Bleh

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-30 @ 00:15:01

Ja jag har glömt att jag har en blogg litegranna, det OCH att mitt internet har varit paj i ett helt dygn nu! Håller på att dö här hemma faktiskt. Trodde inte att det skulle ta så hårt på mig men det har det fan. Inge youtube, knappt nån Facebook osv osv. Har fått sitta med mobilen och typ spelat Sims 3. That's how I roll när interneten pajar. I söndags låg jag och Fia ute och solade heeela dagen i min trädgård. Riktigt nice. Sen vare skola igår och idag stannade jag hemma. Orkar inte med skiten när vi ändå inte gör nått än att slöa. Har nästan skrivit klart min intervju här hemma i alla fall. Imorrn ska jag gå dock... Stön och stånk.

 



Kalufs

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-05-26 @ 11:34:48

Såhär fin och rufsig i håret är jag vaknar på morgonen, i alla fall hos pappa. Det är ganska konstigt, jag får olika "morgonhår" beroende på vem jag sovit hos. Hos mamma blir håret bara platt och äckligt under natten, men här hos pappa så ser det alltid ut som typ ett fågelbo. Vaknade klockan typ sju imorse först av att pappa kom in och skulle snacka med mig eller något, om vad han ska göra idag haha, hatar när föräldrar väcker en bara för att prata. Men han var snäll och öppnade fönstret åt mig i alla fall eftersom att det var så otroligt varmt i mitt rum. Han drog iväg någonstans i alla fall (jag lyssnade inte riktigt på vad han sa), och jag somnade om. Vaknade vid elva igen av att han ringde och frågade om jag var hungrig och när jag ska till mamma. Jag ska dit ikväll igen även om det är pappas vecka nu eftersom att jag ska vara barnvakt! YEY. Haha, nej men mamma, petteri och ludde ska iväg på någon födelsedagsmiddag hos ludvigs kompis föräldrar, så ludvig ska med först och sen runt nio-tio ska jag hämta upp honom och hans polare och lägga dom hemma hos oss. Gick bara med på det för att få pengar! Dessutom kommer Fia över och schleepar hemma hos oss ikväll, så det blir mysigt! Typ lite godis framför Melodifestivalen! :) Vad ska ni göra idag/ikväll?


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-24 @ 22:02:36

lite fina bilder från idag
Hade sovmorgon idag, aaaskönt. Har varit jättevarmt idag också vilket både har varit skönt och jobbigt. Skönt att det änligen är sommarväder, men jobbigt eftersom att man svettas som en gris. Fick stanna kvar typ en och en halv timme efter skolan fast vi slutade tidigare också, vi har dansuppvisning på idrotten imorgon och min grupp hade knappt gjort någonting. Men på en och en halv timme som jag sa gjorde vi klart hela dansen! Så bra jobbat på er Fia, Tobbe, Max och Julia! :) Just nu sitter jag och tittar på ESC med mamma, Loreen är ju för bra!
Heja Sverige!


je krijgt mij en niks anders

Music - Kommentarer (1)
2012-05-23 @ 10:10:39
Jag är hooked på Hollädsk rapp. Helt sjukt, jag gillar deras sväng, text och allt, fast jag inte fattar ett jävla skit. Eller, jo, vissa saker. Har två stycken holländska rappare som jag älskar just nu, och tänkte dela med mig av fyra stycken låtar! Två av varje artist :) Det är bara att klicka på bilderna sen för att lyssna.

Den första snubben heter INB, det var killen som jag känner i Holland som visade mig hans musik, egentligen inte för att han tycker att killen är bra, utan för att berätta för mig att det var killen som sjunger som han slagit ner en gång. Tyckte jag var lite roligt sådär, men kunde erkänna att jag gillade låten också. Nu har jag lyssnat på några stycken och han är riktigt bra! Första låten heter 1 Wens, och andra heter Niets is mooier dan wij. 


Den andra snubben heter Kempi, och det var min holländare som visade mig honom också. Han har riktigt häftig röst och hans texter kan växla mellan typ känslor och sexiga tjejer haha. Första låten heter Je hebt iets och andra heter Huilen is voor jou te laat. 




FÖRÄNDRING

Allmänt - Kommentarer (3)
2012-05-22 @ 19:16:28
Har sagt det här typ en miljon gånger förut, jag vill ha en förändring! Har inte lyckats köpa några kläder alls eftersom att jag inte har några pengar, men nu tänkte jag snacka hår med er. Jag är så JÄVLA trött på mitt hår. Det har varit likadant forever...... samma bena, samma färg. Typ förutom en gång då jag tonade det brunt men det blev typ oranget. Jag har haft mitt hår i samma bena så länge att det finns noll volym i luggen alls, inte ens när jag fönar upp och ner, och jag börjar fan bli flintis vid benan typ. Jag är trött på min gråa trista hårfärg som fan och vill bara ha tips på vad ni tror att jag skulle passa i. Brunt? Svart? Blondare? Slingor? Lugg? Annan bena? GE MIG TIPS PEOPLE. För jag har ingen aning. Ää jag vet inte, det är en riktig ful-dag idag, känner mig så fruktansvärt ful bara. Mitt ansikte, håret, kroppen. Hela jag är ful idag helt enkelt. Dessutom är jag typ förkrossad eftersom att jag har fått ett ärr under näsan efter det där såret jag hade förut, helt runt och rött. Ser ut antingen som att jag har en inflamerad finne eller typ exem. Riktigt jävla fult, kul att ha det hela livet. BLÄEEÖEÖEÖEÖHH.
Var ju på bra humör tidigare, vad hände? 
tre bilder från förra i söndags då jag pluggade på balkongen med ben & jerrys! (haha fixat hår på de två första och sen ofixat på sista) GIMME TIPS!


1D-Gänget

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-22 @ 00:12:05

Saknar förra veckan. Saknar killarna. Egentligen är det inte bara killarna som är den roliga delen... Självklart är det målet! Att få träffa One Direction! Men det är oftast inte det jag tänker tillbaka på, utan det roliga vi gjorde på vägen! När vi dansa mitt ute i gatan, lekte agenter, firade Jojo, snackade med vakterna, stod och frös arslena av oss med ändå höll humöret uppe! Hela grejen! För lite sömn, utmattning och hunger, men ändå hopp! Ahhh. Det är sånna minnen man ska ha i livet. Udda saker, that doesn't make sense.. Som får en att skratta! Jag hoppas de kommer snart igen!



DICE

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-22 @ 00:07:06

Hej hej! Idag var en riktigt härlig dag! Har varit på gott humör över det fina och varma vädret! Dessutom fick jag, Fia och Emma sluta skolan tidigare idag. Varför då? Undrar ni. Jo, vi gör nämligen en tidning som sista uppgift för terminen hela klassen tillsammans. Och jag och några andra har då interaktiv design delen av tidningen. Vi gör jämförelser mellan IPhone och Android tex. Men det jag ska göra, är en intervju. Och eftersom att vår lärare har så bra kontakter fick vi ett möte med en snubbe som heter Daniel Matros från DICE (skaparna av Battlefield, Mirrors Edge)! Och eftersom att jag var så nervös över det hela var Emma och Fia så snälla och följde med och hjälpte! Det var riktigt spännande där. Vi fick passerkort och komma in på deras stora kontor. Vi har till och med tystnadsplikt om vad som händer där inne ;). I alla fall, vi satt ute på en balkong ute i solen och snackade med honom. Riktigt härlig och charmig typ! Fick mig att skratta jättemycket. Riktigt snällt av honom att ta sig tid åt oss små gymnasieelever. Han sa dock att det passade perfekt eftersom att han försökte undvika ett tråkigt möte haha! När intervjun var klar drog jag till min lillebrors skola och såg på blockflöjtskonsert! Han var så duktig så! Nu orkar jag inte skriva mer om idag haha! Här kommer lite bilder!



Saker ni inte visste om mig - 4

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-20 @ 23:49:59
Jag är hypokondriker!
Förklaring: 
Hypokondri eller inbillningssjuka är en somatoform störning som innebär att en person tror sig ha fysiska sjukdomar utan att egentligen ha dem.


Alltså tror jag hela tiden att jag kommer få sjukdomar. Om vi går igenom något i skolan t.ex. tror jag genast att jag kommer få det. Vi läste om hjärntumörer, och sen dess har jag gått omkring och trott att jag kommer få det. Ibland kan jag börja gråta för att jag verkligen vet och känner på mig att jag har det. Det är samma visa med andra saker. Jag tittar på program som "Diagnosis Unknown" bara för att få reda på vilka konstiga sjukdommar som finns, så jag vet vad jag kan ha. Det är nästan som att jag letar efter något som jag har. Jag vet att det är dåligt för mig att se på de sorts programmen eftersom att jag upptäcker fler och fler sjukdomar, jag inser hur många olika saker jag faktiskt kan få vilket gör mig ännu mer orolig. I alla fall, det kanske ni inte visste om mig!


Pics

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-05-17 @ 22:22:20

Lite bilder från de senaste dagarna! :)



AMSTERDAM

Allmänt - Kommentarer (3)
2012-05-17 @ 22:15:41









Lite bilder från Amsterdam tagna av min fina kusin Sarah! :) så cred till henne!


fjorre

Kul - Kommentarer (4)
2012-05-17 @ 00:20:04
Fia la upp massa pinsamma fjortis-bilder på sin blogg. Och tänkte göra henne mindre generad genom att visa hur jag såg ut förut. Var väl aldrig riktigt fjortis... mest WANNABE fjortis. Pinsamt alltså, kul att titta på dock!


1D MANIA

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-05-12 @ 11:41:51

Hej hej! Sitter just nu hemma hos Fia! Var ute sent ut på natten igår innan jag drog hem. Såklart var vi ute och letade efter One Direction. Var ute en stund efter skolan med Fia, Tilda, Max och Tobbe bara för att de ville se hur det såg ut. Sedan drog vi hem till mig (och fick reda på att vi missade killarna preciiiis), men vi hade andra planer. Dock drog vi ut sen igen runt 8 eller något för att leta. Vi hängde utanför studion en stund, sen gick vi till ett annat ställe runt elva. Vi såg bilen på ett ställe när de hade lämnat studion innan de åkte tillbaka till studion igen för att spela fifa eller något. Hade riktigt kul dock, vi spanade efter bilar och smög i buskar medans vi väntade på killarna. Vi firade en av tjejerna också som fyllde 18, därför åt vi tårta i ett litet skjul typ haha! Ett fyllo kom också upp till och snacka, han va riktigt rolig faktiskt, han sa "AMÄHH!" till varje sak man frågade. I alla fall åkte killarna tillbaka till studion (fast det visste vi inte då) och jag frös så mycket att jag ville åka hem. Så några av tjejerna stannade ute och jag och Tildis åkte hem till mig. Gick upp typ 6-7 och drog in till stan. Mötte upp Fia och Felicia och sen följde jag med Fia hem. Hon duschar just nu och jag väntar! Uppdaterar mer sen!


1.Alla fansen utanför studion idag                                2. När vi äter tårta!

 



LIGHTS

Music - Kommentarer (0)
2012-05-10 @ 21:13:49

låt som fallit mig i smaken ännu en gång


LÖL

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-10 @ 21:10:42
Har varit en crazy dag idag. Har stalkat One Direction hela dagen. Orkar inte riktigt gå in på detaljer och har både ont i huvudet och är rätt så deppad just nu. Känner att alla Svenska fans verkligen inte kan bete sig, behövde till och med lämna studion redan innan killarna kommit ut eftersom att det var för galet. Dessutom blev jag och tjejerna vittnen till en knivmisshandel eller vad man ska säga i Gamla Stan. Vi var de som ringde polisen och jag och Fia blev förhörda i typ en timme, riktigt jobbigt och skakande! Men vi var de ända som gjorde något så kände i alla fall att vi gjorde något rätt och bra! I alla fall, går in på detaljer någon annan dag kanske, och har inga bilder att visa eftersom att jag inte tog några. Men godnatt på er! ♥


HOME

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-05-08 @ 23:04:04
Är hemma nu! Kom sju till Arlanda och var hemma runt åtta! Började packa om min väska osv. till Pappa på direkten. Så allt är klart och jag kan åka direkt till honom efter skolan imorgon med Fisen. Vi ska nämligen stalka One Direction som kommer imorgon! WOOP! Förhoppningsvis stannar de i runt 2 veckor, så vi har gott om tid och kommer förmodligen se dem mer än en gång! Idag gick vi som sagt till ett museum som hette Nemo, det var riktigt kul! Förutom att en kille kom fram till mig och frågade något om puberteten på holländska, och det kom en klass med asstökiga ungar när vi satt på ett café. De både skrek och välte bord på min Mormor! Vilket gjorde mig skitförbannad. När vi tog hissen ner och dörrarna stängdes framför dom gav jag dem fingret, haha! Kanske lite omoget men fan, något måste jag ju göra! Hann se en spya idag också, hämtade Mormor som vilade inne på donken och när vi kommer ut säger Mamma "Titta inte bakåt för ditt eget bästa", eftersom att hon log lite kollade jag ju såklart. Och vad ser jag då? Jo en snubbe lutad mot en pelare som spyr. Fick världens panik och bara gick på, råkade gå in i hans vänner och vände om, fick se spyan igen och sprang en annan väg. Mådde illa i typ en timme efter. Ville gå tillbaka och slå killen. Har märkt att jag blir mer arg än ledsen efteråt, typ "Hur fan kan han spy här! Som att jag skulle gå och bajsa på gatan!" Aja..... orkar inte blogga mer nu. Är trött som fan. Skriver mer imorgon istället!

Bild på mig och Sarah när vi var påväg till nått antikställe haha! :)


Hallo

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-05-08 @ 09:55:37

Har försökt blogga typ 30 gånger men har inte funkat. Får hoppas att det funkar nu. Det regnar idag, så vi väntar på en taxi som ska ta oss till ett museum typ som heter Nemo. Eller man kan väl säga att det är som tekniska museet. Ikväll åker vi hem, och det är ju lite synd... Vill stanna längre. Men jag saknar min kära Fia och ska ändå hit till Holland med Tilda någon gång ;) ni får massa bilder osv när jag kommer hem istället, ska berätta allt :) hoppas ni har en bra dag idag! Ni får en bild på mig och kusin när vi sprang omkring på ett torg precis här i närheten!



Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-06 @ 09:42:49

Godemorgen! (tror jag det stavas :s), sitter just nu vid frukosten och har ätit en enoorm frukost, var så hungrig! Har varit en ganska skum morgon, vaknade typ och kände mig död men pigg på samma gång, duschade i en dusch som inte hade nått glas för så det stänkte ut i hela jävla badrummet, använde en hårfön som förmodligen väckte hela huset och åt ovanligt mycket frukost som jag sa. Idag ska vi åka kanalbåt och shoppa! Jag som hatar båtar vet väl inte riktigt vad jag ska känna över det här med båten.... Får väl se hur det blir! Vi hörs!



KNARK-REKLAM

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-05-05 @ 21:51:58

Glömde berätta att vi hittade världens skummaste reklam på hotellrummet också. Sarah som har problem med ryggen la sig ner på golvet för att göra ryggövningar (sjukgymnastgrej), och hennes huvud råkade komma under nattduksbordet, då ser hon den här lappen:



AMSTERDAM

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-05-05 @ 21:49:14

Tänkte bara säga att vi är framme i Amsterdam och har haft en riktigt trevlig dag! Har bevisat idag att jag kan somna när och var som helst, eftersom att jag somna på planet. Men mamma väckte mig för att jag sov med öppen mun tydligen. Men sov typ hela resan ändå. Delar hotellrum med kusin och vi har varit på pancake bakery och vid Anne franks hus idag. Det finns weed att köpa i typ varje affär, och finns coffee shops på varje gata nästan. Lite roligt sådär. Var partaj med DJ mitt inne i stan också. Nu är vi i alla fall på hotellrummet och ska sova. Vi hörs! :)



HOLLAND

Allmänt - Kommentarer (3)
2012-05-04 @ 21:55:58
Tänkte bara berätta ännu en gång att jag åker till Amsterdam imorgon, så kommer inte kunna blogga förns på tisdag antar jag! Om det inte finns gratis Wi-Fi på hotellet, vilket jag knappast tror. Åker imorgon vid halv sju, så blir en tiiiidig morgon. Ska bli kul i alla fall! Kanske lägger upp en till vlog innan jag lägger mig som Fia redigerat!
LOVE U ALL OCH VI SES PÅ TISDAG ♥



Soligt

Allmänt - Kommentarer (4)
2012-05-02 @ 16:33:09

Var skola idag! Kändes först som måndag eftersom att vi varit lediga.. Rätt skönt då att bara ha media på eftermiddagen. Max i klassen har fått mig att börja titta på en tvserie som heter Harper's Island. Läskig men ganska bra, ska nog fortsätta titta :) annars åt jag lunch utomhus idag för första gången. Riktigt härligt! Tog en sallad :)



this guy makes my soul ache

Music - Kommentarer (0)
2012-05-01 @ 16:40:44

Jag älskar den här killen. Jag älskar hans röst. Jag älskar hans låtar. De här två viderona visar hur mycket han älskar att uppträda och hur mycket känsla han sätter i allt han gör. ÅÅH, blir helt tokig. Vill tillbaka till hans spelning, få se honom spela och sjunga på så nära håll igen.
Älskar också hur lycklig han blir utav att fansen sjunger med.


Hejjjj

Allmänt - Kommentarer (3)
2012-05-01 @ 15:29:52

Goddag på er! Hur mår alla idag? Nog väldigt många som mår risigt idag tror jag, dagen efter Valborg och allt! Jag mår faktiskt rätt bra, lite trött bara. Somnade väl runt 3-4 hemma hos Fia och hon och Tilda skulle ändå envisas med att gå upp redan klockan 10 imorse. Igårkväll var asroligt! Kom hem till Fia runt nio tror jag, och hon hade två kompisar med sig! Fanny och Matilda. Vi satt och snackade, hade kul och körde lite lekar sådär. Sedan kom Fias kompis Jennifer och hennes pojkvän Simon. Sen dök Tyra upp också. Riktigt trevliga och snälla människor! Var kul att få lära känna dom! Träffade också Daniel en snabbis under kvällen. Men, som sagt, gick upp vid 10. Åt frukost, fixade mig och drog hem. Då gick jag och pappa ner till affären på direkten. Nu ska jag packa och åka hem till mamma! Puss


Hahah, Fisen och jag

Väldigt vacker bild, höhö

Mina fina tjejer!

Haha Fia smygfotade mig när jag sov för att hon tyckte att jag låg konstigt och tog mycket plats!