Get To Know Me Tag

Allmänt - Kommentarer (7)
2014-01-31 @ 09:33:10
Här kommer videon jag har gjort då då, tog hela natten att ladda upp och nu känns det verkligen inte som en bra idé längre. Men i sånna fall har jag gjort allt i onödan så jag lägger upp den.  


ELLIE GOULDING IKVÄLL

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-31 @ 09:17:30
Ikväll spelar Ellie Goulding i fryshuset och jag ska dit med Fia och Sanna! Har velat se Ellie i flera år nu och jag älskar hennes musik så det ska bli jättekul! Vi ska dit rätt tidigt för att köa så vi får bra platser också, kommer bli svinkallt men sååå värt det! :)


I'm gonna be your bubblegum bitch.

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-30 @ 20:51:00
Idag är det torsdag, den skönaste dagen på veckan. Jag börjar sent och har bara en lektion. Dock gick jag upp redan vid nio imorse och duschade, åt frukost och fixade mig. Sedan gjorde jag faktiskt en video som jag ska lägga upp här på bloggen någon gång ikväll (tror jag). Är lite nervös över det men känns också lite mer personligt att prata till er. Gjorde bara en liten simpel "Get to know me" video där jag svarar på några frågor i ca. 15 minuter. Jag hoppas att jag inte kommer ångra det allt för mycket sen men då är det ju bara att ta bort den hahah! Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Jag har pluggat och redigerat videon som ska upp. 
 
Vad har ni gjort idag? :)
bild(er) jag hittade på mig och fia från min födelsedag :)


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-29 @ 17:28:00
Nu sitter jag på min vanliga plats i soffan med datorn hemma hos mamma, känns underbart haha! Även om jag fortfarande känner mig sjuk drog jag iväg mig själv till skolan idag för att kunna hämta ut datorn. Skulle ju gjort det igår och kunde jag inte hålla mig en ända dag till, så var tvungen att gå! Den ser verkligen helt ny och fräsch ut, så nu funderar jag ändå på att köpa ut den efter gymnasiet men ja, vi får se hur det blir med det och hur den ser ut/funkar om ett halvår. Men skulle vara nice att ha en mac dator efter skolan nu när man är van vid det. I alla fall, efter skolan åkte jag hem till pappa och städade/packade innan jag åkte till mamma. Får se hur många dagar jag blir kvar här. Vet inte än vad jag ska göra i helgen så vi får se med det också helt enkelt. Nu ikväll kommer jag bara försöka komma igång med allt pluggande och se på Tunnelbanan med la familia! Det roligaste med hela programmet är att alla som de förvränger rösterna på låter precis som min pappa (så han låter naturligt alltså haha..!) och det får mig att garva hur mycket som helst. Jaja, nu ska jag ta och göra en kopp te till mig själv och öppna upp historia uppgiften...  Wish me luck!


You don't love me, big fucking deal. I'll never tell you how I feel.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-29 @ 16:21:00
You're hard to hug, tough to talk to and I never fall asleep, when you're in my bed all you give me is a heartbeat. I've turned into a statue and it makes me feel depressed, 'cause the only time you open up is when we get undressed. You don't love me, big fucking deal. I'll never tell you how I feel. 
You don't love me, not a big deal, I'll never tell you how I feel.


I got my baby back

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-29 @ 13:30:00
Yes! Jag har fått tillbaka min dator! Känns nästan som en helt ny då de bytt ut typ allting ändå. Det ända som är likadant är innehållet. Är så glad, så glad, så glad så jag vet inte! Nu ska det pluggas! Här är en bild från precis när jag fick den tillbaka!


Sjuk-Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-28 @ 21:52:38
Woah, förstår inte riktigt varför jag helt plötsligt fick 35 stycken läsare idag när jag normalt bara har mina typ... 7 närmaste vänner som läser bloggen. Hej i alla fall, haha! 
 
Tyvärr har dagen varit helt händelselös då jag var hemma sjuk idag. Ville verkligen ta mig iväg till skolan imorse då min dator har kommit som jag måste hämta ut. Men jag vaknade till och från hela natten utav kallsvettningar och att jag antingen inte kunde andas för att näsan var för täppt eller att den var för rinnig. Till slut vid fyra orkade jag inte försöka sova längre utan gick upp och satte mig vid datorn. Vid sju gick jag och väckte pappa och berättade hur dåligt jag mådde och han tyckte också att det var bäst att jag var hemma. Efter det gick jag och la mig igen och lyckades somna till tio ungefär då Max i klassen ringde mig och behövde ha några papper som jag fick skicka bild på. Efter det har jag legat i sängen hela dagen och sovit till och från. Intressant va?
 
Jag hoppas i alla fall att jag är bättre till imorgon då jag veeerkligen vill ha min dator!! Har inte haft den sen mitten av jullovet och jag behöver verkligen påbörja massa skolarbeten som jag behövt skjuta upp. Men eftersom att jag inte har blivit något bättre under dagen i över huvud taget får vi se helt enkelt. Huvudet känns helt uppsvullet, nästan som bomull och min näsa är helt röd och irriterad på grund av allt rinnande och snytande idag. Jaja, fick i alla fall kämpa mig upp nu på kvällen och göra i ordning mat till mig själv då pappa är på födelsedagsmiddag inne i stan. Var inte kul men tänkte att då kan jag ju lika gärna kämpa mig till datorn och skriva ett inlägg, när jag ändå håller på liksom haha. Nu ska jag i alla fall äta min mat och sedan lägga mig igen, så vi hörs imorgon <3
eftersom att jag inte har någon bild från idag slänger jag in denna som togs för några veckor sedan då jag snodde cykel-skydd ute på stan hehe...!


What's in my purse? (För 4 år sedan)

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-27 @ 22:50:00
Innan jag sover tänkte jag också bara lägga upp en video som jag hittade på min dator som är inspelad för 4 år sedan. En kväll när Fanny sov över hos mig kom vi på att vi skulle göra "What's in my purse" eller "Vad finns i min väska" videor till våra bloggar. Men tydligen blev de bortglömda och aldrig ens redigerade, så när jag hittade dem häromdagen satte jag mig och klippte ihop min egen i alla fall bara på kul. Tyckte att den blev rätt rolig då jag verkligen hade allt möjligt i min väska på den tiden. Nu använder jag knappt väska längre men jag tror att om jag skulle göra det skulle den vara precis lika random som då. Här får ni se fjortonåriga Ebba i alla fall!



Måndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-27 @ 21:36:00
Hej på er läsare, hoppas ni har haft en bra start på veckan. Jag hade faktiskt en riktigt bra och skön måndag idag vilket jag oftast inte brukar känna. Men jag hade en kort dag i skolan, jag gick bara från 9.00 - 11.30 då vi fick jobba på våra gymnasiearbeten. Efter skolan drog jag direkt hem och jag och pappa åkte ut till hellasgården för att övningsköra på en annan parkering. Gick riktigt bra och jag körde till och med runt andra åkande bilar! Kan knappt vänta tills jag är bra nog att köra på riktiga vägar. När vi kom hem igen tog jag och kissemissen en liten tupplur (om man kallar 2 timmar för en liten tupplur) innan jag behövde gå upp och göra mig ordning för att dra till Globen med pappa och träffa min syster Felicia. Vi firade hennes 27 årsdag (en aning sent då hon fyllde år i december men jaja) med middag och bowling. Var riktigt trevligt! Har inte träffat henne sen farfars begravning för tre år sedan vilket är lite tråkigt men jag hoppas att jag kan få träffa både henne och min andra syster Petra igen under året då jag faktiskt vill kunna säga att jag har två systrar och känner dem. 
 
Annars har jag börjat känna mig lite smått risig under dagen och jag tror att jag har en förkylning på G vilket inte är så kul. Men jag får lägga mig i tid helt enkelt och sova bort allt! Därför säger jag godnatt nu så hörs vi imorgon! :)
 Jag vann föresten ;)


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-26 @ 21:45:49
kära tildis <3 (i mitt extremt stökiga rum med pippitäcke haha...)
 
Hej bloggis. Idag gick inte riktigt som jag tänkt mig men när vänners liv och känslor krisar släpper man allt för att försöka hjälpa till. Tilda ringde mig tidigt på morgonen av en anledning och jag fick henne att komma hit och äta pizza, godis och snacka med mig för att må bättre. Vi såg också på tv och slocknade några timmar mitt under dagen vilket inte gjorde ett skit. Vi bara tog det chill under dagen helt enkelt. Runt halv sju någon gång drog hon och då satte jag mig i soffan med pappa och såg på tv. Har ändå varit en mysig dag och jag hoppas ändå att jag gjorde någon nytta. Tänkte faktiskt ta och sova snart så jag är pigg inför imorgon. Blir både skola och övningskörning imorgon! Kram på er alla :)


Frågor om 2013

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-25 @ 23:19:00
Var ju ett tag sedan det blev nytt år, men tänkte köra det ändå eftersom att jag inte kan sova...
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, många saker. Har bestämt mig för att vara modig hädanefter och göra saker jag inte vågat förut!
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Vet inte... Glömt bort vad jag hade för nyårslöften...
 
3. Blev någon/några av dina vänner förändrade i år? 
Ja, alla. (me too) It's a part of life heeehee.
 
4. Dog någon som stod dig nära? 
Nej, som tur var. 
 
5. Vilka länder besökte du? 
Italien, England och Danmark!
 
6. Var det något du saknade år 2013 som du vill ha 2014?
Kärlek.
 
7. Vilket/vilka datum från 2013 kommer du alltid minnas? 
2/4, 20/4, 8/5 & 24/11.
 
8. Vad var din största framgång under 2013? 
Åkte på min första resa utan föräldrar? Jobbade? Vet inte faktiskt. Haha!
 
9. Största misstaget? 
No ragrets... http://starcasm.net/wp-content/uploads/2013/09/Were-the-Millers-No-Ragrets-Tattoo.jpg
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja men det var inget allvarligt. 
 
11. Bästa köpet? 
London-resan.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Klubbar, godis, mat och kläder.
 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Mååånga saker!
 
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Resolution - Matt Corby och Only You - Ellie Goulding. 
 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år? 
Öh svårt att säga. Har väl varit likadan som alltid. Alla har bra och dåliga dagar. 
 
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? 
Vågat mer.
 
17. Vad önskar du att du hade gjort mindre? 
Slappat mindre hemma haha...
 
18. Hur tillbringade du julen? 
Med familjen hos kusinerna. 
 
19. Blev du kär i år? 
No.
 
20. Favoritprogram på tv? 
Lätt The Walking Dead och American Horror Story (Och Dr. Phil!!!)
 
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början på året? 
Emma Roberts, hehe. Nej jag vet inte, ingen. 
 
22. Bästa boken du läste i år? 
Looking for Alaska.
 
23. Årets bästa film? 
We're The Millers, The Great Gatsby, Warm Bodies, This is Us , The Impossible & The Bling Ring än så länge. Såg inte så många nya filmer under 2013.
 
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Lite kul att den frågan kommer på nr. 24 då det är dagen i Augusti jag fyller år! Jag fyllde 18 år 2013 och jag spenderade morgonen med pappa, dagen med mamma och kvällen med kompisar på middag sedan utgång till Sommar. Var en härlig dag!
 
25. Finns det någonting som skulle kunna ha gjort året bättre? 
Fler resor kanske... Mer pengar haha!
 
26. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? 
Öh, den kallas "fattig student". Men nej okej, normal. Antar jag. Inte annorlunda i alla fall. 
 
27. Vad fick dig att må bra? 
Mina vänner och familj. 
 
28. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Harry Styles, Francisco Lachowski, Bill Skarsgård.... Listan är lång. 
 
29. Vem saknade du? 
Saknade Fanny i början av året men nu är vi back together in business. 
 
30. Planer för 2014?
Resa mer, se mer, göra mer. 


Utekväll

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-25 @ 19:16:00
Hej hej, här kommer en lördagshälsning från trötta lilla mig. Blev att jag och Sanna drog ut igår fast vi inte alls trodde att något egentligen skulle bli av. Jag visste redan på dagen att jag ville ut men inte om det skulle ske, och eftersom att så många sa att de inte skulle ut verkade det inte som att vi skulle det heller. Jag var dock taggad fast vi fått massa nej och sminkade mig och fixade håret ändå, sen när vi väl bestämde att vi i alla fall skulle möta upp Fanny med fler på en bar kände jag mig inte alls lika sugen på att gå ut så jag gick i samma kläder jag hade på mig under dagen. Vi mötte i alla fall upp dem på baren och tog var sin öl, men efter ett tag drog jag och Sanna vidare till Victoria då vi faktiskt bestämde oss för att vi ville dansa och möta upp andra också. Började med att vi fick stå i världens garderobskö i ungefär en timme med utsikt över ett par som stod och grovhångla mitt framför ögonen på oss. Det såg inte ens mysigt ut, det var mer som att de käkade upp varandra. Väl inne drack vi drinkar och dansade vilket var jättekul! Jag träffade också ovanligt mycket människor jag känner och inte träffat på länge både på baren och på vickan vilket var superroligt. Natten avslutades med mackor och te hemma hos Sanna innan vi båda slocknade! Lyckad kväll tycker jag fast vi (eller jag då) var så negativ i början. 
 
Vi vaknade vid tolv och jag gjorde mig i ordning rätt så snabbt då pappa skulle komma och hämta mig vid halv ett. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och drog iväg till Globen för att möta mamma. Eftersom att min bh gick sönder igår i skolan letade vi efter en ny, men tyvärr hittade jag ingen som jag gillade så jag får leta vidare i stan antingen imorgon eller någon dag efter skolan. Känns jobbigt att inte ha det gjort, men aja! Efter det drog jag hem igen och letade upp mina övningskörningspapper och jag och pappa drog iväg till en parkering där jag KÖRDE FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Var riktigt kul och rätt så lätt, men jag antar att det inte är lika lätt när man inte bara kör omkring på ett öppet plan hahah... Längtar i alla fall tills jag får köra igen och lära mig mer. Nu tänkte jag sätta igång en film och bara mysa för jag är jääättetrött! Godnatt people!
bild från i veckan


Fridaaay

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-24 @ 10:50:00
Jag och Fia lekte med hår innan engelskan, haha! Såhär skulle jag se ut med kort, brunt hår!
 
Tjohej, idag är det fredag och sista skoldagen för veckan (!!) ska bli riktigt skönt med helg och bara vila. Är dock bara inne på min andra lektion för dagen fast det känns som att jag har varit här i hundra år redan. Dessutom gick mitt bh-band precis sönder också vilket är jävligt irriterande och kommer få dagen att gå ännu långsammare. Känns som att allt jag äger och har bara går sönder och jag har inte råd att köpa massa nytt hela tiden... Aja! Ikväll ska jag i alla fall till pappa och hålla honom sällskap under helgen då Ingalill åker till England. Avis!
 
 
 


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-23 @ 22:58:00
Tjohej bloggläsare, idag är det torsdag och min skönaste dag i skolan. Började kl. Tjugo i två och hade bara en lektion som vanligt, animation. Jag och Fia hade vår redovisning för Lampan Leif, vilket gick bra. Sedan efter skolan mötte jag upp Sanna i stan och tog hand om lite ärenden båda två. Trevligt, trevligt! Nu på kvällen har jag suttit med Fia och Leon i Skype och tagit hand om engelska läxan också, vi snackar faktiskt fortfarande! Fia hälsar att hon är bäst, Leon hälsar också men inte att han är bäst. I alla fall, känns bra att ha lyckats få ett skolarbete gjort nu även fast jag inte har dator.
Nu ska jag strax sova så vi får höras imorgon, natti! 
 Sanna på bibblan idag!


london grammar

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-22 @ 22:23:00
excuse me for a while, while i'm wide-eyed and i'm so damn caught in the middle. i've excused you for a while, while i'm wide-eyed and i'm so damn caught in the middle. and a lion, a lion roars, would you not listen? if a child, a child cries, would you not forgive them? yeah i might seem so strong, yeah i might speak so long, i've never been so wrong. i might seem so strong, yeah i might speak so long, i've never been so wrong. excuse me for a while, turn a blind eye with a stare caught right in the middle. have you wondered for a while, i have a feeling deep down, you're caught in the middle. if a lion, a lion roars, would you not listen? if a child, a child cries, would you not forgive them? yeah i might seem so strong, yeah i might speak so long, i've never been so wrong. i might seem so strong, yeah i might speak so long, i've never been so wrong. excuse me for a while, while i'm wide-eyed and i'm so damn caught in the middle. have you wondered for a while, i have a feeling deep down your caught in the middle. yeah i might seem so strong, i might speak so long, i've never been so wrong. i might seem so strong, yeah i might speak so long. i've never been so wrong. 
 


2013 - Året som gått (del 3)

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-21 @ 20:23:00
Då kommer fortsättningen då...! 
 
Juli:
Kan tyvärr meddela att Juli 2013 var den ända månaden under fem år som jag inte bloggade någonting vilket jag skäms väldigt mycket över haha...! Dock bloggade jag inte eftersom att så mycket hände! Jag fick till exempel tillbaka mitt gamla rum!
Jag gick på hemmafester :) Just denna var jag på med kära Fanny
Jag var på fias 18 års fest! 
Jag var i Italien igen vilket var underbaaart!
Jag var på kära landet igen, som varje år. Här är min mugg!
Lillebror fyllde 10 år!!
 
Har har inga fler bilder nu förns jag är hos pappa med datorn! Så resten kommer någon annan gång :)


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-21 @ 19:00:00
fina Max och Fia hahah
 
Yo. Idag är det tisdag, den värsta dagen på veckan känns det som (efter fredagar då kanske...) tisdagar är verkligen bara typ teoretiska ämnen och riktigt tråkigt. Är glad att jag i alla fall tog med ipaden till skolan så jag kunde jobba lite i alla fall och inte bara sitta och glo som jag gjort de senaste två veckorna. Börjar bli riktigt trött på att hamna efter och jag vill bara bli av och klar med allt så fort som möjligt. Så snälla Solaf bli klar med min dator!!!
I need it :(
 
 


Måndag...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-20 @ 14:49:33
Hej hej, sitter nu på sista lektionen för dagen och skriver från Fias dator. Har varit en riktigt lång och långtråkig dag då jag varken har dator att jobba med eller någon rolig lektion. Så har mest suttit och stirrat. Just nu sitter vi dock och kollar in masker till vår studentskiva. Temat är ju maskeradbal (lite suck för min del då jag ville ha gatsby tema, men jaja, man får göra det bästa av situationen). Vad tycker ni om dessa, hehe? ;)
 
 


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-19 @ 23:52:00
Idag har inte så mycket hänt. Har pluggat, städat och varit på dåligt humör. Kan lägga till att jag har varit jävligt rastlös också. Längtar nästan lite till skolan imorgon så jag får komma ut och göra något istället för att sitta hemma och göra inget/se på Jerry Springer haha.
Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för sängen och sooova. Natti på er! 
bild från igår
 


Lördag kväll

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-18 @ 23:32:00
Hejsan svejsan, sitter just nu och gör typ ingenting. Skulle egentligen dragit på bio men blev stood up hahah. Nej men får bli bio imorgon eller någon annan gång istället. Dagen har varit rätt så händelselös så har inte så mycket att skriva om men har ju lovat mig själv att satsa en aning på detta nu så jag faktiskt har något att se tillbaka på och läsa in the future. Så hej, framtida Ebba om du läser detta. Ja du har ett riktigt ointressant liv. Här kommer två bilder på hur jag ser ut just nu. Pity me. 
Deprimerande huh? Uttråkad och... en aning skelögd? (wtf sen när blev jag det?)
 
Nej men jag skriver väl antagligen imorgon igen eller något, så vi får hoppas att något intressant händer innan dess. Tjenixen så länge hehhehehehe..
 
 


2013 - Året som gått (del 2)

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-17 @ 22:00:00
Då tänkte jag alltså fortsätta på vad som hände under 2013 så att jag får det gjort någon gång. 
 
April: 
I slutet på mars och i början av april var det äntligen dags för min och Fias London resa. Det var min första utomlandsresa utan föräldrar, och jag är så glad att den blev med just Fia. Vi hade så otroligt kul med både konsert, shopping och sightseeing. 
När jag kom hem fick pappa en fin t-shirt jag köpt till honom i London. Jag träffade också Tilda så fort jag kunde för att berätta allt mysigt som hänt! I början på april skaffade jag också mina p-piller vilket har hjälpt mig och min skolnärvaro enormt tills typ... nu. 
Jag gick på Justin Bieber konsert med Danielle, hennes mamma var ju så otroligt snäll och köpte två stycken biljetter och Danielle var också så otroligt snäll som tog med mig. Känns ändå rätt häfigt att ha sett the biebs in real life. 
Man började känna att våren var på väg! Här är fina Fia under en lunchrast :)
 
Maj: 
Maj började med en Ulrik Munther konsert på Grönan med Fia. Var en riktigt härlig dag!
Sommaren började komma in över Stockholm och vi spenderade många raster och utelektioner på gräset utanför skolan. 
Sen var det ju One Direction konserten i Sverige med Fia och Sanna (+ other polare) var SÅ kul! :)
Bakade också muff- eller cupcakes heter det väl? Ja...? Bakade cupcakes för första gången med Fia!
 
Juni:
I början på juni spenderade jag de sista skoldagarna med klassen för det mesta. Vi hade picknick på djurgården och jag var också på Kellys födelsedagsmiddag vilket var trevligt! 
När skolan äntligen slutat för sommaren så firade jag och Tilda det genom att åka på fest i Haninge!
Jag tog lite ego-picsss i det åh så härliga vädret (äcklas av att titta ut genom fönstret och se snö och mörker just nu...)
 
Det var April, Maj och Juni det. Resten kommer väl någon annan gång hehe.


Dramalama

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-17 @ 13:49:00
Hej hej, kan ta och berätta att jag fortfarande är på så jävla dåligt humör så det finns inte. Både jag och min mamma pms:ade igår och helt oväntat bröt värsta bråket ut där hemma. Jag märkte redan på direkten att hon var på dåligt humör när hon kom hem så försökte hålla mig undan men hon fortsatte provocera mig med massa saker jag skulle göra, klagomål och hot (eller konsekvenser som hon kallar dem...)
 
Till slut blev jag bara så arg att jag packade min väska och drog hemifrån. Hade först tänkt dra till pappa men han blev bara sur över att jag och mamma bråkade och att jag blandade in honom, så kände att jag inte ville hem till honom heller om han inte var på min sida (haha..). Ville bara vara på en lugn plats där jag kunde få ha mina humörsvängningar ifred, och Sanna var en ängel som lät mig komma hem till henne runt elva på kvällen haha. Hon gjorde mig i alla fall på mycket bättre humör och det blev en trevlig avslutning på kvällen. Imorse var jag lugnare och pappa kom och hämtade mig för att "snacka" om saker vilket nog inte var en sån bra idé då det bara gjorde mig förbannad igen. Nu är saker lugna i alla fall (även om jag är på dåligt humör) och jag sitter och funderar på om jag ska göra mat eller inte. 
 
Har alltså inte varit det bästa dygnet i mitt liv, och det är så ovanligt att vi har stora bråk inom familjen nu för tiden eftersom att jag känner att jag faktiskt har skött mig bra och lyssnat på mina föräldrar vilket jag hade lite problem med när jag var yngre. Så känns konstigt att vi faktiskt har bråkat och jag har fortfarande inte pratat med mamma. Men det löser sig väl så småningom, det gör det alltid. Nu vill jag bara ha en dramafri, trevlig, lyckad helg. Inga problem, inga konstigheter. Det var mina tankar denna fredag, hoppas ni har det bra så skriver jag senare.
 
kära sanna <3


17 Juni

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-16 @ 18:41:00
Kan förresten meddela att jag och Sanna bokade Amsterdam resan ändå! Åh ska bli SÅ kul! :)


skinny love

Allmänt - Kommentarer (68)
2014-01-16 @ 18:15:00
come on skinny love just last the year, pour a little salt we were never here. my, my, my, my, my, my, my, my, staring at the sink of blood and crushed veneer. tell my love to wreck it all, cut out all the ropes and let me fall. my, my, my, my, my, my, my, my, right in this moment this order's tall. and i told you to be patient, and i told you to be fine, and i told you to be balanced, and i told you to be kind. and in the morning i'll be with you, but it will be a different kind. and i'll be holding all the tickets and you'll be owning all the fines. come on skinny love what happened here? suckle on the hope in lite brassiere. my, my, my, my, my, my, my, my, sullen load is full so slow on the split. and i told you to be patient, and i told you to be fine, and i told you to be balanced, and i told you to be kind, and now all you love is wasted? then who the hell was i? and now i'm breaking at the britches, and at the end of all your lines, who will love you? who will fight? who will fall far behind?
 


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-16 @ 17:41:00
bild från skolan (animation)
 
Hej hej, sitter nu och lyssnar på bon iver och tar det lugnt i soffan. Har varit på skithumör hela dagen och stannat hemma då jag haft otroligt mensvärk ända sen igårkväll. Irriterande då man gått till ungdomsmottagningen och faktiskt fått p-piller som hjälpt innan, men nu på senaste tiden börjat "avta". Känns riktigt skit då jag verkligen inte vill ha tillbaka mina problem. Och det är inte bara det som stressar och irriterar mig, utan skolan ligger också på den listan. Min dator gick ju sönder under lovet så har inte kunnat arbeta på några skriftliga uppgifter som jag brukar och jag känner hur jag bara halkar efter vilket stressar sönder mig. Vill att allt ska flyta på snabbt och smärtfritt nu under vintern, så kära sommaren och studenten kan komma. Längtar efter allt som kommer hända i vår/sommar! Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig.


2013 - Året som gått

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-13 @ 18:52:00
Tvåtusentretton är förbi. Känns som att året har gått otroligt långsamt samtidigt som det känns som att det har gått otroligt snabbt. Tänk att det var över ett år sedan nu som jag och Tilda firade nyår hemma hos Alex i klassen, känns inte alls som att det var så längesen. Min blogg är nu också över FEM år gammal vilket känns helt stört. Tänk att det var fem år sedan som trettonåriga lilla jag skapade bloggen bara för att testa en annan platform än blogspot.com. Även om jag inte skrivit så mycket på sistone känner jag ändå att jag vill fortsätta och hålla bloggen någolunda uppdaterad så jag kan titta tillbaka om ytterligare fem år kanske? Who knows. Vet i alla fall att jag nu i stunden vill fortsätta ha kvar den. Tänkte i alla fall gå igenom året som gått här på bloggen månadsvis för att se vad som har hänt: 
 
Januari: 
Nyår firades med Tilda och andra i klassen/skolan hemma hos Alex vilket var ett riktigt roligt nyår. Var mitt första nyår som spenderades med vänner och jag och Tilda kom inte hem förns klockan åtta på morgonen.
 
I början på förra året hade jag fortfarande entrepernörskap, vilket inte direkt var mitt favoritämne om man säger så men det var ändå en rätt lugn (ibland lite för lugn, snark) lektion som snabbt övergick till värsta stressmomentet för mig då vi skulle skapa och styra ett företag. Gick sådär. Annars flöt livet och skolan på som vanligt... Januari är inte direkt den bästa månaden så allt flöt väl på i en grötig takt sådär.
 
Februari:
Jag och Fia bokade dessutom vår London-resa vilket var en riktigt big deal för oss båda då ingen trodde att det skulle bli av förutom vi två. In your face people!
Ibland tog jag och Tilda nattliga promenader i Stockholm i februari-kylan. Och åkte pulka på det.
Jag var och åkte skidor i Romme med familjen och åkte skidor för tredje året i rad tror jag!
Jag och Tilda var på fest hos kära Daniel som jag inte hade träffat på flera år!
Vi var också på andra fester tillsammans! 
Jag passade Ludvig allt oftare
 
Mars:
I mars så sov Tilda över hos mig ett ex antal gånger och dissade dessutom mit hemmabakade filmjölksbröd som jag älskar!
Jag pluggade på om London! 
Jag hade mensvärks-problems
Försökte mig på att träna och ta tag i skolan så gott det gick, samtidigt sov Ludde i soffan
 
Det var de tre första månaderna! De andra får jag ta någon annan gång. Kram :)


2014

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-13 @ 18:01:48
Ja då är det 2014. Har tänkt blogga ca. 10 gånger innan det skulle ske men har liksom bara börjat skriva ett inlägg och sedan gått för att göra något annat vilket resulterar i att jag glömmer bort helt och hållet. Vill kunna ha en intressant blogg med åsikter, tankar, dagens outfits och speciellt inlägg där jag berättar om vad jag gör. Hela bloggen är ju främst till för mig själv då jag vill komma ihåg vad jag har gjort i livet och hur jag har utvecklats. Lite som en dagbok med bilder... Och som andra kan se såklart. Men är fortfarande onöjd med designen och har ett så otroligt tråkigt liv så känns aldrig som att något jag lägger upp spelar någon roll eller är roligt. Och bra klädstil har jag inte direkt heller så känns onödigt det med. Har på mig samma saker nästan all the time och nu när det är vinter vill man ju bara vara varm. Jaja. Kanske skriver ett inlägg om 2013? Känner ändå att rätt mycket har hänt. We'll see ;) 
bild från italien i somras... :)