härligt svartvitt sådär

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-29 @ 22:52:00



Lite bilder sådär. Bild 1 & 2 - sista skoldagen, bild 3,4 & 5 - tidigare idag, och bild 6 - från någon sekund sedan. Sitter och skriver packlista inför London. Det närmar sig nu! 2 dagar! (1 dag om en timme).


HAPPY

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-28 @ 21:26:22
Kan säga att jag är riktigt glad över att det är lov! Nu är det bara tre (nästan två) dagar kvar tills jag och Fia åker till London. Vi har väntat på detta i 386 dagar... 389 när vi faktiskt åker. Tänk att det var så länge sedan vi bestämde oss för att åka. Och då var det ju nästan lite som en dröm... en önskning. Men vi åker faktiskt. Vi gör det! ... Och det finns ingen annan jag hällre åker med. GAH ÄR SÅ GLAD! För övrigt är jag jävligt trött på min design. Men vågar nästan inte ändra något. Känns som att jag kommer fucka upp allt. Ehh. Åh vet inte. Hur mår ni då? Vad ska ni göra under lovet vänner? Instagram: 


mad fat diary

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-20 @ 23:20:00
Hej hej!
Onsdag idag... Har inte kunnat göra mycket de senaste dagarna förutom att plugga. Har nämligen ett engelska tal till på fredag och ett svenska-prov imorgon. Får väl se hur de går... Idag orkade jag dock inte plugga särskilt mycket. Är så jävla trött på det...! Så kvällen har spenderats med en ny serie "My Mad Fat Diary!" En av de bästa serier jag sett faktiskt. Såg slut på hela säsongen ikväll redan! Men det var bara 6 avsnitt så gick ganska fort. Verkligen älskar den. Bevisar att det inte alls spelar någon roll om man är stor eller liten, man kan övervinna allt och det finns alltid en väg ut. Orkar inte förklara vad den handlar om så de får ni kolla upp själva. Ska försöka få Fia att se serien MED mig, om hon inte redan sett den. Jag är alltid en sådan person som vill sitta med och se andras reaktioner när jag redan sett något, eller i alla fall få den upplevelsen med personen. Haha, jag vet inte. I'm weird like that. Vi får se hur det blir med det i alla fall. (I'm telling you Fia, you'll love it....) Kan sluta detta inlägget med en vidding-video på mitt favoritpar i serien... Huvudpersonen (Rae) och asheta snygging killen (Finn), så fiiiina ihop! 


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-17 @ 10:31:40
Hejsan! 
Idag är det söndag. Helgen har redan flugit förbi och skolan väntar imorgon. Är faktiskt inte så ledsen över det då jag nyss insåg att det är exakt två veckor kvar tills jag och Fia åker till London! Kan knappt vänta! Helgen har varit bra, sov hos Fia i fredags och sov hos pappa inatt. Har bara tagit det lugnt och haft det härligt den här helgen. Ikväll ska jag till mamma igen, och då börjar skolarbetet igen. Måste skriva klart mitt engelska tal, fixa med ett naturkunskapsprov och hålla igång med nya läxor också...! Nu ska jag äta upp min frukost och städa rummet. Här kommer lite instagrambilder från senaste tiden: 


HELLO

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-14 @ 14:11:41

Hej hej! Är just nu i skolan och sitter på svenskan. Sista lektionen för dagen vilket är skönt. Har helt glömt bort att skriva denna veckan. Men inte så mycket intressant har hänt ändå. Jag gillar dock att dagarna går ganska snabbt så London kommer snart! Längtar! Bara 17 dagar kvar nu... Imorgon ska jag både till ungdomsmottagningen och min doktor så vi ska kolla på lite olika medel som kan hjälpa min mensvärk. Vi får se hur det går! Här kommer lite bilder från veckan då jag har tränat (man ser en före bild och två efter bilder), finns också en bild på Fia och mig från igår, en bild på Ludvig imorse då han somnade i soffan... Och sist en bild på Fia som jag tog nyss! :) vi hörs



one more night

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-08 @ 16:37:23

så jävla bra! 


bajs

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-08 @ 16:36:14

Hej på er! Idag stannade jag hemma då jag har världens mensvärk. Har försökt göra skolarbete och bara vila under dagen då jag har så ont. Ikväll får vi se om jag orkar dra på hockey med Petteri och Ludde eller om jag åker direkt till pappa. Ska sova där inatt nämligen...! Vi hörs senare! :)


LONDON

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-07 @ 12:21:00
Hjälp... HJÄLP HJÄLP HJÄLP! 
Det är faktiskt klart nu. Det finns inte en chans i världen att vi inte åker nu. Jag och Fia ska till London. Vill både skratta och gråta på samma gång. Vet nästan inte hur jag ska reagera. Vill ringa upp pappa om och om igen för att se så att det verkligen stämmer. VI.SKA.TILL.LONDON. Det här blir första gången jag åker utomlands utan föräldrar. Helt sjukt....! Nu kommer lite London spam från sist jag var där! (ÖVER TVÅ ÅR SEN MYGOD!) längtar verkligen tillbaka kan inte fatta att jag ska diiit iiiigeeeen!


Mar. 05, 2013

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-05 @ 21:43:32

Kan meddela er att jag tränade idag också. Glömde min data-laddare i skolan och hade absolut inget annat att göra när den dog... Så när mamma erbjöd mig 50 spänn i veckan om jag springer på löpbandet mins 3 gånger/veckan tvekade jag inte en sekund! :)



BFFF

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-03-05 @ 21:40:31

Kan berätta för er att jag och Tilda firade två-årsdag idag. I sommar har vi känt varandra i 4 år, men eftersom att vi knappt umgicks den första tiden tycker vi inte att det riktigt räknas. Det var idag för två år sedan som jag och Tilda träffade varandra för första gången på typ ett år efter båtklubben. Och det var efter det mötet som vi fortsatte träffas oftare och oftare. Och nu är hon verkligen en av de viktigaste personerna i mitt liv. Hon är så speciell och jag är glad över att ha henne i mitt liv <3 vill tacka för två underbara år som inte bara bekanta utan som vänner! Best fucking friends forever ;)



Måndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-04 @ 19:24:35

Skoldag ett avklarad då..!
Den var inte så jobbig, mest långtråkig och händelselös. Kändes som att vi bara satt i flera timmar. Då är det tur att man har kompisar att prata med i alla fall :) Efter skolan kom Tilda hem till mig och hälsade på! Vi åt mellis, snackade och klädde ut oss till hipsters haha! en stil sol verkligen inte passar mig.. Just nu sitter jag och pluggar för fullt. Har naturkunskapsprov på torsdag och en gammal inlämningsuppgift att gör klart också.. Så vi hörs senare. Puss



London

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-03 @ 18:43:17

Sitter och kollar lite i en London bok min mamma köpte när vi skulle åka till London för typ 3-4 år sedan. Hade helt glömt bort att vi hade den, men kul är det! Finns så många spännande saker att upptäcka. Tror Fia skulle intressera sig för St. Pauls Cathedral mest ;) eller? Hahah! Jaja, finns ett helt kapitel på området vi ska bo i så ska fortsätta läsa nu! :)



Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-03 @ 16:24:15

Hej hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Bara vilat inför skolveckan som börjar imorgon... Lovet har gått för fort alltså. Men jag är ändå glad för det betyder att nästa lov snart är här... Och vilket lov är det? Jo påsklovet! Och då åker jag och Fia till London! YEY



Morning

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-02 @ 13:48:00

God morgon! Jag och Tilda vaknade för ca. 45 minuter sen men har ändå inte kommit så långt. Jag sitter vid datorn med lite bröd och Tilda ligger kvar i sängen med mobilen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi får se helt enkelt! Hoppas ni får en bra morgon/dag!



Waiting

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-03-01 @ 16:48:00

Hej! Nu när jag har upptäckt mobilbloggning igen kanske jag kan hålla igång med bloggandet? Väcktes av att pappa stod upp mitt i min säng klockan elva imorse för att han skulle fixa med någon ventil eller något och jag kunde inte somna om efter det. Har bara suttit och pluggat och tittar på Teen Wolf sen dess. En show jag hatar men ändå tittar på för att jag vill se hur det slutar. Annars sitter jag bara och väntar på att Tilda ska dyka upp efter att hon har varit med sin pappa på svt eller något! Vet inte vad vi ska hitta på än men nått skojsigt blire! Får ser vad vi orkar med helt enkelt. Bye bye :)