Hotellet

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-29 @ 16:09:24
Hej hej, ligger just nu på hotellrummet och degar. Familjen kom precis in igen efter en dag i backen, vi bokade ju bara skidor för mig i två dagar istället för tre, eftersom att jag visste att jag inte skulle orka åka alla dagar i så fall. Har legat på hotellrummet hela dagen faktiskt, förutom lunchen då då. Då gick jag och mötte upp dom i matsalen. Ikväll är ju sista middagen här, lite tråkigt. Älskar maten här. Nä, orkar inte skriva mer, lägger upp två bilder från i lördags eller vad det nu var, hos tilda. fina hehe



Bara för att jag är uttråkad

Kul - Kommentarer (0)
2012-02-29 @ 15:49:21

VAD HETER DU?
Ebba Bergström

ÄR DU ARLLERGISK MOT NÅGOT:
nej, eller räknas laktosintolerant?

BRUKAR DU SKRATTA FÖR DIG SJÄLV:
hela tiden

ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT:
powerking och godis (not good..)

HAR DU VARIT KÄR NÅGONGÅNG:

Ja
HUR SER DIN DRÖMKILLE UT?

Ändras hela tiden.. men just nu: Lockigt brunt hår, blå/gröna ögon, finaste leendet i världen och gullig kropp. Lite såhär ungefär:


 

HAR DU KYSST NÅGON DEN SENASTE VECKAN?
nejjjj

HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN?
typ 4-5

BRUKAR DU KOMMA I TID:
njae, oftast tror jag

NÄR MÅR DU BRA:
när jag är med vänner eller familj och har roligt! :)


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
igår

HUR KÄNNER DU DIG NU:
trött och uttråkad

ÄR DU SMART:
jag tycker det ja!

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
jadå... 1 word FONDUE

VAD DRICKER DU HELST TILL FRUKOSTEN?
Oboy eller juice

ÄR DU BLYG?
olika, med nya människor ja

VAD GÖR DU IMORGON?
åker hem till Stockholm

VAD ÄR DET VÄRSTA DU VET?
allt som har med spya att göra

VAD LÄNGTAR DU TILL?
SOMMARLOVET!

HUR GAMMAL ÄR DU:
sexton, fyller sjutton

SAMLAR DU PÅ NÅGOT?
inte just nu, brukade samla på olika sorters colaburkar, hehee.

HAR DU STRUMPOR PÅ DIG JUST NU:
ja

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR:
i söndags då Ludvig spydde i bilen

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

nej?

BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER:
nej har bra syn!
VILL DU GIFTA DIG:
vill jag väl, vill inte vara ensam i alla fall!

BOR DINA FÖRÄLDRAR TILLSAMMANS:
noup, inte sen jag var fem år

KNÄCKER DU DINA FINGRAR?
aa

SENASTE LÅTEN DU HÖRDE:
Same Mistakes - One Direction

HAR DU BRA KONDITION:
haha? nej.

KAN DU LAGA MAT:
njäää.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
vet inte

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
de oöppnade chipsen där borta..

HAR DU SNYGGA SKOR:
är typ känd för att använda mina skor så länge att de blir kallade "luffare-skor"

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
kan någon sno med sig en macka tillbaka till mig

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
nej, hotellsäng.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
hoppas jag verkligen inte :s

(blir helt cp med olika storlekar på texten, men orkar inte fixa det, hehe)



karl pilkington, you're my hero

Video - Kommentarer (0)
2012-02-27 @ 19:56:58

du får mig att skratta tills jag gråter ♥


love you

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-02-27 @ 11:23:45
Grattis på 50 års dagen bästa pappa! Hoppas du har det bra borta på Malta utan mig! :P♥




This is why im hot

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-27 @ 11:03:33

Såhär ser jag ut just nu, riktigt cool. Sitter just nu och vilar på hotellet och väntar på mamma som är på toa. Sen kanske vi ska åka något åk till innan vi ska äta lunch!



Romme sucks

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-27 @ 08:55:19
Hej på er, sitter då uppe i romme nu. Kan inte fatta att jag snart ska ut i den kalla, äckliga backen, så otaggad som man kan bli. Dessutom är det tidigt... jättetidigt. Den här resan får 0 poäng än så länge, nej faktsiskt -3 typ. Ludvig spydde i bilen på vägen hit, och har varit nära på typ tre andra gånger. Orkar inte ens prata om det, satt och darr-grät i typ tre timmar med ansiktet ner mot bildörren och försökte trycka mig ifrån spymonstret så mycket jag kunde. Men nu måste jag klä på mig.... wish me luck. Kanske bryter benet.


Hej hej

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-25 @ 11:21:36
Hej på er!
Förlåt för dålig update, men har haft skola och sovit hos Tilda med Natta inatt. Skulle ju skaffa biljetter till One Directions London konsert nästa år, men allt sket sig då priset höjdes igår och Melina & Liza bestämde sig för att ta chansen och köpa jättebra platser för 2500, grejen var att jag inte hade de pengarna just då, och ingen kunde lägga ut. Så jag Tilda, Natta och de andra fick tyvärr inga biljetter. Och nu idag när biljetterna är till salu för ca. 400 kr så har vi inget kort att beställa för. Synd! :/ Ville verkligen åka! Men iaaaf. Inte deppa för det, får se dom när de kommer hit nästa gång istället. Natta stack härifrån redan klockan elva, och jag och Tilda håller på och gör oss i ordning för cybertown med några av hennes kompisar! :) KUL


and yes, i like ed sheeran

Music - Kommentarer (0)
2012-02-22 @ 10:03:37


hem till mamma

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-22 @ 09:39:38
Godmorgon...........
Sitter just nu och packar väskan inför mamma, pappa packar också, fast han ska till Malta.
Så jävla avis. Drömde om Grönland, Harry Styles och någon boxare inatt, trevligt.

my man ♥


Filmen

Video - Kommentarer (0)
2012-02-21 @ 23:51:13

Här kommer äntligen den efterlängtade videon! Eller okej kanske inte, men jag har längtat efter att lägga ut den i alla fall. Dock nu när jag har den och har redigerat den blir jag nästan lite ledsen, tycker så synd om dom! Det blev inte alls vad jag tänkt mig utan alldeles för galet, ville så gärna får en bild eller autograf, men alla galna fans började ju springa efter stackarna. Det var Nathalie som filmade detta då, eftersom att jag låg helt nertrampad på golvet vid det här laget! ;P Nu ska jag sova och hoppas på att bli frisk imorgon, godnatt!


Bilderna från 1D-dagen

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-21 @ 23:48:50
Här kommer äntligen lite bilder från den 13 då 1D kom till Sverige! :)






I nästa inlägg kommer filmen som Natta filma med min kamera :)


HAHAHHA, PUSSAAAY

Kul - Kommentarer (1)
2012-02-21 @ 22:32:00





död

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-21 @ 18:16:01
Håller på att tappa känseln i benen tror jag. Har legat här så länge nu, rätt skönt ändå. Men ändå inte, finns inget att göra. Har pratat med Natta i telefon i drygt en timme nu, om allt och lite till. Hon berättade att man får feber om man lägger tandkräm i armhålan, visste ni det? Ska jag testa någon gång, nu är jag redan för sjuk för att ens vilja bli mer sjuk. Natta berätta också om *hemligs* tumblr, var intressant. Ska kolla in den sen. Är otroligt pigg nu, eftersom att pappa köpte hem massa Red Bull, gjorde mig glad. Dock får jag bara vara i rummet, han vill inte bli sjuk inför Malta. Därför får jag skriva till honom på msn om jag vill något. Snäll pappa. NÄNÄ, ska titta på Misfits nu, så vi får höras lite senare när jag orkar skriva. Hejsvejs på er.


SICK

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-21 @ 12:21:26
God morgon världen! Har ni en bra dag? TREVLIGT. Det har inte jag, vaknade med hostningar imorse med. Det konstiga är att när jag inte är sjuk, vill jag vara hemma och när jag är riktigt riktigt sjuk, vill jag till skolan. Hatar att bara kunna ligga/sitta här och göra ingenting. Dessutom är min mamma arg på mig för att hon tror att jag ljuger. Vilket jag verkligen inte gör! Blir så aaarg. Ingalill, som är sjuksköterska sa dock att om hon bestämde skulle hon aboslut inte skicka iväg mig till skolan. I alla fall, imorgon måste jag hem till mami ändå eftersom att pappa och Ingalill ska till Malta. Avis. Någon annan som är sjuk denna soliga tisdag?


sjuk

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-02-20 @ 21:06:09
Kan säga att jag verkligen håller med William (lillabloggen) om att människor har tröttnat på "Jag håller på att bli sjuk", INGEN BRYR SIG. Inte ens när man ÄR sjuk. Eller, det finns få människor som skriver krya på dig i sms, men det är fan aldrig som i amerikanska filmer då typ fem kompisar kommer med film och högar av godis! Jag kanske ligger på dödsbädden just nu, och den ända som bryr sig är typ min katt. Eller inte, han ligger med rumpan upp mot mig. Min pappa bryr sig inte heller, han säger att mina hostningar är "irriterande" OCH jag fick gå ner till affären själv med egna pengar och köpa chips. När jag glömde glassen vägra han gå ner också. TACK TACK TACK. Nu ska jag tycka synd om mig själv, HEJ.


YEAH, well sometimes I do!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-20 @ 19:55:12



we found love

Video - Kommentarer (1)
2012-02-20 @ 16:05:47
Hej på er! 

Absolut noll bloggning under helgen, men kan skylla på att jag varit skitsjuk - still am. Började få ont i halsen redan i torsdags, men det var inte så farligt. Under fredagen hostade jag verkligen som fan, kunde knappt sova eller andas eller något. I lördags var det också riktigt dåligt, men kände ändå att jag ville göra något, så jag drog över till Tilda på kvällsmys! Massa godis och melodifestivalen osv. Kanske egentligen inte var världens bästa för min hälsa att vara uppe sent och prata mycket, för igår hostade jag ännu mer under dagen och sov knappt något inatt heller. Så jag beslutade mig för att stanna hemma idag, vaknade ändå rätt tidigt av att jag hostade så mycket, så har mest legat i sängen hela dagen och tittat om på första säsongen av The O.C! Saknar serien så mycket, skitsynd att det inte blev några fler säsonger. Aja, har inga intressanta bilder att lägga upp eller något, så kan lägga upp den sötaste videon i världen:


overwhelm me (tyler shields)

Video - Kommentarer (0)
2012-02-17 @ 23:44:57


Skolan

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-15 @ 10:27:34

Tjo! Nu kommer ännu en mobilblogg från skolan. Sitter just nu på svenskan, men ska vår lärare är sjuk så ska bara fixa lite grejer sen gå på lunch. Efter lunchen ska jag och några hem till mig för att spela in musikvideo igen. Kul! Efter det skulle vi egentligen slutat, men tyvärr tvingar skolan oss att följa med till SVT kl. Halv 5. Fyfan. Passar på att lägga in en bild från i måndags på Knappen och kladdkakan som vi lämna hos NRJ!



1D - Part Two

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-02-14 @ 21:41:13
Efter att de hade åkt från Arlanda stod vi kvar en stund och pratade, försökte hitta varandra osv. Jag stötte också på Fanny igen som var helt hyper-uppspelt som hon blir ibland, haha! ♥ Sedan drog vi mot bussen, sen pendeln, kom tillslut till T-Centralen där vi mötte upp två brudar från Örebro. Vi åt snabbt på Burger King. Där insåg vi att vi inte direkt hade fler ledtrådar, så vi väntade bara på att något skulle hända. Då passade vi på att åka hem till mig och lämna min väska med datorn i så jag slapp bära på den, sen fick vi skynda tillbaka eftersom att vi hörde att vinnarna av NRJ-tävlingen hade gått in på Sony Music, så vi drog dit. Det stod massa andra fans där inne och väntade, men vi hann bara vara där i ca. fem minuter innan vi hörde att de var på Café Opera och gjorde en intervju. Så sprang dit, stötte på massa små-tjejer på vägen dit som typ hade parad eller något hahah, de sprang med. Vi kom till Café Opera och stod där utanför i ca. en kvart innan nån Amerikansk kvinna kom till oss och berättade att de bodde på hennes hotell och berättade hur man tog sig dit. Så alla (typ 10000 fans) sprang dit! Och vet ni va! Bilarna, med samma registreringsnummer som på flygplatsen STOD DÄR, med typ massa fans runt om. Vi stod och vänta ett bra tag på att de skulle komma ut, när någon plötsligt skrek att de stod ute på balkongen på sidan av huset, så alla sprang dit OCH DE STOD DÄR! De stod och dansa, kasta snöbollar och vinkade till oss i kanske tio minuter innan de drog till bilarna snabbt som fasen och drog till lägenhetsspelningen (förmodligen). Efter det mötte jag upp Fanny en snabbis bara och berättade om det som hon hade missat, med bara typ tio minuter :( sedan drog jag hem. Tog typ aslång tid att komma hem eftersom att Hagsätra tunnelbanan inte ens gick förns om 26 minuter, så jag åkte till gullmars och gick hem. Föräldrarna var inte glada när jag kom hem ska jag säga er! Men! DET VAR SÅ VÄRT DET! :)♥ Kommer lägga upp bilder osv. senare igen. Puss & Godnatt på er.


Louis, Harry & Zayn

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-14 @ 18:38:25

Här kommer en mobilblogg och en bild som min vän Liza tog igår på Arlanda! Jag låg väl på golvet vid de här laget, haha! Del två av gårdagen får ni vänta på, för nu ska jag göra läxor!



1D - Part One

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-13 @ 21:39:02
Hej hej.
GISSA VEM SOM SÅG ONE DIRECTION IDAG!?!?!? jo JAG. Här är dagen i detalj för de som undrar. Del ett dock, eftersom att jag måste sova strax!
Gick upp klockan tio i tre ungefär, gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sedan drog jag iväg mot gullmarsplan där jag mötte Natta vid fem. Vi mötte upp Liza & Melina vid Slussen, tog tunnelbanan till Gärdet där vi gick till Tv4-huset och väntade i kanske tre minuter innan vakten kom ut och frågade om vi väntade på "småpojkarna", tydligen skulle de inte dit, så vi åkte till Skanstull istället. Vi gick ett bra tag innan vi kom fram till MTG-huset eller vad de tusan hette, där NRJ har sin studio. Vi stod där ett tag, och vi mötte upp Nattas kompis + så stötte vi på tre andra tjejer som testade att gå dit. Vi stod där i kanske tjugo minuter innan vi beslöt oss för att ringa till Knappen och Hakim för att höra om de faktiskt kom dit. De svarade och vi bad dom i alla fall komma ner och hämta sin kladdkaka som Natta hade bakat till dom. Efter det stod vi kanske en halvtimme där nere, frös ihjäl och lyssnade på radion. De började prata om oss "att det stod galna fans där nere", fast vi bara var typ åtta stycken! Sedan frös vi så mycket att vi lämnade kakan i lobbyn och gick in på ett konditori som låg precis över gatan, vi satt där och drack varm choklad i tio minuter kanske. Hörde hur de ropade upp de sista tre namnen, suckade av besvikelse och hörde hur de pratade ännu en gång om oss! Efter det åkte vi till Sony Music (Sweden?), för att se om de skulle komma dit. Där fick vi i alla fall sitta inomhus, så vi satt där i kanske en timme innan vi beslöt oss för att åka till något hotell i kungsan och kolla där. Där stannade vi kanske i tjugo minuter innan vi i alla fall beslöt oss för att åka till Arlanda. Vi kom dit tjugo i elva, och de skulle landa kvart i. Vi fick ganska bra platser där vi stod, och fick höra att de skulle komma ut genom en utgång. De fick oss att vänta i över en timme! Och jättemånga chockade resenärer kom ut därifrån från andra plan som inte alls fattade vad som hände. Men tillslut kom det i alla fall. Först gick det bra! Alla skrek men stod ändå kvar på sina platser, sen när de började närma sig oss, började de som stod först jaga killarna, och alla började tillslut springa efter dom. Jag lyckades se Harry men sen hann jag knappt reagera innan jag låg på golvet och blev nertrampad av alla som sprang förbi, samtidigt försökte jag ta kort, hitta min väska och hitta min halsduk som var på golvet. Blev riktigt rädd när jag låg där, försökte ta mig upp men det gick inte. Till slut kände jag hur någon hjälpte mig upp men såg inte alls vem det var eftersom att det rörde sig så snabbt (plus var jag helt fokuserad att få en bild på någon av dom), så jag trycktes vidare med gruppen in i snurrgången (ni vet en glasingång som snurrar), som också stannade eftersom att alla tryckte sig in. Till slut kom jag ut och gick mot bilarna och såg precis när dom hoppa in. Sedan började vakterna få alla att backa, sen åkte dom!
Alla bilder kommer senare! <3


One Direction i Sverige!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-12 @ 19:50:32
NRJ har ju haft en tävling om att få gå på en lägenhets-spelning med One Direction, såklaaart har jag gått med. Men har än så länge inte fått någon biljett och börjar tappa hoppet! I alla fall, ska upp redan kl. 4 imorgon bitti och gå på 1D jakt med Natta. Har fått lite olika tips om var de kan vara, så ska först åka till det stället innan skolan, sen efter skolan ska jag förhoppningsvis iväg igen och leta. Jag som hade lovat mig själv att inte vara nån stalker-bitch, MEN, nu när det väl är dags och de kommer till Sverige, vill jag faktiskt ta chansen att i alla fall se dom. Jag menar, jag kan fortfarande beté mig som en människa istället för att skrika ihjäl mig. Men nä, nu ska jag försöka skriva klart min novell till Svenskan, sen ska jag lägga mig tidigt! puss ♥


slebba troll

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-12 @ 12:49:28
Ser ut som ett troll i håret idag efter duschen. Har typ inte tagit hand om mig själv alls i helgen, inte ens duschat. Usch! Haha så mitt hår var inte vant att vara rent! Satt och titta på Ebba & Didrik igår föresten, får mig alltid att garva som fan. Dessutom sa Didrik det första smeknamnet jag nånsin hört för Ebba typ, det var inte så snällt då, men: Slebba. C00lt va, jag har alltid fått leva utan smeknamn, men nu har jag ett! :P
Sitter just nu och väntar på Emma och Julia som ska komma hit, har inte träffat dom på skitlänge så det ska bli kul! Nu ska jag fortsätta äta mina makaroner (som jag gjort själv :D) puss!


dig skall jag älska

Små Texter - Kommentarer (1)
2012-02-12 @ 00:10:24
Satt och kollade igenom lite gamla saker här hemma och hittade en av mina gamla "barnböcker". Blev helt gråtfärdig när jag såg den eftersom att det är en av de böckerna som har rört mig mest i hela mitt liv. Boken handlar om kärleken mellan en mamma och en sån. Grät bara av att läsa den igen! Kommer ihåg att jag alltid tänkte "sådär ska jag också sjunga till mitt barn". Såhär går den:

Det var en gång en mamma som vaggade sitt nyfödda barn i famnen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Medan hon vaggade honom sjöng hon en sång: 
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.

Den lille pojken växte. Han växte, och växte och växte. En dag var han plötsligt två år gammal och sprang runt i hela huset. Han rev ut alla böckerna ur bokhyllan. Han plockade fram all maten ur kylskåpet... och han spolade ner sin mammas klocka på toaletten! Ibland skrek hans mamma högt, "Den ungen gör mig tokig!". Men på kvällen, när den lille pojken hade lagt sig, öppnade hon dörren till hans rum och smög fram till sängen. Hade han verkligen somnat lyfte hon upp honom och vaggade honom stilla. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Och så sjöng hon:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.

Den lille pojken växte. Han växte, och växte, och växte. En dag var han plötsligt åtta år. Han ville inte komma in och äta. Han ville inte bada... och när mormor kom på besök sa han fula ord vid matbordet. Ibland ville hans mamma sälja honom till zoo. Men på kvällen, när den lille pojken hade lagt sig, öppnade hon dörren till hans rum och kröp på alla fyra fram till sängen och kikade över kanten. Hade han verkligen somnat lyfte hon upp sin lille pojke som var åtta år och vaggade honom stilla. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Och så sjöng hon:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.

Pojken växte. Han växte, och växte, och växte. Och plötsligt var han tonåring. Han hade konstiga kläder och konstiga vänner och lyssnade på konstig musik. Ibland trodde mamman att hon var på ett zoo! Men på kvällen öppnade hon dörren till hans rum och kröp fram till sängen. Hade han verkligen somnat kysste hon honom på kinden och sedan sjöng hon så här:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.
Men pojken fortsatte att växa. Han växte, och växte, och växte. Och plötsligt var han en vuxen man. Nu flyttade han hemifrån till en lägenhet på andra sidan av stan. Men ibland hände det, någon sen natt, att hans mamma satte sig på bussen. Om alla lamporna var släckta i sonens lägenhet, gick hon upp för trapporna, låste upp dörren och smög fram till sängen. Och om den där vuxne mannen verkligen hade somnat, kysste hon honom på kinden och viskade:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.
Men, mamman, hon blev också äldre. Hon blev äldre, och äldre, och äldre. En dag ringde hon sin son och sa: "Du måste nog komma hit nu, för jag är så gammal och sjuk". Så sonen åkte hem till sin mamma för att hälsa på, och när han kom in genom dörren försökte hon sjunga den där sången för honom:
Dig skall jag älska var endaste...
Men hon var så gammal och sjuk att hon inte orkade sjunga längre. Då gick sonen fram till sin mamma, tog henne i famnen och vaggade henne. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Medan han vaggade henne sjöng han:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
min mor skall du va'.
När sonen kom hem den kvällen stod han länge och tittade ut genom fönstret. Sedan gick han in i rummet där hans nyfödda lilla dotter låg och sov. Han tog upp henne och vaggade henne i famnen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Medan han vaggade henne sjöng han:
Dig skall jag älska
var endaste dag.
Så länge jag lever,
mitt allt skall du va'.

Om ni har orkat läsa hela säger jag Grattis! Höhö. Det kanske är lite tråkigt att läsa utan de underbart söta bilderna till, men jag hoppas ni blev berörda av den ändå! För det blev jag! ♥


more than this

Music - Kommentarer (0)
2012-02-11 @ 14:59:26

"when he opens his arms and holds you close tonight, it just won't feel right.
cause i can love you more than this. when he lays you down i might just die inside,
it just don't feel right. cause i can love you more than this, can love you more than this." ♥


Hos pappa

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-11 @ 14:55:40
Hej på er! 

Skulle egentligen åkt till kusinerna idag och firat Gabriel, men så blev Sarah magsjuk! Så blev inget :P Därför ska jag spendera dagen här hemma hos pappis innan jag åker till mamma igen en till vecka. Håller bättre koll på skolan när jag är där. Ajaaaa, vad gör ni idag? :) 
Lägger upp en random bild på mig och Steffi från sjuan, haha! :)



Simple Plan

Music - Kommentarer (0)
2012-02-10 @ 21:02:34


Tar mig tillbaka till tiden då jag var punkare och jag träffade Patricia typ varje dag! Haha ♥
Tänk att lilla jag har varit en tuff punkare, eller okej... punkare då. Tuff har jag aldrig varit.
Det kan man inte tro va!


Harry Styles <3

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-02-10 @ 13:43:09
Hej på er! Som vanligt är jag skitdålig på att uppdatera... men nu gör jag det!
Sitter just nu på SO:n och ska skriva en debattartikel. Inte det roligaste... Ikväll ska jag till pappa! Är glad över det eftersom att jag saknar min lilla kisse Felle! Det är dessutom Fredag idag, YEY. We we we so excited. Nej men, nu ska jag skriva om skoluniformer och lyssna på One Direction ♥ PUSS ♥


NO NO NO

Svar på kommentarer - Kommentarer (1)
2012-02-08 @ 21:16:14
såg ordet barf i kommentarerna, så nej aldrig i livet att jag ser på det där klippet!


i want 1d

Music - Kommentarer (0)
2012-02-08 @ 21:12:17


shiny shiny balls of gold

Music - Kommentarer (1)
2012-02-06 @ 20:01:30


Tandis....

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-06 @ 18:07:47
Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering, men har ett matteprov att plugga till OCH, jag gick till tandläkarn idag. Har ju som sagt aldrig haft ett hål förut. Men idag förändrades det. Har TVÅ hål som behöver lagas. Fasen alltså. Är typ jättebeskviken på mig själv haha! Mamma sa i alla fall att jag varit duktig som inte fått hål förns nu.



lalalala

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-02-04 @ 23:36:25
fin bild från någon kväll! heehee, är för dåligt internet hos mamma så bloggar från skolan senare


Gavin DeGraw

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-02-02 @ 22:42:28
Har helt glömt bort att berätta om att jag var på Gavin DeGraws konsert igår! Första (riktiga, köpta) konserten jag varit på sen Weslife 2004, haha! Han var sjukt bra, och riktigt rolig! 


Bild lånad från Hannas blogg!


Use Somebody

Music - Kommentarer (0)
2012-02-01 @ 00:23:54
Önskar jag hade varit där! :(