Måndag 16/6

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-06-17 @ 01:10:59
Här kommer jag med en vlog i typ sista minuten innan jag åker till Amsterdam. Nej jag skoja bara, åker faktiskt imorgon eftermiddag. Men jag har inte haft tid att blogga (ännu en gång) and I'm so sorry över det men här kommer ett inlägg om idag i alla fall. Vaknade vid nio hos pappa, eller ställde klockan på det i alla fall. Låg och mornade mig lite till halv tio då jag gick upp och duschade. Sedan packade jag ihop mina grejs och fick skjuts hem till mamma. Där gjorde jag mig lite mer i ordning, packade och chillade en aning. Sedan åkte jag iväg till stan och träffade Sanna. Vi (mest jag) fixade lite sista minuten shopping innan Amsterdam. T.ex. nytt puder och ny ögonbrynspenna vilket verkligen behövdes. Bytte också en bok jag fick av Sanna i studentpresent som önskat mig och dumt nog redan hade (vet inte vad jag tänkte där?), jag bytte den i alla fall till den jag inte hade så nu ska jag läsa den på planet imorgon och under veckan! Vid fem mötte jag upp mina systrar i Skrapan och vi åt middag ihop på Vapiano. Det var första gången någonsin vi tre satt ihop ensamma och pratade. Det var jättetrevligt och jag är verkligen glad att jag börjar få lära känna mina systrar på riktigt. Blir helt varm bara av att tänka på det! Efter det åkte jag hem och kvällen har spenderats med packning och Dr. Phil. Är faktiskt lite nervös inför flygningen men det känns som att det kommer gå bra ändå! Vid tre imorgon kommer pappa och hämtar upp oss här och då bär vi av till flygplatsen. Ska verkligen försöka blogga denna gången därifrån eftersom att vi är borta en hel vecka. Vill ju berätta om det som händer där! Nu måste jag sova om jag ska orka med den långa dagen imorgon, så kram på er allihopa & vi hörs! Jag lämnar er med tre bilder från middagen. Felicia hade med sig ett par kort som skulle spå ens framtid, jätteintressant!
Har föresten köpt en ny mobil, därför bilderna är så otroligt mycket bättre hahah... Bra va!?


STUDENTEN!!!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-06-07 @ 12:57:09
Känner att jag faktiskt kan prata om studenten nu. Har varit som en dröm tills jag vaknade imorse, och bara låg och stirrade. Det hände faktiskt, jag tog studenten. Jag är klar med skolan. I tretton år har jag kämpat. Kämpat med med både att få vänner, kämpat med extra-lärare i matte på två olika skolor, kämpat med att hålla tal och att avsluta skriftliga uppgifter. Herregud alltså. När jag tänker tillbaka är det helt sjukt hur mycket jag varit med om. Tretton år, fyra skolor, hundratals olika människor och hundratals uppgifter. JAG KLARADE DET! Är så otroligt stolt över mig själv och jag är så otroligt stolt över alla andra jag har lärt känna genom åren som nu också har tagit/ska ta studenten. Tänk bara, vi klarade det! Fan va bra vi är! 
 
Dagen började tio i fem, då jag gick upp och duschade och gjorde mig smått i ordning för att åka iväg till Fia på champagefrukosten. Pappa var snäll och kom och hämtade mig och skjutsade mig dit. Jätteskönt att slippa åka tunnelbana kl. 6 på morgonen. Dock glömde jag det viktigaste inför frukosten! Flaskan!! Ughhh. Dock var Fia snäll och bjöd mig på sin egen champagne. Frukosten var jättegod och det fanns så mycket att välja mellan. Jossan hade med sig typ över 100 bröd från sitt jobb! Här kommer lite bilder lånade av Hanna på frukosten: 
God frukost, fina vänner och allihopa precis innan vi ska åka!
 
Efter frukosten tog vi oss till fotograferingen. Har inga bilder utav det tyvärr men där tog vi tid att skriva lite i mössorna innan och sedan ta fotot såklart. Jag fick sitta ner (är jag verkligen så kort!?) brevid Saga och Max (vilket konstigt nog inte är korta alls?). Är nervös över hur bilderna kommer bli, som vanligt..! Efter det tog vi oss till skolan och satte oss i ett klassrum och bara chillade lite innan skollunchen. Vi lyssnade på musik, några höll tal och vi skrev ännu mer i mössorna. Fick riktigt fina hälsningar! Efter det var det då dags för lunch. Det var riktigt god mat! Förutom förrätten som hade räkor i sig. Potatisgratäg var en del av varmrätten vilket jag blev överlycklig av då det är en av mina favoritsaker att äta hahah. 
De ända bilderna jag har från innan och under lunchen, haha! 
 
Efter lunchen, klockan två, var det äntligen dags! Vi fick våra betyg och ställa oss i kö för att springa ut. Vi var den tredje klassen som fick springa ut. Jag kan inte ens förklara hur jag kände minuterna innan vi fick springa ut. Jag hade adrenalin, skakade, grät och skrattade på samma gång. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Dessutom hörde man skriken och skratten från de eleverna som sprang ut innan oss vilket gjorde allt ännu mer känslosamt då man visste att det skulle vara en själv inom några sekunder. När det väl var dags släppte allt och jag bara skrek och sprang! Minns nästan inte ens hur det gick till när jag sprang till scenen där vi sedan fick stå och dansa inför hundratals människor. Var i alla fall världens härligaste känsla och jag kramade om alla mina vänner innan jag sedan gick för att leta upp min familj i havet av människor. Till slut hittade jag mamma, pappa, mormor, Petteri och Sanna som stod där och väntade med min (handgjorda) skylt! Haha! När jag kom dit var jag nära på att gråta och hela jag bara skakade. Förstod knappt vad som hade hänt. I alla fall så tog vi massa bilder och pratade innan jag gick och hämtade Fia för att gå och byta om inför flaket. Dock var det massa problem sen när vi kom ut igen eftersom att vårat flak var det ända av tre som inte hade någon musikanläggning eller flakvärd. Något som vi spederat mycket tid på och lagt ut pengar för så vi förstod inte alls vad felet var! Något som förstörde upplevelsen och stämningen totalt men, vi gjorde det bästa av situationen, tog en av Carros kompisar som var över 25 år, tog med henne på flaket och gjorde det bästa av situtionen utan musik. Blev riktigt kul ändå men önskar verkligen att vi hade fått musiken som vi betalade för. Riktigt synd. Efter flaket åkte jag och Fia hem till henne för hennes mottagning. Vi duschade snabbt och gjorde oss i ordning och sedan kom hennes gäster. Vi snackade, åt god mat och drack lite också. Det var meningen att jag och Fia + tjejerna i klassen skulle gå ut och klubba efter detta men jag kände att jag verkligen inte orkade. Satt nästan och sov klockan nio och då kände jag bara NEJ, jag vill inte. Då kom Ingalill och hämtade mig direkt efter jobbet istället och jag åkte hem och sov. Lånade bilder igen:
Visst verkar jag njuta av att bli dränkt i öl? 
 
Sedan Sannas bilder: 
 
Och så mammas bilder:
 
De sista! Mina egna från efter flaket: 
 
Var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv! Helt oförglömlig. Är så glad över att båda mina föräldrar kom dit för att se mig. Att mormor kom, att Sanna kom, att Petteri kom. Att jag tog studenten med de jag gjorde. Kommer minnas den här dagen för resten av mitt liv och trots de motgångarna vi hade under dagen kunde den enligt mig inte bli mycket bättre! Det är helt sjukt att en av de viktigaste dagarna i mitt liv är förbi. Oj vilket långt inlägg detta blev. Kommer lägga upp ett annat inlägg om min mottagning som var dagen efter lite senare. Nu måste jag dra och äta lunch! Ha det bra allihopa <3 


GUESS WHAT?

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-06-05 @ 23:11:03
JAG HAR TAGIT STUDENTEN! 
 



Har du inte fattat än?

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-06-04 @ 12:56:38
Tänkte dela med mig av min och min grupps gymnasiearbete! Mycket tid och hjärta gick ner i denna musikvideon och jag blir så glad av att se den varje gång. Att så många vänner ställde upp gör mig typ rörd, även om jag inte ens känner vissa av de som är med. Gillar hur musikvideon blev fast vi inte går filmlinjen (jag gillar ju dock att redigera videor men det var helt andra program, så jag fattade nada!) Kan dock säga att jag är rätt trött på låten nu... 


Home again.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-06-03 @ 21:58:28
Hej på er igen kära vänner! 
 
Sitter på jobbet just nu, har precis lagt barnen och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Tror att jag ska se på någon ny film med Alex Pettyfer som heter "Endless Love". Verkar lite typiskt USA cheesy men har inget bättre för mig och jag gillar honom så... 
 
Har inte orkat blogga sen jag kom hem i söndags natt, och har inte hunnit blogga när jag var bortrest heller. Hade bara internet på hotellet och var knappt där. När man väl var på rummet så gjorde man sig i ordning eller sov. Hade i alla fall jätte trevligt och det var kul att se hur mamma och moster fick massa flashbacks och berättade gamla historier från tiden då de reste dit (i min ålder!). Får mig verkligen att längta tills jag och Sanna åker till Amsterdam om några veckor! Så vi kan få våra egna rese-historier haha! :) Dock brände jag sönder mig i Marbella och flagnar i hela ansiktet. Tog inte på något solskydd i fejan då jag ändå aldrig brukar bli brun i ansiktet och får finnar av den feta krämen, så resonerade jag. Vilket misstag, redan första dagen var jag kräftröd och fick blåsor på näsan för att den var så bränd. Hemresan var inte så nice heller då jag råkade överhöra att typ 3 pers var magsjuka och jag med min kräkfobi fick ju självklart panik. När planet lyfte rann tårarna ner för mina kinder och jag hyperventilerade, alla trodde väl att jag var flygrädd eller nått fast anledningen var någon helt annan. Tanken av att jag skulle vara fast i ett plan och andas in samma luft som magsjuka människor var som att typ garantera magsjuka enligt mig. Dock så har jag inte blivit sjuk än (peppar, peppar, ta i trä! eller vad man nu säger?) och Ingalill sa att efter två dygn är man nog säker. Skulle ju vara lite typiskt om jag blev sjuk innan studenten på torsdag... Jaja, bara att hoppas på det bästa. Annars var som sagt resan jätte-trevlig och det var skönt att komma bort! Ni ska få fler bilder när jag pallar men här kommer lite instagram bilder sålänge: