Hello

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-26 @ 15:50:02
Hej på er. Var över en vecka sedan jag bloggade... igen. Jag har inte tid helt enkelt! Skola, läxor och annat! Vill så gärna att det ska bli våååår. Då skulle det inte vara lika jobbigt att ta sig till skolan. Det känns också som att jag inte skulle däcka i soffan varje dag då jag kommer hem heller. Vill vara pigg och ha vårkänslor! På tal om våren föresten. Det verkar just nu som att min och Fias London-resa verkligen blir av! Tror hon sitter och kollar in flygbiljetter just nu, och jag och Ingalill ska spana in lite hotell när hon kommer hem från jobbet. Är riktigt taggad!

Lite bilder från olika kvällar!


Fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-18 @ 21:59:00
Hej på er! Sitter just nu hemma i mitt rum och bara.... öh tar det lugnt. Har inte orkat blogga på hela veckan faktiskt, och vet inte riktigt varför. Men veckan har bara varit skit. Jag har varit trött, kommit försent till skolan alla dagar osv osv. Så är bara överlycklig över att det är helg nu, så jag slipper allt. Har inget att göra ikväll, tar en liten lugn kväll och så får vi se vad som händer imorgon. Vet i alla fall att jag ska sova hos Tilda och säga hej till hennes nya katt Luna (som heter Eberhard i mellannamn från mig ;D) och sådär. Jag är ju ändå Tant Ebba. Nje, ska nog se på någon film nu eller något. Puss! 

Me, myself & I för någon minut sen :)


onsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-09 @ 19:41:24
Hejsvejs.
Sitter just nu i soffan och tittar på Dr. Phil (som vanligt... har blivit beroende). Tycker det är så intressant hahah! Jag har varit i skolan både idag och igår fast jag inatt bara sov en och en halv timme. Har ingen aning om varför jag inte kunde sova inatt, men jag har aldrig vridit och vänt på mig så mycket. Inte kul att ligga klarvaken i nästan sju timmar... Har varit jättetrött i skolan idag såklart, men kämpade mig igenom det då jag hade möte med mamma och min lärare vid två. Vi kollade upp min frånvaro och vad jag halkat efter. Har bara ett prov som behövs göras, sedan har jag inga rester! När mötet var över drog vi och hämtade Ludvig i skolan, sedan satte jag mig på direkten och gjorde klart min ljudproduktions-uppgift som ska vara inne idag. Ska lägga mig tidigt idag så jag får min sömn någon gång.... hääärligt. 

Laddade upp den här bilden på instagram och insåg helt plötsligt att jag har samma posé som Francisco Lachowski (världens hetaste modell) har på en bild som jag laddade upp. Fick mig att skratta lite.


Fashion Finder

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-08 @ 09:26:00
Hej hej, jag sitter just nu i skolan på entrepenörskapen och jobbar med min grupp. Vi har i uppgift att skapa ett företag på några månader... vilket än så länge har varit ganska svårt men ändå intressant. Typ. Dock hade vi en annan lärare de första månaderna som tog det jätte oseriöst, och därför kom vi inte igång på riktigt förns för några veckor sedan då vi fick en ny lärare (supersatsig)... vet inte om jag gillar det än. Jaja, nu måste jag jobba. Här kommer lite bilder av personalen. Eller lite bilder på mig då...


KISS YOU

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-01-07 @ 22:00:14


radiohead

Music - Kommentarer (0)
2013-01-06 @ 18:40:00
   videotape


4 ÅR

Allmänt - Kommentarer (2)
2013-01-05 @ 23:47:00
Ja då bloggen. Då var det exakt fyra år sedan jag la upp det första inlägget här. Det är konstigt för jag trodde verkligen inte att jag skulle hålla på så länge. Jag var omogen och jobbig när jag startade bloggen, och hade inte så mycket att skriva om förutom det jag behövde klaga på. Kanske fortfarande är så. Det här är inte direkt någon ytlig blogg där jag skriver om mode osv. För det är inte den personen jag är. Jag vill ha den här bloggen för att minnas vem jag var, och hur jag betedde mig. Vilka jag umgicks med och vilka åsikter jag hade. Jag kommer inte direkt bry mig om vad jag hade på mig för tre år sedan. Det har jag bilder av så det räcker hemma i fotoalbumen ändå. Jag märker verkligen hur jag har utvecklats och förändrats under de här fyra åren. Hur mina tankar och vänner har förändrats. Det är både tråkigt och roligt. Jag saknar många gamla vänner, men jag är ändå glad över mina nya. Jag är stolt över den här bloggen även om inte särskilt många läser den. Jag kanske inte är så jävla intressant, men för mig är det kul att se tillbaka på. Och ganska pinsamt. Men det är ändå bra. Om det blir mer än fyra år vill jag att du ska se tillbaka på det här Ebba, och se hur mycket du har förändrats under 2013. Ändå, jag blir 18 år det här året. Jag blir vuxen. Det är rätt sjukt. Jag ser fram emot att se hur detta året fylls ut på bloggen. Och om ni läser, jag älskar er och tack för den här tiden haha. Fyra år är ganska otroligt. 

Jag genom åren: 
Januari 2009: 


Januari 2010: 


Januari 2011: 


Januari 2012:


Inte världens smickrande bilder jag vet. Men det är JAG! :) Grattis bloggen till 4 år. <3


Fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-05 @ 03:45:00
Herregud, insåg nyss att idag. Den 5 Januari... fyller min blogg FYRA ÅR! Herregud vad tiden går fort. Ett riktigt grattis inlägg kommer förhoppningsvis upp exakt kl. 23.47 ikväll då mitt första inlägg officiellt publicerades! Ska bli spännande! Idag har jag varit på match med Petteri och Ludvig. Var heeelt otroligt! Vi låg under med 0 - 1 de två första perioderna, men helt plötsligt i sista perioden vänds allt om och vi gör 4 mål på FEM minuter! Otroligt! Sedan gör vi två till mål under resten av tiden. Sjukt alltså, har inte skrikit så mycket på länge. Under matchen fick jag också reda på att Liam och Louis (One Direction) var i Sverige. Kunde inte bara dra från matchen så fick vänta i någon timme tills jag kunde åka. Då hade de tyvärr redan åkt därifrån och var påväg hem till England igen. Synd, synd! Men jag kanske får min chans någon annan gång. Under London resan kanske? Ska bli kul att se. Börjar verkligen få ångest över den nu föresten, vi kan ju bo hos någon av mina bröder men... vill bo på eget hotell. Suck. Jaja, det löser sig. Här kommer två bilder från matchen. En är på min lillebrors hand. Han blev så uppspelt, nervös och glad att han höll mig i handen vilket jag tyckte var gulligt! :)


Dagen efter nyår

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-01-01 @ 18:21:36
Tjenixen på er! Gott Nytt år! 
Hade faktiskt otroligt kul igår! Var med Tilda, några stycken från klassen m.fl. hemma hos Alex och firade. Vi skulle egentligen dragit runt lite hit och dit, men det blev aldrig så. Vi var på väg till Lidingö ett tag, men sen visade det sig att det var tråkigt där så vi vände om. Hade i alla fall väldigt kul och jag och Tilda kom inte hem hit till mig förns klockan åtta på morgonen. Vi tänkte sova där först men sen tänkte vi bara hur skönt det skulle vara att vakna upp hos mig hur sent man ville och sen kunna gå och köpa pizza. Vilket var precis vad vi gjorde. Sov till två-tre någonting tror jag, sedan satte vi på oss jackorna och drog ner till pizzerian. Så otroligt gott. Dessutom var jag onormalt sugen på ramlösa igår också, vilket jag till slut fick idag till pizzan. Tilda drog hem för någon timme sen, och jag har precis sett på en film här med kissemissen bredvid mig. Nu ska jag bara ta mig an uppgiften att städa mitt rum... pust. Instagram bilder från igår: