JAG DÖR

Video - Kommentarer (0)
2011-05-29 @ 23:24:57

SÅ HET! Och hhahah, jag skickade den till Fanny, vet ni vad hon skrev?


Fanny Hansson säger
hahaha noo
DEN DÄR VIDEON VAR TYP DET BÄSTA PÅ MIN HELG


Hos Tilda

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-29 @ 17:35:05
Hej hej, just nu sitter jag hemma hos Tilda i bagis! Hon sov hos mig igår, och vi drog ut runt ett och gick omkring här i bagis. Vi har varit hemma hos hennes mamma också, men just nu är vi hos hennes pappa. Jag ska snart dock börja dra mig hem, eftersom att jag måste jobba på vattenvideon till skolan, har faktiskt inte ens börjat. Men jaja! Vi hörs senare när jag kommer hem. Ville bara uppdatera lite! :) Puss puss 



Klassresan

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-27 @ 21:14:30
Som sagt åkte jag ju på klassresa i Måndags! Ska berätta om de tre dagarna! 

Dagen började med helt vanlig skola, tråkigt. Efter det var det idrottsdag. Hatar verkligen det eftersom att jag inte kan springa. Dessutom skadar jag mig varje gång jag försöker. Sprang seriöst typ några meter när jag hoppade längdhopp, och gissa vad? Jag vrickade foten! Som tur va gjorde det bara ont när jag vred den åt ena håller, så jag kunde fortfarande gå och det gjorde inte så värst ont! Efter idrottsdagen drog jag och Fanny hem till henne, och jag hjälpte henne att packa det sista, vi åt också pannkakor som hennes mamma gjorde. Har nog aldrig ätit så många pannkakor på samma gång, åt ca. 6-7 st hahah! Men jag var så hungrig och de var så goda! När vi ätit kom Emma & Julia dit, och vi satte och och väntade i en park på Fannys pappa, som skulle skjutsa oss till Örnboet! Han kom runt halv fem om jag minns rätt. Och sedan åkte vi iväg! 

DAG ETT (fort. måndag)
Vi kom fram till Örnboet runt fem, och de flesta var redan där och stod på bryggan och fiskade! Vi packade upp våra saker och satte oss vid bryggan med de andra ett tag. Vi gick också på upptäcksfärd! Vid middagen kl. sex eller vad det var hade alla kommit. Vi åt köttbullar och makaroner, som faktiskt var okej för att vara skolans. Efter maten började Takechy, Joe, Max & Anas hålla på med roddbåten (också känd som farfarsbåten), och skulle åka ut med den. Så efter ett tag lyckades de äntligen ta sig och, och sakta men säkert rodde de iväg! Jag och Fanny satt nere på bryggan med några andra, så kom vi på att vi skulle ta en kanot och åka ut själva. Så vi båda gick upp till stugan för att hämta koftor och gå på toa, vi passade på att berätta för de andra om våra ideér också. Och till vår förvåning när vi kom ner, hade alla kanoter blivit tagna, och vi kunde se polarna åka ut med dom. Lite surt, men vi beslutade oss för att inte sura ner oss. Och vara glada istället! Så vi väntade tills de kom tillbaka, och vi åkte ut med en kanot! När vi kommit en bit, ser vi farfarsbåten, Takechy stående dansandes i båten, och två rädda Max & Joe som såg ut att de skulle skita på sig vilken sekund som helst hahhaha. Anas satt bara och ropa på oss som en galning. Rolig syn faktiskt, fick det på film som jag kan visa sen! Vi råkade också komma lite för nära deras båt, för de försökte ta tag i vår kanot och hoppa över! Vi skrek som galningar och försökte putta bort dom utan att välta! Till slut fick Anas nog och hoppade av båten och simmade i land! Sedan åkte killarna in med den långsamma farfarsbåten in till bryggan igen och lämnade den. Men Joe och Max tog en kanot och åkte ut med mig och Fanny som fortfarande ville paddla. Så vi tog en tur till Flatenbadet och gick av där. Joe och Max råkade köra över några killars flöte som låg i vattnet när vi åkte mot stranden, och de gav mig och Fanny värsta mördarblicken sen när vi åkte förbi efter haha! Joe var jättetörstig så vi försökte hitta en kiosk någonstans, men klockan var ju nio på kvällen och mitt ute i ingenstans typ. Så vi hitta inget. Efter det åkte vi tillbaka och kvällen spenderades genom att sitta i killarnas rum och snacka, vara ute med alla på gården och sitta i chillrummet. Riktigt kul dag! Jag gick och la mig runt ett och somnade ganska snabbt, dock blev man väckt klockan halv fyra på morgonen av några andra som inte kunde sova och satt precis utanför sovrummet! 

DAG TVÅ
Vaknade runt åtta igen av att Marzia satt och viskade med Isabelle (som sover precis brevid mig), och jag orkade inte somna om. Så gick upp och åt frukost och sa godmorgon till alla! Det var riktigt dåligt väder och spöregnade och skit. Men underbara Joe fick mig att vilja åka kanot ändå! (JAA, taskigt mot Emma & Julia som frågade om jag ville åka kanot innan.. jag vet!) Och den här gången ville jag sitta brevid Joe, så jag tjatade lite på honom och han dissade Max tillslut! Så han och Fanny fick åka tillsammans istället. Vi var dyngsura och regnet bara öste ner, men vi beslutade oss för att åka iväg ändå. Tyvärr var Joe ett dåligt val av kanot-partner! Han SÖG! Kunde inte ens paddla rätt, och han skyllde på mig!? Pfff... Vi kom fram till Flatenbadet efter en blöt tur, och gick omkring lite på stranden. Jag ville klättra upp i hopptornet, men eftersom att det var så blött och halt sket jag i det.. Vi kom tillbaka precis innan lunch, vilket var tur eftersom att jag skulle hjälpa till i köket den dagen. Så vi ställde och och made some pancakes. Eller, okej, vi värmde pannkakor då! Men de blev goda ändå. Efter maten gjorde vi lite allt möjligt, vi drog vi upp till berget brevid vattnet, och Joe ramlade hahahha, och han blev helt smutsig på hela rumpan. Vi tittade när killarna badade och jag filmade, sedan badade de bastu! Och jag och Fanny satt där inne med kläder på! :P Ja lite allt möjligt, vi hade så kul och tiden gick så snabbt att klockan plötsligt var mitt i natten. Och då beslutade sig alla för att dra ut mitt i skogen på en promenad. Vi hade ju inte precis någon som sa åt oss att vi inte fick, eftersom att föräldrarna sov. Så innan jag visste ordet av, var vi på en stig, i kolsvarta natten, mitt ute i skogen. Nice, jag var ju inte rädd alls..! Skoja bara, va riktigt rädd. Måste sluta se såna där äckliga skräckfilmer, där människorna blir tagna en och en, och blir torterade och allt möjligt skit! Urgh.. En som inte var rädd alls i alla fall, var Fanny. Hon sprang ut själv in bland träden, och hittade till och med ett hus mitt i smeten. Skulle aldrig vågat det... Efter promenaden satt vi en stund i chillrummet, sen gick de flesta och la sig, men jag, Fanny, Rajaa och typ Marzia (tror jag), nere hos killarna i deras rum. Medan alla andra sov. Plöstligt var klockan halv fyra och jag kände att det var dags att sova!

DAG TRE
Jag väcktes av ett ryck, klockan halv sex på morgonen av Emma, som frågade om vi skulle göra pranket på killarna som vi snackat om. Och självklart ville jag det! Så död som jag var, gick jag upp och tog tag i kaviartuben som Jessica köpt till oss, och drog ner till killarnas sovrum! Vi var jätterädda att de skulle vakna eftersom att dörren knarrade som en jävla.. ja knarrig dörr! Men vi lyckades tillslut hålla upp den så det inte lät. Vi gick först fram till Max och tänkte lägga kaviar i ansiktet på honom, men det tog jättelång tid att få ut korven. Så när Emma äntligen började få ut något, slog han upp ögonen oss stirra på oss som om vi vore mördare. Vi var jättenära på att börja garva, men gav honom tecknet att vara tyst. Han bara suckade och somnade om hahaha. Sen gick vi fram till Omar och la kaviar på hans fot, sen på Modos och efter det Takechys, sen på Andys arm. Men precis när jag skulle göra på Joe vaknade han, och jag fick dyka bakom en vägg för att han inte skulle se mig. Men såklart upptäckte han mig och Natta, så vi fick göra tysttäcknet för honom också och han bara smågarvade. Vi gick sen fram till Yonis och Apan, och la kaviar i deras ansikten hahah. Sedan hörde vi att alla började röra på sig, så vi stack. Efter ca. 15 minuter hade alla killar vaknat och reagerat. Vissa garvade och tog det som ett skämt (vilket det var menat som), medan andra, tog det fett seriöst och blev arga. Omar var en av de som blev arg, och kastade (ganska hårt faktiskt) banan på mig och Emma. Jag blev träffad i ansiktet (gjorde ont), och Emma i håret. De som tog det seriöst gick och gjorde någon jävla blandning av filmjölk, typ chilisås och ketchup! Och försökte slänga det på oss (Med vrede!) Som tuuur va! Var jag inne på toaletten just då, och slapp att få den där äckliga sörjan, som btw är jättesvår att få bort, på mig. Men de var fortfarande jättearga och sa att de skulle kasta på ALLA, som hade gjort på dom. Så jag vågade inte gå ner. De satt där, och jag ville inte förstöra mina kläder. Började faktiskt bli riktigt arg över att de tog det så seriöst, jag kunde inte ens gå ner och göra frukost! Men tillslut kom Jessica och allt löste sig. Sen började städningen. Vi städade rummen, toaletterna, chillrummen, båtarna.. allt! Och runt halv tolv något kom Emmas mamma och hämtade upp mig, Emma, Julia och Fanny. Och vi fick skjuts hem! 

Oj va mycket text det blev nu! Här är alla bilder i alla fall:


































SRY

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-27 @ 10:40:06
Hej hörrni, har inte alls orkat uppdatera sen jag kom hem i Onsdags. Men jag lovar att uppdatera ikväll och ladda upp bilder! Just nu sitter jag i skolan och har Hållbar Utveckling som tema, skojs! Här får ni en liten bild att titta på så länge! Hörs senare ikväll, puss puss

Flaten! :)


BYE BYE

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-23 @ 14:37:04
Hallihallå, tänkte bara ge bloggen en sista hälsning innan jag åker på klassresa! Ska bli riktigt kul! Men igår fick jag värsta dampanfallet då jag fick höra att Takechys mamma backa ur. Hann skrika på mamma, slå på träd i trädgården, skälla ut alla på facebook, skölja ansiktet med iskallt vatten och dragit ur alla mina kläder ur resväskan innan jag fick reda på att det löste sig. Jaja! Nu är jag hemma hos Fanny i alla fall och väntar på Emma & Julia. Sen ska hennes pappa hämta upp oss vid tre och skjutsa oss dit! Ciao!




Busy me

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-22 @ 15:57:45
Hej hej! 
Har faktiskt inte orkat skriva efter min hektiska helg! I fredags minns jag inte riktigt vad jag gjorde, men jag var i skolan, sen tror att jag var med Bella och Fanny och åkte någonstans. Igår så mötte jag upp mamma tidigt på morgonen och åkte in till stan för att hitta balklänning (sommarfest) och en avslutningsklänning. Hittade faktiskt både och!  MEN, har smycken och skor kvar, så det ska jag köpa när jag hittar ett par. Efter det mötte jag upp Fanny & Bella i T-centralen, där Bellas pojkvän hade kommit till stockholm, och två andra av hennes konfavänner var. Så vi var med dom ett tag. Efter det drog jag och Fanny hem till mig och åt middag, sen sov hon här! Och tidigt imorse åkte vi in till stan igen, för att hon skulle köpa en klänning hon hade lagt undan, och köpa ett par skor. Hon köpte bara klänningen dock + kastanjevatten. Vi åkte till Globen en stund också, sen åkte jag hem! Jag var helt ensam på bussen! :o

Imorgon - Onsdag kommer jag heller inte kunna skriva, för då är jag på klassresa! Puss och hej!

Bild på mig och Fanny från igår!


3D Poster

Kul - Kommentarer (0)
2011-05-19 @ 23:43:23
Jaaa.. Ebba went crazy fangirl, igen. När jag var i Skottland, gick vi in i någon skojig affär, där det fanns massor av exprimentsaker och leksaker, ja allt möjligt. Och precis när vi ska gå därifrån kommer mamma fram till mig och frågar "Såg du den där Justin Bieber affischen?", och jag gapade såklart och frågade "Var är den!?". Den hade tydligen varit precis framför facet på mig flera gånger, men blind som jag är hade jag inte ens sett den. I alla fall, jag beslutade mig såååklart att köpa den. Men killen i kassan var taskig och frågade hur gammal jag var och garvade för att jag köpte en poster på JB! Är i alla fall glad för den, och nu är den granne med min enorma poster som jag fick av Ludvig! Visst är den fin? Tycker att 3D effekten är häftig!

Man ser inte riktigt "3D effekten" på bilden, men IRL är den sjuukt nice ;D!


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-19 @ 23:37:50
Hej på er! 

Idag var en helt normal dag kan man väl säga! Gick till skolan vid åtta, hade hemkunskap. Där gjorde vi paj, och jag jobbade med Fanny. Fick reda på att jag fått VG (höjning), och det var ju kul! Sen var det matteprofil, då vi fick sitta i datasalen och göra någon fördjupning i någon matematisk "människa" haha, gick ju sådär! Sen var lunch, inte så god mat! Efter det hade jag egentligen Sv/Eng, men jag Emma och Julia fick göra Muntliga nationella i matte istället. Gick faktiskt helt okej, trodde ju att jag skulle svimma! Sen hade vi matte igen, och kommer ärligt inte ens ihåg vad vi gjorde den lektionen, guldfisksminne! Efter skolan följde jag, Fanny och Jullan med hem till Emma, där var vi ett tag. Sen drog vi vidare hem till Julia. Sen åkte jag hem! Har duschat och bara chillat ikväll. DESSUTOM, var STAND BY ME på tv vid nio. Jag satt och skrek i typ fem minuter, jag lovar hahha. Och berättade för alla! Nu är klockan lite väl sent för mig som ska upp vid sju imorgon! Men JAJA. Puss på er!

Kul bild från skolan, gud va jag kommer sakna alla!


Steffi

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-19 @ 08:10:03
Hej, förlåt för världens sämsta jävla uppdatering. Jag la inte upp bilderna på Steffi och det för att det inte gick att föra över! Det har hänt något med memory card uttaget. Men i alla fall, jag fixade det på annat sätt. Så här är bilderna:










Hemma hos Emma!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-17 @ 15:54:28
Hej hej! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte orkat skriva sen jag kom hem typ. Just nu är jag faktiskt hemma hos Emma! Och vet ni vad som hände idag? STEFFI KOM TILL STOCKHOLM! Har massa bilder och saker att berätta när jag kommer hem. Så jag skriver mer då. Pusss


Favoriter: Jeansshorts

Favoriter - Kommentarer (1)
2011-05-14 @ 09:00:00
Tänkte börja med en ny grej nu när jag är borta, så tyvärr, inget roligt skojinlägg nu inte! Tänkte börja med något som jag kallar Favoriter, jag kommer lägga upp olika saker som jag tycker bäst om. Allt från kläder, till spel, till smink, till jaa, tofflor? XD Allt helt enkelt. Så nu tänkte jag lägga upp en bild på mina favoritshorts!

Tja, nu är väl inte ölmagen och låren något att hurra för, men jag Älskar de här shortsen med ett stort Ä! Vi kan väl säga att jag bodde i dom hela förra sommarn? Och jaaa, tänkte bara ge dom en stor hiss!


Jaha!

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-13 @ 12:00:00
Jag lovar.. Vid det här laget har jag gift mig med en skotte! 

Skulle inte det sitta perfekt? Om jag gifter mig med någon Skottsk hertig eller något liknande? aah... Nej men, faktiskt.. Förmodligen har jag jättekul här borta i Skottland, eller så har jag tråkigt. Eller, kom jag ens fram hit? Det kan jag ju inte veta nu! Men.. förhoppningsvis har jag ju det? JAJA, nu ska jag gå och möta min nye skottske man, Edmund Säckpipa! Hejsvejs!


Slänger in en bild på honom också, det här är min man, Edmund Säckpipa! :D


På planet

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-12 @ 11:00:00
Hej på er, just nu sitter jag högt uppe i luften någonstans i ett flygplan.. och tråkar säkert ihjäl mig hahah! Mamma därimot.. hon sitter nog stel som en pinne och dricker whiskey.. sån är hon! Klara inte alls av att flyga! Mormor kanske sitter och läser någon tidning.. eller sover, vem vet? Jag hoppas att alla ni hemma i Sverige, har det kul på era lektioner! Eller vad säger ni tjejer i klassen, Bella tex, har du kul? ;) 

Jaaaja, ska inte tråka ut er med mitt babbel! Kommer nog ett till tidsinställt snart, so stay tuned ;)!

Jag fick tyvärr inte plats i planet.. så jag fick sitta i husvagnen där bak.. faktiskt rätt mysig!


SKOTTLAND

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-05-11 @ 22:52:10
Imorgon går jag upp tidigt och åker till Skottland! Tyvärr kommer jag inte kunna blogga när jag är där, men ska försöka göra några tidsinställda nu ikväll, som kommer upp lite då och då! Mitt plan går klockan 10 imorgon bitti, och jag kommer hem någon gång på eftermiddagen på söndag! Ha det jättebra här i Sverige. Och jag älskar alla mina vänner, och min familj jättemycket!



3 BILDER

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-11 @ 21:50:30
FRÅN IGÅR:







WESTLIFE

Music - Kommentarer (0)
2011-05-11 @ 19:51:53
Nu ska jag berätta för er, om min första kärlek. Nej.. tyvärr inte för någon pojke, men för ett band! Jag upptäckte bandet Westlife när jag var fem år gammal, inne i en skivbutik! Tvingade min pappa att köpa en CD till mig, och sen var jag fast! Satt alltid och lyssnade på skivan i min lilla freestyle, i bilen, hemma, resturanger.. ja överallt! Satt till och med och sjöng med, med det jag trodde var engelska hahah... Förstår nu varför pappa alltid garvade åt mig i bilen när jag satt och sjöng.. I alla fall, jag älskade dom i flera år, och min absoluta favorit var Brian McFadden, jag var sååå kääär! Min mamma tog till och med, med mig till en konsert med dom! Kommer inte ihåg om det var 2004 eller 2005, men jag var i alla fall så lycklig. Tyvärr var det typ 463634 förband, så när Westlife kom på scen var klockan över elva, och jag som bara var ett litet barn (haha) orkade inte vara uppe. Och höll på och somna efter 3½ låt.. Så vi gick hem. Men jag kommer i alla fall ihåg hur jag reagerade, de kom upp genom golvet och det var helt dimmigt överallt, jag satte händerna framför munnen och bara gapade, sen skrek jag som en galen människa i 3 minuter under första låten! Det var min allra första konsert! Har fortfarande biljetten kvar! Och den tänker jag aaaldrig slänga hahha :P

MEN, tyvärr krossades mina drömmar. En morgon då min bästavän Rikard kom till skolan och berättade att Brian hade gått ur Westlife föralltid. Jag vägrade tro det och bara sa att han ljög hahaah. Sen stod det i tidningen dagen efter också, och jag dog lite inombords ;( 

Kan fortfarande alla låtarna utantill och sånt där, men tyvärr fadade min kärlek för dom när jag blev äldre! Synd synd synd! De kommer i alla fall vara min första kändis-crush!





I PRAY FOR YOU...

Tyck & Tänk - Kommentarer (1)
2011-05-10 @ 17:52:19


Tisdag morgon

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-10 @ 09:27:31
Hallihallå, och godmorgon! 

Sitter just nu här i soffan och tittar på Arthur! :P Nej men, sitter och väntar på att dra till bussen, den går inte förns kvart i! Idag ska jag kanske få göra muntliga nationella i engelska.. gör mig nervös hahha :P Fast tror att det kommer gå bra ändå, bara jag håller mig lugn! Sen imorgon är det nationella i matte igen, problemlösning. Vilket jag suger ännu mer på!!! Åh... i alla fall, sen när jag klarat det så åker jag till Skottland! (Torsdag)!! YEY. Läängtar! Oj, nu måste jag gå, puss på er! <3


Rebecca Black

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-05-08 @ 18:45:12
De flesta av er har väl vid det här laget hört talas om Rebecca Black och Friday. Och de flesta av er hatar väl den också? "Hon kan inte sjunga", "Låten är så jävla dålig" osv osv. Jag såg nyss Friday Acoustic, där hon stod och sjöng inför människor. Och jag kan faktiskt inte längre hålla med om att hon sjunger dåligt. Hon sjunger bannimej mycket bättre än mig och hon verkar jättetrevlig och söt. Fattar egentligen inte varför alla människor är så jävla hatiska nu för tiden. Sitter och hotar och är otrevliga i kommentarer, fast de inte ens känner personen. Jag förstår varför människor skriver att de inte gillar låten, jag menar det är ju det kommentarerna är till för, säga vad man tycker. Men att hoppa på henne är ju bara onödigt? Jag tycker inte heller att låten är bra, om det är hon eller någon annan som skrivit låten struntar jag totalt i, jag tycker ändå att texten suger. MEN, för det hatar jag inte på henne, eller hur? Känner bara sån medkänsla till den här tjejen som får miljoner hatkommentarer varje dag, om hur dålig hon är. När började människor bli så elaka? Klicka HÄR för att komma till klippet jag såg. Är hon verkligen så hemsk?



tired

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-08 @ 00:12:20
Godkväll (eller godnatt) på er! 

Hade en ganska bra dag idag faktiskt! Åkte ju till Skansen med familjen, och det var trevligt, tills jag blev sur på mamma och gick iväg... och kom vilse! Jag lovar, var jätterädd hahhahah. Men till slut hittade jag en karta (och en väg för den delen), och hittade tillslut till björnarna där min familj var. Ringde också Fanny och frågade om hon ville komma, så det gjorde hon, och vi hade en trevlig dag på Skansen! Och efter det åkte vi faktiskt och träffade Bella i T-Centralen. Där var det fullt av Justin Bieber-fans (mina systrar alltsåååå!), och hade nån sorts demonstration av något slag. De försökte få JB till Sverige vad jag hört i alla fall! Efter att ha stått där ett tag drog vi och åt på McDonalds, och hon som jobbade där gjorde nästan allt fel så vi fick betala för något vi tog bort, och så glömde hon min cheeseburgare!! När vi ätit drog vi hem till mig och satt här ett tag, sen gick vi ner till solariumet och Bella solade tio minuter något. Sen drog vi alla hem till sig. Hur var er dag? :) En bild:

Fanny vid "säl-buren" :P (Lägger upp fler bilder sen, när jag får dem av Fanny)


SKANSEN!?

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-07 @ 10:03:41
Halli hallå! Hur mår ni idag? Själv är jag trött som fasiken! Igår kom ju Bella & Fanny hem till mig efter skolan, och efter ett tag sittandes hemma hos mig drog vi till McDonalds i Globen och åt lite gött. Sen behövde Bella tyvärr gå, hon dissade oss för sin farfar! Hahah! Jag och Fanny fortsatte att gå lite i affärer och jag köpte ett par mjukis-shorts och ett löst linne! Sen tröttnade vi och drog hem en stund till mig igen, satt lite vid datorn, snackade, the usual. Runt åtta drog hon hem och jag följde henne ner. När jag kom upp igen fick jag plötsligt ett ryck av att ha någon som sov över, så jag smsade Tilda och frågade om hon ville sova här, och det ville hon! Så hon kom hit nån timme senare, och vi satt och snacka, va inne på datorn och chattade med en snubbe hon känner. Det slutade väl runt tre på natten då vi båda dunsa i sängen och somnade på tre minuter, i alla fall jag. Ochhh, eftersom att hon behövde åka hem tidigt ställde hon ju klockan, som jag väcktes av också! (Det var faktiskt jag som fick hasa mig upp och stänga av den!). Och då kom jag på att mamma frågade mig om jag ville följa med till Skansen idag med familjen! Först tänkte jag: Absolut inte! Men sen kom jag på att jag inte har något annat att göra. Och jag har ju en ny regel om att vara aktiv, heehee. Så jag ska bara torka håret och sminka mig, sen blire Skansen!

En "i farten" bild från igår hhaha :P


HELLU

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-06 @ 15:48:35
Hej på eeer! 

Är fortfarande hemma, som ni kanske märker. Väntar på Bella och Fanny, som kmr hit! Har faktiskt tagit tag i mitt rum nu under dagen, och damsugit, plockat upp kläder från golvet, tagit ut skräp osv. Det trodde ni inte om mig va!? :P Jag är faktiskt en väldigt ordentlig person, gillar att ha det rent och är ganska duktig på att städa. Är bara så oootroligt LAT. Städar sällan, men när jag väl kommer igång kan jag inte sluta! Oj, nu ser jag dem komma här utanför, så vi ses!


BORED

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-06 @ 12:24:16
OKEJ! Slut med alla känslor! Hahah, skoja. Nej men faktiskt, ska berätta vad jag gjort än så länge idag. Ingenting! Vaknade imorse klockan sju med världens ont i magen. Hade det hela dagen igår också, men orkade verkligen inte gå till skolan idag. Stooort misstag, nu saknar jag mina kompisar och har inte så ont längre. Dessutom är jag som en uttråkad sexåring, så går bara omkring och valtar typ. Villl gööööra något!!!!!!!!!!! Några förslag?


ÄLSKA

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-06 @ 12:08:23
Hej på er! Ååååh va lycklig man blir när man loggar in på bloggen och ser att Bella har skrivit så fina saker! (Istället för att ha typ raderat min blogg, ahahah!) Det bästa av allt var minnena hon skrev upp, för alla dem får mig att skratta så hiimla mycket! Kan berätta en för er: Brädposten! Ja! Jaa, jag vet att det låter helt cp, MEN! Det var sommarlovet från fyran till femman, Isabelle var elva år, och jag var tio (eftersom att hon fyller i April, och jag fyller i Augusti!) Och var på mitt landställe på Blidö. En dag fick vi plötsligt för oss att kasta flaskpost, så vi gjorde en då Ingalill plötsligt struttade förbi och sa att det bästa sättet att göra flaskpost på var genom en bräda, och sen plasta in den helt och hållet eftersom att det håller längre. Så vi skyndade att hämta en bräda i pappas snickarbod, och jag kommer inte riktigt ihåg om vi målade rätt på brädan eller om vi skrev lappar och la på? I alla fall, sen plastade vi om det typ trettio gånger. Sedan gick vi ner till en del av stranden med massa stenar på, och kastade ut både flaskposten, och brädposten hahah. Det tog ett tag för dem att komma ut från stranden, men det gick i alla fall! Tror dock inte att någon någonsin tog upp den där jävla brädan, för jag menar, det såg ju ut som en vanlig bräda som konstigt nog var inplastad. Vem fan skulle vilja ta upp det!? Inte jag i alla fall!

Det finns massor av andra minnen från den veckan på mitt land också, när Bella mådde illa efter en spicy pasta, och hon fick absolut inte sova i min säng haha, och när vi åkte ner till stranden och badade mitt i natten, eller, Bella gjorde det då, jag vågade inte. När vi tog cyklarna ner till konsumaffären och köpte godis, och våran "Julia-tidningsdagbok", jag loovar att den fortfarande ligger här hemma någonstans. Du ska veta att du betyder världen för mig Bella, du är den äldsta vännen jag har, och också en av de ända som jag har behållt. ♥



Hemligt gästinlägg

Kul - Kommentarer (0)
2011-05-05 @ 21:26:50

Hej Ebbas läsare!

Av någon konstig anledning så var hon inloggad på blogg.se från min mobil, hon måste väl ha glömt att logga ut någon gång. Hon har ingen aning om att jag gör detta nu!

Jag tänkte bara säga att jag har känt Ebba i ungefär 5½ år nu och hon är en helt underbar vän. Hon får mig alltid att skratta när jag mår som sämst och vi har delat både skratt och tårar tsm. Jag har så sjukt många minnen med Ebba. Några av de jag skrattar åt när jag tänker på är: brädposten, spökhusets nödutgång på Grönan, från skolfröken till "fjortis", "garderoben" på din mammas jobb, borsta tänderna låten. För att bara nämna några. Nu när vi snart går ut 9an hoppas och tror jag att vi kommer hålla kontakten.

Tack för att du finns!

// Bella






Morning

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-05 @ 09:10:31
Hej på er, och godmorgon! Ska strax dra till skolan, ska bara klä på mig och vänta på pappa. Började egentligen 8.15, men jag mådde inte så bra när jag vaknade, så kommer till andra lektionen istället. I alla fall! Hoppas ni får en bra dag!

Jag & Fanny för ett par dagar sedan!


Onsdag 4 Maj

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-04 @ 17:49:35
Hej på er, vet att det var nästan tre dagar sedan jag skrev. Men jag har faktiskt varit så upptagen att jag inte hunnit. Har två prov och en uppsats den här veckan. Har bara ett prov avklarat, och sitter faktiskt och kämpar med uppsatsen just nu. Därför har jag inte tid att skriva så mycket, men ville bara berätta att jag lever! Ha det bra och jag kommer ikapp med bloggningen senare helt enkelt! Slänger in en bild från igår:

Fanny & Emma!


Hemma hos pappa

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-01 @ 20:39:06
Hej på er alla fina! Har inte alls hunnit blogga de senaste två dagarna, men har haft full rulle. Igår var det ju Valborg, var riktigt trevligt faktiskt :) Var med Bella och Fanny hela kvällen, var till och med på två olika brasor. Dalens och Enskedes. Sedan sov de hos mig! Vi vaknade vid halv elva har jag för mig. Sedan stack de kanske, en timme senare. Jag åt lunch och packade, sen åkte jag, mamma, petteri och ludde på loppis någonstans i.. ja ingenstans. Ute på landet typ. Efter det åkte jag direkt till pappa. Och så har jag suttit här! Finns bara en negativ sak idag.. Började gråta i trappen när jag kom hem. Eftersom att Felix kudde ligger där, och den brukar vara lite "nedpuffad" och ha ett litet märke efter att han legat där, ni vet? Tja.. Nu så är det inte så längre. Så jag valde att ta in den, och den ska slängas. Klarar inte av att se den längre. Vi hörs..