Min högsta önskan?

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-30 @ 23:17:10

PS. Jag fyller år om 25 dagar...


Los Kusinos

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-30 @ 20:55:01
Hejsvejs, kan väl berätta att jag är hemma. Min mamma fyller år idag så vi var och åt på resturang till middag, var mysigt. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har skaffat Sony Vegas på datorn i källaren och redigerat en video som jag och min kusin Sarah spelade in i Dalarna. :)


Hejdå Örmo

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-29 @ 12:34:50
Hej hej, idag åker jag hem från Dalarna. Har lite blandade känslor faktiskt... Vill hem till mina vänner, men vill ändå stanna här eftersom att det är som ett andra hem, och att veta att man inte kommer tillbaka på ett år är inte så kul. Dessutom är det förmodligen min mormors systers hund Skotts sista år här på Örmo. Han har funnits här hela mitt liv och är hela 16 år gammal. Blir jobbigt att säga hejdå till honom. Han luktar på ett speciellt sätt liksom, alltid likadant. Usch usch. Jobbigt. I alla fall, åker någon gång innan middagen tror jag. Vi hörs där hemma sen!
Hittade en asgammal bild på mig själv då jag hade mörkt hår haha :)


Fortfarande i Dalarna

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-07-26 @ 19:13:28
Hej på er småskitar och blåmesar, var några dagar sen jag skrev. Eller skrev och skrev, la upp ett videoinlägg så jag slapp skriva på ipaden som jag knappt kan kontrollera. Men nu gör jag det ändå. Insåg att videoinlägg inte riktigt är min grej ändå, eller, det kan ju vara kul då och då. Men jag blir ju så jävla virrig, glömmer allt jag ska säga och bara rabblar på om skit. Så nu skriver jag i alla fall. Sitter just nu i storstugan (där man äter och ser på tv) och bara tar det lugnt. Som jag har gjort de flesta dagarna här, min mamma säger att jag måste börja göra saker innan alla mina vänner lämnar mig för att jag är så tråkig. Men det förstår jag inte riktigt, jag menar, för det första är inte mina vänner här, för det andra gör jag faktiskt saker med dem... Oftast. Annars får jag väl bara hoppas att jag har vänner som tycker om mig som jag är. Annars får de bli vän med en idrottare eller något. Jaja, nu har jag inget mer att säga. Ska väl gå och titta på min kusin som badar, för det orkar jag inte heller. Jag baraaa tittar :)


home

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-15 @ 10:42:02
Hej på er alla! Det var ett tag sen! 
Har ju varit borta i Frankrike en vecka med min familj. Jag kom faktiskt hem redan igår men jag orkade bara inte blogga då. Dessutom mår jag inte så bra, känner mig ganska förkyld och ena mitt öga är helt uppsvullet och gör ont! Askonstigt... i alla fall hade jag verkligen jättekul i Frankrike! Solade mycket, var på många utflykter och blev till och med nerkärad i en fransman som sålde armband haha! Gick till hans stånd på marknaden varje kväll och köpte ett till armband. Tyvärr har jag bara fyra kvar för att jag tappade ett och de gick sönder av att jag badade i saltvatten. Just nu är jag hemma hos Pappa faktiskt, jag ville träffa honom innan jag åker upp till Dalarna och Örmogården i två veckor imorgon. Ska bli kul det med. Jag laddar upp bilder från Frankrike när jag har tid :)


Slow

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-07-06 @ 18:04:49
Tjenixen på er. Känner att jag måste blogga åt minstonde en gång till innan jag åker till Frankrike imorgon. Har inte direkt något intressant att säga egentligen då, kan väl berätta att jag gick upp aptidigt imorse och trodde att jag skulle dö. Klockan ringde halv tio, men jag klarade inte av att gå upp då så blev att jag gick upp halv elva... och ja, på sommmarlovet är det jävligt tidigt. I alla fall, gick upp och fick på direkten skjuts till Mamma där jag började tvätta och sådant. Det är typ det jag har gjort idag, tvättat och tittat på tv. Är asglad också eftersom att internet är tillbaka här! Fasar dock inför imorgon, jag sov bara fyra och en halv timme inatt (kunde inte sova och låg i sängen med youtube-klipp till fem på morgonen) och ska gå upp redan klockan tre imorgonbitti och duscha. Sedan ska vi iväg och flyga, vilket jag hatar. SEN... sen förstår ni ska vi direkt när vi kommer fram åka på en utflykt. Vi får inte checka in på hotellet förns på eftermiddagen så vi ska gå omkring med väskor i staden typ och göra grejer. Hur fan ska jag orka det. Kommer ju säkert inte somna inatt. BLEH BLEH. Dessutom hatar jag att gå, det kommer vara varmt och de andra kommer gå snabbt. Jag hatar människor som går snabbt. Men jag tror att de som går snabbt hatar mig som går långsamt lika mycket. Kan väl beskriva Tildas vrede på mig och andra som går långsamt ungefär såhär: 


Home again

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-05 @ 23:11:35
Hej på er alla! 
Nu är jag hemma i Stockholm igen, efter typ 4 dagar på resa till Öland! Har haft skitskoj med Tilda där ute på ön, och Fia jag vet att det ligger nedåt, men jag skriver alltid "åkte upp" osv... det bara kommer ut så! I alla fall, vi har mest varit på Tildas kusiners gård och chillat vid vår stuga, eller med hennes kusiner. Vi har också varit och badat två gånger (Tilda och hennes kusiner bada rå, inte jag), och vi har hunnit med två shoppingturer. En för mat och en för kläder. Som sagt riktigt skoj, kommer sakna det lite. Runt klockan fyra idag kom Pappa och hämtade mig med bilen (stackaren har fått åka bil typ hela dagen), men vi hade det riktigt mysigt på vägen hem. Pratade och åkte förbi sommarstället han brukade vara på som grabb. Han visade mig ett ställe där han höll på och drunkna när han var typ sex år till exempel. Brukar inte ha så mycket tid att prata med honom annars, så det var jättekul. Nu har jag mest tagit det lugnt sen jag kom hem, ska snart sova tänkte jag. Ska nämligen upp tidigt imorgon och åka till mamma för att tvätta, sen i över morgon bär det av till Frankrike! Woop! Känns både lite jobbigt och roligt att åka iväg redan då. Jag menar, jag längtar dit eftersom att jag har velat åka till Frankrike typ hela livet, men ändå kom jag precis hem efter typ en vecka på vift med över 20 timmar i bil, buss och tåg. Det har varit jobbigt, men jävligt kul! Nä, ska ladda upp lite bilder!

Innan jag åkte för att hämta upp Tilda med Pappa! 


Två bilder från bussresan

När vi åkte och badade/solade med Tildas kusiner

Köpte min första keps någonsin och godis haha!

Tildas kusin Anders

Söta Tilda själv :D<3

Därifrån ramlade Pappa ner när han fiskade och höll på och drunka :P

Myself för några timmar sen i bilen, med min ubercoola keps!


Öland

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-07-03 @ 13:02:52
Hej bloggen! Har inte blivit så mycket uppdatering nu på senaste då jag inte har haft internet och varit bortrest. När jag åkte hem från Eksjö missade vi tåget med fem minuter då det var en olycka på vägen och världens bilkö. Så vi fick vänta två timmar på nästa, dock var killen i kassan snäll och gav oss två nya biljetter gratis. Petteri grät nästan glädjetårar då det skulle kostat 1900:- för nya biljetter. Sen bar det hemåt, åkte baklänges hela vägen (3 timmar), och mådde illa. När jag kom hem packade jag på direkten om väskan, och igår åkte jag till Öland med Tilda. Resan upp tog 7 timmar med buss, sen fick vi gå i typ en halvtimme till hennes kusiners hus där vi är nu. Vi vaknade vid tolv och gick på direkten och duschade. Och nu ska vi göra oss mer i ordning till klockan tre då vi ska åka och handla! Puss på er!
Slänger in två bilder, en när jag packade väskan och en på bussen! 


Igår

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-01 @ 09:45:03
Glömde säga vad vi gjorde igår! Jag var i alla fall inne i stan igår (Eksjö) med allihopa. Vi såg någon soldatparad och åt glass, sedan åkte vi vidare  till en campingplats där i vi spelade minigolf. Jag var inte sämst i alla fall! Utan jag kom näst-sist! Hah. Sedan åkte vi tillbaka hit till huset och åt middag. Efter det lekte jag faktiskt med Ludvig, Anton och Inez. Trodde jag hade glömt bort hur man lekte.. men tydligen inte! Vi körde tjuv och polis, burken, hökens vingar, kurra gömma och massa annat som jag inte ens vet namnet på. Jag sprang som aldrig förr och blev riktigt jävla svettig hahaha. Helt sjukt egentligen. För jag hade riktigt kul! I alla fall, måste gå och äta frukost nu innan mamma dödar mig!

Fint jag bor va här uppe på loftet haha!


Eksjö

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-01 @ 09:37:40
Hej på er! Är uppe i Eksjö nu med familjen och Petteris föräldrar och mina "halvkusiner". Har inte kunnat blogga sen vi kom hit för internetet har varit otroligt segt, eller det är det nu med, men det funka att komma in på blogg.se i alla fall. Idag åker jag och mamma hem, med tåg. Ska nog gå bra men är ändå lite nervös över om jag ska må illa. Jag tror inte att jag kan blogga när jag kommer hem, eftersom att internet fortfarande är paj. Men om pappa kommer och hämtar mig hem till honom kommer jag kunna det. Imorgon bär det av till Öland med Tilda! Är ännu mer nervös inför resan där..... bussresa på typ 6 timmar. WEHH.