Fannys öga.

Photoshop - Kommentarer (5)
2009-01-31 @ 02:32:57
hej, satt och mixtrade lite med photoshop, men vad gör man inte när man har tråkigt? Några bilder på Fannys öga, villken blev bäst?


Fannys riktiga öga, utan några ändringar

                                                                              här har jag gjort hennes öga blått.
                                                                                           


här har jag gjort det brunt.
 

och här grönt.


skriv i kommentarerna.!


Torsdag 17.48

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-29 @ 17:48:38

ASSÅ!

måste skriva oftare! :(   jag förlorar läsare varje dag, idag har jag bara haft 5 st. helt sjukt.
men jag har ju inte skrivit eftersom att jag är hos mamma!
och det är såååååååååå jobbigt! Jag vill hellre till pappa imorgon, å jag fråga, är det okej att jag åker till pappa tidigare (och det ska jag inte för att "fråga" utan för att vara vänlig, jag åker iaf :S), å hon ba, nej. !varför!?, för att du ska plugga och vi ska äta pizza imorgon. jag: men jag kan ju plugga hos pappa också :S, och äta pizza kan jag ju göra hela livet, jag vill inte vara här i helgen. å då försöker hon sukta mig med massa saker att jag kan få ha en kompis här, nejtack, de går bra. jag gillar inte att vara här! och jag vill vara hos pappa varje helg för där har jag frihet att göra som jag själv vill och inte bli behandlad som en barnunge, ibland vill jag faktiskt bara smälla till henne. jättejobbigt. varför kan inte mamma bara acceptera att jag inte är 4 år längre och behöver hennes hjälp till allt, hon är bara i vägen.

idag var allt okej, Jill var mkt snällare mot mig än vad hon brukar, så de va helt ok enligt mig. Hände inte så mycket annat annars, bella var här en stund efter skolan, å sådär.

vi hörs, puss <3



trött!

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-28 @ 21:37:06
   
jag tror att jag har hittat den sötaste bilden på hannah i historien!

nu sk ajag snart lägga mej och läsa, suuperdupertrött :o
Och imorrn är de skola, och spanska :/, me jill :/


Onsdag 16.56

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-28 @ 16:56:03
hej hej,

just nu mår jag faktiskt lite illa, måste vara dom här jäkla tuggummina :O ska gå å spotta ut,
så tillbaka. aja, idag gick jag upp vid halv 7, eftersom att mamma skulle kolla i min hals o jag skulle känna om det fortfarande gjorde ont, annars skulle jag gå till skolan. men det gör fortfarande jätteont, och vill ju inte äns svälja, eftersom att det gör så ont. :/  så vi stack till doktorn runt 10. Jag tycker det är sååå äckligt att han stoppar ner massa saker i halsen för tester, ush, var riktigt nervös innan också, har alltid hatat doktorer, men vem gör inte de? :s
Men så visa det sig att det inte var halsflus (skööönt!), det är ju verkligen jobbigt me medicin och sådär! så jag kunde andas ut, han sa bara att det var ett virus som kommer gå över om några dagar. men jag kan ändå gå till skolan imorgon !yey!, saknar ju kompisarna, dessutom är det bara jobbigt att ligga i sängen. Har också tränat på Spanskan heeela dagen, sen ska jag duscha ikväll också. Jobbigt! Eftersom att jag är så trött också.
Det är konstigt. För jag har börjat somna överallt :S, I måndags, la jag mig ner i soffan ungefär vid halv 8, och titta på film, sen vaknade jag runt 9. Först fatta jag ingenting, jag ba, oj, slumra jag till i 10 min nånting? så kolla jag på klockan!! Och jag trodde klockan va 10 (mamma tvingar mig att lägga mig då), Så jag ba, neeej! hela kvällen ägnade jag åt att SOVA! de ska jag ju göra sen! så jag sprang upp å ba, oj, jag slumra visst till, aja godnatt! petteri ba, oj ? redan, okej?
så jag gjorde mej iårdning och sådär på kanske 5 min, och då såg jag på klockan att det stod 21.00 ? å jag ba, okej? den måste gå fel, sen hörde jag att mamma kom hem från mötet hon gick till förut, å hon sa att hon skulle vara hemma runt 9. Så jag gick ner å ba, vad är klockan? Å då berätta dom att den va 9, Så då titta jag mer på tv... Sen så fick jag jättesvårt å sova, låg vaken i sängen till kl. 2 ungefär. JÄTTETRÅKIGT!  bara låg där lixom..
Och max! om du läser :) förlåt för att jag inte har varit inne nått, men jag har ju haft dataförbud lixom, och nu är inte du inne.


Aja! ses / E


20.20

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-27 @ 20:25:42
hej hej

nu är klockan 20 över 8 ungefär, har tränat lite spanska sen mamma kom hem. käst, ätit. blablabla...
va nyss uppe och skulle fråga mamma om jag fick skriva ett inlägg. då hade hon precis klämt en av ludvigs molusker, så det blödde ju för fullt.

Molusker: är som ett typ virus i kroppen så det kommer som små "finnar" (fast det är ju inte finnar), som man inte kan klämma förns dom är "mogna" eller vad man ska säga, och hon råkade klämma lite för tidigt tror jag. och sen försökte hon klämma en till, och det är ju helt hemskt att se det, eftersom att det gör så fruktansvärt ont på honom när hon klämmer, så han skrek och grät, men man kan ju inte bara sluta mitt i allt, då kan det ju bli infektion och grejer. å han skrek å gräät och skrek och grät. jättejobbigt, men sen efter fick han två plåster och blev lugn igen.

Nu ska jag äta min skinkmacka! vi hörs!


Sjuuuuuk!!!! :(

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-27 @ 15:39:20
hejhej,

mår inte bra, jag har sååå ont i halsen. vet inte varför :o, kanske håller på att få halsflus eftersom att jag knappt kan svälja. idag har jag legat och sovit för det mesta, gick upp en stund och gjorde en ansiktsmask, jätteskönt, så lyxade jag till det lite med varm choklad med vispgrädde, mums. om jag inte blir bättre imorgon måste man väl åka till farbror doktorn :O, ush, hatar doktorer.

mamma har föresten kommit på att jag har skolkat från typ alla spanskalektioner -.-, hon bler apförbannad, så vi ska snacka mer när hon kommer hem. idag har jag också tittat på gamla bebisvideor på mig, hah, mamma filmade ju 24/7.
haha, gud va jag skrattade när pappa skulle byta blöja på mig,

måste sluta nu, för egentligen får jag inte sitta vid datorn, men något måste jag väl skriva :O

pusshej / Ebba


hejdå pappa, hej mamma!

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-25 @ 17:32:27
okej, nu ska jag strax åka till mamma, vi får helt enkelt se hur ofta jag skriver, jag sitter ju nästan aldrig där,
men jag skriver nog något, men kanske inte lika ofta, vi hörs <3


Luddiii

Ludvig - Kommentarer (0)
2009-01-25 @ 14:26:14


älskling, även om du är jobbig så kommer jag alltid älska dig lillebror <3


varför jag inte vill till mamma.

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-25 @ 14:21:12
god dag ^^, vaknade runt 12 idag, och tänkte, det är ju ingen ide att sova bort hela dagen, så då gick jag upp (såklart XD)
men de helt idiotiska är att jag ändå inte har gjort något idag :S ? bara suttit här, skiiitatråkigt. Sen ska jag ju till mamma också :/ ... Om alla undrar varför jag inte gillar att vara hemma hos henne så ska ni få förklaringen:
 
hon är tjatig, ludvig är jobbig (ibland), man får inte va uppe sent, måste göra massa sysslor (som jag försej aldrig brukar göra XD), typ bara sitta vid datan i 1 timme, + att datorn är helt jävla skitig, långsam & det krånglar med msn, man får aldrig vara ifred förutom på mitt rum det det finns absolut nada att göra, ludvig kommer ändå alltid in i mitt rum och ska leka fjortis (bara för att jag och jenni testade det på honom 1 gång så kan han inte sluta! :S, jag ska fan klä ut honom till tönt så han börjar leka det istället), jag kan aldrig titta på tv för att antingen ludvig tittar på barnprogram, mamma kollar på nå inredningsprogram & petteri kollar på sporten, jag måste ställa in i diskmaskin, mamma går omkring och städar efter mig som en galning & lägger kläder jag ska använda i tvätten eller lägger mina saker där jag inte kan hitta dom, tjaaat igen, jag får inte vara ute sent, måste göra alla läxor på mån & tis, får typ inte sitta vid datorn eller får nå sorts straff för att jag är lite uppkäftig :S ? 

där har ni förklaringen :O

nu måste jag städa rummet och klä på mig, puss <3


2.27

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-25 @ 02:27:21


hejhej, nu sitter jag här och tråkar, inte ett dugg trött faktiskt :o
konstigt ;S 

aja! har inte så mkt å skriva, så jag lägger upp en bild istället på mig just nu, hemsk alltså!

kram


Ludvig

Ludvig - Kommentarer (1)
2009-01-24 @ 22:51:19


bild på ludvig från början av 2008,
älskar ditt leende pysen <3


Lördag 17.51

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-24 @ 17:51:55

bild på mig från sommaren 08.

hejhej, idag vaknade jag riktigt sent faktiskt, runt 3. gick upp och satte mig vid datorn, och det är väl det jag har gjort idag :o,  om nån vill sova hos mig inatt, är det bara å säga till : ) . Eftersom att jag inte gör nått annat intressant ikväll. chattar med max, som jag alltid gör, haha. men just nu duschar han, så det var ju lika bra att skriva ett inlägg. även om det inte finns så mycket att skriva. nu är filmen jag såg på slut, heter typ Heartbreakers och gick på tv4.

Hörs <3


3:51

Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-24 @ 03:51:24

nu säger ebba godnatt, har inte orkat skriva nått, men allt gick bra i skolan, tänkte ju gå hem efter provet, men de va ju lika bra att stanna kvar, två lektioner klarar man väl, även om man har feber, jag vill inte få för mkt frånvaro :O
nu har jag suttit å snackat med max jättelänge, som vanligt, haha. men nu är det tajm att gå till sängs känner jag, jättetrött, och jag som är sjuk också borde ju sovit för länge sen. hörs <3



11.00

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-23 @ 11:00:16
hejsan, nu ska jag aldeles strax gå till skolan, måste bara sminka mig först. hinner inte skriva så mycket nu, hare bra :) <3


fastnade vid datorn, 00:32

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-23 @ 00:32:43


hej! okej, här får ni en ushbild på mig, jag kan ju inte le med "öppen mun" men men.
lite bajsbilder kommer ju komma ibland. mår fortfarande dåligt.
men måste ändå upp till skolan imorgon! FY & BLÄ på det.
nu ska jag sova godnatt!



Sjuk,

Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-22 @ 19:58:45
hej hej,

sjuk idag.. :/  

iiiinte kul. har typ sovit, sovit, sovit och sovit. har inte orkat göra ett skiiiiiiit!!
imorgon måste jag gå dit ändå, även om jag är sjuk, i så fall så åker jag bara dit efter lunch för att göra matteprovet.
sen åker jag hem igen.

okej, nu ska jag snacka om en sak som stör mej, även om jag älskar personen.

Isabelle! Snälla! sluta kopiera min blogg.! jag ser de på hur du skriver, och dina inlägg mm.
Du skriver som jag gör, och nu har du börjat lägga in dagens outfit också, gör nått eget för fan! <3


Hannah = Lilly = NEJ

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-21 @ 21:13:11
hej, nu vill jag snacka om en viktig sak, om min kompis Hannah Greta Johansson, ingen annan.
Jo nu är det såhär, att hannah vill byta namn, och själv tycker jag det är urlöjligt, det handlar väl inte om vad man heter? utan hur man är. jag fattar inte äns varför hon håller på, det är väl inget fel med Hannah? Och själv tycker jag att Lilly, är ett uruselt namn för henne. Det passar säkert på andra männsikor, men inte på min Hannah, det funkar inte, jag kommer aldrig någonsin kunna kalla dig för nått annat än hannah, och det kommer jag aldrig göra heller, för du heter Hannah, det står det i dina papper, och det är inget man bara kan ändra sådär, ditt namn är jättefint, tyck om det! och skärp dig!


Isabelle & Stephanie

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-21 @ 18:53:34


jag älskar er mer än allt annat på jorden <3


7.24

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-21 @ 07:24:51


god morgon. vaknade vid 7. har precis plattat håret. hinner tyvärr inte lägga upp dagens outfit. iaf inte förns jag kommer hem. ska sminka mig och klä på mig, vi hörs <3


jobbigt.

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-20 @ 17:03:35
   

 hej hej.

gud va jag fick kämpa för att komma hem idag, ! det ä ju en backe mellan husen där jag går, för annars får man gå runt hela skiten och det orkar inte jag. så, jag skulle alltså, som vanligt gå upp, då jag plötsligt känner att jag börjar glida, och jag vill ju inte glida ner heeela vägen igen, eftersom att jag nästan va uppe, så jag tog tag i grenar & gräs och jag gled å gled, sen stod jag typ i en ställning i 5 min eftersom att jag inte ville åka skoskider ner igen, tillslut kröp jag upp, och sen när jag äntligen var hemma så va jag helt slut, det är jag fortfarade! gud va jobbigt. och i skolan va det normalt, förutom att Stephanie inte kom till skolan, sjuk kanske? aja, ska ääääta!

puss


Tisdag 9:16

Dagens outfit - Kommentarer (0)
2009-01-20 @ 09:21:49


Dagens outfit,

Jeans, svart linne, vit "bluskofta"

ska strax åka till skolan, jag ställde klockan på halv 8. men när den ringde orkade jag bara inte xD,
så jag gick och la mig igen, sen väckte pappa mig för kanske 3 kvar sen. Idag har vi spanska = prutt :/
jag vill hellre gå på svenska/engelska,

nu ropar pappa på mig, fruukost! <3



Felle

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-19 @ 19:50:36
 

nu ligger han har bakom mig å myser, har inte skrivit så mycket om honom kanske, men det är väl för att han är en sån lat och tråkig katt, thaha. vill aldrig mysa eller så. aldri mysa me mami :(
men han mår väl bra, bajjade i trappen här om dan, men det gick ju fort å plocka upp :o , xD
äckligt....

aja, puss hej / Ebba & Felix


Fanny

Allmänt - Kommentarer (2)
2009-01-19 @ 17:27:06

Modell: Fanny Fotograf: Ebba

fin va? jag älskar den!


16.44 måndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-19 @ 16:44:30
  
3 bilder tagna av mig.

idag har det varit ganska lungt och långtråkigt i skolan, inget spännande hände precis, förutom att stephanie, bella & fanny ville ge max massa videofråger, så jag filmade dom när dom ställde frågor, haha. ska skicka dom sen.  när jag kom hem så stack pappa ut på direkten, sen satte jag mig vid datorn, sen kom pappa plötsligt hem med pizza, haha mums. så nu är jag heelt proppmätt!
skriver sen om jag orkar.

hejsvejs <3


Måndag 7.21

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-19 @ 07:21:35

hej hej,  sitter här nu och gör ingenting, jag vakna exakt 6:25. Och de va ju helt korkat att ställa klockan på det, jag kunde ställt den på 7. Dessutom så hade pappa inte fixat med radiokanalerna, så jag vaknar av ett högt brus, jätteskönt -.-
ska snart sminka mig och platta håret. sen bär det ju av till skolan... blä.

Hare bra <3



Ord från min mormor.

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-19 @ 07:19:12
okej, igår, så var min mormor lite ledsen, för hon tyckte det var ett stort misstag att slänga sin första docka Annalisa (tror jag hon hette), men, hon var väldigt snäll mot Annalisa, hon lät henne sova en sista gång i sin säng, hon var med henne hela dagen, och när hon slängde henne så sa hon, Farväl Annalisa.

gulligt va :/


Britney Spears

Photoshop - Kommentarer (2)
2009-01-18 @ 22:28:32
 
före                                       efter



vad tycker ni, satt och fifflade lite med photoshop.
kommentera vad ni tycker, vilken är bäst?


Stephanie

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-18 @ 19:39:32

Modell: Stephanie Fotograf: Ebba

"fin bild va? jag älskar den iaf"



19.31

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-18 @ 19:32:02


(skum bild) :S
vet egentligen inte varför jag tog den, haha! men men. allt jag har just nu.

tja, allt var väl okej hemma hos åsa, mycket godis & grejer, kunde tyvärr inte stå emot ! XD (vadå! lite godsaker kan man väl få äta då och då :o?) fick också ett par skor som hon inte ville ha längre, dom passade perfekt, vi har ju samma skostorlek, haha. Men skorna såg väl okej ut, inte suupersnygga, men helt ok. sånt man kan ha i sommar kanske? på Kreta, för det är nämligen dit jag ska i sommar! wohoo! :D

har precis ätit lite lasange, mums. och Felle är här också, ligger å snarkar i min säng.
Bye / E


Ebba

Dagens outfit - Kommentarer (1)
2009-01-18 @ 00:50:08


jag i nya linnet & "blus-jackan" :S ?
haha :) , fint va?


inköp

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-17 @ 23:52:52
   

hej hej, idag har jag varit å shoppat! minuset är att det va med mamma, även om vi hade ganska kul :)

det blev:
1 svart linne, H&M
Blusgrej: Gina Tricot
Vit tröja: JC
Randig tröja: H&M ?

och så dom saker jag inte lägger in bild på:
Mjukisbyxor (mest till idrotten)
örhängen
skor.


Heeej helgen!

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-16 @ 21:53:14
Hej hej,

som sagt har jag fullt upp hela helgen. imorgon ska man upp tidigt, duscha, sitta vid matte, å sen på stan (nackdelen är att det är me mamma!), men då får jag ju iaf grejer.  och sen var det ju tänkt att jag skulle till pappa å se på Scream 3 å allt de där, så får man reda på att de inte kommer nå Scream 3, kuuul! :( å sen på söndag e de kalas hos moster åsa.
nu sitter jag här å tråkar. ska nog äta lite.!

hejdå! <3


YOM-YOM

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-15 @ 17:13:10
hejsan!!!!

idag har allt varit bra, typ, förutom att skola suger. sitter här med bella nu och chiiilllar!
när vi skulle åka hem missa vi precis bussen,så vi gick in på dalens sjukhus och köpte en varsin Yom-Yom! haha, som bella kallar det! xD , vi köpte var sin cocosboll, och så börja vi snacka om olika kakor å sånt, å då sa hon, det finns ju sånna som är ungefär som dom här, va heter dom? juste YOM-YOM!! å jag ba :S ? yom-yom?  å sen kom hon ju på att dom heter mums mums. hahha! skitkul! Sen kom bussen,sen började jag prata om att det borde vara jobbigt att säga alla stationer på bussen och t-banan,så vi ba: tänk om det sitter nån på taket i en soffa och säger alla stationer i en soffa XD ! och så börja vi snacka om hur det skulle vara om den personen ramla av och fick springa efter, och om den fortfarande skulle hålla i micken och springa efter bussen och säga ändå, typ nästa globen!! springades, haha, sjuk humor.

hejdå <3


13 januari

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-13 @ 20:31:20
hej hej! :)

idag blev jag så förbannad på vår "vikarie/lärare" i svenska & engelska.  Bara för att Diddi släckte lampan innan hon hade satt in filmen (vi skulle se film) så blev hon helt förbannad och skrek och drog honom i håret :S , helt galet.
å så körde hon ut hela klassen och slutade lektionen, bara för det, asså, hon verkar HELT JÄVLA DUM I HUVUDET! inte bara för det utan för att hon också skriker håll käften, skitungar och slår oss, hon slog stephanie med en bok & skrek håll käften till mig, glad att hon inte kommer bli vår lärare!

annars är allt bra! sitter här och tittar på top model, chattar lite och ska snart ta något att äta!

hejdå <3


Godnatt! 13/1-09

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-13 @ 02:40:07


godnatt!

Nu går jag och lägger mig, klockan är halv 3 och jag ska upp 8 imorgon! Så jag hinner inte skriva!
skriver imorgon bitti eller när jag är hos mamma <3

kram


Video och godnatt

Video - Kommentarer (0)
2009-01-12 @ 00:41:24


Ännu en video av mig, eller, det var Isabelle & jag, men jag gjorde slutet eftersom att hon inte är här hela tiden :P,
och ett litet misstag blev det 2:04 tror jag det är, då ska det vara svartvitt, men det glömde jag, och tyvärr går inte de å fixa till nu när jag har sparat och stängde ner :/ . Men men, misstag händer, nu är klockan 00:40, och jag ska sova, tänkte lägga mej typ halv 11, men nu när jag höll på med det här glömde jag helt bort tiden, shit, hur ska jag orka med imorgon? uch,

kram / Ebba B


Söndag

Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-11 @ 20:48:52

Bella

Hej hej. 
har ganska tråkigt just nu, idag har det inte hänt så mycket, pappa väckte mig klockan halv 3. Jag gick upp, åt frukost och sen satt jag faktiskt och så på Jönssonligan, när dom är vuxna, den är inte lika bra som alla dom andra eftersom att man inte fattar så mycket då, haha. Och resten av dagen har jag gått omkring och visslat på melodin.

Satte mig vid datorn runt fem, satt å grejade lite, sen fick jag städa mitt rum, det är så jobbigt, eftersom att jag är rätt av en gris xD, så jag städar typ en gång varannan vecka. Och vid de laget har det blivit kaos i mitt rum. Men nu är det rent och fint. Jag behöver verkligen göra om i mitt rum känner jag nu, allt är så tråkigt, bara för att jag bytte rum med pappa & ingalill så har jag massa av deras skit i mitt rum, och fulaste tapeterna & golv. Så har jag 3 garderober fulla med deras kläder och handukar, funderar på att byta tilbaka till mitt förra rum och faktiskt göra något av det.

Fin bild på Bella va? jag tog den på henne i augusti tror jag,

Kram / Ebba


03:35

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-11 @ 03:36:02
hejsan svejsan!

dör av trötthet snart, jag är sjukt trött, eftersom att man gick och la sig ganska sent när bella sov här.  och så väckte hon ju mig runt 12, å kusinkalas & grejer, så det har ju varit igång hela dagen lixom. såg på Scream 2 med max (som sagt).
jättebra, men jag föredrar nog 1 iaf, tror att 3an kommer nästa lördag, då ska jag se den,även om jag höll på att pissa på mig av den här,  sitter här och äter varm macka nu, ska sova strax, och sova läääänge! :D och sen tillbaka till bajsskolan, jag som inte har lagt mina idrottskläder i tvätten :S ? får väl hitta nått att "idrotta" i xD ?
godernatt världen <3 / Ebba


20.47

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-10 @ 20:47:42

god kväll,

nu sitter jag här och tråkar, klockan fem över tolv ska jag och max se på "Scream" , hahah,  chattvideokväll! :O
vi såg den förra lördan ocskå tror jag, men han hade redan sätt den, så han berättade för mig hela tiden vad som skulle hända, eftersom jag blir så skraj jämt, det är inte så kul å se skräckisar med mig eftersom att jag skriker hela tiden, jag förstår mig inte på sånna som skrattar åt skräckfilmer xd, jag vill bara grina för att det är så läskigt. haha! vi hörs, puss E



Video

Video - Kommentarer (0)
2009-01-10 @ 20:38:39


Gissa vem som har gjort den här ;) ?


hata internet!

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-10 @ 18:26:22
heej!

asså äntligen! hela jävla internet fuckar, jag har försökt logga in på bloggen typ 100 gånger, jag skriver in epostadress och lösen, sen klickar jag på Ok, då kommer jag bara till en sida där det står massa skit som att det inte går att visa sidan. Men iaf,

Fredag: Allt va normalt tråkigt i skolan, men sen efter följde isabelle med mig hem och sov här, vi hade skitkul, jag gick omkring och fixade med hennes hår hela tiden xD!

Lördag: Bella vaknade typ 10, och försökte väcka mig i typ en timme, sen gav hon upp och låg å titta på tv till klockan 12, då hon försökte väcka mig igen, den gången funka det, men jag va lika seg som vanligt, typ somna om hela tiden, sen så skulle hon gå, eftersom att hon skulle iväg senare på dagen. Så då kom jag ner från sägen å sa hejdå, sen så gick jag å sov en halvtimme till, sen så ringde mamma å frågade om jag ville följa med på "kalas" till mina kusiner, både Sarah och Love fyller år imorgon, samt min moster.  Så va vi där från klockan typ halv 3 tills klockan halv 6. Kom nyss hem.

Hejdå <3 kram Ebba


osminkad

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-08 @ 23:43:28

osminkad.. :/

hejhej, nu sitter jag här, ska strax sova, är jättetrött, och så börjar man klockan typ, typ 20 i 10, kommer inte riktigt ihåg.
Felle är här också, ligger i min säng och myser just nu. mitt rum ser ju ut som värsta bombnedslaget just nu, jag som lovade att städa till imorgon, eftersom att jag ska till mamma. (bajs), ska fråga henne om jag får vara här i helgen, eftersom att jag och bella kanske ska sova över, (hon hos mej), och det är inge kul om man är hos mamma, man får gå och lägga sig senast typ 12, och gå upp vid 10, det suger, efter att mina kompisar har sovit 1 gång hos mamma vill dom aldrig sova där igen. hos pappa får man vara uppe hur länge man vill, vakna när man vill, och äta hur mkt godis man orkar XD, och så slipper man en jobbig lillebrorsa. som sagt, ska jag fråga mamma dårå. får väl ringa henne imorgon bitti.

men nu säger jag godnatt <3 / E.B


torsdag, 19.36

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-08 @ 19:36:24


hejsan svejsan,

just nu sitter jag här med bella och fixar med hennes bloggdesign, eller, vi fixar ju inte precis, utan vi berättar för Fanny hur hon ska göra, thaha. Hon är jätteduktig. om du vill besöka Bellas blogg: http://bellus.webbblogg.se
men jag varnar dej ;P hon skriver inte så ofta! :D
idag har det gått bra, förutom att alla lektioner var tråkiga, annars bra... spanskan va inte heller såååå jobbig som jag trodde, för vi fick nån kokoskaka av Jill, den va good. ska lägga in bilderna jag tog idag senare.

Hejdå, <3 // Ebba


torsdag morgon.

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-08 @ 09:35:10
hejsan, :)

nu håller jag på att göra mej i ordning, ska snart dra till skolan. den här dan kommer bli mindre kul, eftersom att vi har spanska, me hate. inte bara för att jag inte fattar ett skit.., det är också för att jag inte gillar läraren och så, dessutom gillar jag inte att få ordet när jag inte räckt upp handen, jag blir helt nervös och skakar för att jag inte vill att hon ska ta min, det är ju jobbigt eftersom att man inte ska känna så, och det är ju inge kul att få ordet och inte kunna och alla skrattar bara för att det är heelt fel, fast alla andra kan, jag känner ju inga i paralellklassen. att jag ska ha sån jävla scenskräck :/ ..
nu äär klockan runt halv tio, och jag börjar 5 över. så jag ska sminka mig och sen är jag helt klar.

vi hörs/ E


Tråkigt... ?

Photoshop - Kommentarer (1)
2009-01-07 @ 22:28:09


haha, :) hade tråkigt å gjorde den här! :D


onsdag, kl. 18.46

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-07 @ 18:46:16


hellou,
jag bad pappa väcka mig klockan elva idag ju? eftersom att jag började ett idag. men konstig som jag är vaknar jag inte ibland när man försöker väcka mig. å så väcks man av ingalill klockan tolv, jag blev skitförbannad för att dom inte hade väckt mig i tid, haha, lyckat, pappa berätta för mig sen att han hade stått å ryckt i mig i typ en halvtimme.

sen så bar det av till skolan, när man kom in fick man en hög kompisar på sig som ville kramas, och jag försökte krama tillbaka så gott jag kunde, thaha. Jag visade min nya kamera och snackade lite, och det skumma va att vi bara hade en lektion, sen va de bara å dra hem igen, onödigt tycker jag. Men iallafall, Bella följde med mej hem och vi spelade lite sims och grejade lite. Vi tittade också på Hide and Seek, min nya favoritfilm :D , Jag har sätt den flera gånger förut men den är lika bra varje gång, och jag är lite ut av en fegis, eftersom att jag har skippat en bit av slutet på filmen bara för att jag inte vågade se det, och så berättade max för mig vad som skulle hända, å så ville jag såklart bara se det mindre. Men den här gången, med bella, så vågade jag, även om jag skrek och höll för ögonen flera gånger.. så vågade jag! :D
nu ska jag nog bara slappa lite, kolla vad det är på tv och sådär.

pussar & kramar / Ebba


Onsdag, Morgon

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-07 @ 12:42:21
 

det ska bli så skönt att få träffa kompisarna! :D
Just nu håller jag på att göra mej i ordning, men snart går jag.
Längtar så mycket efter alla! Bella, Stephanie, Fanny, Hind, Marzia & Nathalie!
(Och jag tog inte den här bilden för att jag saknar Steffi mest, utan för att den va den som passa bäst till inlägget!)
Puss / E


Klockan 4

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-07 @ 03:58:39


najsig bild på mej va :O? :P och eftersom att hannah kommer vilja säga, "det är min tröjjja!!" så får jag väl säga det då! :O , det är hannahs tröja på bilden! haha,

nu är klockan drygt 4, jag borde nog lägga mig snart eftersom att jag ska upp klockan 11! , för skolan börjar ju klockan 1,
jag måste göra iordning mig och städa mitt rum, så det blir kämpigt.
Just nu sitter jag och chattar med max, vi ritar på nån bild som vi skickar fram och tillbaka.
vi hörs,

ciao / bebba


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-06 @ 20:40:15


hej, jag har fortfarande inte listat ut hur man läggen in videoklipp i ett inlägg, så hjälp : (
och så bär det av till skolan imorgon, uuh.. även om vi börjar klockan 1 och bara har två lektioner.
 även om jag inte har varit ute med kompisar på typ, tre dagar nu, så är det skönt att vila ut precis
innan skolan börjar,  eftersom att då kommer man vara igång hela tiden, och jag HATAR spanska!!

å tänk, nu är det bara 43 dagar kvar tills The Sims 3 kommer ut, jag började ju nedräkningen när det typ var 150 dagar kvar, och nu är jag sååå glad för att det snart kommer. Och jag bryr mej inte om vad ni tycker, ni kan tycka att jag är värsta tönten bara för att jag spelar sims, och? jag tycker det är kul, och jag står för det, jag har spelat det sen jag var 5 och kommer inte sluta nu.

nu har mamma beställt en London resa i maj, egentligen skulle bara mamma och jag åka, 
men sen kom mamma på, att mormor fyller ju år, så hon kan ju följa med som en "present" , och 
varför ska inte åsa också få följa med då? hon vill ju säkert åka,  
det ska bli så kul att åka tillbaka, och att mormor & moster Åsa följer med
mej å mamma blir ju bara roligare, :)
det finns sånna som inte gillar att umgås med sin släkt, men det gör jag
för min släkt är skönaste :P <3

hejdå / bebbii


tisdag.

Felix - Kommentarer (2)
2009-01-06 @ 12:21:47
 

hejsan, har fortfarande inte förstått allt här, te.x hur
man laddar upp videor. men jag lär mig fort!! oftast iaf,
jag vaknade nyss och nu har jag ganska tråkigt,
ingen rolig är inne på msn, och imorgon börjar jag skolan,
och det är ju bajs. man får väl hoppas att de blir
snöstom och att man inte kan gå ut ; )  hare bra / E


Hej!

- Kommentarer (0)
2009-01-05 @ 23:47:34
Hej hej, mitt första inlägg här på den nya bloggen, känner mig lite vilsen eftersom att jag inte har nån aning om hur man gör, thaha, så vi får se om jag fortsätter blogga här eller går tillbaka till min gamla. Det är ju mycket snyggare design på den här, men jag känner mig lixom hemma på den andra. Om ni vill veta vad som har hänt "tidigare" i mitt liv, så besök www.iebba.blogspot.com

vi hörs senare! / Ebba