ME 2DAY

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-28 @ 16:26:55
Har inte lagt upp någon dagens outfit på vääldigt länge. Kanske för att jag inte är så insatt i hela modevärlden, och jag köper sällan nya kläder. Men jaja, nu har jag faktiskt någo nytt! 
dungarees från topshop, skor från topshop, t-shirt från någon affär i dalarna och armband från frankrike och barcelona :)


.

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-20 @ 21:12:15
 


Liten Haul!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-13 @ 18:03:50
Kan säga att jag är typen som ALDRIG, köper kläder eller något. Jag verkar aldrig ha pengar till det, och när jag väl har pengar blir jag snål eller så finns det inget jag vill ha. Men jag fick lite pengar av pappa för att jag varit så duktig i skolan, och jag bestämde mig för att köpa lite grejer som jag behöver. Blev bland annat lite smink. En ny concealer och ett nytt puder, som jag behövt i typ över ett år. Sen köpte jag faktiskt saltspray till håret. Något jag alltid velat ha. Jag köpte också ett par nya byxor som Tilda tipsat mig om. Ett par svarta Dr. Denims. Sitter jätteskönt och är nästan som jeggings. Dessutom köpte jag en tröja/fin t-shirt på topshop som jag ska ha i Italien i sommar. Hittade tyvärr ingen bild på dem men aja. Och nyss så beställde jag faktiskt ett par sandaler som jag velat ha i flera mååånader. Nu fick jag äntligen tag på dem :) Längtar tills de kommer!




Sommarlov!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-07 @ 17:00:00
Hallå! 
Idag är det fredag den 7 Juni. Alltså har jag redan haft sommarlov i hela tre dagar... Om tiden fortsätter gå såhär fort kommer sommarlovet flyga iväg hur snabbt som helst... Och det vill jag ju inte. Har har varit fullt upp nästan hela veckan. Förra helgen var jag på fest ute i Haninge med Tilda. Träffade en gammal (o)vän från lågstadiet, Dennis, och det var kul. I måndags var jag och klassen på picknick. Det var verkligen jättemysigt! Vi satt i gräset ute på djurgården och åt gott, snackade och lekte lekar. Det var meningen att vi skulle på Gröna Lund efter det men det blev aldrig av. Synd! Sedan i tisdags var det ju skolavslutning i kyrkan som vanligt. Var riktigt trevligt det med och vi skålade in sommarlovet utanför sedan. I förrgår var jag på födelsedagsmiddag för Kelly som fyllde 18! Vi åt god mat på resturang ett gäng tjejer och sådär. Var jättekul det med! Dock lite synd att man är 17 och inte kunde följa med ut på krogen i slutet av kvällen. Men jaja. Igår var jag och Pappa iväg och tittade på elgiganten efter ny tv. Min i rummet har gått sönder och pappa vill ha en ny, så jag kommer förmodligen få den gamla vilket jag är helnöjd med. Min förra var mindre än min datorskärm, på riktigt. Och idag är det fina Danielles födelsedag! Så jag och Fia ska iväg på fest hos henne ikväll och fira! Kuuul! :)

                                                 Instagram bilder från de senaste dagarna: 

Min vackra Tilda.

På bussen mot Haninge

Picknick med klassen!

Den otroligt goda varmrätten på Kellys middag :)

Utsikten från resturangen.

Nyss ute på balkongen!