happy

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-29 @ 16:28:23
Hej! Gud va glad jag är nu! Hänt mycket de senaste trettio minuterna!
När jag kom hem överaskade pappa mig med en ny säng, så jag har legat och kramats med den i typ 20 minuter hahha. SEN, det bästa. Min granne kom upp och skällde ut pappa för att han inte ville ta Felix till vetrinären nu när hans sår har blivit värre igen. Så nu har vi skaffat krage och lite sånt där, så ska vi till vetrinären när de har öppet hus imorgon/måndag. Så nu är jag lycklig! Dock kommr lyckan försvinna nu när jag måste börja med matte. BAJS


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (3)
2011-09-29 @ 15:11:55

Här är några av mina friends från klassen! Har precis slutat och vet inte riktigt vad jag ska göra. Får see, pusss



And sheee wiiilll be loooved

Music - Kommentarer (0)
2011-09-28 @ 00:51:36


Nighty

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-28 @ 00:48:42
Kvällen spenderades genom att snacka på skype med söta Natta, har inte pratat med henne på år och dagar känns det som! Och nu när hon har flyttat blir det väl ännu mer sällan som vi ses. Då är skype nice. I alla fall, jag och Tilda har ju planerat att åka till Holland nästa sommar i en vecka, och Natta kanske hänkar! Tror det skulle vara bra att ha med Natta som är väldigt duktig på att ta hand om sig själv och vara lite mammig för mig och Tilda som förmodligen skulle gå under där borta helt ensamma! Jag hoppas verkligen att vi åker i alla fall!
Dock mår jag fortfarande riktigt dåligt och borde egentligen sova vid den här tiden, men jag kan inte sova, så täppt är jag. Så ligger och tittar lite på two and a half men och bara halvsover just nu. Vi hörs imorgon.


Blogg.se appen!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-27 @ 16:57:24

Testar just nu blogg.se appen som tydligen kommit ut! Nu kommer det bli mycket lättare för mig att blogga eftersom att det är gratis och jag slipper smsblogga och alltid gå till en data. Gr8. Slänger in en bild på en av t-shirtarna jag köpte igår, cool huh?



my heart is refusing me

Music - Kommentarer (0)
2011-09-27 @ 16:39:53
Den här Andreas Wijk är faktiskt riktigt duktig på att sjunga, har lyssnat på den här non-stop sen i förrgår!


snorigt värre

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-27 @ 16:29:53
Idag är man sjuk, har legat i sängen hela dagen. Bara snorar och nyser, dessutom har man fått en jäkla huvudvärk på köpet. Har försökt sova väldigt mycket så det här ska gå över så fort som möjligt! Dessutom måååste jag till skolan imorgon och göra matteprov, som jag föresten inte pluggat ett skit till, känner att det kommer gå BRA. Ugh.. Vi hörs senare, pussss<3


HOW TO READ ME

Kul - Kommentarer (1)
2011-09-27 @ 15:12:54


MONDAY - school & shopping

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-26 @ 19:37:44
Godkväll på er!
Idag är det måndag och jag kom faktiskt nyss hem! Gick på stan med Tilda efter skolan, och vet ni vad? Jag har shoppat ännu mer! Jag förstår inte vad det är med mig!! Jag brukar aldrig hitta något, och jag är alltid jävligt negativ när jag är och shoppar med kompisar. Men aa, guess its my lucky week. Dock har jag spenderat alla mina pengar för den här månaden nu. Idag köpte jag bara massa olika t-shirts, en från gina tricot, en från h&m och två från monki. Niice. Kanske visar er sen :) Vi får också se om jag kan få några bilder av tilda från idag, tihi. Nu ska jag duscha, puss <3


New Clothes

Shoppat - Kommentarer (0)
2011-09-24 @ 18:44:43
Jag har alltid varit väldigt osäker med stil/kläder och sånt där. Jag bryr mig väldigt mycket om vad människor tycker om mig, och jag vet att det är jättedåligt. Man ska bara vara sig själv. MEN, därför har jag aldrig riktigt vågat lägga ut kläder jag köper osv så ofta. Dessutom tycker jag själv att jag inte är så särskilt bra på det här med kläder. Men nu tänker jag faktiskt lägga ut bilder på tre tröjor jag köpte idag! Hope you like it.
En mysig stickad tröja nu till hösten/vintern! :) (Den ser grön ut men den är grå!)


En lös t-shirt/magtröja! Har börjat gilla orange ganska mycket har jag märkt :P



och sist men inte minst den här söta lilla spetströjan! :)
ALLT ÄR FRÅN H&M




I'mma sing until I feel it, I'mma go until it's done.

Music - Kommentarer (0)
2011-09-22 @ 17:22:21


RIGHT NOW

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-22 @ 10:07:35


ONSDAG

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-21 @ 17:05:32
Hej hur mårs det? Själv är det bra! Har varit otroligt trött heeela dagen, men sen drack jag 2 st powerking på mindre än fem minuter och då gick de över. Har varit en normal, tråkig skoldag idag, vill ha HEELG. Dagen började med Engelska och efter det Svenska. Svenskan var förjävlig att ta sig igenom eftersom att jag var så onaturligt trött. Min lärare kom förbi mig typ två-tre gånger och tittade på mig med sträng blick som betydde att jag skulle sluta sova på bänken hahha. Sen var det lunch, och vi tog bussen till Sandys där jag åt gooood sallad och bröd (+ chips på köpet ;D), men vi fick skynda oss tillbaka, vi ville absolut inte komma försent eftersom att vi bestämt på Media lektionen att om någon kommer försent får man göra så många armhävningar som minuter man kommit försent. Men vi hann! :) Vi hade det i två timmar och jag och Fia var skithyper efter läsk och powerking. Sen schlutta jag och fick åka hem. Niice.
Fia tog tydligen en smygbild på mig och la upp på sin blogg, thaha.


Skön bild på Fia från idag hahah :P åt på ...

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-20 @ 17:39:04

img_4132 (MMS)

Skön bild på Fia från idag hahah :P åt på tasty thai idag men jag var inte så hungrig tyvärr!



Hej bloggen, sitter på tunnelbanan och tän...

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-20 @ 08:09:04

Hej bloggen, sitter på tunnelbanan och tänker. Kom in på det här med flytt, och att bo med en/flera kompisar. Det är någo jag alltid har velat, bo med en BFF liksom :p men så kom jag å tänka på, fan skulle jag palla det? Missuppfatta mig inte, mina vänner är awesome, och ja älskar dom. Men tänk, om man töttnar och blir lite irriterad på någon efter typ en helg, hur skulle man klara kanske flera år!!? Haha! Den jag tror jag SKULLE kunna leva med längst är nog Fanny, eller kanske Bella. Bodde ju praktiskt taget hela sommarn med Fanny, och vi båda är väl lite så att vi tycker bråk är onödigt, vi höll sams hela tiden. Sen Bella, hon är ju (för det mesta) lugn, och lite mamma aktig sådär, både jag och Fanny kallar henne mamma för att hon är den av oss som kan laga mat tex. En gång skulle vi göra nudlar hemma hos mig och Bella fick komma och styra upp allt för att jag och Fanny nästan böla. Hon skulle kunna ta hand om mig, haha! Men iaf, min fråga är, skulle nån av er läsare (if i have any) nånsin kunna bo med en polare? Nä, nu ska jag av å möta Fia. Puss



HAIR

Ebba Wants - Kommentarer (0)
2011-09-18 @ 15:25:11
Jag vill så gärna fixa mitt hår! Vill ha samma färg som på bilderna nedan, och samma sorts lugg! Det här var typ 4 år sen eller något i Italien, och jag älskar mitt hår!




Tänk, på den tiden använde jag aldrig plattång!


FUCKING HELL

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-17 @ 22:58:00
Imorse, innan hela dagen gick åt helvete.

Om ni läst de tidigare inläggen kanske ni har förstått att jag är på S-K-I-T humör. Så himla mycket gick fel idag och så är jag bara allmänt överkänslig idag känner jag. Just nu vill jag bara åka bort någonstans och komma bort härifrån. Just to be. Aja, ska fortsätta lyssna på music och se film ett tag, sen blire sängen. Puss


När man har tråkigt...

Kul - Kommentarer (0)
2011-09-17 @ 22:51:17
RANDOM SHIT
Är du kär i någon? - Nej
Sol eller måne? - Måne
Vinter eller sommar? - Sommar!
Vänster eller höger - Höger
Soligt eller regn - Soooool
Vaniljglass eller chokladglass? - Chokladglass är mums
OM MIG
Fullständiga namn - Ebba Maria ***** Bergström x)
Vart vill du bo? - Londooon, eller LA maybe.
Hur många barn vill du ha? - Ett eller två
Vill du gifta dig? - Yes, man vill ju inte vara ensam forever!
Rullar eller skär du spagettin? - Rullar
Har du ätit sushi? - Ja.. BLÄ
Vad lyssnar du på nu? - The Kooks- Sway
Hur många olika sorters flingpaket har du hemma? - Typ två
Humör? - Helvetes sur och ledsen
HAR DU INOM DE SENASTE 24 TIMMARNA..
Kysst någon? - NAIN
Sjungit? - Yes, jag sjunger just nu
Blivit kramad? - djaa
Känt dig fånig? - Always
Saknat någon? - Som fan
Dansat galet? - Jaaa, när DIF gjorde mål
Klippt håret? - Nej
Gråtit? - ja
Ljugit? - Nejdå
GREJER
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Jag minns inte, kanske. Så badass som jag är.
Har du hund? - Nej, jag är kattmänniska
Sover du helst ensam eller med någon? - De som känner mig vet att jag är världens klängapa och över-kelig, så JA jag gillar att sova med någon!
Tror du på spöken? - Ja, faktiskt.
Vad är klockan? - 22.50


fan fan fan fan fan fan fan

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-17 @ 19:25:29
Jag är på pisshumör, är bara så sjukt arg på allt. Att djurgården var så jävla kassa idag, att pappa inte vill ta Felix till vetrinären och han är så jävla störd i huvudet, dessutom har jag inte någon större lust att dra till mamma imorgon. Fan alltså. 

Även om ni var kassa idag Djurgården, You're the ones my heart beats for ♥



Facebook

Photoshop - Kommentarer (2)
2011-09-15 @ 11:05:24
Håller på med en facebook-projekt i skolan! Är inte helt säker på om jag är klar, men kan visa hur långt jag kommit än så länge!
FÖRE:
EFTER:

Jag ska få med en eller flera av "De sju dödssynderna", och det har jag gjort genom kommentarer och statusar osv. Vilka kan ni hitta?


Det här hände min stackars Iphone igår! Ja...

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-14 @ 16:08:14

img_2485 (MMS)

Det här hände min stackars Iphone igår! Jag fick en vibrering från wordfeud och reagerade genom att dra bort handen från datamusen för att kolla. Dock råkade jag slå i mobilen med armbågen först och den föll pladask ner från bordet. Jag trodde den var okej först, men sen såg jag ju baksidan och blev helt förstörd!! Dock fixade pappa den åt mig idag när jag var i skolan. Min älskling mår braa<3



Foto som gör mig glad

Oldie - Kommentarer (0)
2011-09-13 @ 22:21:46
Men även ledsen. Glad för att jag blir lycklig av att se den, och ledsen eftersom att det var då, och nu är nu. Det är inte en så särskilt bra tagen bild, eller att vi är "fina" på den. Det här är minnen för mig. Det här får mig att minnas tiden då vi tre var som närmast, då vi gick till globen var och varannan dag, då vi gick och sola solarium, då vi sov över hos varandra alla tre, då vi bara kunde sitta och prata på om skit hela natten. Allt det där och så mycket mer.


RAST

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-13 @ 12:27:25
Helllooo, sitter just nu i skolan och väntar på att SO:n ska börja. Det är den näst sista lektionen för idag, sen sista är Idrott. Då vi ska ha något jävla springtest, inte alls peppad inför det. Efter det är det bara hem, och köpa kattmat på vägen.. Vi hörs.


Monday

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-12 @ 20:48:37
Hello people, how are you???
Själv är det finfint, lite trött bara. Första skoldagen på veckan idag, slutade vid tre och åkte hem på direkten. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem faktiskt. Tråkat framför tvn och datorn. Tittar på idol just nu, och sen blir det Svenska Hollywood-fruar! Ses senare, pöss.
En lite ful-kul bild från imorse!


SOLDIER HOMECOMING

Video - Kommentarer (0)
2011-09-12 @ 18:56:54

Jag grinar VARJE gång jag ser den här videon, inte så konstigt heller.


R.I.P

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-09-11 @ 18:07:40
Hej på er. Tittade nyss på filmen "Remember Me" med Robert Pattinson igen för typ trettionde gången. Jag insåg när jag var klar att det som händer i filmen, faktiskt hände på riktigt för exakt 10 år sedan idag. R.I.P alla de som dog 9/11. 

Älskar Remember Me, den filmen visar, att alla de människor som dog den dagen, faktiskt hade var sitt liv och var sin histora. Den är otroligt sorglig :/ Se den.


Kan ju lägga upp en liten mobilblogg. Kans...

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-11 @ 14:51:50

img_5091 (MMS)

Kan ju lägga upp en liten mobilblogg. Kanske en dagens? Inget speciellt dårå, en t-shirt från Gina (?), typ tre år gamla jeans från weekday, och uppsatt hår :)



Visste ni att?

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-10 @ 21:45:19
Jag alltid har varit ganska liten? Jag var en av de kortaste i klassen när jag var liten, och ganska spinking. Det berodde väl förmodligen på att jag är förtidigt född och inte riktigt hade kommit ikapp än. Nu har jag däremot kommit ikapp och är varken för kort, lång, spinkig eller tjock, (tycker jag då :P). Det konstiga är att jag alltid trott att jag varit lång, har alltid haft i mitt huvud att jag varit en av de längsta i klassen. Fast sen upplyste min mamma mig att jag och två andra i min klass var kortast. Wow :P


HOME

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-10 @ 20:16:51
Sitter just nu här hemma med Tilda! Jag är barnvakt åt Ludvig och hans kompis Simon då min mamma och Petteri är hos hans föräldrar på nån fest. Vi har både godis, chips och ostbågar här hemma, riktigt mys. Vi har också tittat på några avsnitt av Misfits (which is ♥). Tilda ska dra hem vid nio, och Ludvig och Simon ska sova om ett tag..... Sen blir jag helt lonely här hemma med getingarna som invarderat vårt hus. Trevligt. :( Hörs senare!


SCHOOL

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-08 @ 18:17:51
Hej hörrni!
Känner mig heelt utmattad och skoltrött, vill ha lov igen! Bara massa jobbiga läxor och sådant. Försej, de senaste två dagarna har varit rätt chill, igår hade vi resursdag och var på museum, efter det hade vi bara några informations-lektioner, sen var dagen slut! Och idag hade vi bara tre lektioner, som var rätt okej de med. Någon av media lektionerna då jag jobbade med mitt Facebook-projekt (som är rätt kul), och efter det hade vi matte (snark), fast jag satt väl mest och ritade med min japan-tecken-penna :P Efter det såg vi på film! Social Network. Har redan sett den, men det är okej eftersom att jag skulle byta ut lektioner mot film vilken dag som helst! Nej.. Nu måste jag äta. Puss på er! :)


My GANG

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-05 @ 21:57:30
Tog en bild i Gallerian idag efter skolan! Jag, Bella & Fanny <333


LÖRDAG

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-03 @ 12:34:54
Hej hallå!
Idag är det lördag och jag är hos mamma, mår mycket bättre nu (har ju varit hemma och sjuk nästan hela veckan). Mår fortfarande lite illa och äter helst inte, men det går. Idag ska jag till stan med mamma och lillebror, sen ska jag möta upp Natta och hjälpa henne köpa en dator, fun fun. Vi hörs senare! :)


bLEHH

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-02 @ 15:06:50
Hejhej, sitter just nu i skolan på Media någonting (rast) xD Har precis tolkat en Justin Bieber, David Beckham, och Paris Hilton bild. Fun fun fun. Nu är rasten slut, hörs! :) Slänger in en bild från i måndags