right now..

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-30 @ 22:31:46
Sitter och tråkar lite här hemma hos pappa. Har absolutely nothing att göra. Längtar till imorrn. Bläh.


Jag har blivit faster! :D

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-30 @ 19:48:57



HELLO

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-29 @ 19:25:28
Hej på er!
Gick ju som sagt på bio idag, Alvin & Gänget. Riktigt bra faktiskt, och min lillebrorsa satt och asgarva hela tiden! Den där Theodor är ju FÖR söt, som en liten bebis. Vill ha en egen talande ekorre :( Annars är jag bara överdrivet glad för att mamma hittade mina jeans förut, som varit borta i typ tre veckor. Visade ju sig att de hängde på en galge med en kofta över. Så klart att jag inte ser dom då!! Fast känner ändå att det är dags att köpa nya jeans, gillar de här jättemycket, fast de börjar bli lite lösa här och där, i knäna och rumpan. Det är inte så snyggt. Imorgon blir det att träffa Natta & Tilda förhoppningsvis eftersom att det inte blev av i förrgår! Puss


UPDATE, tråkigt!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-29 @ 02:21:04
I know I know I know... No bloggning på två dagar. Men jag är en sån upptagen människa förstår ni! Nej men, igår var jag på ett möte, inte så kul men ganska skönt att prata ut ändå! Sedan gick jag och mamma lite i Globen och köpte födelsedagspresenter till släkten, två av mina kusiner, Love & Sarah + min moster fyller år exakt samma dag! Så man måste skaffa alla presenter samtidigt typ :P Och idag har jag bara schlappat om man säger så, vaknade halv ett, min lillebror hade kompisar över.. IGEN. pust. Jag skulle träffat Natta och Tilda idag, planera inför Holland, men båda fick förhinder. På tal om Holland! Ska dit i vår med mamma, kusin, moster & mormor! Amsterdam. Känns både negativt och positivt. Är ju glad för att jag får åka någonstans, hänga med släkten och åka till Holland! Äntligen. Men, hade inte riktigt tänkt mig att när jag väl kom till Holland, skulle det vara med släkten liksom. Har ju planerat med Natta och Tilda att åka dit i sommar, men spela roll, FÖR DET KOMMER HÄNDA ÄNDÅ. Vi kommer förmodligen åka antingen i Juni eller Augusti, får se hur det är ekonomiskt först! Det är bara bra att jag åker dit lite innan, checkar priserna och lär mig hitta runt lite. Eller hur? Dessutom får jag spendera mer tid med min kusin! TREVLIGT. Nu ska jag ta och sova, imorgon ska jag på bio med mami och Ludvig, Alvin & gänget 3 eller något. Ska bli kul :) puss


Little Darlings

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-12-27 @ 02:04:23
I det förra inlägget berättade jag ju att min mamma tipsade mig om en film, tänkte berätta!
Jag och min mamma satt och tittade på "Den där Mary" som var på tv ikväll, då hon plötsligt hoppa till och sa "Men! Kan det vara? Ja det är det!!, det är Matt Dillon!, jag var så kär i honom när jag var i din ålder", om ni har sett den där Mary kanske ni vet vem han är, mannen med den fula mustashen som alltid sitter i sin bil och avlyssnar Mary's lägenhet. Så började hon berätta om någon film som hon gick och såg på bio typ fem gånger för att hon var så kär i honom, och att hon brukade drömma om att hon var tjejen i filmen som han blev kär i osv osv. We've all been there ^^. Och om man känner mig vet man nog att jag är en sucker för gamla filmer, speciellt de som är inspelade på 80talet. Så jag sökte upp filmen snabbt som tusan och satte på den, och kan faktiskt säga att den var rätt bra! Lite sådär småfjantig som gamla filmer kan vara ibland, fast i helhet var den riktigt bra och ROLIG! Skrattade jättemycket. Och jag förstår verkligen varför min mamma var så kär i honom, typisk badboy kille med gömda känslor, haha. Och den där långa hippiefrillan var ju poppis på den tiden. Aja, hittade ingen trailer, men kan lägga in en del av filmen här från youtube, dock finns inte alla delar att se där tyvärr.
Min favoritdel börjar 7:58 ;)


Victoria's Secret

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-27 @ 01:48:22
Var det någon som såg Victoria's Secret ikväll? Jag glömde totalt bort det och kollade inte, dessutom var jag helt inne i att titta på en film som mamma tipsade mig om, kan skriva om den sen. Men i alla fall, Victoria's, riktigt synd att jag missade det! De har ju alltid så söta/sexiga underkläder att visa, och stämningen under programmet är alltid så härligt. Kommer ihåg att jag älskade visningen där Seal sjöng för vad var det 3-4 år sedan kanske? Ingen aning, älskade det så mycket att jag la in det på min Ipod, i alla fall låten. Man har ju någon gång under sitt liv önskat att man kunde vara en Victoria's modell, men jag når inte riktigt kraven haha! Aja, tänkte bara lägga in det där härliga klippet med Seal, enjooooy.


Sjuk

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-25 @ 14:11:50
Hej på er människooor, hur mår ni? Jag mår inte så bra om jag ska vara ärlig, mina öron gör ont och halsmandlarna har svullnat upp.. kände redan igår att jag började känna mig lite låg, men nu är det apdåligt. Var jättejobbigt att vakna imorse, känner mig helt trött i skallen. Dessutom skulle jag hjälpa Petteri att bära ner ett bord till källaren, typ snubbla till tre gånger när jag inte ens bar något, bara stod där. Inte kul! Skulle egentligen till mina "halvkusiner" idag, men eftersom att pappa ville fira jul med mig också bär det av till honom om någon timme, ska hoppa in i duschen först bara. På tal om pappa, han kan verkligen inte hålla hemligheter, noll julkänsla liksom. Berättade nyss i telefonen att han beställt jackan, jahapp liksom x) Men jaaa, ska duscha nu som sagt, så puss!


MERRY CHRISTMAS

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-24 @ 20:17:04
sliten chey.....
försökte blogga från mobilen förut, lägga upp lite bilder på några grejer jag fick, men det funkade inte just då, så ett inlägg kanske kommer upp lite senare. Är i alla fall sjukt nöjd! Fick typ den första presenten jag blivit riktigt rörd av hahah. Dessutom ska jag till pappa imorgon/övermorgon och fira jul då med, ännu fler klappar. Har ju önskat mig en jacka... hoppas på att jag får den! :) Nu ska jag byta om till myskläder och ta det lugnt resten av kvällen!


GOD JUL

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-24 @ 12:07:42
Hej allihopa, och God Jul! :D Jag väcktes redan klockan halv nio imorse (inte lätt att komma upp ska jag säga er..), somnade klockan typ fyra inatt, vet inte riktigt varför faktiskt. Bara låg och... stirra i taket typ. Jobbigt! I alla fall, fick två "morgon-klappar" som vi kallar det, en skjorta eller vad man ska säga, och en VHS miniband-uppspelare. Ska förklara. Önskade mig att vi skulle göra mina bebisfilmer till DVD istället, eftersom att vi inte kan se dom här hemma (det är liksom små video-kameraband) eftersom att VHS bandet som man lägger de små i är sönder. Men mamma sa att det är onödigt att göra band till DVD om vi inte ens vet vad som är vad, vilka som är värda att göras till DVD liksom. Därför fick jag en ny sån där VHS-grej som man kan lägga dom i. Så har suttit hela morgonen och tittat på gamla videor, hittade nyss när jag satt och sjöng till en gammal melodifestival låt. HAHA! Älskar sånt. Nu ska jag bara ta det lugnt den sista halvtimmen innan släkten kommer, myyys! Lägger upp låten jag sjöng till på bandet!


.

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-12-23 @ 21:53:33


DIF

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-22 @ 13:57:24
Ikväll är det hockey dårå, är faktiskt rätt taggad. Ikväll ska vi slå de där äckliga råttorna. ;D


AHS

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-22 @ 11:41:42
Vad gör morgontrött Ebba uppe klockan halv tolv på den första lediga dagen kan man fråga sig? Jag har faktiskt varit uppe sen klockan tio. Varför? Jo, det sista avsnittet på American Horror Story kom ju som sagt ut inatt. Försökte hålla mig vaken, men tror jag nickade till någon gång runt tre. I alla fall, jag vaknade tidigt och tittade på avsnittet! Tänker inte avslöja för mycket då människor kanske inte vill ha spoilers, men jag kan säga att avsnittet var skitbra men också en besvikelse. Det var som sagt sista avsnittet och jag hade kanske förväntat mig LITE mer. För det första trodde jag att avsnittet skulle vara 90 minuter, inte 50. Men jaja. Och för det andra hade jag och Tilda suttit och kommit på så mycket som skulle kunna hända, och typ inget av det hände haha! Men ja, annars var det riktigt bra! Synd bara att idioterna som gör programmet har gjort så att andra säsongen börjar i Oktober nästa år. pff.


JULLOV

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-21 @ 16:09:30
Hej på er!
Idag var det julavslutning i skolan! Riktigt trevligt faktiskt, träffades i skolan och åt pepparkakor och drack julmust. Efter det gick hela skolan till kyrkan och sjöng lite. Efter det fick vi åka hem! Jag åkte faktiskt hem på direkten, och råkade somna till lite i soffan. Sov till kanske ett eller något. Sen dess har jag suttit här och tittat på något program om farliga älgar haha! Det är en kille som pratar om hur hans hund räddade honom från en älg just nu. I alla fall, planerar inte att göra något idag, längtar bara till imorgon då nästa avsnitt av American Horror Story kommer ut i Sverige. Dock skulle jag träffat Natta & Tilda och sett på det med dom, men våra planer verkar ha skitit sig eftersom att jag ska på hockey med Petteri och Tilda skulle göra något. Därför blir det väl ensam Ebba som får se AHS. Vad gör ni idag och imorgon?


Saker ni inte visste om mig - 3

Jag har kommit på att jag är en ganska känslig människa, ganska sympatisk.
Satt och tänkte på en sak som hände förut, och "frågade" mig själv om jag t.ex. är ärlig. Och, självklart är jag för det mesta ärlig. Men! Jag klarar inte av att vara medvetet elak, eller tracka ner någon. Om någon säger att jag har varit elak, är det oftast omedvetet. Jag kan typ se människors känslor i ansiktet, nog därför jag alltid grinar så mycket till filmer för att jag alltid "känner det de känner" bahaha. Om någon frågar "Visst är den här tröjan fin?" och jag inte tycker det, har jag väldigt svårt för att säga "Nej, jag tycker inte om den" för jag kan se personens reaktion till min kommentar redan innan det hänt. Eftersom att jag vet hur jag själv skulle reagera och inte vill att personen ska bli ledsen, säger jag hellre "Den är fin" i så fall. Därför blir jag så jävla tagen när människor bara slänger ur sig en dum kommentar eller säger vad de tycker fast det är riktigt elakt. Förstår inte hur man kan göra så bara? Och det som är så synd också är att jag inte vågar säga något elakt tillbaka då heller, eller ställa personen mot väggen om ni förstår vad jag menar? Då skrattar jag bara lätt och låtsas som inget. Önskar att jag var lte tuffare, och inte brydde mig lika mycket om andras känslor hela tiden.
Det är lättare att bli nertryckt när man bryr sig.


lusekatte = pussycats

Kul - Kommentarer (0)
2011-12-20 @ 14:44:01

aaah, har inte skrattat så här mycket på länge ♥


Morning

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-20 @ 08:21:22
Godmorgon på er!
Idag fick jag lite oväntad sovmorgon då man inte behövde komma till svenskan om man var klar med allt, vilket jag är! Så det är ju skönt. Dock är jag ändå väääldigt trött, jag tror att man ser hur trött jag faktiskt är i mina ögon på första bilden hahaaaa. Aja, det är bara att kämpa på idag, sen är det bara imorgon, och efter det.. LOV!


sad ebba

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-19 @ 19:51:55
Hej på er, idag är det måndag och jag gick inte till skolan. Gamla saker har kommit upp idag och jag har känt mig ganska ledsen hela dagen, så orkade inte gå till skolan helt enkelt. Hade gjort mig klar och allting, men så bara orkade jag inte. Har fått reda på att jag ska på ett möte angående familjen osv. orkar inte...


pojkvän?

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-19 @ 08:06:17
Har ju aldrig riktigt snackat om förhållanden och sådant, om jag har någon pojkvän t.ex. så kan ju passa på att säga, ja det har jag. Här är han:


Tjännaaa

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-18 @ 15:38:42
Hola amigos!
Sitter här hemma med Natta just nu, hon sov över här igår, hade lite American Horror Story night om man säger så. Kollade på de två sista avsnitten. Mys. Somnade runt halv sex eller något sådant, så känner mig rätt död. Fick två biobiljett-grejer igår av Ingalill, så vi skulle gått på bio idag men eftersom att vi vaknade så sent och Natta måste passa sin busstid hinner vi inte. Synd synd. Imorgon är det skola, men jag är inte depp för det. Tre dagar sen är det LOOOOV! YEY!


Min gårkväll i bilder

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-17 @ 13:56:28
Fotade Ludvig lite:






Jag fixade Tildas hår:



Vi spelade pingis, satt vid tumblr, snackade massor om Amercan Horror Story och åt godis!:





I THINK I LOVE YOU, TATE LANGDON

Video - Kommentarer (1)
2011-12-14 @ 20:30:46


links

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-14 @ 16:33:45
Tänkte ge lite länkar till mina olika sidor osv.
Instagram:
Blahobla
Tumblr:
dumtidumb.tumblr.com (eller klicka bara HÄR!)
weheartit:
Blahobla
Twitter:
Blahobla


Matteee....

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-13 @ 18:56:09
Njäe, nu ska jag ta och plugga lite matte. Har nämligen matteprov på torsdag, och det är Ekvationer som gäller. Det som min lärare försökte lära mig ett ex antal gånger men inte lyckades med, jag kan få förklaringen, fatta för några minuter, och sedan glömma. Förstår inte hur jag gör! Är dessutom jättetrött just nu efter två nätter med dålig sömn, så känns lite hopplöst. Kommer nog inte lära mig särskilt mycket. Men man får ju försöka!


Slappdag!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-13 @ 18:34:21
Helluuu.
Idag var den slappaste av slappdagar i skolan. Först var det svenska, och vi såg film. Sen var det engelska, och vi.. såg film! Efter det var det lunch och "typ" idrott. Man fick gå och ge närvaro till läraren på skolan och sen dra till gymmet, därför kunde man ju dra hem om man ville. Jag och Fia gjorde därimot inte det, vi drog till gymmet, taggade för lite träning! Men så insåg vi båda att vi glömt lås till skåpen, och ville inte riskera att få våra grejor snodda. Därför tänkte vi dra, men ingen av oss orkade gå, så vi stannade en liten stund, det var det som var planen i alla fall. Hanna & Kelly kom ner efter ett tag och berättade att de hade gymmat, sen gick både Hanna och Fia och duschade. Det som skulle vara en liten stund blev ca. 2 timmar på gymmet med Fia, vi larva oss och allt möjligt. Hade jättekul! Sen drog vi hem till mig en stund efter också, åt lite mellis och satt vid datorn. Nice! :) Slänger in en av de mååånga bilderna:
Vi gjorde lite 80-tals frisyrer och skakade håret till "Whip my hair"


Saker ni inte visste om mig - 2

Jag ogillar när människor kallar mig "gumman". Vad situationen än är.
Jag vet att de flesta inte menar på ett nedvärderande sätt, när de säger t.ex. "Nååå, lilla gumman då", men jag stör mig ändå så mycket på det eftersom att jag själv tycker att det låter så jäkla, tja, nedvärderande! Som att man är mindre än personen som säger det. Har självklart varit i situationer då personer verkligen säger det för att vara taskig, om man är mitt i en diskussion och personen ska låta "lite bättre" och säga något som "Men lilla gumman det är ju inte all...." and so on. Är det bara jag som stör mig på det här? Inte för att det är värsta grejen egentligen, om någon säger så till mig förstår jag ju om hon/han inte menar något illa. Bara något som hakat upp sig i mitt huvud antar jag :)


Trött

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-12 @ 09:57:52

Hejhej! Somnade typ halv fyra igår och trodde jag skulle dö hela tiden! Men men, jag är okej. Just nu sitter jag på första lektionen för veckan, där vi håller på och gör en graffiti-utställning. Mitt jobb är att filma och fota de andra, sen sätta ihop en liten video som vi ska visa!



Shaken

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-12 @ 02:10:44

Okej, American Horror Story kanske inte är en sån jävla bra ide after all... Är så jävla rädd just nu. Som ni ser är klockan två... Och ja, jag hade somnat. Lyssnar på radio varje natt för att slippa höra tunnitusen, alltså typ en ljudbok, som sen tystnar. Hade alltså somnat, så vaknar jag plötsligt, av världens ryck. Ni vet det där irriterande sprakande ljudet som stör radion när man får sms. Det ljudet, högt som fan, trodde mamma skulle vakna. Och jag fick det inte att sluta, fick hoppa ner på golvet och dra ut sladden. Tyst. Bara mitt hjärta som slår hårdare än aldrig förut som hörs i mörkret. Vågar inte blunda. Fan alltså. Det läskiga är att jag aldrig fick sms.



American Horror Story

Film/Serie-Tips - Kommentarer (1)
2011-12-11 @ 19:36:30
Har börjat titta på en ny serie, vet inte riktigt varför jag fortsätter att kolla, den är så jävla läskig. Jag som är så lättskrämd. Den hetter i alla fall American Horror Story, och är lite... skum. Bra dock. Orkar inte se mer One Tree Hill för tillfället så American Horror Story är min nya "grej" for the moment. Vissa delar är bra faktiskt. Nä, ska se ett avsnitt till nu innan mitt favoritprogram En Idiot på Resa börjar, älskade Karl Pilkington ♥
i prepare for the noble war.
i don't feel sad. i don't feel anything.
it's a filthy world we live in, it's a filthy goddamn helpless world.
i feel like i'm helping to take them away, i'm helping to take them somewhere clean, and kind.
and there's something about all that blood man. i drown in it....                   ...you think i'm crazy?


Fuck yeah Francisco...

Video - Kommentarer (0)
2011-12-10 @ 21:57:25
I want to marry him.


Sveriges Radio!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-09 @ 19:44:07

Var på sveriges radio idag med en del av klassen. Var riktigt kul och intressant! Måste säga att höjdpunkten var när vi träffade Magnus Uggla ;) har inte fått bilden där jag är med från Saga än, men kan väl visa sen!



Lektion

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-09 @ 10:28:57

Hej hej, sitter just nu och kollar på film i skolan. Handlar typ om någon känd tv-snubbe. Han äger typ massor i Ryssland och gör bil och porr tv :p
Slänger in tv bilder på Fanny, Fia och Hanna!



Ni får ursäkta mig, jag är övertrött.

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-08 @ 00:54:02
Jävla laktosintolerant-fack-helvetes-mage. Varför har det här kommit upp igen? Jag fattar inte, man kan väl inte bli laktosintolerat, sen inte, sen igen, eller hur? Fattar ingenting. Gick till doktorn över det här när jag var liten, han sa att jag var "känslig" och skulle hålla mig undan mjölk i något år. Så det gjorde jag. Efter det året var det helt okej igen, har kunnat dricka mjölk normalt vad jag minns i alla fall. Men det senaste året, magkatarr efter magkatarr. Mår illa och får ont i magen efter att jag dricker vanlig mjölk och äter saker som inehåller mjölk. Ändå fortsätter jag. UUHHH. Aja, kan inte sova. Har försökt men jag orkar inte, ligger och tittar på Peter Pan (Jeremy Sumpter in my ♥), kommer ihåg första gången jag såg den, var typ 10 eller något och vi hade hyrt den nere i centurm. Så stod jag nån millimeter ifrån tv-skärmen och glodde hahaha, så kär blev jag. Njäe, va uttråkad ikväll också. Gjorde en till video, men vet inte om jag vågar lägga upp den med. Ni kanske tycker det är tråkigt eller töntigt eller något. Fast just det, det är ju min blogg, hehe. Jag lägger upp den.
Har föresten kommit på varför jag har så få views på mina videor, kanske för att jag alltid viddar filmer som typ ingen har hört talas om, höhöhöö.


Dikter

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-07 @ 11:00:20
JUL
Jul
är kul
granen är vacker
och klapparna är fina
kul

Jul igen
Stjärnan den glimmar
Trädet vaktar klapparna
Nu är det jul igen.

Tja man kan väl inte säga att jag är någon höjdare på att skriva dikter, speciellt juldikter. Svenska-lärare Patrik tvingade mig dock och det här var det ända jag lyckades klämma fram. Suck. "Nu är det jul igen", typ det mest typiska man kan skriva. Är skituttråkad, dessutom har jag ont i magen, vid njuren ungefär. Kanske har fått en inre blödning? Vem vet. Gör ont i alla fall. Snart är det lunch, är hungrig så det är bra.


Film-mys

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-06 @ 23:33:11
Nu säger jag och Felix godnatt! Vi (eller jag) har legat och tittat på film hela kvällen. Passade på att se såna filmer jag har velat se men aldrig orkat riktigt, se dårå. Som t.ex. I taket lyser stjärnorna och Hur många lingon finns det i världen. I taket lyser stjärnorna var riktigt bra och sorglig. Dock var det TVÅÅÅ kräkscener i den vad jag minns, skrek till lite båda gångerna haha. Ligger just nu och tittar på Hur många lingon finns det i världen, men den är väldigt gullig än så länge. Dock måste jag sova, så får fortsätta imorgon. PUSS & GODNATT


The Tree of Life

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-06 @ 13:48:25
Hej hej, klockan är cirka halv två och jag är hemma. Stannade hemma, känner mig så jävla sämst för att jag stannade hemma när jag lovat mig själv att gå de här sista tre veckorna i skolan! Men jag har fått sån jäkla magkatarr, har inte ätit något sen igår för mår illa på bara taken av mat. Därför är det rätt skönt att bara ligga hemma och slappa, inte äta något och inte stressa. Har förmodligen fått det av saker jag åt igår, är ju som sagt laktoskänslig, så är jag väl lite nervös och stressad inför engelska-presentationen imorgon = magkatarr. Ni som aldrig har haft det: var lyckliga! Aja, har i alla fall tagit en tablett mot det och använt min uttråkning till att göra en ny video. Såg en film igårkväll som hette The Tree of Life. Tror inte att så många har hört talas om den men den är så otroligt vackert filmad, det är just sån stil jag gillar. Eller, den hoppar väldigt mycket och var svår att förstå ibland, men att t.ex. solstrålarna är bakom personerna och att kameran "springer med" barnen när de leker. Bara vacker film, första 20 minutrarna var tråkiga dock då det handlade om rymden och dinosaurier :P. Resten av filmen är väldigt intressant eftersom att en av sonerna dör som 19 åring och man får förlja med i familjens "förflutna" när den äldsta sonen (tror jag) minns tillbaka.I alla fall, ger en länk till trailern HÄR. Och så tänkte jag slänga in videon jag gjorde, and yes, det här är min hobby. Deal with it.


BALDIES

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-05 @ 14:55:14
Fina skalliga kompisar jag har va?
Har precis slutat och ska snart dra hem, men väntar här med Felicia tills hon ska göra samhällsprovet som hon missade förra veckan. Skulle egentligen dragit till stan idag och kollat på lite julklappar osv. men gör det på onsdag istället! Vi hörs senare! pusssss


Jonah

Tyck & Tänk - Kommentarer (1)
2011-12-05 @ 00:25:55
Så otroligt stark kille! Satt och grät genom halva videon, blir så otroligt ledsen över att se så många må dåligt! Jag har själv varit igenom sådana här perioder då allt bara känns hopplöst. Att ingen gillar en, att bli kallad saker. Därför tar jag så hårt på när andra blir mobbade. Det är det värsta jag vet. Varför hata på någon för att den är annorlunda, eller säger vad de tycker? Är inte det en bra sak? Jag blev så lycklig i slutet där han skriver att visst är värt något, och att han har så många anledningar till att finnas här. Så otroligt modig kille. Kärlek till honom.


Fredags

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-04 @ 19:29:45
Två små pics från när Natta sov hos mig i fredags. Ser urlöjlig ut på första, men orka bry sig. Vi satt uppe till typ tre. Jag fixade Nattas hår. Vi hade kul. Satt vid datorn. Passade Ludvig. Ringde samtal. Skrattade. osv. osv. Blablabla, orkar inte skriva. HÖRS. puss.


Barnvakt

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-12-02 @ 16:54:38
Ikväll är det barnpassning som gäller!
Mamma & Petteri ska iväg på olika grejor ikväll, och jag ska passa lillebrorn min. Men jag deppar inte för det, Ludde e så snäll så och Natta har precis kommit för att hålla mig sällskap! Så ja, ikväll blir det fredagsmys och sånt! Kanske skriver senare ikväll, men ni vet hur jag är. Uppdatering högst två gånger per dag typ, och det har jag redan gjort! ;P Hörs!


PLUGG

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-12-02 @ 10:51:33
Hej hej! Sitter just nu på en medialektion och presenterar om olika tidningar, jag, emma och julia hade Aftonbladet! Jag och Emma försöker också sitta och smygplugga till samhällsprovet efter lunch.. har jättesvårt att minnas allt. Ekonomi SUGER. Emmas blogg btw! ♥
charmig bild huh ;)?


Beastly

Film/Serie-Tips - Kommentarer (0)
2011-12-01 @ 17:02:53
Såg nyss den här filmen! RIKTIGT bra tycker jag! Jag älskar ju Alex Pettyfer, synd bara att hans "riktiga" snygga jag bara syns i början och slutet av filmen! Jag ville ju se hans snygghet! Aja, jättebra iaf!


Jahajaa...

Kul - Kommentarer (0)
2011-12-01 @ 13:03:07
Jag och några kompisar sitter på mattelektionen och håller på med roliga kalkyleringar, bara på skoj! Har suttit och skrattat i typ fem minuter över vilket svar jag fick på den här frågan!