Fuzzy

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-31 @ 22:07:02
Mår illa. Har druckit för mycket blodapelsin-juice och är dessutom jävligt äcklad allmänt. Människor kan vara så vidriga. Går från att vara helt okej, normal och glad till förbannad, ledsen och orolig. Vill att all skit ska ta slut. Vill ha sommar och vara lycklig. Hatar när saker och ting inte blir som man planerat det, eller förväntat sig i alla fall. Känns som att jag går omkring i chock mestadels av tiden för att jag inte fattar hur saker och ting kunde bli som de blev. Igen. Har i alla fall varit i skolan idag och haft en upptagen hjärna, hade både utvecklingssamtal och skolsaker att göra idag som höll mig distraherad. När jag kom hem fortsatte jag plugga, sedan har jag halv-sovit i soffan resten av kvällen. Nu tänkte jag sova igen, kanske, på riktigt den här gången. 
 
Förlåt för otydligheten i mina inlägg på senaste tiden. Vill berätta hur jag mår och vad jag känner men jag vill inte gå för långt. Vill inte att alla ska veta allt om mig. Har faktiskt skapat en annan blogg, en hemlig blogg där jag skriver ALLT. No secrets. Bara för mig själv att se tillbaka på och ett ställe för mig att kunna ventilera på. Min dagbok är snart full och jag vill inte skriva för hand längre. Intressant va? Not so much. Godnatt. 
 
 


Ett år senare...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-31 @ 13:15:25
Idag är det exakt ett år sedan jag och Fia åkte iväg till London. Kan inte fatta att det har gått ett helt år, känns som att det var nyss vi vinkade hejdå till min familj på Arlanda och satte oss på flyget. Minns hur exhalterade och nervösa vi var över att åka och klara oss själva. Det var trots allt min första resa utan föräldrar! Är så glad att resan var med Fia då hon både är en rolig vän att umgås med men också någon som håller lite koll på mig när jag virrar omkring, haha! Skulle inte klarat mig utan henne! London resan är i alla fall en av de roligaste jag varit på och erfarenheten kommer finnas med mig livet ut. Vi gjorde så mycket roligt och ändå är det jag minns bäst de kvällarna vi drog till Tesco och köpte godis. Var så mysigt att bara promenera på Londons gator och känna sig hemma på något sätt! Lägger upp videon jag gjorde om resan igen, ahhh! Saknar det!
 
 


Helt Okej

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-30 @ 21:09:40
Blev en rätt mysig dag. Jag och pappa åkte iväg runt två då Ingalill fick en timmes rast från jobbet och hämtade upp henne, sedan åkte vi till Hellasgården och promenerade lite. Var riktigt härligt väder ute och det var skönt att komma ut lite. Efter det släppte vi av Ingalill igen och åkte till affären och köpte lite gott. Blev inget lördagsmys igår så det fick bli söndagsmys istället. Köpte både chips, dip och lite godis, sedan åkte vi hem och satte på filmen Boktjuven, var faktiskt riktigt bra även om den var lite sorglig och handlade om kriget och sådär. Efter filmen slocknade vi båda någon timme i soffan, blev lite chockad för var inte alls särskilt trött men det bara hände. Sedan har jag försökt fixa lite med mitt grafik-kort i datorn som verkar lagga lite men har inte hittat någon lösning... Ska nog försöka lägga mig tidigt också då det är skola imorgon. Har lite småont både i kroppen och i psyket eller vad man ska säga, så jag behöver min sömn. Godnatt på er alla och hoppas att ni hade en härlig söndag! 
Min senaste instagram bild, fina (fula) pappa! 
 


Söndag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-30 @ 12:26:26
bilder från någon gång i veckan...
 
Mår rätt bra idag. Fick frukost på sängen av pappa och har sett ett avsnitt av Dr. Phil. Ska kanske ut på en promenad med pappa senare idag också. Tänkte bara duscha först och göra mig någolunda i ordning. Igår var jag som sagt bara hemma, tog det lungt och såg film. Blev att jag såg den nya Hunger Games filmen, Catching Fire. Var riktigt bra! Var besviken på den första filmen mest för att inget såg ut som jag hade tänkt det i huvudet när jag läste boken och den var rätt seg. De tog dessutom bort massor som fanns med i boken ur filmen. Men den andra filmen... Wow! Den var preciiis så som jag tänkt den i huvudet. Riktigt bra film! Längtar redan till nästa. Längtar dessutom till säsongsavslutningen av The Walking Dead som kommer ut inatt. Vill verkligen se men vill inte att det ska ta slut heller..! Aja, ska ta och gå ur sängen nu. Har legat här för länge känner jag. Vaknade dessutom i panik vid nio någon gång för att jag trodde att jag försovit mig och skulle iväg till skolan haha.. Vi hörs senare, kram! 
 


Hej & Hå

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-29 @ 14:01:00
Drog spontant ut igår. Sanna var dans-sugen så vi drog in till Ace fast vi var både ensamma och panka. Hon och jag är sådana som kör på ändå. Blev ändå lyckat då vi stötte på Gustav, Isak och Jocke nästan på direkten. Sedan kom både Fanny, Emy och Dennis under kvällen dessutom. Hade riktigt kul och dansade mycket. Men såklart håller inte lyckan i sig och slutet av kvällen blev en besvikelse. Känner att detaljer är onödigt men jag är jätteglad över att jag har så fina vänner som Fanny och Sanna då de tog hand om mig och tröstade mig. Slutade med att jag sov hos Sanna, vi kom väl dit runt fyra/halv fem på natten och gick och la oss rätt direkt. När vi vaknat imorse kom pappa och hämtade mig och släppte av Fanny i gullmars. Nu har jag käkat pizza och pratat ut med pappa i soffan vilket verkligen behövdes. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på film eller nått! Någon som har några filmtips?
Slänger in två härliga bilder från igår för att höja positiviteten på inlägget lite haha! 
1. Jocke & Fanny! 2. Fina Emy!


STAY HIGH

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-29 @ 13:44:26
 


Ledighet är nice!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-27 @ 23:35:04
härliga, urdåliga burger king bilder...!
 
Kan inte sova så bloggar om min dag istället. Idag var jag ledig. Behövdes verkligen. Sov till tio, gick upp och gjorde mig i ordning. Sedan tog jag en lång frukost och gjorde faktiskt en video efter det. Blev jävligt lång och jävligt tråkig men spela roll. Efter det kom pappa och hämtade mig och vi övningskörde i någon timme på skogskyrkogården, efter det tog vi en burger king lunch i farsta. Efter det skjutsade han hem mig till mamma och jag har pluggat och redigerat min video. Har varit en simpel men ändå himla härlig dag. Var bara glad över att spendera tid med pappa min och prata om allt och inget. Han var föresten omöjlig att ta bild på då han vägrade stanna upp och sluta äta i en sekund för att se normal ut. Efter det fick han ångest och berättade att han "faktiskt bantar", jo visst! Gick och la mig rätt tidigt idag men har legat och smsat med Fanny om livets stora frågor som vanligt. Måste nog försöka på riktigt nu dock, börjar 8.20 imorgon. Häääärligt! Natti på er!


Onsdag - Feeling Better

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-26 @ 19:47:14
Känns som att jag börjar komma tillbaka nu, har varit i skolan två dagar i rad, pratat med mentor och varit gladare. Tyvärr är jag en sådan person som stänger av och får extrem ångest när saker och ting inte går som jag vill. Stress gör mig bara omotiverad. Jag har i alla fall mer förståelse för mina uppgifter nu och jag ska jobba på så bra som jag kan. Det är trots allt bara några månader kvar till studenten. Och innan det ska jag ha min studentskiva och åka till Marbella på en weekend så jag har ju det att se fram emot också. Imorgon är jag ledig vilket är skönt, behöver sova ut på riktigt. Känns som att jag inte sovit på flera veckor. Så efter en härlig sovmorgon imorgon ska jag förmodligen ut och övningsköra på skogskyrkogården. Är ett bra ställe att övningsköra på men jävlar vad rädd jag var sist. Är enorma vägar och man kan kan köra imitten där också så jag vet aldrig hur jag ska kunna köra på en riktig väg! Det är planerna för imorgon i alla fall, ska nog tillbaka till mamma efter det men vi får se. Kan påminna mig själv om här att jag fortfarande har tre st. studentskive-biljetter kvar att sälja. Någon som vill köpa... Hehe?
Kom på att jag inte länkat den här än. Fick sommar cravings för ett tag sen och satte ihop en video med massa sommarminnen. Blev fin tycker jag! :)


skit skit skit

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-24 @ 15:23:42
Allt känns rätt ut sagt S-K-I-T idag. Har sådana problem med skolan så det finns inte. Jag har ingen ork, jag har ingen motivation. Allt känns bara lönlöst och hur jag än försöker så blir ingenting klart. Det jobbiga är inte att sitta med uppgifterna, utan att förstå dem från första början. Har suttit hela dagen med både svenska uppsatsen och engelska talet, har inte kommit någonstans för att jag knappt förstår frågorna. Först och främst måste jag förstå mig på orden, sedan måste jag förstå innebörden också. Jaha okej det är det ordet, då förstår jag. Men... Vad måste jag skriva då? Det är som att min hjärna blir mosigare och mosigare varje dag och jag förstår inte mina uppgifter. Känner mig så otroligt dum för att jag behöver nån jävla dagis-förklaring till vad jag ska skriva på minsta lilla. Har känt i flera veckor att jag bara vill lägga mig under täcket och gråta för att jag inte vet vad jag ska göra. Har sån ångest och regerar genom att stänga av helt. Mår så dåligt så det finns inte. 
 


Lördag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-23 @ 14:31:00
Igår var jag hemma. Pappa kom och hämtade mig hos Sanna på morgonen (snällt då jag varken hade nya kläder, smink eller plattång...) På dagen pluggade jag och på kvällen tittade jag på serier/fim och höll på lite med mitt video redigerar program. Felix var också hemma för första gången sen mitt rum blev fixat. Har inte orkat ta in honom när han legat i trappen utan har bara låtit honom vara. Runt sju kom min pappa in med värsta glass-skapelsen också. Eller han hade blandat olika glass-smaker med olika godisar (kola, lakrits, gelegrejs) sedan hade han också haft i jordgubbar och på det smält marabou choklad och hällt på toppen. Kan säga att min pappa aldrig har gjort något sådant innan och vet inte alls var det kom ifrån men glad blev jag i alla fall. Sedan såg vi på både Shrek ett och två innan jag försvann in i mitt rum igen. Var en mysig kväll. Somnade runt två tror jag och vaknade inte förns tolv idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa för ikväll ska jag hem till mamma igen! Ska hjälpa henne klippa ihop en film som de gjort på hennes dagis om post. Riktigt gulligt att se barnen skådespela haha. Imorgon börjar skolan igen vilket känns lite sissådär. Ha en bra söndag i alla fall! :)


Fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-23 @ 14:20:25
På fredagen träffade jag Fanny i alla fall för att muntras upp en aning. Vi tog en långpromenad runt området och köpte sedan chips och dip. Hade tänkt att det skulle bli en lugnt kväll med tanke på att jag var lite tråkig i humöret men på bara en halvtimme hade en utgång planerats. Fannys kompisar spelade på Ace och jag och Sanna hade tänkt dra dit med dem. Dock kom vi dit för sent så vi kom inte in gratis och då kände vi att vi kunde möta upp andra på Victoria istället. Blev en riktigt kul kväll trots humöret och att jag inte klarade av/ville dricka. Dessutom blev jag så jävla irriterad på personalen där. En kille i baren försökte blåsa mig på pengar då jag skulle växla. Gav honom en hundring och han gav mig fyra tior och en enkrona tillbaka (!?) sa såklart till snällt i början. "Ursäkta med jag gav dig en hundring?" då blev han genast defensiv och röt tillbaka "Nej du gav mig två tjugor!" Så stod vi och tjafsade om det ett bra tag. Blev riktigt irriterad då jag visste hur mycket pengar jag hade löst och varför gav han mig en enkrona också? Helt stört. Att han kunde låtsas som ingenting när jag visste att jag gav honom en hundring 30 sekunder innan. Jag var helt hjälplös liksom för det var ju hans ord mot mitt. Jag och Sanna gav oss i alla fall inte och till slut gav han mig resten av pengarna, men sa irriterat att han inte skulle servera mig något mer för kvällen och att han skulle säga det till de andra också. En riktigt idiot alltså, jag hade trots allt inte gjort något fel i över huvud taget. Var fortfarande riktigt sur över det igår så jag skickade in ett klagomåls-meddelande till dem haha. Jag åkte i alla fall hem till Sanna efteråt och sov där. Var en bra kväll! 
Helt otroligt fula bilder men det är allt jag har haha! Tycker att jag ser stört full ut på båda två fast jag knappt druckit nått hahah. Vet inte riktigt om jag dansar eller posar på andra bilden heller?


Dåligt med bloggning

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-23 @ 14:06:30
Jag försökte komma igång med att blogga kanske tre gånger igår, men blev distraherad hela tiden. Har varit upptagen i helgen osv. så har inte kunnat blogga på ett tag. Har varit lite kaos med mycket men nu sitter jag äntligen i lugn och ro i mitt rum och bara myser. Orkar inte skriva ett aslångt inlägg om varje dag så jag delar upp inläggen istället så det blir lite mer struktur eller vad man ska säga. Har i alla fall varit en bra helg i helhet tycker jag. 
 
Kan börja med i torsdags i alla fall. På torsdagar är ju jag som sagt ledig från skolan men denna veckan så jobbade jag faktiskt! Var barnvakt mellan fem och nio så det var inte allt för länge. Kul kul! Fick öva mig på att laga mat och sitta och leka med plus plus klossar igen. Väl hemma blev det lite tjafs och jag orkar inte riktigt gå in på detaljer men mycket hände och jag mådde inte så bra. Det löste sig sen i alla fall. 
ebba the masterchef


Bartender!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-19 @ 00:15:52
Japp, nu är jag utbildad bartender! Eller... nja. Har testat på i alla fall. Idag efter skolan fick vi i klassen chansen att gå på en bartending kurs! Var riktigt kul och riktigt svårt dessutom. Känner att jag fick till knycken med hur man häller upp i alla fall men var ett nervvrak när man skulle göra drinkarna vi fick i uppgift att klara av. Var så mycket att tänka på! Lära sig recept, hälla upp i ordning, rätt mängd, hålla rätt, inte spilla, vara snabb! (Plus försöka få det att se coolt ut höh!) Gick väl rätt bra i alla fall. Hade riktigt kul och känner att vi i klassen hade roligt ihop! Innan kursen hängde jag med Camilla, Carro och Fia hemma hos Fia då vi slutade tio i fyra och kursen började sju (pallade inte åka hem till mig emellan). Vi köpte thaimat vilket var aaasgott! Nu är jag så utmattad så det finns inte. Känns typ som att jag gått in i väggen för att jag stressar sönder så mycket över allt. Värsta av allt är att jag inte kan sova heller, gick och la mig så fort jag kom hem men har ändå inte kunnat sova. Är SÅ trött. Ska försöka vidare nu men här kommer lite bilder från idag! 
1. screenshot från snapchat film (därför risig kvalité) 2. elin och dina häller upp! (också tagen från film) 3. dina kör på utan att spilla som ni ser höhö. 4. full rulle!


latch.

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-17 @ 20:17:20


New Room

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-16 @ 17:39:26
Imorse skickade pappa en liten sneak peek bild på rummet till mig, är så exhalterad så det finns inte. Bara att se ett nytt golv och min gröna fondvägg som jag beställde gör mig så glaaad. Äntligen kommer fräschheten som jag har försökt uppnå sen 2008 in i mitt rum. Snart får jag nya möbler också. Kommer aldrig lämna rummet när det är klart!! Vill inreda och mysa till det och göra det till mitt eget. Åh så kul! Ska kanske dit imorgon om det är klart! Längtar!!! 


Fredag & Lördag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-15 @ 21:54:00
Hej hej, har inte haft ork att blogga något sen jag gjorde min video. Var i skolan från 8.20 igår och hade mycket att prata om med Fia så orkade inte helt enkelt. Var så otroligt coolt att höra allt om Japan och jag fick till och med en liten presentis! Var gulligt! Efter skolan åkte jag hem med den jobbiga tanken av att jag är pank, vilket betyder att jag inte kan göra något i helgen typ. Blev dock så uttråkad på kvällen så åkte hem till Sanna och sov där! Var riktigt mysigt, vi hade godis, tv och datorer haha! Det som behövs för en bra kväll. Vi la oss runt två någon gång och jag somnade rätt snabbt. Vi vaknade vid tolv då jag hade ställt klockan. Behövde vara hemma innan två då både min mamma och Petteri skulle iväg och Tilda skulle komma hit. Mamma fick i 50 års present att sova en natt på hotell eller något så de åkte iväg på det samtidigt som jag är snäll och är barnvakt till Ludvig. Tilda kom hit i alla fall och vi snackade och såg på serien Awkward. Har hatat rätt hårt på den serien innan då det är en MTV serie men den var faktiskt rolig. När det var dags för henne att åka hem följde jag och Ludde henne till bussen, sedan gick vi till affären och handlade lite saker mamma hade skrivit på en lista och lördagsgodis. Jag glömmer ALLTID att ta en påse dock så vi fick lägga allt i fryspåsar då jag inte vågade fråga om man kunde få en vanlig. Alltså kämpade vi hela vägen hem med tunga saker i små påsar utan handtag. Gick sådär. Väl hemma fixade jag nachos till oss. Sedan har vi mest suttit framför tv:n och käkat godis. Jag har också tittat mer på Awkward. Har inte så mycket mer att säga. Får se om jag åker till pappa imorgon då mitt rum är näst intill klart med renoveringen. Vill verkligen se hur det har blivit!!! Känns som att jag har väntat så länge på att få det renoverat. I alla fall, god kväll på er alla! Vi hörs imorgon :) 
1. Sanna igår. Var så roligt för vi insåg efter att jag hade tagit den att hålet i påsen får det att se ut som att hon har världens konstigaste näsa. 2. På väg till bussen/affären med Tildis och Ludde. 3. Under middagen. 4. Tyckte jag hade gjort det så mysigt för oss två. Mysigt att umgås med lillebror!
 


Would I Survive? | Quiz

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-14 @ 17:20:16
Ännu en gång har jag gjort en video, denna gången gör jag ett quiz! Som vanligt pratar jag alldeles för länge och gick in i ämnet alldeles för mycket hahah. Helvete vad jag ska diskutera och motivera. Jaja, here you go!
 


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-13 @ 21:17:00
Idag har jag varit ledig. Såg ut såhär mestadels av dagen. Tröja och leggings bara. Gjorde i ordning mig ifall jag skulle iväg och fika med Bella så att jag bara skulle behöva sätta på mig brallor, men då hon hade för mycket plugg kände både jag och hon att vi tar det någon annan dag istället. Så att vi inte skulle träffas för sent och inte ha den tid vi behövde till att snacka. Jag gjorde också i ordning mig eftersom att jag spelade in en ny video idag! Har precis redigerat klart den också så den kommer förmodligen vara uppladdad imorgon bitti (vår uppladdnings"speed" är sååå seg här. Brukar ta 200-300 minuter att ladda upp en video) så håll utkik efter den i alla fall! Längtar faktiskt till skolan imorgon då jag får träffa Fisen igen som kommit hem från Japan! Åh vill höra ALLT! Ska nog ta och lägga mig snart faktiskt då skolan börjar 8.20... Ughh! Så godnatt på er och ha en mysig kväll! 


I Know Girls

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-12 @ 22:44:00
Mary Lambert. Vilket geni. Det här är en av de mest vackra låtar jag har hört. Den är äkta, har ett budskap och påminner tjejer om att de är värda någonting. Tilda visade mig studioversionen av den här låten för länge sedan men stötte på denna nyss och jag nästan grät. Så jävla modig och fin tjej. Vackert skriven låt. Tycker att ALLA tjejer ska lyssa på den här låten. Hur man än mår.  
I know girls who are trying to fit into the social norm like squeezing into last year's prom dress. I know girls who are low rise, mac eyeshadow, and binge drinking. I know girls that wonder if they're disaster and sexy enough to fit in. I know girls who are fleeing bombs from the mosques of their skin, playing russian roulette with death; it's never easy to accept, that our bodies are fallible and flawed. But when do we draw the line? When the knife hits the skin? Isn't it the same thing as purging, because we're so obsessed with death. Some women just have more guts than others. The funny thing is women like us don't shoot, we swallow pills, still wanting to be beautiful at the morgue. Still proceeding to put on make-up, still hoping that the mortician finds us sexy and attractive. We might as well be buried with our shoes, and handbags and scarves, girls. We flirt with death everytime we etch a new tally mark into our skin. I know how to split my wrists reveal a battlefield too. But the time has come for us to reclaim our bodies. Our bodies deserve more than to be war-torn and collateral. Offering this as a pathetic means to say "I only know how to exist when I'm wanted". Girls like us are hardly ever wanted you know. We're used up, and sad and drunk and perpetually waiting by the phone for someone to pick up and tell us that we did good. We did good. (I know I am, I said I am, I know I am because I said I am, I know I am because I said I am, my body is home, my body is home). Try this: Take your hands over your bumpy lovebody naked, and remember the first time you touched someone with the sole purpose of learning all of them. Touched them because the light was pretty on them, and the dust in the sunlight danced the way your heart did. Touch yourself with a purpose. Your body is the most beautiful royal. Fathers and uncles are not claiming your knife anymore, are not your razor, no. Put the sharpness back. Lay your hands flat and feel the surface of scarred skin. I once touched a tree with charred limbs, the stump was still breathing but the tops were just ashy remains. I wonder what it's like to come back from that, because sometimes I feel a forest fire erupting from my wrists and the smoke signals sent out are the most beautiful things I've ever seen. Love your body the way your mother loved your baby feet, and brother, arm wrapping shoulders. And remember this is important. You are worth more than who you attract, you are worth more than a waistline, you are worth more than beer bottles displayed like drunken art effect, you are worth more than any naked body could proclaim in the shadows, more than a man's whim, or your father's mistake. You are no less valuable as a size 16, than a size 4, you are no less valuable as a 32a than a 36c. Your sexiness is defined by concentric circles within your wood. It is wisdom. You are a tree stump with leaves sprouting out: Reborn.


Onsdag 12/3

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-12 @ 19:21:00
Är så otroligt trött idag, även om jag inte gjort så mycket. Kände redan när jag vaknade att det här inte skulle bli en "bra" dag. Var alldeles för trött och hade huvudvärk, men jag tog mig upp och gjorde mig i ordning. Fick stressa lite till skolan men väl där satte jag igång med Animationen och jobbade på riktigt bra tycker jag! Det är fortfarande otroligt svårt och jag vet inte riktigt om jag kommit så långt som Fia helst hade velat men jag har gjort mitt bästa i alla fall. Höll på att förstöra hela grejen några gånger men det löste sig i slutändan. Hade bara två lektioner idag och drog hem på direkten efteråt. La mig på soffan när jag sagt hejdå till lillebror som skulle iväg på badminton, sedan somnade jag till musik. Vaknade av att både Mamma och lillebror drog ur mina hörlurar och jag blev helt chockad, haha! Efter det har jag inte gjort så mycket, kollat youtube och ätit mat. Känner verkligen att mitt liv är för ontressant att blogga om. Jag gör ju inget! Varje dag är lite såhär: Skola, soffa, sova. Jaja, imorgon ska jag i alla fall förhoppningsvis träffa Bella på en fika då jag är ledig. Har inte träffat henne på riktigt sedan sommarlovet efter nian tror jag. Ska bli kul! Nu måste jag plugga, ha en bra kväll!
såhär ser man ut just nu, trött och sliten. 


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-11 @ 23:16:01
Har inte gjort mycket idag. Har varit hemma p.g.a. ont igen. Gick upp och fixade mig och drog iväg imorse men gjorde så ont så jag gav till slut upp. Kändes fel att sitta i en skolbänk med smärta till tio i fyra när man kan ligga hemma med alvedon och värmefilt i soffan. Imorgon SKA jag dock gå till skolan, tänkte bara uppdatera innan jag släcker för kvällen. Inte för att det finns så mycket att berätta om. Såg senaste avsnittet på The Walking Dead igår, och senaste på My Mad Fat Diary idag. Båda var riktigt bra. Har druckit upp nästan all mjölk vi har på två dagar för att jag har gjort så mycket Oboy. Har till och med druckit vanlig mjölk för att jag varit så sugen vilket inte var så nice i slutändan då jag är laktoskänslig. Mår illa just nu. Beslutade mig också för att testa Paulúns Supergröt idag. Den var helt okej, inte så amazeballz som jag trodde den skulle vara då alla snackat så mycket om den. Men vet inte, kanske bara jag som inte gillar nyttigheter höhö. Vad har jag gjort mer? Jo pluggat. Sen har jag försökt installera Sims 3 på Macen, gick väl sådär. Annars längtar jag till söndag då mitt rum hos pappa förhoppningsvis är färdigrenoverat. Då ska vi köpa möbler!! Åh så nice. Är också avis på att pappa och Ingalill är i Cypern just nu. Glömde bort att de ens skulle åka i lördags så fattade inte alls varför jag fick ett sms från honom om att de var framme. "Framme vart då!?" fick jag ur mig. Sen kom jag på. Nu måste jag sova. Sjukt hur rastlös man blir av att vara hemma länge i två dagar! Kliar i fötterna. Så längtar lite faktiskt. Godnatt!
Fler bilder från i fredags. Så roligt att gå igenom typ 30.000 bilder från samma toabesök. Vissa bilder blir så sjuka. Som den längst ner till höger t.ex. där jag skrattar som en häst!


The Friendship Test

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-11 @ 11:17:49
Bestämde mig för att redigera min och Sannas video ändå. I alla fall den ena vi spelade in. Den andra blev bara himla rörig och vi gjorde fel med poängen så kände att det var bäst att bara göra en av dem. Inte så jätterolig men här är den! Jag och Sanna kommer dessutom göra andra videor i framtiden tror jag också, så, stay tuned!
 


Paiiiiin

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-10 @ 12:49:03
Idag är jag hemma. Har världens mensvärk och har legat och halvsovit på soffan hela morgonen. Drömde nyss att jag och Sanna åkte till typ Afrika på semester och blev kidnappade till något sorts fort hos någon rik, farlig ledare. Fanns andra tjejer där som också var kidnappade men Sanna lyckades gömma sin mobil och kunde smsa efter hjälp. Var uppriktigt rädd när jag vaknade, haha! Jag drömmer så mycket skumt nu för tiden. Har dessutom världens värmevällningar, svettas ihjäl här hemma. Sov med öppet fönster utan täcke inatt och jag var fortfarande varm. What's going on with me alltså, haha. Ska försöka göra i ordning något att äta nu i alla fall om jag kan resa mig ur soffan. Kram kram. 
såhär såg jag ut i fredags, glad och allt.


Home.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-09 @ 00:29:38
när vi kom hem, trött som fasen.
 
Vilket partaj det blev hos mina kusiner. Min släkt är inte den typen av människor som randomly slänger på musik och dansar i en hög inne i vardagsrummet, men jag kan säga att det hände denna gången. En önskan min mormor hade var att alla skulle dansa, och så blev det! Gillade dock inte känslan av att stå och dansa till typ klubb-musik brevid min mamma så jag försökte smita undan hela tiden. Var ändå rätt roligt, min mormor såg så glad ut! Det bästa var att hon hade en helium-ballong som knutit fast i tröjan så den följde med henne runt i huset vilket jag skrattade mycket åt. Alla verkade också gilla vår tårta så var glad över det. Var en mysig kväll i alla fall och det är stunder som dessa som jag är extra glad över att jag har en så stor släkt som bor nära och som vi träffar rätt ofta. Är i alla fall jättetrött nu och känner att jag måste sova annars kommer jag dö. Godnatt på er!


Friday night

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-08 @ 16:12:00
Hade riktigt kul igår! Efter skolan mötte jag upp Fanny och vi (eller hon då) käkade snabbt på subway innan vi åkte hem till mig. Sedan gick eftermiddagen/kvällen ut på att göra i ordning sig. Blev helt paff av hur länge Fanny fixar sig. Hon är verkligen en stereotypisk tjej. Dock tycker jag att hon är jättefin utan smink så förstod inte riktigt vad som tog sådan tid. Sedan sminkade hon mig vilket också tog lång tid. Ända pausen vi hade var när vi skulle ner och äta middag. Runt nio tror jag att Sanna kom hit och sedan drog vi iväg till Ace. Vi hade inte direkt snackat med några andra så vi visste inte alls om vi ens skulle träffa på några vi kände. Vi bara körde helt enkelt. Precis när vi kommer dit träffar vi Dennis som står nästan längst fram i kön och han drog in oss där så vi slapp ställa oss längst bak i kön (vilket var väääldigt lång) och jag kände mig lite taskig som trängdes men aa... Lite skönt var det ju hahah. Vi kom in i alla fall och sedan började en lång kväll. Det var lite segt för dansgolvet att komma igång men när det väl var mycket folk som dansade var det jättekul. Vi stötte på Gustav och Isak också som jag inte har sett på aslänge. Slutade med att vi hängde med dem och Dennis i alla fall. Alex och Simone i klassen var också där (såklart ;P) vilket var kul. Har också för mig att Dina var där hahah. Blev i alla fall en jätterolig kväll och vi drog därifrån fem minuter innan stängning. Fanny sov hemma hos mig inatt och vi sov faktiskt bara till elva imorse. Har varit rätt pigg och bakat med familjen som sagt så det har varit en nice dag idag än så länge också. Nu måste jag börja göra mig i ordning för vid fem ska vi iväg och fira Mormor hemma hos kusinerna! Kul!
Standard toa bilder och en random snubbe som jag träffade i väntan på tunnelbanan!


Tårtbak!

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-08 @ 15:38:00
Idag ska vi fira min Mormor som har fyllt 80! Därför har jag, lillebror och vår madre bakat en tårta till henne! 
Vi la på massor av fejk kakor på tårtan då det är hennes "signatur-bakverk" typ haha! Hon gör dem alltid och de är jättegoda! Vi försökte vara lite roliga också och skrev "Too late to die young" på tårtan haha!


Lite såhär vill man ha det...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-06 @ 21:35:21
Ett av de gulligaste paren som finns! 


New Clothes

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-06 @ 18:32:00
Här är de kläderna som jag beställde hem förut! Är jättenöjd! Tog bilderna assnabbt så de är lite suddiga!
Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Men älskar hjärtarna vid armbågen på den första!


Ons/Tors

Allmänt - Kommentarer (2)
2014-03-06 @ 18:18:00
God kväll på er. Orkade inte blogga igår och har inte haft tid idag men nu är jag här med en uppdatering! Igår efter skolan drog jag hem till Sanna och spenderade kvällen där! Vi käkade pizza, åt godis och hade det trevligt. Vi somnade runt ett-två någon gång tror jag. Idag var jag ledig så vi vaknade ca. halv elva. Då gjorde vi oss i ordning på direkt och gjorde faktiskt en video! Vet dock inte om jag ska redigera och lägga upp dem eller om vi ska göra om för jag hade rätt bråttom och allt blev väldigt virrigt haha! Vi får se. Pappa hämtade mig i alla fall vid halv två, och vi åkte på direkten in till Sickla för att se på bio. Vi hann äta lunch innan och ha lite renoveringssnack. Vi håller just nu på att fixa mitt rum (efter hur många år av tjat från min sida som helst..!!) och är överlycklig. Vi ska sätta in nytt golv, måla om och köpa nya möbler. Jag siktar på "fräscht"! Våran lägenhet är så gammal och känns så ofräsch i helhet så är verkligen bara ute efter fräschet. Rent, ljust och vitt typ! Åh så härligt. Valde att göra en fondvägg i pastell-grönt men vet dock inte om pappa uppfattade rätt så får väl se vilken färg det är i slutändan hahah..! Är i alla fall jätteglad över det. Vi såg filmen "Tillbaka till Bromma" och den var väl sådär. Inte min typ av film och den var väl lite seg. Både jag och pappa gav den poängen 2 av 5. Sedan skjutsade han hem mig till mamma igen och nu sitter jag här. Mina nya kläder har kommit också så tänkte lägga upp bilder på det senare. Det var allt jag hade att säga! Ha det bra :)
Några bilder från igår innan vi sov! Hade på mig min kära "Ebba the nanny" t-shirt som jag fick i skoj-julklapp av mamma haha! Insåg också att det ser ut som att jag har avhuggna ögonbryn i kameran när jag inte har fyllt i dem. Skojsigt. 


Tyler Shields

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-05 @ 21:26:45
Tyler Shields är fortfarande min abosluta favorit fotograf. Geni alltså. 
Raw. Sexy. Beautiful. 


NORMAN

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-04 @ 21:59:07
Norman Reedus är ju för bäst!? Han är så otroligt cool bara. Såg honom första gången i The Walking Dead och hatade honom i början. Tyckte han var ful och elak haha! Men fan, Daryl Dixon grows on ya. Världens coolaste karaktär, spelad av världens coolaste man. Han har bara så skön stil och ett sånt härligt sätt att vara. Jag menar han bevisar det i den här videon bara genom att välja ut 10 saker han inte kan leva utan hahah! Gillar också andra filmer han varit med i som The Boondock Saints och Dark Harbor, skitbra filmer verkligen. I love everything about him. Vill verkligen träffa honom innan jag dör. Det bästa är att han har en svart katt som jag. Hahah nu börjar jag låta lite väl fangirlig men fan, han är 45 år och jag skulle inte banga hahah! 


Saker ni inte visste om mig - 4

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-04 @ 20:10:59
Jag älskar ruccola! Är besatt på riktigt. Älskar ruccola till allt, speciellt till pizza.
Det första jag frågade när jag fick se menyn till studentskivan var "Vart fan är ruccolan!?".
 
Jag har kräkfobi. Det vet nog de flesta men jag skrev upp det här ändå.
 
Jag sitter ofast ner i duschen. Speciellt om mornarna, då brukar jag vara så trött att jag känner mig svimfärdig.
Alltså är det nödvändigt för mig att sitta ner. 
 
Jag älskar blodapelsin! Jag ogillar vanliga apelsiner men blodapelsiner är det bästa jag vet.
De är surare och nästan lite bäska. Älskar allt surt också för den delen!
 
Jag har haft tre husdjur. En kanin som hette Stampe, en guldhamster som hette Bullen, och har nu en katt som heter Felix! 
 
Jag gråter till nästan allt! Det sa jag i min get to know me video, jag är extremt känslig. När någon annan gråter gråter jag,
jag gråter till nästan varje film jag ser. Jag är över-empatisk.
 
Jag är sämst på tjejiga saker. Yes, you heard me right. Jag kan inget om smink, jag kan inget om kläder, eller hår.
Har aldrig riktigt lyckats på den fronten känner jag haha! Önskar att jag var bättre på det dock!
 
Jag är pryd. Säger andra i alla fall. Jag tycker att mycket är pinsamt och det finns väldigt mycket jag inte vill höra eller kan prata om som mina vänner diskuterar utan problem. Tycker dessutom att samlagsordet som börjar på k är hemskt..!! (Fanny om du läser detta, tvätta munnen med tvål!!!!)
 
Jag hatar att beställa saker irl. Som på McDonalds till exempel, jag vet inte riktigt varifrån denna skräck har kommit men jag är så rädd att något ska gå fel att jag undviker det så mycket jag kan. Är nästan som en fobi. Jag måste planera allt jag ska säga in i minsta detalj innan jag går fram och om jag får en oväntad fråga får jag total panik inombords. Brukar oftast be kompisar att köpa åt mig eller så använder jag sådan där snabbkassa som de finns på Max. 
 
Nu vet ni lite mer om mig! :)


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-04 @ 18:42:00
Idag på engelskan! Hahah Fia ville inte vara med på bild och sa precis "Men kan du slutaaa!" när den sista bilden togs. Gillar att Simon bakom oss kollar in i kameran också hahah. Min nya favvo-bild!
 
Idag var då den längsta dagen i skolan... Tror jag? Slutar i alla fall senast på tisdagar. 15.50... Hemskt sent för mig hahah. (Dock inget jämfört med min senaste dag i Nytorp som var 16.50). Kändes dock som att dagen gick rätt fort idag då jag hade saker att göra hela tiden. Efter skolan drog jag direkt hem och packade och sedan skjutsade pappa mig till mamma. Vi stannade dock till vid banken i Globen för att sätta in några sedlar på mitt kort. Visste inte hur man gjorde med maskinen så min pappa fick lära mig! Satt dock där inne hur längre som helst och väntade då det stod en man och höll på med den redan, och jag vet inte om han bara hade otrooooligt många sedlar att sätta in eller om han inte fattade hur man gjorde för vi fick till slut fråga om han hade mycket kvar eftersom att det tog sådan tid, och då flyttade han på sig. Vi blev klara på typ 30 sekunder. Nu sitter jag och väntar på mat, sen blire plugg... Härligt härligt. Längtar till torsdag. Har alltid varit min favoritdag under skolveckan detta året men nu är det ännu bättre då den ända lektionen jag har den dagen har flyttats, så jag är ledig på torsdagar! Nu ska jag äta, ciao! (Kan också passa på att gratta min kära Mormor på 80 års-dagen! Älskar diiiig! <3)
 


Glass i stora lass

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-02 @ 23:04:00
Har varken haft tid eller ork att blogga de senaste två dagarna. Skulle både ha träffat Fanny igår och Tilda idag men det sket sig av olika anledningar och har mest bara pluggat och spelat Sims, som jag btw inte gjort på hundra år då det inte har funkat. Är så stressad över skolan att jag mår illa. Imorgon kör det igång igen och JAG VILL INTE. Jag orkar inte. Är så frustrerad över allt och det känns just nu som att jag inte kommer gå ut skolan ens. Jag klarar inte pressen. Jag klarar inte uppgifterna. Fy fan alltså, jag pallar inte. Orkar inte skriva mer nu känner jag, men allt jag har att säga är: Igår var skit, idag var skit. Det ända positiva som har hänt är väl att jag hittade glass i frysen igår och åt direkt ur lådan. Såg ut lite såhär: 
Är dock laktoskänslig så fick ju självklart ont i magen och blev illamående efteråt. KUL KUL. UUUGH.


Hemklickat

Allmänt - Kommentarer (2)
2014-03-01 @ 19:53:17
Kände att jag förtjänade dessa tröjor/koftor så jag klickade hem dem! 


Jobb-kväll

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-01 @ 00:33:00
Idag/ikväll jobbade jag som sagt. Hämtade upp killarna från dagis och fritids och sedan drog vi direkt och såg på bio! Blev Lego filmen som jag aldrig i mina vildaste drömmar hade gått och sett på bio om inte de hade velat se den. Trodde verkligen inte att det var något för mig men den var faktiskt riktigt bra. Tur att Fia förklarade filmen för mig direkt efter att hon hade sett den i alla fall för annars hade jag nog inte förstått så mycket hahah... Kidsen tyckte den var bra också och efteråt gick vi både till McDonalds och till pizzerian då de ville ha olika saker. Och eftersom att jag kände mig glad och pigg idag kände jag att vi kunde svänga förbi båda då de ligger nära där de bor. Resten av kvällen spenderades med Ice Age 4, massa olika sällskapsspel (t.ex. en värsta epic memory battle) och några sorts klossar som jag tror de kallade plus plus eller något. Var kul det med och vi byggde ihop värsta mönstrade plattan. Jag slutade runt tjugo i elva och då kom pappa och hämtade mig med bilen vilket var skönt då jag var trött som tusan och har haft extrem huvudvärk hela kvällen efter bion. Tror inte att mina ögon pallar med 3D alltså... Nu har jag mest legat och tittat lite på tv och nästan somnat, så tror att jag ska lägga mig nu faktiskt. Kanske försöka se på ett Dr. Phil avsnitt eller så... Vi får se. Natti på er i alla fall!
söta killar i väntan på bion!
de roliga små klossarna vi lekte med och vår platta (var värsta seriösa projektet hahah!)