27 Februari

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-27 @ 22:36:00
Såhär ser pappa ut just nu... mätt & nöjd. 
 
Kan börja med att säga att min middag blev en succé. Jag sov hela vägen hem till Stockholm igen, som vanligt. Väl hemma packade jag om och pappa kom och hämtade mig, på direkten åkte vi till Globen och gick både till Apoteket och till Konsum/Ica (vad det nu är) så jag tog två flugor i en smäll. Har tydligen tänkt helt fel när det gäller hur många p-piller jag har kvar att hämta ut. Har tydligen hela 6 månader kvar innan jag behöver skaffa nytt recept... Skönt det. I affären stötte vi bara på ett problem och det var att hitta parmesan-ost, jag och pappa fattade inte att det stavas parmigiano så jag ringde upp min mamma i panik och skrek "det finns bara nått som heter parmigiano!!" och hon asgarvade åt mig i telefon och fick förklara att det var parmesan. Jag och pappa skrattade också åt hur otroligt dumma vi kan vara... Runt halv sex började jag laga ihop maten där hemma och det gick faktiskt riktigt bra. Fick inga svårigheter direkt och allt gick som planerat, det blev dessutom jättegott! Både pappa och Ingalill uppskattade det! Efter det har jag bara suttit och pluggat lite här i vardagsrummet och ätit lite chips/godis och druckit påskmust/blodapelsinsjuice. Har varit en mysig dag. Blir dock snart sängen känner jag då jag ska jobba imorgon, så ha det bra! 
 
PS. Kände att jag behövde ta bilden ovan på pappa då han låg i en sådan rolig ställning i minisoffan! Jag har tagit över den stora där bakom hahah!


Going Home

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-27 @ 09:23:30
gamla bilder
 
Idag åker vi hem. Vi har precis ätit frukost och nu håller vi på och packar. Ludvig har börjat älska låten "Radioactive" så vi lyssnar på den med nästan full volym också. Idag fyller min pappa hela 52 år, vilken gamling va? Vi ska fira honom när jag kommer hem. Tänkte försöka mig på att laga middag åt honom och Ingalill men vi får se hur det går. Nu måste jag fortsätta packa då vi måste vara ute ur hotellrummet vid tio. Så vi hörs! Ha en bra dag alla fina! 
 


YOU MAKE ME SMILE

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-27 @ 00:23:00
Har legat och kollat igenom alla mina hundra youtube kanaler och videor. Har märkt att jag under mina teenage years verkligen har uttryckt mig själv via film. Har också märkt att om man är en nära vän till mig, får man en video dedikerad till sig sooner or later. This is how I show mahh love!
 
 
Här är bara några av de dussintals jag gjort till vänner. Det är sjukt hur många minnen och känslor dessa videor väcker. Är ändå glad att jag gjort dem då jag minns situationen och varför jag gjorde dem just då. Är verkligen tacksam över de vänner jag har.


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-26 @ 18:15:19
Hej hej! Idag åkte jag som sagt inte skidor utan har bara suttit inne och jobbat med min svenska uppgift som jag måste vara klar med på söndag... Känns typ helt omöjligt att bli klar i tid. Får sån jävla panik så jag vet inte. Dessutom måste jag fira pappa som fyller 52 imorgon när jag kommer hem och jobba på fredag kväll. När fan ska jag plugga? Dagen innan liksom? Ska jag hinna skriva typ 8-10 sidor på en dag? Bleeeh!! Don't think so. Kommer faila skolan, kommer inte få gå ut. Kommer bli en nobody. I alla fall... On a happier note, ska vi snart gå och äta! Är tydligen asiatisk buffé ikväll och jag hoppas att det finns thai för annars blir jag sur. Är så sugen på thaimat så det finns inte. Hmm, har inte så mycket annat att berätta. Kan försöka påminna mig själv här på bloggen om att jag måste till apoteket och kolla om jag fortfarande har några p-piller att hämta ut. Annars måste jag fixa nytt recept innan mina tar slut vilket är ännu en jobbig grej att lägga till på den långa listan av jobbigheter. Kan tillägga att mitt utseende inte vill som jag vill idag. Alltså är det mesta bajs. Men tjohej på er och hoppas att ni har det nice i alla fall. Det är ju trots allt lov! Nu måste jag dra, ciao. 
Lite bilder från mobilen. Jag och Sanna igår och en snapchat bild på mitt crazy hår! 


Romme - Dag 2

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-25 @ 21:31:00
Har varit en bra dag idag! Sanna som egentligen bor i Dalarna åkte upp hit igår från Stockholm för att hälsa på sin familj. Men idag kom hon och hälsade på mig i backen! Jag hann bara åka två åk imorse innan jag behövde åka iväg och möta henne i lobbyn, och där stod hon redo med pjäxorna på! Det var riktigt kul att ha en kompis här, och det var väldigt skönt för mig att åka med henne idag också då jag slapp ha sån stor press på mig själv att hinna med min familj och åka i de backarna de vill. Jag och Sanna som båda är lite ostadiga på skidorna fick välja precis själva vart vi skulle åka vilket var superhärligt. Vi mötte dock upp min familj vid lunch och efter det åkte vi några åk tillsammans. Det var kul det med! Sedan åkte Ludvig och Petteri iväg ensamma och jag, mamma och Sanna åkte ett tag innan vi tog en fika. Sedan kom Ludvig igen och det var då något otroligt pinsamt hände mig... Vi skulle upp i liften för typ... trehundrafemtionde gången den dagen... Såhär var det: Vi åker och sätter oss i sittliften, då tappar jag min ena stav!! Jag tänker snabbt att jag kan böja mig ner och ta upp den innan vi hamnar för högt upp då den låg precis framför mig. Jag får tag i den och tänker "Yes!!!" och att det inte var någon fara längre. Men då känner jag hur jag börjar glida ur stolen och plötsligt ramlar jag pladask ner och sedan står jag i snön nedanför liften och fortsätter glida framåt!! Mamma, Sanna och Ludvig som fortfarande sitter i den ivägåkandes liften skriker åt mig att ta nästa och samtidigt kom en snygg liftskötare och hjälpte mig... Jag visste knappt vad som hände alltså men jag hade panik. Kändes i alla fall jäkligt pinsamt och jag bara skrattade nervöst mot snyggingen och sa förlåt och tack för att han hjälpte mig upp och bar mina skidor åt mig så jag slapp ännu mer pinsamhet då jag knappt kan bära dem själv. Han bara log mot mig och sa "Ingen fara" så det fick mig att känna mig en aning bättre i alla fall... Hahah. Fick ta någon lift senare ensam i alla fall och alla vi garvade ihjäl oss när vi möttes där uppe sen. Ja fy! Jag som har fobi för pinsamheter alltså... Kommer väl vara något jag ser tillbaka på med glädje när jag bli äldre i alla fall eller nått! Nu tänkte jag sova för jag är SÅ trött. Vi var uppe på toppen och åt fondue ikväll, det jag såg fram emot mest under hela skidresan. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men det kanske jag kan berätta om någon annan gång... Allt jag vet just nu är att jag är mätt och nöjd, och trött som fasen. Imorgon ska inte jag åka skidor utan måste spendera dagen med plugg. Suck. I alla fall... Kram på er alla och sov gott! <3
Kan ju erkänna att jag ser jäkligt cool ut i backen i alla fall ;)


Romme - Dag 1

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-24 @ 18:13:00
Nu är första dagen avslutad, och jag kan meddela... att jag för första gången... avslutade hela dagen! Jag åkte alltså skidor från kl. nio till fyra idag!? Whaaat! Oftast brukar jag åka hela morgonen, sedan äta lunch och kanske orka ett åk till. Men idag kämpade jag mig igenom det. Även om det kändes som att mina lår skulle explodera, att mina knän skulle gå av och även om det kändes som att mina fötter skulle krympa ihop till små bollar av kramp. Men! Jag tog mig igenom det! (applåder tack??) Kollapsade så fort jag kom in på hotellrummet och mådde illa flera gånger under dagen utav utmattning men fasen vad stolt jag är hahah. Får se hur mycket jag orkar imorgon... Nu har jag precis gjort mig i ordning för middagen. Ska nog ta hamburgare eller köttbullar ikväll... I need mah meat! Det är verkligen sant att träning ger en typ endorfiner för jag är riktigt glad nu. Har dessutom fått jobb på fredag så allt är suuper! :) Vi hörs senareee!
Några fall i backen (skogen?) blev det ju... Något min mamma tycker är riktigt roligt. 


Penny Board

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-02-23 @ 17:26:00
Vill faktiskt ha en sån här. Har aldrig riktigt trott att skejtning var något för mig eller nått jag ens skulle testa, höhö. Har bara stått på en typ två gånger i mitt liv och då har jag ramlat. Men när jag såg på Fannys instagram att hon hade köpt en sånhär ville jag också ha en. De är så fina, små och gulliga hahah. Skulle kunna ge det en chans liksom bara för det haha. Nej men det ser riktigt kul ut och det skulle väl vara en nice sommar-hobby. Jag som inte gör något annat än att sitta hemma om somrarna (när jag är i stockholmo) känner jag. Pappa sa till och med att han skulle kunna pröjsa en åt mig om jag faktiskt använder den. Är dock rädd att jag ska slå ihjäl mig själv! Vet inte om mitt balanssinne/kropp håller med om att jag borde ha en. Vad tycker ni? Skaffa en?
Kolla va söt! Finns ju typ hur många olika färgkombinationer som helst men jag vill nog ha en sån här! :)
 


Romme

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-23 @ 17:11:35
Jaha, nu är man framme i Dalarna. Nu har jag två (egentligen tre men jag pallar bara två..) dagar av skidåkning att se fram emot (eller?).. Har redan blivit förbannad över att vi fick rummet längst bort från skiduthyrningen så jag fick bära alla otroligt tunga grejer längre än någonsin. Vi hyr ju både skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Hur fasen ska jag kunna bära allt det samtidigt!? Fick i alla fall lite hjälp så jag hann bara svära några gånger. Nu sitter vi mest och väntar på att vår middagstid ska komma. Jag är rätt hungrig. Har försig ätit rätt mycket idag och inte rört på mig men ändå... Sov faktiskt hela vägen hit. Satte mig i bilen - somnade - väcktes och åt lunch - satte mig i bilen igen och somnade om. Sedan var vi plötsligt framme. Minns varje sommar vi åkte hit när man var yngre och jag hann fråga ca. 60 gånger: "är vi framme snart?!!??". Nu känns det som att tio minuter går och vi är framme. Ville typ sova mer idag också. Försökte hålla mig vaken inatt så att det skulle bli lättare att sova i bilen och att somna ikväll. Får se hur det går. Jaja, vi hörs! :)
Från fönstret. Nu har allt stängts för dagen, men det är fortfarande några ute som åker pulka eller har snöbollskrig :)


Härlig dag!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-22 @ 20:43:02
Wow, nu händer det grejer här. Gif bilder!? Jajjamänsan. Tog inga bra bilder idag känner jag, men lyckades filma in en instagram video som jag gjorde lite gifar av. Har varit en riktigt mysig dag faktiskt. Sanna väckte mig redan kl. elva och frågade om jag ville komma in till stan med henne. Så jag slängde snabbt på mig lite smink och kläder och drog iväg. Vi åkte först till Skanstull och gick runt lite i ringen innan vi gick in på något grekiskt ställe och åt (eller Sanna gjorde det då... Jag hade 25 spänn så min lunch fick bli en "Sport Lunch Bar" från pressbyrån hahah...) snodde lite mat av henne dock. Efter det åkte vi in till tc och gick drottninggatan ner. Gick runt lite vid slottet och grejer också och bara snackade. Efter det gick vi vidare till Gamla Stan och fastnade vid vattnet (gifarna är därifrån). Sedan frös vi så mycket och bådas mobiler hade dött så vi drog hem var för sig haha. När jag kom hem tittade jag lite på hockey med pappa innan jag fick skjuts hem till mamma. Nu måste jag snart sätta igång med packningen för vi åker till Romme vid elva imorgon. Uäääh.....!


Fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-21 @ 23:11:00
igår vs. idag
 
Blev ingen direkt update idag. Hade inget att skriva om kände jag och jag har inte heller pallat. Mitt liv är för ointressant för att blogga om. Måste bli en intressantare person känner jag. Har i alla fall märkt att jag knappt har mitt hår naturligt längre, lockar det nästan varje dag. När jag inte gör det är jag bara hemma. Vet inte riktigt varför. Tycker inte om mitt hår lika mycket rakt som lockat bara. Mitt huvud ser så avlångt ut och mitt hår blir verkligen FÖR platt. Har inte plattat håret idag efter min dusch i alla fall, känns lite skumt. Ska nog ta och städa rummet nu innan jag lägger mig, tål inte att det ser så fruktansvärt ut. Längtar tills vi renoverat klart. Har tagit ca. 5 år bara att komma igång hahah. Nu har vi börjat slänga ut möbler i alla fall så rummet är halvtomt. Ser förjävligt ut. Nu babblar jag bara på så jag stannar här. Hejdå & godnatt!
 


oh my hair smells like chocolate...

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-02-20 @ 20:31:00
lekte lite med vscocam...
 
Dagen börjar sakta gå med sitt slut. Är hos pappa nu. Har märkt att jag alltid tar en tupplur runt kl. 5-6, vilket hände idag också. Förstår inte varför jag är så otroligt trött hela tiden. Har dessutom försökt se klart The Mortal Instruments kanske 4 gånger, men somnat ungefär vid samma del varje gång. Känns ju lite sådär att vara 18 år och ha samma ork som en 80 åring. Kanske dags att börja träna...? ... Nej. Vet inte. Ughh känns så jobbigt att träna? Me no want! Men jag ska ta tag i det.. eventually. Nu är det dock dags att sätta igång med plugg.. Svenska och engelska bullshit här kommer jag! 
 
Har dessutom gjort en makeout mixtape (eller playlist då men mixtape låter coolare) på spotify. Vet inte riktigt varför för jag har ju inte direkt någon att pussa på men fick lite inspo på tumblr och av My Mad Fat Diary så jag körde ändå. There you go alla kärleksfulla par, trevligt kyssande. Ni kan ju också ta och berätta för mig om musiken är bra eller inte. Leon tyckte att man ska lyssna på sånt som "Let's get it on" för att få "igång" stämningen men fan, om någon hade satt på den låten hade jag nog sprungit därifrån. Hmm. Här är länken ialla fall ---> MO Mixtape
Tycker också att ni kan lyssna på denna låten då den är jävligt bra ---> Chocolate


Torsdag Morgon

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-20 @ 11:02:23
Ursäkta för att jag inte är en av de där "natural beauty" tjejerna som ser fantastiska ut när de vaknar, haha!
 
Idag är det torsdag. Min favvis dag under skolveckan. Är på bra humör idag och har ändå rätt mycket att göra. Just nu sitter jag i köket och käkar frukost, och efter det är det dags att hoppa in i duschen och ta tag i alla saker jag ska göra under dagen. Ska till pappa ikväll också, och vara hos honom till lördag då jag ska tillbaka hit, packa och på söndag åka upp till Romme. Ska bli både kul och jobbigt att åka skidor, det är som sagt inte riktigt min grej men ja. Jag följer med för maten. Nu måste jag skynda mig upp till duschen så kram på er och ha en bra dag! 


Onsdag & Dagens kläder

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-19 @ 15:13:00
Ja såhär såg jag ut idag...! Lite tufsig i håret, tröja från boohoo, dr. denim jeans och mössa från asos tror jag. 
 
Den här tröjan är min nya kärlek. Den är så otroligt skön och den är så stor och flowig att en till person nog skulle kunna få plats i den med mig hehe. Boohoo.com är min nya favvo när det gäller onlineshopping! 
 
Jag och Fia klarade faktiskt av redovisningen..! Kände att det gick hundra gånger bättre för henne än för mig men jaja, jag gjorde det i alla fall. Kan slappna av en aning i alla fall innan jag måste börja med svenskan... och engelskan? Ussscchh kan jag bara ta studenten någon gång. Jag orkar inte med det här längre. Nu är jag i alla fall hemma med lillebror. Mötte honom på vägen hem faktiskt. Ovanligt att vi slutar samma tid. Dock kände jag typ inte igen honom och var jätteosäker på om det var han eller inte. Kom ikapp i alla fall och såg brillorna och då förstod jag att det var han, haha. Lite roligt att jag bara kände igen honom pga kläder och glasögon, inte alls över typ kroppsbyggnad eller sättet han går på. Han blir ju större och större varje dag så det är ju lite svårt... Ska i alla fall göra i ordning lite mellis till oss eller något nu så vi höreees...!


Nervös

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-19 @ 12:23:29
Jag och Fia ska snart ha redovisning i historia. Känns läskigt, jobbigt och hemskt. Ni kanske kan se på bilderna här ovanför hur rädda vi är. Vill verkligen inte göra det här. Det är alltid extra jobbigt att hålla redovisning om något man inte förstår, and I can tell you... Jag fattar noll! Handlar om källor och källkritik, är typ det jag fattar minst av i historia. Vadå tendens och beroende och sånt bajs? Uääääh. Önska oss lycka till i alla fall, vi ska upp strax...


Cheesy but Nice

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-02-18 @ 19:39:00


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-18 @ 19:07:00
Har blivit lite dålig update känner jag, shame on me. Men har som sagt jobbar rumpan av mig för att få in historian i tid, och det fick jag!! Nu har jag bara en miljon andra grejer att göra. Aja, snart är det lov i alla fall och då kan jag väl (förhoppningsvis) göra allt i min egen takt. Har precis kollat klart på det första avsnittet i säsong två av My Mad Fat Diary, som jag väntat på i en eviiigheeet. Det var så bra och jag kan säga att jag är mer än kär i Nico Mirallegro. Skulle kollat så fort jag kom hem men jag råkade somna i typ 2 timmar på soffan. Var ändå bara i skolan från 9-12 då vi hade opponering på gymnasiearbetet. Gick bra och vi är godkända! Wiie. Men sov så otroligt dåligt inatt att jag bara slocknade. Drömde dessutom världens skummaste dröm här på soffan. Vaknade till flera gånger men så fort jag somnade om fortsatte den. Mina drömmar börjar verkligen bli skumma! Annars har inte så mycket hänt... Jag vann 60 kr på en trisslott igårkväll. De va nice. Nu ska jag försöka få grepp om svenskan och den andra historiauppgiften så vi hörs senare! :) Med brist på bilder får ni dessa två bilder på mig och Sanna från... nån gång hahah! 
Första bilden är lite rolig då det är min reaktion på att det togs 4 bilder på raken. Hade ingen aning om att Sanna ställt in det...


You beautiful bastard.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-18 @ 00:05:58
 


Plugg...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-17 @ 18:33:00
Härliga grejer... 
 
Har kanske lite mindre än hälften kvar på historian. Har min sista frågeställning och diskussionen/slutsatsen kvar. Känner att jag kommer vara så otroligt lättad när den är klar. Men då börjar nästa problem... Svenskan. Ska tydligen vara inne på onsdag och jag har inte ens börjat... *tummen upp*. Ska tydligen vara ett av våra största arbeten också så det känns ju lite sådär. Kommer få jobba på lovet. Gr8. Idag var en rätt nice dag i skolan, råkade dock komma för tidigt (!!!?) då jag inte sett meddelandet på facebook om att mentorstiden var inställd. Som tur va hade Camilla i min klass inte sett det heller så jag, hon och Hanna åt lunch tillsammans. Efter det hade vi historia och svenska och jag jobbade på båda lektionerna. Slutade en halvtimme tidigare och då följde jag med Fia en snabbis på stan då hon skulle köpa ett fotoalbum or something. Efter det åkte jag hem, pappa ringde mig på tunnelbanan och frågade vart jag var och att han var i närheten av tunnelbanan, så han väntade på mig tills jag kommit av och skjutsade hem mig innan han åkte vidare på något jobb. De va snällt! Väl hemma packade jag ihop mina saker och väntade på att han skulle komma tillbaka så att han kunde skjutsa mig. Nu är jag då hemma hos mamma och har käkat middag...! Bara plugget kvar på listan alltså... Sen får jag sova. Imorgon börjar jag tidigare då vi ska visa upp våra gymnasiearbeten! Kul kul! Nu måste jag plugga vidare! Kramis :)


Awake

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-17 @ 01:10:00
Har sovit så mycket under dagen att jag inte kan sova nu. Har legat och tittat på några Dr. Phil (mysgubbe<3) avsnitt och försökt somna om men det går inte. Har dock inte min första lektion imorgon så jag får i alla fall sova lite om jag somnar snart. Har också suttit och kämpat med historian hela kvällen och jag tror att jag får in den i tid om jag kämpar imorgon efter skolan. Ska bli kul... Är så otroligt trött på skolan så det finns inte. Vill ha helg igen redan nu. Jaja, har egentligen inget att säga jag var bara uttråkad. Att jag ska till mamma igen imorrn är väl något jag kan berätta, ha-ha. Godnatt på er i alla fall! 
Blev lite mycket bad finger visande i snapchat i helgen känner jag. Neggo or what hahaha...!


Utgång

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-02-16 @ 17:47:53

Igår var jag ute. Kvällen började hemma oss Sanna där vi gjorde i ordning oss och lyssnade på musik. Efter det drog vi iväg till Ace där vi mötte Fannys gäng och Leons gäng. Stötte också på Axel som jag inte sett på år och dagar. Kvällen var både positiv och negativ men jag kan säga att jag dansade så mina ben värker idag och sjöng med som en tok till alla bra låtarna. Höjdpunkten var nog när Abbas "Lay all your love on me" kom på och jag och Fanny stod och sjöng med världens inlevelse, haha! Både jag, Sanna och Leon drog en kvart innan stängning och det slutade med att han sov över hos Sanna han med så han slapp ta nattbussen hem. När vi kom hem gjorde fvi i ordning pasta med stark sås som vi satt och åt innan vi la oss. Var en bra kväll helt enkelt! Imorse hämtade pappa mig och har mest legat och halvsovit framför datorn/tv:n tills nu. Nu tänkte jag sätta igång med att skriva historian igen. Måste bli klar till imorgon..! Här kommer två bilder från igår. Kanske lägger upp fler sen.

1. smygbild som Sanna tog på mig. 2. Mitt lama försök till att vara sexy school-teacher. Hade dessutom fina orangea lappar i ansiktet. Nice nice...


Valentines Date

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-14 @ 20:12:46
Spenderar som sagt alla hjärtans dag med Sanna då varken hon eller jag här någon käresta att fira med. Men detta går bra det med! Som ni ser här ovanför njuter vi med choklad och vin istället! Eller, jag njuter bara av chokladen då jag verkligen ogillar vin starkt. Vet inte om vi ska hitta på något mer än att äta, lyssna på musik och snacka men jag tycker att detta är en super valentines day än så länge! Ha det så bra med era nära och kära idag så skriver jag kanske imorgon innan vi åker på mässan! Vi får se helt enkelt! Kramisar :)


100 Questions Tag

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-02-14 @ 15:12:00
Känner lika stor ångest över att ladda upp den här videon som den förra. Känns så otroligt pinsamt men ändå roligt på samma gång. Jag har aldrig direkt varit den coolaste personen in the gang om man säger så, så jag antar att detta inte gör sån stor skada på min "status" ändå hahah. I don't have a rep to protect ;)... Denna videon var i alla fall jävligt tråkig att både göra och att se på så jag förväntar mig inte att ni ska palla se hela. Mmm... Here it is i alla fall!  


Fredag!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-14 @ 14:05:00
Idag är det fredag! (Friidaay, fridaaay gotta get down on fridaay..!) Just nu sitter jag på svenska-lektion, men jag arbetar faktiskt med historian istället då jag verkligen, verkligen, verkligen behöver bli klar med den. Har till måndag på mig och har redan mycket att göra i helgen. Om en timme slutar jag och då jag ska möta upp Sanna i Sockenplan och dra hem till mig och packa, sen ska hon faktiskt få hjälpa mig att bära mina grejer hem till henne haha. Ska försöka hämta upp öl på vägen till henne också i någon affär då jag känner mig lite tvingad till att göra den här jäkla utmaningen då jag fått två "nomineringar". Får se om jag klarar det, hehe. Sedan ska jag slagga hos henne och bara ta det lugnt antar jag. Sedan på lördag ska vi på en mässa och kolla lite jobb/plugg i Australien..! Kommer bli intressant, dessutom får man fika läste jag hahah. Sedan på lördag kväll ska vi förmodligen till Ace!
Fanny och hennes gäng kommer också vara där så det blir nog trevligt trots att jag är pank. Nu måste jag jobba vidare, glad alla hjärtans dag på er!
Har inte tagit några nya bilder än så länge idag så ni får dessa två på mig från i somras! Åh vill ha värme..


Re:Stacks

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-13 @ 22:45:20
Somnade till Bon Iver igår, var så himla skönt och jag hade inga läskiga drömmar under hela natten. Nått som jag brukar ha rätt ofta nu för tiden. Det är något med hans musik som gör mig så otroligt lugn och typ glad även om det kan vara en sorlig låt. En ny favorit är "Re:Stacks", har hört den många gånger förut men den har inte riktigt fastnat förns nu. Nu tänkte jag lägga mig, gör det ni med så ni får en härlig natts sömn. Ska försöka ladda upp min nya video någon gång imorgon, kanske till och med låter den laddas upp på youtube under natten. Godnatt på er! 


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (2)
2014-02-13 @ 12:39:02
såhär ser jag ut idag!
 
Nu ska jag dra iväg till skolan strax. Har faktiskt spelat in en ny video till ya'll som jag dock inte vet om jag kommer lägga upp. Den blev riktigt jäkla tråkig så vet inte om den ens är värd att redigera. Får se hur jag gör. Idag är det bara en lektion...! Jag och Fia pratade dessutom med vår lärare om att flytta torsdagslektionen till måndagar då den första lektionen där inte behövs längre (alla gymnasiearbets-lektioner försvinner då vi är klara med det) så idag skulle vi diskutera det med alla. Hoppas verkligen att det flyttas för då kommer jag bli ledig på torsdagar framöver! Wihoo! Nu måste jag springa så vi höres och synes senare. Kramisar!
 


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-12 @ 19:42:00
en ebba i en smutsig spegel...
 
Idag är det onsdag. Fick skjuts till skolan imorse av pappa då han ändå skulle in till stan. Det var skönt att slippa en morgon av tunnelbane-åkande och för mycket närkontakt med människor man inte känner. Hade bara två lektioner också! Efter skolan åkte jag direkt hem, packade och åkte till mamma. Nu sitter jag här och "pluggar". Känner mig så stressad över allt att jag typ bara stänger av. Dessutom har människor jag känner börjat nomineras till det där öl-tjofräset på facebook och jag är rädd. Det ända som gör mig glad just nu är tanken av att jag börjar 13.40 imorgon, wihoo!


The Mortal What?

Allmänt - Kommentarer (2)
2014-02-11 @ 18:00:00
Jag tror inte ens att jag kan förklara hur mycket jag avskyr historia just nu. Känns som att jag har suttit med den här uppgiften hur många gånger som helst, och hur länge som helst utan att komma någonstans. Jag försöker förstå, och bry mig men jag kan inte. Visst det var rätt intressant att höra om klass och genus, till en början. Men nu pratar vi om det överallt! Jag är trött på allt detta genus-snack! Jag orkar inte höra på det längre och jag orkar defenitivt inte skriva en uppsats om det på fyra sidor. Det var problemz då, det finns fortfarande problemz nu, alla vet det. Måste jag utveckla det? Pust, är verkligen helt utmattad och trött på allting. Har haft världens humörsvängningar och magvärk hela dagen också för att utveckla det. Drömde inatt att jag var i Australien med Sanna... Vi bara jobbade, chillade, bodde själva och hade inga bekymmer alls liksom, haha! Kan det inte va så? Vill komma bort, till värme och glada dagar. Känns skönt att det är lov om några veckor i alla fall, men sen kommer jag på att jag ska åka skidor och träna under de dagarna och då känns det plötsligt inte så skönt längre... What to do, what to do... Nu ska jag fortsätta plugga ett tag till sen ska jag se den här filmen "The Mortal Instruments" det är så mycket snack om. Tidigare idag när jag skulle ladda ner den hade jag så många andra tankar i huvudet så detta hände: 
Och nej, inga resultat hittades när jag sökte på det... Haha.


Internet You Douche

Allmänt - Kommentarer (7)
2014-02-10 @ 23:33:00
Gillar hur ca. 50 pers har gått in på min blogg två dagar i rad, och jag har inte fått en ända kommentar. Gillar också hur alla har börjat nominera varandra till att svepa en öl helt plötsligt på facebook. Nej där var jag sarkastisk, jag gillar inget av det. Så svårt är det inte att trycka på några knappar och skriva hej typ. Och jag är livrädd för att bli nominerad till att dricka öl då jag för det första inte ens gillar öl, och för det andra testade jag att dricka en cola så snabbt jag kunde igår och det gick inte alls. Tror inte ens att jag har öl hemma så skulle förlora dessutom. Annars sitter jag och dampar lite över mitt internet såhär på kvällskvisten. (Säger man så?). Har slutat fungera vad tredje minut sedan igår och det gör mig arg. Det är sjukt hur hopplös och panikslagen man känner sig när man inte har internet, hehe. Funderar på att sova men vet inte om jag vill än. Usch. 
throwback till den gången jag var en pumpa. 


Boohoo

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-10 @ 17:12:00
Tjohej på er. Nu är jag hemma. Fick reda på när jag kom hem att mitt bohoo.com paket kom idag och blev riktigt glad över det! Har testat alltihopa flera gånger bara för att se om jag verkligen gillar det. En av sakerna är linnet ovan. Kommer bli fint på sommaren med shorts kan jag tänka mig... Har dock märkt att typ två av plaggen är liiite för stora. Men jag får väl gå upp i vikt eller något haha! Annars är jag jätteglad med allt :) Fick dessutom reda på att jag börjar efter lunch imorgon så är på väldigt bra humör! Nu ska jag fortsätta äta lakrits-skruvar och plugga. Kramisar!


Mådag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-10 @ 10:07:00
Idag är det Måndag. Måndag morgon om man ska vara noga. Vi sitter och opponerar på gymnasiearbets-lektionen. Efter det är det mentorstid, sedan lunch. Längtar till lunchen, hann inte äta frukost så jag är hungrig. Vill ha pasta... Tror jag. Efter skolan måste jag hem och börja plugga nästan på direkten. Ska lägga mig tidigt ikväll i alla fall så jag har en anledning till att sluta plugga rätt tidigt, haha. Vill bara att lovet ska börja någon gång!! Är så otroligt trött på skolan så det finns inte. Nu ska jag fortsätta diskutera med gruppen men jag slänger in två otroligt vackra bilder på Fia som jag tog precis. 
Kan föresten slänga in en länk till hennes blogg! Klicka HÄR :)


Dagens

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-09 @ 18:12:21
Skjorta från h&m, jeansen är dr. denims och håret är lockigt. 
 
Detta hade jag alltså på mig idag. Är alltid så ivrig på att ha på mig det jag har köpt. Kommer ihåg en gång när jag gick i Nytorpsskolan och Fanny kom med något nytt på sig. Jag frågade "Åh, har du ny tröja? Vad fin!" (Eller vad det nu var för plagg... Jag minns inte) och hon svarade "Nej jag köpte den för jättelänge sen, har bara inte haft på mig den än." (!?!!?) Det förstår inte jag alltså. Skulle inte kunna hålla mig. Nu har jag för sig några saker jag inte kan ha på mig som är nytt för att det är för kallt, men ja. Jag är för ivrig alltså! Det var föresten roligt när mormor kom in genom dörren här och det första hon sa till mig när hon såg mig va "Vad lockig du är!" hahah! Ja mormor, jag gillar att locka håret! Orkade dock inte tvätta håret idag vilket är ovanligt för mig... Men tycker inte det såg allt för hemskt ut i alla fall. Nu ska jag fortsätta se på tv med pappa, kramisar!!


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-09 @ 14:10:00
Hej på er! Denna morgon har spenderats genom att försöka fota lillebror för ett skolprojekt jag håller på med. Ska göra om ett "konstverk" typ. Jag valde att jobba med barnboken Kenta & Barbisarna som handlar om en pojke som vill leka med barbies. Alltså tar boken upp massor av genusfrågor osv. som jag alltså ska försöka återspegla. Frågade Ludvig om han kunde ställa upp på min idé och det ville han, så hittils har dagen bara gått ut på att flytta möbler, sätta upp lakan och hitta olika ställen att fota på. Var svårare än jag trodde och det blev väl inte riktigt som jag tänkt haha! Men får försöka redigera lite så blir det nog bra. Vid halv tre kommer min mormor och morster hit för fika och sedan åker jag till pappa. Imorgon börjar skolan igen vilket är bajs.
Några "outtakes" eller vad man ska säga. Kan man se hur jag har tänkt? :)


Clothes

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-08 @ 21:15:00
Här är då de kläderna jag fick av mamma idag. En skjorta från H&M och en t-shirt på rea från Zara!
Köpte som sagt en bh också men jag är för pryd för att visa upp sånt här, tihiii! 
249:- | Har aldrig ägt en jeansskjorta förut och kan vara nice att ha! 
49:- (!!!) | haha blir galet glad när jag hittar kläder under 75 kr...


Lördag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-08 @ 20:00:00
Blev en heldag på stan med mamma idag, var tänkt att vi bara skulle in en snabbis för att köpa en ny bh till mig (min favvis gick ju sönder...!) men tiden bara rann iväg och till slut var klockan halv sex. Mamma var snäll och köpte några extra saker till mig också som jag kan visa upp sen! Påvägen blev det handling av lördagsgodis dessutom och nu är jag och lillebror bänkade framför tvn och väntar på att melodifestivalen ska börja. Var tänkt från början att jag skulle hem till pappa ikväll men han är sjuk så det är lika bra att jag stannar här. Ha en härlig lördag allihopa! :)


THE HAT

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-08 @ 19:23:00
Här kommer lite bättre bilder på hur min studentmössa ser ut! :) 
Var otroligt roligt att få designa mössan själv! Jag valde att skriva Ebba H. Bergström på framsidan, och på baksidan skrev jag då min klass ES11B! Man fick också välja färg på den lilla "randen"ovanför texten och egentligen ska väl den vara den färgen som min inriktning står för, men jag valde att göra den guld istället den med. Jag tog min inriktinings-färg lila på den lilla diamanten på framsidan istället! På insidan av mössan valde jag bort det traditionella gult & blått färgade och tog istället en fin champagne-färg :) Är otroligt nöjd med hur den blev! Är dock en aning för stor men jag hörde att nästan alla fick för stor storlek även om vi fick testa hattstorlekar innan. Jag såg verkligen till att min passade liksom men ja, är inte en sån hemsk grej enligt mig! Jag kan i alla fall ha på mig den. Tycker ni att den blev fin? 
 
(Insåg föresten att bilderna har någon konstig ljusfläck mitt i bilden. Vet inte om kameran till slut fått någon skada nu efter mina 4 år med den eller om det bara är smuts... Rackarns..! Jaja!)


FOOD

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-07 @ 19:09:00
Lagade faktiskt mat med mamma ikväll. Blev jääääättegott! 
Känner mig som Gordon Ramsay... :)


Hemsk Hemresa

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-07 @ 17:09:00
Tog ett jävla bra tag, men nu är jag hemma... och hatten är på! (Eller var på nyss i alla fall)...
 
Ludvig var faktiskt en ängel och mötte upp mig vid tunnelbanan utan problemas, och då var jag snäll storasyster genom att svänga förbi konsum med honom och köpte lite munkar och stuff till oss! På vägen hem från affären öste regnet ner, trodde nästan att både min dator och min studentmössa skulle bli förstörda av regnet då det bara var tygfodral om datorn och kartong runt mössan... Men de klarade sig. Några meter från huset gick munk-papperspåsen sönder också och en av munkarna rullade ut på gatan och Ludvig fick nästan psykbryt och envisades med att den fortfarande gick att äta, haha! Till slut slängde han den i alla fall och vi fortsatte in i värmen. Är helt utmattad nu så det finns inte. Sov så otroligt dåligt inatt och nu vill jag bara ta en liten powernap. Så vi hörs senare folket!


Hjälp...!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-07 @ 14:25:00
Idag kom våra studentmössor. Är både jätte exhalterad och nervös över det hela. Känns otroligt att skolan är över om bara några ynka månader... Då är jag klar. Med allt! Blir också nervös över att tänka på det då jag inte direkt har någon aning om vad jag vill göra efter studenten, vad jag ska bli och hur min vardag kommer vara utan att ha en "plan" (än så länge). Tycker i alla fall att mössan blev väldigt fin och jag är såå nöjd! Kommer dock bli jobbigt att bära hem den enorma lådan den kom med. Tog ingen väska med mig idag utan har datorn löst i sitt fodral. Alltså kommer jag behöva bära hem båda... på något sätt. Får försöka ringa lillebror eller något när jag åker för att se om han kan vara snäll nog att komma och hjälpa mig sen! Hjälp hjälp hjälp alltså!


Whisky Jax

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-07 @ 09:06:00
Tycker att ni alla kan ta och kolla in det här bandet som jag börjat gilla! Jag nämnde en av deras låtar (denna här nedanför) i min Get To Know Me video men tänkte ändå lägga upp lite material också. Tyvärr har de inte släppt de två låtarna jag gillar mest utan finns bara på en Lookbook video på en i bandets flickväns youtubekanal. Dock har de släppt två samples på deras egna youtube-kanal. Så ni får lyssna på detta i väntan på deras EP...
Gillar också denna låten -> (länk)


#TBT

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-06 @ 20:55:00
Det är ju torsdag idag. Vilket betyder Throwback Thursday för många! Idag tänkte jag köra en liten throwback till sommaren 2007 :)


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-06 @ 19:38:00
Idag hade jag som sagt bara en lektion, animation. Jag drog hemifrån i god tid och mötte upp Fia vid busshållsplatsen i Gamla Stan. Helt otroligt att hon kom iväg idag fast hon har brytit tån, haha! Kom ihåg när jag bröt stortån och jag kunde inte gå på flera veckor. Hade bandage och kryckor och hade ändå extremt svårt att ta mig fram. Och det gjorde ju ONT! I alla fall jag mötte upp henne och vi åkte till skolan tillsammans. Allt vi fick göra idag var att testa lite olika animations-tekniker, typ att sätta skelett i en figur och sådant. Var roligt men det är ju så otroligt svårt!! Programmet vi använder har så många knappar och kontroller och jag fattar nästan ingenting. Annars gjorde vi inte så mycket, jag spenderade min tid genom att ta smyg-selfies med Fia:
Hahah, till slut märkte hon mig och var med på riktigt!
 
Efter skolan hämtade vi Fias nya laddare som skolan beställt då hennes förra gick sönder, sedan tog vi bussen till T-Centralen. Jag var så otroligt godissugen så köpte någon ny Gott & Blandat "Surisar" eller något sådant vilket var asgott. Sedan åkte vi hem var för sig. Har bara pluggat nu på eftermiddagen och varit lite smått irriterad på lillebror som har haft en kompis här. (Blev inte irriterad på att han har en kompis här, utan hur han beter sig när de är här) Fast jag tror att jag var exakt likadan när jag var yngre. Skulle vara tuff och uppkäftig inför föräldrarna när de va här. Kommer ihåg hur mamma alltid sa "Ja, förstår att du ska vara lite tuff nu när *namn* är här!" och hur arg jag alltid blev. Idag sa jag nästan exakt samma sak till Ludvig, ha-ha...! Och jag fick en liten utskällning när kompisen hade gått om hur jag "skämde ut honom inför sin kompis". Började nästan gapskratta men sa förlåt ändå. Jag vet ju trots allt hur det känns... Nu ska jag i alla fall plugga vidare och förbereda mig inför hat-fredag imorgon då jag börjar 8.20... Ugghhhh. 
 
 


Time For School

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-06 @ 12:39:00
Nu drar jag iväg till skolan för min ända lektion! Wiiie....


Jag är en nybliven shopaholic.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-05 @ 20:36:00
Nu får jag inte röra mitt bankomatkort förns jag börjat jobba. 


Längtar så jag spricker

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-05 @ 15:49:44
Kan man få Finn Nelson som pojkvän or what!?


Onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-05 @ 13:58:00
Tjo, är hemma nu och sitter och kollar på mtv's "Friend Zone" och tänker på kärlek. Var ett så gulligt kompispar som precis blev mer än så och jag satt och tjöt som en liten hundvalp här. Har börjat märka att jag kan utbrista "That's so cute!" ashögt för mig själv (på engelska?) vilket är en aning skumt men jag kan inte hjälpa det hahah. Annars har jag haft världens magkatarr hela dagen och mått jätteilla men det börjar gå över nu litegrann vilket känns bra. Har börjat känna skillnaden mellan vanligt illamående och magkatarrs-illamående nu vilket är skönt då jag alltid fick panik förut då jag trodde det var tecken på att jag skulle bli magsjuk när det i själva verket var magkatarr, vilket jag aldrig brukar spy av fast jag mår hur illa som helst. Och det var ju inte så bra att få panik flera gånger i månaden och ibland i veckan över något som inte kommer få mig att spy. I alla fall... Ikväll är det plugg som gäller vilket jag inte ser fram emot. Men... You gotta do what you gotta do! 
lite härliga skolbilder på mig och Fisen


NEW SHOES

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-04 @ 22:37:00
Sa ju i min Get To Know Me video att jag älskar boots, och här är mina nya par som kom med posten idag! Älskar spännena och hur det är öppet på sidorna! Dock hittade jag ju ett par billigare och en aning snyggare en dag efter att jag beställt de här men, jag nöjer mig med dem! De kommer från h&m :)


Skol-Jävel

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-04 @ 15:47:00
Hej bloggisen. Sitter just nu på engelska lektionen och panikar över hur mycket jag har att göra. Det känns som att massa uppgifter bara staplas på varandra och jag vet inte vad jag ska göra av alla. Har precis rättat mitt tal nu i alla fall som jag fick icke godkänt på, men vet inte om jag rättade tillräckligt bra. Har nästan gjort klart konstarterna och samhällets uppgiften idag också vilket känns bra. Nu har jag bara historia-uppsatsen på 3-4 sidor, svenska-analysuppsatsskiten och engelskatalet kvar då då. Om jag inte missat något mer. Aja, ville bara berätta hur stressad jag var. Tror att jag slutar strax så nu avslutar jag detta inlägg. Kram!
 
Btw. Ska köpa en muffin på vägen hem. För jag tycker att jag förtjänar det.


Crazy Dreams

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-03 @ 10:08:13
Idag är ingen bra dag. Vaknade med huvudvärk efter en lång natt med många konstiga drömmar och vaknande varannan timme. Har nog aldrig drömt såhär konstiga saker i mitt liv förut och det var så äkta men ändå läskigt och gjorde mig illa till mods. Den sista timmen jag sov drömde jag att några i klassen var i mitt rum och skrek på mig. Sedan dök Francisco Lachowski (manlig modell) upp i mitt rum och jag frågade honom hur man uttalar hans sons namn och om han ska träffa Marlon Teixeira nu när han är i Sverige (drömde nog det för att jag och Fia smsade om det igår) och han sa att det var svårt för att Marlon brukar åka Finlands-vägen och han åker via Holland så det är svårt att mötas upp på vägen och jag fattade knappt var han pratade om. Jaja, huvudvärk inte så kul att vakna med i alla fall men ska försöka göra skolarbete ändååå. Kramis på er och ha en bra dag!
 
 


PARTY

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-02 @ 17:46:00
sannis & jag <3
 
Blev att jag gick ut igår ändå. Både Sannas gäng och Fannys gäng var där, dessutom stötte man på klasskompisen Alex och gamla klasskompisen Dennis i vimlet vilket var kul. Blev en riktigt lyckad utgång och jag är glad att jag beslöt mig för att gå! Även om lite tråkigheter hände så gick allt bra i slutändan och jag och Fanny dunsade ner här hemma i min säng vid klockan halv fyra eller något sådant. När vi vaknade imorse drog vi på direkten ner till pizzerian och köpte var sin goood pizza som vi tog hem och åt till filmed Frost! Hon drog för lite över en timme sedan och nu ligger jag ensam i min säng och bara tar det lugnt. Har varit en riktig brakarhelg och jag är lite ledsen över att skolan och ångesten kommer tillbaka redan imorgon. Usch och fy! Ska i alla fall njuta de sista timmarna av ledighet med lite chips och en film. Några tips på film?


You.My.Everything

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-01 @ 16:15:00
Idag är det då lördag. Jag väcktes vid tolv av mamma som berättade att det var pannkakor till lunch, så jag kröp sakta men säkert ur sängen för att gå ner och äta. Det var gott. Sedan tog jag mig en dusch och gjorde mig i ordning och nu sitter jag här. I mitt rum och funderar på om jag ska börja packa väskan till pappa eller inte. Funderar också på om jag orkar ta tunnelbanan dit eller om jag ska fråga om skjuts. Vi får se hur det blir helt enkelt. Det är skumt att klockan redan är fyra... Känns som att jag har varit vaken i typ en timme högst. Känner mig dessutom fortfarande trött och lite sjuk. Min hals mådde inte så bra imorse när jag vaknade men nu är den faktiskt en aning bättre så får se om jag orkar mig ut med Sanna ikväll eller inte. Vill gärna men vill ogärna också, haha! Svårt att förklara... Ska nog ta att packa nu ändå så vi höres senare. Kramis!
 


Everybody's Starry Eyed...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-02-01 @ 01:19:00
bild som Fia tog!
 
Ellie Goulding var så SJUKT bra. Det är otroligt hur hennes röst faktiskt låter så där annorlunda och speciell live också och inte bara på de inspelade låtarna. Jag är helt förbluffad över hur kan ta så ljusa toner...! Hon kunde också röra sig så otroligt bra på scen och det blev aldrig tråkigt eller så. En riktig artist helt enkelt! Alla mina favoritlåtar spelades och jag, Fia, Sanna och vår nya polare Amitis som vi träffade i kön utanför stod relativt nära scenen vilket var kul! Blev dock riktigt trött och svettig efter halva konserten och fick stå och bara nicka lite ett tag, ville inte heller köra för hårt då jag precis varit sjuk (och faktiskt börjat få jätteont i halsen idag...) I slutet kom dock typ fem favoriter på raken så kunde inte låta bli att hoppa och skriksjunga till de låtarna vilket kanske inte var så bra haha! Efter konserten drog vi och käkade på Max och jag kom hem för någon timme sedan antar jag. Är så otroligt utmattad just nu och vill bara sova men jag ville få upp ett inlägg innan jag slocknar. Men jag antar att jag kan berätta mer om konserten och så imorgon!
Så kram på er alla och sov så gott så hörs vi imorgon :)