my love

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-27 @ 22:36:00
Idag är en sådan dag, då jag är så tacksam över att jag har dig. Jag minns fortfarande hur jag kände när du var borta, när jag inte hade någon aning om du levde eller var död. Hur jag kunde brista ut i gråt. Saras Curry dog idag, och det jag läste var inte trevligt. Något sådant ska inte hända någon varelse. Jag är så tacksam över att det inte hände dig, och att du ligger här vid mig just nu, drömmandes ryckande på ena tassen. Jag ska krama om dig extra mycket inatt, och vara glad över att du faktiskt fortfarande finns hos mig. 


Lördag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-27 @ 22:03:31
Tjenixen! Min helg har varit riktigt härlig än så länge. Igår började jag ju inte förns klockan halv ett, som jag gör varje fredag, så det räknas nästan som helg tycker jag. Fredagslektionen var inte så lång igår heller vilket var ännu skönare. Direkt efter skolan drog jag och hämtade upp lillebror i skolan, som hade gömt sig lite väl bra på skolgården. Tog typ en kvart-tjugo minuter för mig att hitta honom. Och vågade inte fråga någon lärare heller. Efter det drog vi hem, och jag var hemma till ungefär halv sex då jag drog och mötte upp Tildis. Blev inget festande för oss denna helgen, utan vi gick och köpte massa skräpmat och satt inne hela kvällen. Såg på The Walking Dead och bara umgicks. Riktigt mysigt. Sedan imorse, gick vi upp vid elva och gjorde oss i ordning. Sedan åkte vi till bagis och träffade hennes kille Micke, som jag aldrig träffat förut. Han var riktigt trevlig och de passar så bra ihop så :). Vid fyra lämnade jag dock dem, och mötte upp Fanny vid tunnelbanan för att ta en fika någonstans inne i stan. Blev Waynes Coffee i slussen! Var riktigt trevligt det med då vi inte träffas så ofta. Varje gång vi ses inser jag hur mycket jag saknar henne, och vi har alltid så mycket att prata om! När vi fikat åkte vi båda hem, eller jag stannade till nere i centrum och köpte middag på konsum. Hade bara 35 spänn kvar och fick försöka överleva på det till imorgon. Blev två typ coop pizzor och en mjölk hahah. Men men, det är okej. Just nu sitter jag här med Felix och tittar på Supersugen på tv. Ääälskar den filmen, så klockren! Jaja. Slänger in en härlig vårbild på Fia!


Hallåj

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-24 @ 22:48:00
Har verkligen blivit sjukt dålig på att uppdatera. Jag glömmer liksom bort att jag har en blogg. Dessutom har jag väldigt mycket på gång just nu. Eller mycket och mycket, det är mycket för mig. Mycket för en lat person. Jag orkar oftast bara göra cirka... en/två saker om dagen. På helgerna kan det hända att jag gör något. Men oftast bara en dag, eftersom att jag alltid vill ha en vilo dag och en morgon då jag kan sova ut helt ensam hemma. Och på vardagarna går jag till skolan (en sak gjord) sen kanske jag orkar göra något annat efter... Men oftast inte. Jag blir verkligen för trött. Jag förstår mig inte på människor som drar och tränar eller något annat efter skolan. Vissa dagar orkar man... visst. Men varje vecka? Herregud jag skulle dö. När jag slutar skolan längtar jag till inget annat än soffan och min dator. Sen sitter jag där resten av kvällen. Är jag lat? Eller är jag värre än lat? 

I alla fall. Igårkväll gjorde jag faktiskt något. Sjukt nog. Jag var på Justin Biebers konsert med Danielle! Vi har räknat ner sen i julas och jag var så uppspelt att jag inte ens brydde mig om hur trött jag skulle vara idag! Det var sjuuukt bra, och det är helt otroligt att jag faktiskt sett honom nu. Jag har följt honom ända sedan youtube, kommer verkligen ihåg när jag fick reda på att One Time videon skulle komma ut och jag blev helt galen. Hade min värsta Bieber period i åttan dock tror jag. Då var jag besatt och såg filmen flera gånger. Har försig tröttnat lite nu, och lämnar gladhjärtat över honom till Danielle. Men det var riktigt häftigt att se någon som man älskat så mycket och länge! 

Efter konserten drog jag hem till pappa och sov där. Helt ensam... Han och Ingalill är ju utomlands så jag fick öppna upp en mörk och tom lägenhet heeelt ensam. Jag som precis börjat titta på The Walking Dead igen var väl inte så lycklig över det. Dock hade jag kissemissen där hela natten vilket lugnade mig. Kom lite försent till skolan imorse för att jag var så utmattad efter konserten. (Tinnitussen har varit skyhög, har ont i halsen efter allt skrikande och är bara allmänt trött efter att ha hoppat två timmar i sträck hah!). Men jag slutade vid tolv idag så det var en riktigt skön dag. Efter det har jag bara pluggat och sett på TWD. The Walking Dead är riktigt jälva bra alltså... Och lite läskigt. Men aja, nu ska jag faktiskt ta och sova. Ska upp vid 5.55 imorgon. Puss och godnatt. 

kvällen i bilder


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-18 @ 19:49:00
Idag har jag varit ledig. Hade inget jag behövde komma in och göra idag på studiedagen så fick ligga kvar i sängen lääänge imorse. Så jävla härligt. Efter det gick jag upp, åt frukost, fixade me tvätt och annat innan jag gick och duschade. Sedan blev det plugg resten av dagen. Ludde kom hem runt två då han inte orkade vara i skolan längre än det. Vi fick strömavbrott någon gång under eftermiddagen, så hade skittråkigt. Haha, man märker verkligen hur beroende vi är av alla elektriska saker. Kylskåp & frys, brödrost, tv, telefon, laddare till datorn. Haha blev riktigt uttråkad. Som tur va kom den på efter någon timme igen. Nu sitter jag och kollar runt lite på gamla bilder på datorn. Hittade några roliga på mig och Fia från jäääättelänge sen. Imorgon ska jag hem till pappa. Trodde inte att jag skulle hinna se honom mer innan han drar utomlands, men så blev det! Hoppas också på att mina och Tildas planer blir av. Vad ska ni göra i helgen? 


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-14 @ 19:31:44
Hej kära vänner. 
Söndag kväll nu och jag kan säga att min helg har varit... skit. Eller den har inte varit så händelsefull om man säger så. I fredags sov jag hos pappa, han åker utomlands nästa måndag och jag visste inte riktigt om jag kommer kunna se honom nästa helg. Därför sov jag där. Sen igår passade jag lillebror när mamma och Petteri var på middag och bio. Idag har jag bara... pluggat typ. Är så sjukt trött på att bara vara hemma. VILL UT. VILL VARA MED VÄNNER. Kul också att båda bästisarna har varit ute och festat i helgen när jag suttit här med fångarna på fortet liksom. Nästa helg SKA jag ut. Så det så. 

instagram bild från igår.


FINA EGO PICS

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-13 @ 00:38:24
Satt och rensade i photo booth nyss och inser att jag tar väldigt många charmiga ego-bilder på mig själv. Håller ni inte med? 
 


LÖNDÖN

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-13 @ 00:34:00
En video jag klippte ihop som beskriver Londonresan bättre än någon text jag skulle kunna koka ihop.  


Collage

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-11 @ 23:02:00

Tänkte dela med mig av lite bilder från senaste tiden. Två collage faktiskt. Två bilder från London (konserten och flygplatsen när vi skulle hem), en bild på pappa i tröjan jag köpte till honom, jag och Tilda, mina nya P-piller som jag börjat ta för massa mensvärksproblem (har faktiskt varit hemma två dagar denna veckan pga mensvärk), sen ett collage från morgonen efter att jag och Fia kom hem igen. Då vi båda hade på oss våra nya mys-tröjor vi köpte på primark!



London

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-04-07 @ 22:13:01
Ja... var ju ett tag sen jag bloggade nu. Tänkte faktiskt blogga när jag var i London, men eftersom att internetet var så skit på min mobil så hände det liksom aldrig. Var dålig med både twitter/facebook/instagram uppdatering under hela resan. Trodde jag skulle vara helt galen i att dela med mig om härligheterna men så blev det inte riktigt. Vi hade inte tid och jag kände att det ändå inte gick att förmedla hur lycklig jag var genom text eller bild så det var lika  bra att skita i det. Det var i alla fall en underbar resa. Längtar tillbaka som fasen, och nu när skolan börjar igen imorgon kan jag inget annat än att hoppas på att jag åker tillbaka i tiden någon gång under kvällen. Orkar inte förklara i detalj vad som hände i London, så det får bli någon annan gång. Annars har Tilda sovit här både i förrgår och igår natt. Har saknat henne så det var mysigt. Beslutade mig också för att vara kvar hos papping till imorgon, orkade inte börja packa och sådär nu när jag känner mig som jag gör. Har varit krasslig hela helgen faktiskt. Ont i halsen som fasen. Därför tänkte jag faktiskt lägga mig nu och se på Harry Potter så jag mår bra till imorgon! PUSSHÄRKOMMERLITEINSTAGRAMFRÅNLONDON