23 Augusti

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-08-23 @ 06:57:46
Grattis till min älskade River Phoenix som skulle fyllt hela 42 år idag. 
Jag älskar dig nu och föralltid. 


Antibes - Dag 1 & 2

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-08-12 @ 21:14:26
Berättade ju att jag skulle ladda upp bilder från Frankrike när jag hade tid, så här kommer några stycken från första och andra dagen. Den första spenderade vi ute i Nice innan vi åkte vidare till Antibes.



Den andra dagen gick vi runt lite i Antibes och gick till stranden!




HÄJ IGEN

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-08-09 @ 15:27:09
Kanske dags att skriva något nu.... ja det tycker jag. Fia tjatade redan igår men jag orkade bara inte. Har varit upptagen de senaste dagarna, har hunnit träffa både Fia, Sanna, Tilda och Natta! Sjukt många för att vara mig faktiskt haha. Orkar inte gå igenom alla dagarna i detalj, men igår var jag med Tilda till exempel. Hon hade lite (eller mycket) pengar att bränna och jag skulle ändå köpa födelsedagspresent till fina Fia (som fyller år idag btw...  GRATTIS!) så jag hänkade till Globen. Sen imorse gick jag upp tidigt för att lägga över de sista sakerna jag ville ha från datorn på ett minne... och nu håller pappa om att återställa den till fabriksskick. (alltså så den blir som ny). Jag trodde det skulle ta typ en halvtimme eller något, men det är tydligen massa saker som måste uppdateras och installeras om och jag vet inte vad. Men han håller på i alla fall. Sen ska jag installera om alla mina sims och leva happily ever after! Imorrn ska jag träffa Fia, Natta och Tilda och fira både Fias och Nattas födelsedagar. Det ska bli nice! Vad gör ni idag? 
Har fått ett ryck och börjat lyssna på denna låten igen (hela dagen faktiskt)... så sjukt bra!


Snövit

Allmänt - Kommentarer (3)
2012-08-04 @ 01:45:16
Nej, dags för en ny bloggdesign va. Har haft den här i typ två år nu och känner att jag vill göra om allt lite. Dock vågar jag nästan inte, är rädd för att jag kommer göra fel och fucka upp allt. JAJA. Vi får se hur det blir med det där. Annars ligger jag och ser på School of Rock just nu som är på tv. Eller, den tog precis slut, men det är seriöst en av de bästa filmerna som finns, älskar allt med den. Jack Black är ju hur skön som helst. Tror nog att jag ska sova nu, är riktigt trött efter bion idag, konstigt nog. Såg Snow White and the Huntsman, jag fattar inte varför alla säger att den är dålig. Jag menar, jag tyckte den var bra. Tyckte till och med att Kristen Stewart gjorde att bra jobb. Det ända jag inte gillade med den var att man inte fick veta vilken av killarna hon blev kär i. Jag hoppas i alla fall på the huntsman... han var H-O-T. Liam Hemsworth's storebrorsa också, hur lika är de inte?

Chris?                                                              Liam?
Neee, nu ska jag sova. Godnatt!



BIO

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-08-03 @ 12:27:08
Tjenixen på er. Har inte bloggat på ett litet tag nu, men jag har varit busy busy! I förrgår mötte jag upp Tilda och några vänner och hade det lite trevligt. Var ute en stund och sen såg vi på OS. Kom hem ganska sent till Tilda, men sov inte bra på hela natten... förmodligen för att det var fullmåne eller något. Sen igår drog jag hem ganska tidigt, eller, pappa kom och hämtade mig. Vi åkte och köpte jordgubbar och lite mat, sen låg vi på soffan och såg på Lilla Jönssonligan. Älskar verkligen den första! (Cornflakeskuppen eller vad den nu heter) den får mig att sakna Emma, Jullan och Fanny. Sen på kvällen kom Tilda över hit och sov. Hon drog redan vid nio imorse eftersom att hon behövde fixa något, men nu är jag vaken i alla fall, och äter lite frukost. Sen vid halv tre ska jag möta upp moster Åsa och kusin Sarah vid söder och se på bio! Ska bli mysigt. Vi hörs senare

bilder från i förrgår :)


Kolla vad jag fick hem igår...!

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-08-01 @ 13:23:00


Bai

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-08-01 @ 13:22:05

Hejdå, nu drar jag hem till mamma och firar hennes födelsedag :)