Härlig Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-30 @ 02:03:00
Tjenamors! 
Klockan är mycket men jag kan inte sova så tänkte skriva av mig bara genom att berätta vad jag gjorde idag. Vaknade rätt sent faktiskt (kl. 1!!) och fick lite smått panik då jag hade tänkt åka in till stan idag och köpa en ny plattång. Min gick ju sönder för några dagar sedan. Så jag gick upp på direkten och gjorde mig i ordning, sedan berättade pappa att han ändå skulle ner till Sickla och handla så jag kunde åka med honom. Runt tre någon gång åkte vi iväg dit och jag hittade en bra (men dyr) plattång. Efter det gick vi och handlade, sedan skjutsade pappa mig till Globen där jag mötte upp Hannah! Vi gick och kollade lite i affärer och spanade även in den nya arenadelen, "Tolv" eller vad den nu heter. Var faktiskt riktigt häftigt där inne och vi åt middag inne på O'Learys vilket var skiiiitgott! Efter det kom pappa och hämtade och vi åkte hem var för sig. När jag kom hem satt jag bara uppe i någon halvtimme, sedan la jag mig i sängen och kollade på en film och råkade somna. Sov från halv nio till kvart i tolv, så nu är jag för pigg för att somna. Imorgon ska jag över till mamma och ha filmkväll med Fanny, och på torsdag ska jag vara barnvakt. Nice nice :) Godnatt!
 


Beställt!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-28 @ 17:54:00
 Har beställt hem två klänningar från asos! Eftersom att jag inte har några klänningar i över huvud taget typ tänkte jag att det var dags nu. Hade tänkt mig något tjejigare från början men nje, fick bli två svarta. Den första med kragen har jag velat ha ett bra tag då jag sätt liknande på olika personer och i serier, så blev glad när jag hittade den. Den andra tyckte jag bara var riktigt cool och ser så mysig ut. Har hittat ut en annan också som jag vill ha men det får vänta då jag inte har pengar till det just nu. :) 


Bloggdesign

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-27 @ 19:22:59
Nu får det vara såhär för jag orkar inte fixa mer.


Testinlägg

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-27 @ 19:19:29
 


UNDER CONSTRUCTION

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-27 @ 18:19:00
Gör ett lamt försökt till att ändra design så... Bear with me. 


Slapphelg!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-12 @ 23:14:00
Hallihallå! 
Tänkte skriva ett litet inlägg nu faktiskt om de senaste dagarna. Har varit sjuk för det mesta av den här veckan också, men jag gick faktiskt torsdag och fredag vilket jag är glad över. Känns så himla bra att bli bättre nu! I torsdags hade jag bara en ända lektion vilket var skönt, så det var inte så ansträngande, eller jo, det var det. Det borde inte varit det, men jag var utmattad och helt slutkörd redan på bussen dit. Dock klarade jag av dagen och åkte hem till pappa direkt efter. Sedan igår var vi på besök vid en högskola i flemingsberg med klassen och gick på massor av föreläsningar, det var både spännande och urtråkigt på samma gång haha. Gillade salarna dock så fick ett yttebytte sug av att börja på högskola efter gymnasiet, men ja vi får väl se om det blir min dröm om London eller inte. Hade dessutom på mig mina nya (högklackade!!!) skor i fredags vilket absolut dödade mina fötter. Gick hem från Globen (ca. 15-20 min) och jag stannade nog 10-15 gånger för att sätta mig ner och vila på olika platser. Sedan åkte jag hem till Sanna runt 7 och då hade jag två skor att välja mellan, mina nya vans som skapat ett fett köttsår på hälen eller de högklackade som gjorde ont överallt. Tog vansen till att börja med men bytte efter halva vägen. Sen var vi då hemma hos henne, hade lite fredagsmys med idol och sådär! Satt och rappade till Eminem och hade det trevligt :) Sedan imorse behövde jag gå upp tidigt och åka till mamma eftersom att jag hade lovat att vara barnvakt till Ludvig då de ska bort över natten. Men kunde verkligen inte gå i mina skor och ringde min pappa, så han kom snällt och hämtade mig! Fick dock gå 10 minuter till centrum och jag grinade nästan när jag kom fram till bilen. Kom hem till mamma runt halv 11-11 kanske och har bara chillat i soffan sen dess typ. Sett Glee avsnittet som handlar om Cory (ser inte ens på glee i vanliga fall) och jag grät söönder. Var så sorligt och allt ihop med hans död påminner mig så mycket om River Phoenix. Hemskt alltså. Ludvig och jag gick snabbt till affären innan maten och köpte lördagsgodis, sen hade vi det filmkväll hela kvällen! Riktigt trevlig helg har det varit! :)
Emma, jag och Hanna på en av föreläsningarna! :)


Spökerier

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-09 @ 10:24:42
Jag har haft två läskiga upplevelser i mitt hus om natten. En av dem hände inatt, och jag blev så rädd att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Var säkert korsdrag eller whatever men jag trodde att det var ett spöke på riktigt. Jag vaknade till vid 3:35 någonting (jag såg på ett ungefär eftersom att jag har både datorn, mobilen och en klocka brevid mig) och jag brukar alltid tänka "Vad var det som väckte mig?" om jag vaknar mitt i natten. Så jag såg mig omkring en aning, och lyssnade efter läten. Då inser jag att min dörr står öppen. Tyckte det var läskigt som det var, men var för sömning för att resa mig upp och stänga den. Så jag somnar halvt om igen på bara några sekunder, och då PANG! Världens smäll, och jag förstår att det är en dörr som har smällt igen med världens kraft. Jag ser i chock upp för att se om det var min dörr som smällt igen, men nej det var det inte. Jag satte mig upp för att se om det var min lillebrors dörr, men kom på att den var stängd redan från början. Så jag reser mig upp och går fram till dörren för att se ut, badrumsdörren är öppen, men mina föräldrars dörr som är precis brevid var stängd!! Jag stänger snabbt min dörr och springer tillbaka till sängen. Allt jag kunde tänka på precis då var hur vi hade ett argt spöke som skulle dyka upp vid min sängkant och se läskig ut. Jag försökte somna om, men då känner jag hur kissnödig jag är. Så jag smyger upp igen och försöker undvika spegelbilder och typ, mörka hörnor. När jag är klar springer jag tillbaka igen och sätter på en film i mitt rum så att det inte ska vara lika mörkt och tyst längre. Sedan somnar jag om. Scary stuff alltså! 
 
Den andra gången vet jag inte om jag skrivit om redan. Det var när jag hade mitt förra rum, som nu är lillebrors. Klockan var väl runt två på natten för kanske... något år sedan, kanske lite längre. Jag hade precis sett klart en film och var jättetrött, så höll precis på att somna. Då hör jag hur handtaget på min dörr knycker till, och min dörr flyger sakta upp. Inte som en vindpust, utan den verkligen fortsääter i samma takt hela vägen upp. Jag kommer ihåg hur panikslagen jag blev och bara sprang upp för att stänga igen dörren. Sen kunde jag inte sova på flera timmar. Jätteläskigt det med. 
 
Så vad tror ni? Spökar det hos mig. Jag skulle aldrig kunna bo här om jag visste att det faktiskt fanns spöken här, även om de va snälla. Min största skräck är typ att jag ska vakna och vända mig om i sängen, och se att en gammal tant eller gubbe står och stirrar på mig, död.


Jag hatar att vara sjuk.

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-10-09 @ 09:52:00
Jag har nog aldrig varit sjuk såhär länge någonsin i mitt liv förut. Det försvinner verkligen aldrig. Hostan förbättras inte ens känns det som. Visst, kan komma dagar då jag känner "Wow, nu börjar jag bli frisk!" sedan är jag sämre dagen efter igen. Jag har varit hemma sedan i måndags denna veckan. Gick på morgonen men kände att det inte gick för mig att stanna. Och igår gick jag till doktorn. Fick en läskig receptbelagd medicin med morfin i, har dock inte vågat ta den högsta dosen han sa att jag fick ta än. När jag vaknade imorse var jag riktigt positiv, typ "nu är jag frisk!" och skuttade in i duschen. Jag hostade inte på direkten men efter ca. tjugo minuter kom den tillbaka, och värre än igår. Har fått 5 hulkningar och hostat upp 2 slemklumpar sedan jag vaknade, riktigt mysigt. Jag kämpade dock och gjorde mig i ordning och gick mot tunnelbanan, men hostade så otroligt mycket. Jag ringde både mamma och pappa för att rådfråga om vad jag skulle göra. Mamma tyckte att jag skulle försöka, vilket jag redan tyckte att jag hade gjort. Pappa sa att jag hade smittat Ingalill också och att jag borde stanna hemma och vila/bli frisk istället för att smitta ner hela Stockholm med min 4 veckors långa förkylning. Jag gick hela vägen till tunnelbanan, men vände om och gick tillbaka efter en stunds fundering. Därför ska jag jobba hemma idag, försöka i alla fall. Behöver oftast hjälp. Ska göra lite historia och engelska tänkte jag. Kul! Vad ska ni göra idag?
Här är min härliga medicin...


1 Oktober

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-10-01 @ 22:32:10
Hjälp vad tiden går fort. För fort. Att det redan är 1 Oktober! Jag vill inte att det ska bli vinter och kallt. Jag vill att det ska vara sommar alltid, bara sol, värme och härligheter. På vintern är jag hemma alldeles för mycket. Dagen har spenderats på samma sätt som igår, sjuk i min säng. Jag hostar fortfarande som en dåre och jag förstår verkligen inte varför det inte går över, jag har aldrig haft hosta såhär länge någonsin i mitt liv förut. Jag ska i alla fall till skolan imorgon, jag har legat hemma alldeles för länge och jag klarar inte av det längre. Jag måste ut, till skolan, träffa folk. Det är roligt hur jag börjar sakna min Fia som en tok så fort jag är ifrån henne längre än en dag, haha! Eftersom att jag är sjuk har jag inga roliga bilder att lägga upp, men jag beställde en jacka idag, så kan lägga upp en bild på dem. Lägger dessutom upp en bild på ett par skor jag så gärna vill ha! Ska försöka dra till h&m imorgon efter skolan och testa dem. If I like them, I'll buy them! :) Vi hörs!