. Dessutom ringde Emma mig runt tio, och hon var ju lite glad om man säger så. Dessutom finurlade jag lite med telefonen, så hon kommer få en stor överaskning på måndag :P! 
Fast nu när jag tänker efter, det var någon som ringde mig med dolt nummer mitt i natten när jag låg och sov, men jag typ halvsov så jag gick upp och svara hahah. Men jag hörde bara fotsteg så jag la på. 

Nu ska jag göra mig i ordning, och sen ska jag faktiskt ut och leta efter min lilla Felle. Är lite orolig nämligen, pappa sa att han inte varit hemma på 2-3 dagar. Och jag får alltid nojor om att han svultit ihjäl eller blivit påkörd.. Så ska se om jag hittar honom... Puss


BIO

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-04-02 @ 13:23:40
Bio ikväll med Fanny! Vad vi ska se? Jooo... Never Say Never.. IGEN! Eller, i alla fall andra gången för mig. Jag kan inte rå för att jag älskade den!? Dessutom är jag en sån som måste visa allt jag älskar för mina kompisar :P Jag skulle gå med Fanny & Emma, men Emma orkade inte, så det blir bara jag och Fanny. Blev i sickla eftersom att det är fullt överallt. Verkade dock vara en stor salong ändå! Nu ska jag packa mina kläder och åka hem till papping! Puss



The Runaways

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-04-01 @ 22:05:52

Såg nyss filmen "The Runaways" med Dakota Fanning & Kristen Stewart. Kan börja med å säga att jag inte hade någon aning om att det fanns ett riktigt band som hette det på 70-talet. Till och med det första "stora" kvinliga rockbandet. Kan säga att filmen var skitbra, Dakota Fanning är ju min favoritskådespelerska och hon impar alltid på mig, men filmen fick mig också att de annorlunda på Kristen Stewart. Har aldrig riktigt gillat henne i Twilight. Men i den här filmen visade hon verkligen att hon kan skådespela. Dessutom gillar jag ju en annan film hon gjort som heter "Catch that kid" haha, den är skitkul. I alla fall, rekomenderas!

Jag kollade också upp lite om bandet och bandmedlemmarna, och tydligen är Joan Jett, kristens karaktär, den som gjort "I love rock and roll" och "bad reputation", och de har jag ju hört förut. Ganska grymma tjejer :P

Joan Jett:



Musikvideo från filmen (de sjunger en riktig The Runaways låt som heter Cherry Bomb)