Life goes by

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-31 @ 13:26:17
Ligger här och tänker på en sak. Tittar på Ed Sheeran videorna jag spelade in på hans spelning, och tänkte på hur roligt det kommer vara när jag är äldre, att tänka tillbaka på att jag faktiskt smög in på en klubb där man behövde vara 18. Då kom jag in på en helt annan grej, jag är snart 18 år. ARTON. Vuxen. Bara 511 dagar kvar om man ska vara exakt. Vad händer sen liksom? Ska jag bara vara vuxen helt plötsligt. Det är ändå rätt chill att vara under 18 om man tänker efter, man behöver inte betala tandläkarn till exempel. Inte ta så mycket ansvar. Snart är jag vuxen och då är jag kind of on my own. Skaffa jobb och lägenhet, bygga ett eget liv. Kommer jag tänka tillbaka på tiden då jag va omyndig när jag är äldre tror ni? Och knappt komma ihåg hur det kändes, så som det är nu. Skratta åt tanken att jag inte kunde göra vissa saker? Man är bara barn en gång, och för mig är den tiden snart slut. Lite sorgligt egentligen. Okej nu låter det som att det är imorgon jag blir arton, men faktiskt, tiden går bara fortare och fortare varje dag som går enligt mig. Jag menar, snart har jag gått ett år på gymnaset, och det känns som om det var igår jag gick in genom dörrarna första skoldagen. Läskigt egentligen. Snart är jag väl pensionär också. Jag vill nästan inte bli vuxen. Är det konstigt att jag känner så?
Så, nu har ni fått en bit av filosofiska Ebba för idag, nu ska jag hoppa in i duschen. PUSS


morning folks

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-31 @ 12:53:44
God morgon bloggen! Ännu en strålande dag! Fast ne. 
Pissväder och jag är trött. Måste lära mig att lägga mig tidigare alltså, blev väl att jag var uppe till halv fem inatt och såg på Prison Break. Kunde bara inte slita mig! Gjorde dessutom en video kl. typ ett på natten efter att jag och Fia hade suttit och skrivit ihop en samhälls-rapport på två timmar (sista sekunden via skype). Aja, idag blir det städning av rummet och övernattning hos Fia! Ska tvinga i henne ett American Horror Story maraton!
Slänger in mina två senaste videor på youtube:


(som ni ser är det samma kille men två olika filmer, hihi)


Ont

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-03-30 @ 16:16:00

SHA-SHA BLOGGEN!
Ligger just nu i sängen och snackar med Fia i Skype, vi har gjort lite läxor tillsammans över datorn eftersom att vi båda är sjuka. Jag har haft otroligt ont i magen idag och igår (wonder why), så valde att stanna hemma. Är dock otroligt godissugen så ska kanske pallra mig ner till affären. Eller fråga pappa, får se!



PROV

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-03-28 @ 19:03:20
Tjoo bre, vad händer jao? 
Nej men, hade ju matteprov idag. Kände ändå att det gick rätt okej, så dagen har varit chill. Vaknade halv elva, pluggade, duschade, åt och fick skjuts till skolan. Mötte upp Fanny & Emma och sen gjordes matteprovet. Stack till mammas jobb direkt efter det och mötte upp henne, sen drog vi två och hämtade Ludde i skolan, har saknat min lilla gosegubbe. Vi drog hem och jag packade lite saker som jag hade glömt där, och sen kom pappa och hämtade mig. Skulle kanske ha träffat Fisen idag, men jag har haft sån jävla huvudvärk sen jag gjorde provet. Vill nästan säga att det är för att min stora, feta supersmarta hjärna jobbade ihjäl sig idag på matteprovet, men tror inte på det själv så.. Det är förmodligen typ uttorkning eller något. Oj, nu kom pappa in med choklad till mig. Nu blev man glad. Vi hörs! ♥ Slänger in en bild på min man. 



SAIL

Music - Kommentarer (0)
2012-03-28 @ 18:52:20

klicka på bilden för att komma till låten.


matte

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-03-27 @ 19:36:31

Tjenis bloggen. Var en ganska skön dag i skolan idag, hade sovmorgon och ganska okej lektioner. Hade samhällskunskap då jag och Fia satt och gjorde annat för det mesta, och idrott då Alex i klassen hade danslektion. Typ dog. Efter idrotten drog jag och Fia till Sandy's och delade på en enorm sallad för att vi var så hungriga. Kom hem runt halv fem och har pluggat matte sen dess. Har nämnligen algebra-prov imorgon klockan två. Som tur va har vi studiedag imorgon så har inget annat. Därför kan jag plugga imorgon på förmiddagen också!
Njäe, nu ska jag tillbaka till plugget. CIAO


TUMBLAAAH

Kul - Kommentarer (0)
2012-03-26 @ 23:20:33
EFTERSOM ATT JAG KNAPPT BLOGGAR LÄNGRE,
kan man ju undra vad jag håller på med. Och svaret är TUMBLR!
Nu förtiden skulle jag inte kunna överleva utan tumblr.... såå, tänkte länka:

MIN TUMBLR
MIN OCH FIAS 1D TUMBLR



PAST DAYS

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-26 @ 23:12:45

Min kusin skickade ett sms till mig idag och tjatade på att jag skulle uppdatera bloggen. Och jag ber om ursäkt för att jag knappt bloggar längre, i alla fall om mitt liv. Lägger typ bara upp musik och annat skumt. Men kan berätta lite om vad som hände i helgen! Drog som sagt och stakade Jedward en kortis utanför studion precis där jag bor med Natta och Tilda. Är inte så stort fan av de två så orkade inte följa med Natta och sova utanför deras hotell sedan, utan drog till Fia och sov där istället! Vi hade lika kul som vanligt! På lördagen drog jag hem runt ett och duschade/pluggade ett tag innan Tilda och Natta ringde mig och frågade om jag ville sova över hos Tildis med dem, och de ville jag såklart. Så jag mötte upp dom vid tunnelbanan och åkte och käka pizza i kärrtorp innan vi åkte hem till Tildis och åt massa godis och bara hängde! I söndags (igår) drog jag hem tidigt och pluggade! Skrev ett tal till svenska-nationella om relationer. Skrev om brorsan min! Sen tog jag det bara lugnt hemma innan jag la mig. Idag var det skola dårå, var rätt chill dag. Fick godis på matten och slutade vid lunch. Det som sög där dårå var ju att vi hade nationella kl. Typ 3. Så fick sitta och vänta..... Talet gick faktiskt bra att läsa upp! Var lite nervös innan som alltid. Ikväll har jag tagit det lugnt framför tvn och pluggat lite matte! Vi hörs!

 



Little Bird

Music - Kommentarer (0)
2012-03-26 @ 21:54:42

låt som fastnat i huvudet, älskart! ♥ klicka på bilden för att lyssna


Jedward

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-24 @ 14:14:09

Här kommer lite bilder från igår då vi träffa Jedward. Typ världens fulaste bild på mig och ?John? Men iaf! :)



Good night!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-24 @ 01:40:17
Har varit hemma hos Fia ikväll! Vi ska precis gå och sova, tänkte bara säga godnatt med en gif på min man ♥ (önskar också Natta och alla de andra som sitter utanför Jedwards hotell right now lycka till! Hoppas ni inte fryser too much!) träffade faktiskt Jedward idag, men lägger upp bilder på det imorrn istället! Godnatt!




BIRDY

Music - Kommentarer (0)
2012-03-23 @ 07:03:38
Fia har tjatat på mig om att blogga, men jag orkaaar inte. Har absolut inget att skriva om. Vi ska dansa afrikansk dans idag på idrotten, kul? NEJ. Kan inte dansa för fem öre, det kan ni fråga min kära väl Bella om!
Kan dock tipsa om en av mina favoritartister at the moment nu när jag ändå är igång, hon heter Birdy (artistnamn) och är bara femton år gammal! Hr lagt upp låtar av henne förut men kan lägga upp en liten intervju istället. Rekomenderar verkligen hennes musik, så vacker röst!


LONDON

Video - Kommentarer (1)
2012-03-20 @ 20:55:22

Längtar tillbaka till London som fan! På videon är det min brorsas gamla krokar där jag varit många gånger! Synd att han har flyttat till hus utanför centrala London nu när han fått barn! :/ Vill ju tillbaka! Lite bilder jag tagit själv:






MOODBOARD

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-20 @ 20:34:42

Då har man gjort ännu en moodboard till skolan, denna gång för 1D, yeey! :)


Harry Styles & jag i samma foto!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-20 @ 19:26:34

Här kommer i alla fall ett liiiiiitet bildbevis på att jag varit i samma rum som One Direction! Ser ni handen med mobilen längst ner i högra hörnet? Yup.. that's me.


YOUNG BLOOD

Music - Kommentarer (0)
2012-03-20 @ 19:01:21

Låt som drogats på senaste tiden, älskar Birdy's röst & musik. Kan inte fatta att hon bara är 15 år!
Klicka på bilden för att lyssna! :)


gif

Photoshop - Kommentarer (0)
2012-03-19 @ 23:25:36
Har precis lärt mig hur man gör GIF bilder, lite kul sådär.


come at me bro.

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-19 @ 09:11:23



gönätt

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-19 @ 00:11:26
Jag borde sovit för runt en timme sen. Men Prison Break är för spännande. Ska i alla fall sova nu,
tänkte bara önskar er god natt! så... GOD NATT! ♥ sov så gott allihopa!
här kommer fyra random bilder från i torsdags/fredags!:


up all night and jump around until we see the sun

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-17 @ 15:51:42
Tjenixen bloggen. Sitter här hemma och tråkar, ni vet när man absolut inte orkar gå ut, men ändå sitter hemma och typ sjunger ashögt för sig själv och stirrar ut i ingenting för att man är så uttråkad. That's me right now. Är SÅÅÅ uttråkad. Har försökt komma på saker att göra, spela Sims 3 t.ex. men nej, det ska såklart fucka upp sig.. Göra videor... men nej, det gör för trögt. Se på tv-program, nej såklart ska min data typ haka upp sig då. Tja, det är bara några av de saker jag försökt göra. Så just nu sitter jag på tumblr och rebloggar onödigt många saker. Ska försöka göra någon lunch sen, har inte orkat. BLEH. Aja, som ni såg i inlägget Fia skrev så sov jag hos henne i torsdags. Trevligt var det! Hade asroligt. Hoppas att vi kommer sova över många fler gånger ♥ Nä nu ska jag forsätta skrik-sjunga DENNA LÅTEN.
jag och fia i torsdags ♥


reactions

Kul - Kommentarer (1)
2012-03-17 @ 01:37:20
Jag och Fia sitter ju och tittar rätt mycket på One Direction i skolan. Och man kan väl säga att vår klass har tröttnat lite. Det kan se ut litegrann såhär:

One Direction:


Jag och Fia:




















Klassen/Hanna Malmfors:



FIIS GÄSTBLOGGAR!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-15 @ 22:35:22
Hej allihopa. Ebba brukar kalla mig för Fis, och det bjuder jag på. Men egentligen är mitt namn Fia.
Jag har typ suttit framför Ebbas dator hela kvällen. Det är så roligt att kolla någon annans twitter, facebook etc. 
Ebba ska sova över hos mig, vilket är kul. Men hon springer runt i lägenheten och leker med Wille. Hon har gjort det i evigheter nu. Fattar inte hur hon orkar! :)
Är skitpigg av någon anledning och JÄVLIGT glad. Men vet inte alls vad jag ska säga till varken min eller Ebbas blogg. VI HÖRS!!! LÄS MIN BLOGG HÄÄÄR!
PUUUUSSSSSS
Fina EBBIIIIS och jag :)


Woop

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-15 @ 10:22:00
Hej på er! 
Kan berätta att mina lagningar i tänderna gick bra! Dock var min tandläkare sjuk så fick komma dit i förrgår och borra ena hålet med någon annan läkare, men han ville vänta med det andra hålet till dagen efter, eftersom att jag skulle bli så bedövad annars. Så gick dit igår också med Fia som stöd och gjorde det andra hålet också! Men det gick jättebra! Första hålet jag lagade var inte så farligt, kände inte ens sprutan men det gjorde liiite ont när han började borra ganska djupt. Det andra gjorde sprutan lite ont på men kände absolut inget alls när hon borrade. Så ja! Det var helt okej, nästan lite intressant att få veta hur de kändes! Nu sitter jag på media lektion och ska skriva om Leonardo da Vinci och ett konstverk typ! Så ska strax iväg i det fina vädret och dra till bibblan för att forska lite! Pussss

Jag och Fia igår på directioners-day :) !


Bara för att jag älskar honom och inte har något att skriva

Video - Kommentarer (1)
2012-03-14 @ 12:02:33


Rädd

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-03-12 @ 21:44:05
Nu är man en nervös jävel här i soffan, vill bara att imorgon bitti ska vara över. Ska nämligen till tandläkarn och borra två hål... mina två första hål någonsin. Lite lame att få två hål första gången, men aja. Är mest rädd för sprutorna i munnen, antar att jag får ta två eftersom att de är på olika sidor av munnen. Fyfan, är helt bubblig och nervös i magen. Jag vill inteeeee. Help me. Kan slänga in lite bilder från skolan:





Ebba Wants

Ebba Wants - Kommentarer (0)
2012-03-12 @ 18:32:57
Kör väl en till då, eftersom att jag är så shoppingsugen.


PUSSY!!!!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-12 @ 12:52:21
Åt pizza idag, jag och Fia håller nämnligen på med 1D Utmaningar hela veckan!
Så lägger man upp bilder osv på twitter. 
Niall Horan Challange: Strunta i den diet man nu har och äta exakt vad man vill och när man vill.
Liam Payne Challange: Äta utan sked hela veckan
Harry Styles Challange: Skrika "PUSSY!" varje gång man ser en katt.
Louis Tomlinson Challange: Säga vad man än tänker, hur cp det än är. 
Zayn Malik Challange: Spegla sig i varje reflektion man går förbi! 
Vi har än så länge klarat av Nialls, Liams och Zayns!
Om man inte räknar den här som Harrys såklart!

har garvat åt den här hela morgonen!


skolprojekt

Video - Kommentarer (0)
2012-03-09 @ 16:28:06

musikvideo vi gjorde för skolan :)


krull

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-09 @ 06:33:00
nu har man vaknat! ska försöka fixa till de här vågorna lite, men ja. får se hur det går, haha!


Flätor

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-08 @ 23:48:34

Jaha då ser man ut som en polsk liten tös dårå. Har precis duschat och har nu gjort ett litet.. tivoli i håret. Snurrade först tre stycken snurrar, som jag sen satte ihop till en fläta. Så mitt hår kommer vara CRAZY imorgon. Känner bara att jag vill testa något nytt, ha lite crazy-våger. Kommer säkert ångra mig imorgon bitti och ba "åh nej, jag ser ut som ett troll!" men då får jag väl bara duscha igen/platta håret, så löser det sig. Nej, men nu måste jag faktiskt sova. Börjar redan 8.20 imorgon och klockan är kvart i tolv! Fy Ebba!


some more Ebba wants

Ebba Wants - Kommentarer (0)
2012-03-08 @ 20:51:55
Blir alltid jävligt shoppingsugen när jag INTE har pengar. Men det är väl så det ska vara? :/ Dessutom kollar jag alltid efter kläder på nätet, vilket blir ännu mer No-no för mig eftersom att mitt skit-kort inte funkar att nätshoppa med och mina föräldrar vill inte. Bleäähh.





They say I'm up and coming like I'm fucking in an elevator

Music - Kommentarer (1)
2012-03-07 @ 23:56:03

från spelningen i lördags, fortfarande helt jävla tagen. så obeskrivligt bra!!!!! (inte filmat av mig)
Uppdatering: kul att han går förbi precis där jag står och tar i allas händer men missar mina med typ 1 mm vid 10:04 btw. blev så jävla sur, haha :P


make that asshole famous

Tyck & Tänk - Kommentarer (1)
2012-03-07 @ 19:37:10

Hjälp till att göra världen bättre ♥


Hot or Not?

- Kommentarer (1)
2012-03-07 @ 18:51:40
Skitmånga undrar "vafan jag gillar Ed Sheeran för", eftersom att "han inte ens är snygg" MEN JO FAN, det tycker JAG. Han är iaf den snyggaste gingern jag någonsin sett. Dessutom är han jättegullig som person också! OCH, det bästa av allt; gör skitbra musik. 








would I wanna wake up next to that? heck yes.

Så nu tänkte jag fråga er läsare vad ni tycker, vi kör en "Hot or Not?" 
Vad tycker ni om Ed?





ONE DIRECTION 2013

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-07 @ 10:50:13
OMG OMG OMG OMG OMG. JAG ÄLSKAR FIAS PAPPA!
2 April 2013! ♥ COME ON, LET'S DO THIS!


Hur kan man bli turned on och asgarva på samma gång?

Music - Kommentarer (0)
2012-03-06 @ 21:45:40

Den där jävla boomboxen alltså, HAHAHA


Ebba is mad

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-06 @ 15:10:01
Var en trevlig dag i skolan idag. Dock är jag trött... Somnade inte förns halv fem inatt, och var helt inställd på att stanna hemma. Men så blev det icke sååå! Kom hem typ ett eller något, vet inte ens. Har käkat thaimat, gött. Just nu är jag skitförbannad för att jag äntligen har hittat ett par vinröda byxor jag vill ha, så kostar de fucking 239 dollar, alltså runt 2200 svenska kronor. Har jag det? Ne. Funderar på att flytta till LA, gifta mig med en rik gubbe och vänta på att han dör. Då ärver jag allt och blir rik. Då kan jag köpa ALLT jag vill ha. Det skulle vara riktigt trevligt.

mina favoriter än så länge


Ebba Wants

Ebba Wants - Kommentarer (2)
2012-03-06 @ 00:01:27
Kom på att jag inte gjort en Ebba Wants på ett långt tag! Som jag skrev för ett tag sen vill jag liksom, skaffa mig mer en personlig stil, faktiskt köpa det jag vill ha utan att tänka på vad alla tänker hela tiden! Så tänkte dela med mig av lite kläder/saker jag vill ha nu till våren/sommaren! :)


Skulle vilja testa på en vågtång! Känner att jag inte riktigt kan locka håret eftersom att det ser lite "övergjort" ut på mig, typ som att jag ska på någon middag, haha. Brukade ha lite sånt där, "änglahår" när jag var yngre med hjälp av flätor efter dusch. Men det verkar inte funka längre, så aa. En vågtång!


Vill ha en skön tjocktröja/tröja att ha under skinnjackan då det fortfarande är ganska kallt ute. Helst med lite färg eftersom att jag alltid är så tråkigt och köper svarta/vita/gråa tröjor hela tiden.


Vill fan ha ett par vinröda (vänster) eller "berry red" (höger) färgade byxor. Eller till och med mörkare. Gillar de till höger mest, sitter snyggast och har finast färg. 


Nu när jag tänker efter vill jag faktiskt ha ett par vinröda (eller oxblodsröda eller vafan de nu kallades) converse också. När mamma och Petteri åker till Florida i April ska de fasiken köpa hem ett par röda och svarta till mig!


eftersom att min skinnjacka är typ.. rutten. behöver jag en ny... så en Jofama by Kenza 9 skulle inte sitta fel.

Vill ha ett par trasiga, ljusa jeans! Jag har redan ett par ljusa jeans som jag inte direkt använder, så kanske förstör dom. Vet inte riktigt om jag skulle orka köpa ett par jeans som redan är trasiga, haha :P Så slänger jag in en bild på ett par jeans med den amerikanska flaggan pålappat, bara för att de såg häftiga ut haha :P fast tror inte direkt att jag skulle vilja ha ett par sånna. 



tumblr-tönt som jag är, ser man HELA TIDEN (på tumblr alltså), tjejer med snygga jeans-shorts på typ varenda bild, så aa. Till sommaren vill jag få smalare lår och skaffa många jeansshorts. 



jag har alltid varit en sucker för stickat, så måste bara slänga in lite stickat. den sista var så gullig med hjärtana. säger man så?

jag VILL HA en jacka som denna! bara för att!! ;)

dock kommer jag nog inte få se något av det här på ett LÅNGT tag, eftersom att jag inte får några pengar atm! :/


Just because I love them

Kul - Kommentarer (0)
2012-03-05 @ 12:22:56


HEMMA

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-05 @ 11:49:33
Är hemma och ledsen idag. Har nämligen ont i magen, låg typ och grinade i pappas säng klockan tre inatt. Innan det hade jag faktiskt somnat, tror jag. Det var jättekonstigt. Upplevde Eds spelning en gång till, som i en dröm, hörde låtarna, men ändå tittade jag runt i rummet ibland och kände smärtan i magen när jag vände och vred mig. Så jävla skumt. En annan konstig grej var att när jag vaknade imorse, kändes det okej, mamma ringde, jag var fett glad och ba "JA! Nu går jag upp!" (typ idag ska bli en stark dag!), men så fort jag reste mig upp fick jag en fucking kniv i magen igen och jag börja gråta och hyperventilera igen. Jag hatar att vara tjej. Dessutom har vi ingen jävla älsklings-ipren heller, bara alvedon som aldrig funkar för mig. Har typ rensat hela pillerskåpet och tagit två engelska värktabletter som typ motsvarar sveriges ipren eller något. Hoppas att det funkar, dessutom har jag världens jävla humörsvängnings-damp. Fast det har ni kanske redan förstått. Är typ arg på allt och alla, igår var jag det med. När jag skulle hem till mormor fick jag fel på tiden och åkte till slussen en timme för tidigt, så satt där i kylan och typ smågrät, och tyckte synd om mig själv. "buhuhu... men jag är ju van på att vänta... ingen kommer någonsin i tid... alla bara låter mig vänta... buhuhu...", sen va mamma typ sur på mig när hon äntligen kom för att HON inte hittade mig på direkten och vi missade en Ropsten tbana precis. Hon sa att jag kunde ha gått omkring på perongen och typ letat lite då och då. Då fick jag världens skrikdamp "Men jag har ju varit här i en jävla timme! Ska jag gå runt i en hel timme bara för att du KANSKE kommer!!!!" åh, va arg jag va. Mormor var snäll i alla fall. Fick bullar och tårta. Fast jag fick vänta med att börja tills kusinerna kom.. tog ett tag.. var typ jättehungrig och fick lite damp(igen) för att jag inte fick börja äta. Åt jättemycket sen bara för att jag var så arg. Två tårtbitar (hej hej laktosmage), och typ tre bullar. Sen satt jag med kusin Sarah och snackade om One Direction och Ed Sheeran, så då blev jag på gott humör igen. Oj va långt jag skrivit nu. Så blire när man är arg och vill klaga. JAJAJA, nu ska jag typ plugga lite, och ta mod till mig att berätta för mamma att jag var hemma... ciao

såhär såg jag ut när jag inte fick ta bullarna


X-Factor

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-04 @ 10:43:40
Alla håller tummarna för min kära vän Nathalie som ska söka in till X-Factor idag! Själv kunde jag inte komma dit och stötta, men önskar henne lycka till hemifrån Mormor!
(som ni också borde gratta btw eftersom att hon fyller år!) vi hörs senare idag!


Spelningen

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-04 @ 02:09:55
Lovade mig själv att skriva ett inlägg om något annat än Ed nästa gång jag bloggade eftersom att jag har typ 100 inlägg om honom. MEN, nu hann jag inte det och jag har något att berätta! Jag var på Ed Sheerans spelning ikväll! Så JÄVLA bra. Jag dog nästan. Har aldrig varit med om något så bra, är så jävla glad över att jag fick uppleva en sådan bra/mysig konsert! Det var extremt nära att jag och Tilda inte ens kom in, eftersom att man behövde "en målsman per person", och vi hade ingen alls. Men när Natta & Maria gick in med hennes föräldrar gav vi biljetterna till dom och slank in lite bara... x) Sen sprang vi fram till scenen och fick stå LÄNGST FRAM. Har aldrig någonsin stått längst fram på någonting typ, haha. Var så lycklig. Sen fick man världens bästa spelning, fick sånglektioner och sjunga med. Underbara Ed ♥ Nu lägger jag upp lite bilder och en film som jag filmade. Godnatt!
tilda & jag ♥
jag och maria
jag, maria & natta
moi, hehe :P
fina ed ♥


drunk

Music - Kommentarer (0)
2012-03-02 @ 08:59:33
TILL FLISAN SOM INTE VET VEM ED SHEERAN ÄR:


Edsters

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-02 @ 08:56:10

Tjo alla! Är så trött att jag dör just nu, fattar inte ens vad jag gjort. Igår kom alla på att vi skulle vilja se Ed igen innan han åker till Norge idag (han är påväg dit just nu), och Melina tyckte att vi skulle vara tidiga så vi inte missar honom, och vi trodde att han skulle till Arlanda vid typ sju, så vi bestämde träff vid hotellet kl. 3. Natta sov hos mig (fast det blev inte så mycket sömn) vi sov typ två timmar sen drog vi iväg. När vi kom dit var Melina och Felicia redan där, sen stod vi bara och vänta. Minuterna blev till timmar.. Roliga människor gick förbi och pratade med oss, men det var jävligt kallt. Efter ett tag började jag verkligen ge upp, har aldrig varit så kall i hela mitt liv, men jag visste inte vägen till tbanan och Natta hade dragit (hon behövde gå hem) och ingen annan ville dra. Men det var riktigt tur att jag inte drog! För fyra andra tjejer kom plötsligt och gav info som vi inte visste om, och aa, en halvtimme senare kommer han. Efter FEM kalla timmar i kylan utanför hotellet, får vi några minuter med Ed. Autografer, bilder och kramar. Vet inte riktigt om det var värt det, men fick ju nya vänner och en autograf på mobilen så! :P

 



ED SHEERAN

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-03-01 @ 21:46:24
Gissa vem som fick träffa Ed Sheeran! JO JAG! Är så jävla lycklig, vi åkte till hans hotell och efter kanske tjugo minuter kom han ner och kramade alla, skrev autografer OCH (nu kommer det bästa) gav ut lego till alla fansen som han hade byggt ihop själv! Jag tror att det var en Harry Potter buss eller något, och jag fick ganska många delar. Det bästa jag fick var dock en liten skattkista med två små strumpor i! Ahh, gulligt! Jag fick en kram också! Urlycklig! 

Gulliga Ed! :)

Liza & Nathalie visar upp legot de fick!

Natta kramar Ed!

En del av legot jag fick!


Tjenixen

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-03-01 @ 17:43:21
Tjenis, sitter ÄNTLIGEN hemma hos pappa och ska strax iväg till stan för att träffa Nathalie och några andra, ska försöka få en glimt av Ed Sheeran! :) De har redan träffat honom två gånger idag och jag är så avundsjuk som man kan bli, men jag ska fanimej också se honom! Någon dag haha! Är det bara jag som började med skinnjacka idag? Min är risig som fan och behöver en ny, men kan använda den sålänge ändå, för det är så härligt väder! Jajajaj. Vi hörs senare! Lägger upp bilderna på JÄTTEFINA Melina och Nathalie med Ed typ klockan ett inatt på Arlanda. (Natta ringde faktiskt mig när jag sov och sa att jag skulle få prata med honom i telefon, men det ville jag inte för jag sov ju fan) men iaf, här kommer bilderna.