R.I.P River Phoenix

River Phoenix - Kommentarer (0)
2011-10-31 @ 02:02:16
Yes... Nu är det dagen jag fasar mest på hela året. Den 31 Oktober. Dagen då River Phoenix dog. Idag är det 18 år sedan, men det finns fortfarande så många människor som bryr sig och saknar honom. Han var en otroligt duktig skådespelare och verkar ha varit en av de snällaste och mest äkta människor som funnits, någonsin. De som inte hört talas om River, eller vet så mycket om vem han var. Snälla ta reda på det! Ni kommer inte ångra er! :) Säger God Natt med den här River videon (som jag gjorde förra året). Puss på er. ♥


PARADISE

Music - Kommentarer (0)
2011-10-29 @ 18:38:38
Hur härlig låt och musikvideo är inte det här? :)


Trött

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-26 @ 12:52:59

Hej på er, är så skol/blogg/liv trött just nu, haha! Vill bara ner i sängen och mysa med Felle heela lååånga vintern. Varför kan inte vi människor gå i ide som björnarna? Idag tog jag sovmorgon hela förmiddagen och åt lunch med pappa inne i stan, innan jag åkte till skolan! Nu har jag medialektion till klockan 3, efter det drar jag till Slussen och möter upp Fanny (och ev. Emma) och tar en fika och ha en liten pratstund! Vad ska ni göra idag?



Graffiti

Tips & Trix - Kommentarer (0)
2011-10-24 @ 09:06:57

By the way, har jag berättat om min skolblogg? Där jag lägger upp skolarbeten och stuff som har med skolan att göra. Klicka HÄR för att komma dit! :)

 



.

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-10-23 @ 21:52:10
I fucking miss you. All day. Every day.
And you cant even imagine how pathetic it makes me feel,
because I don't even know if you miss me back.


Idottsfan

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-21 @ 10:41:30
Är förbannad och kall som faeen!
Vi har fått en ny idrottslärare, och han är (enligt mig) skitkass på att informera om vart man ska vara. Alla sa olika till mig igår, skolan, sportlife & tekniska högskolan. Jag chansade på att dra till sportlife eftersom att det var ute-idrott i tisdags också. Så aa, kom dit med Emma och stötte på Julia, Linn & David. Alla trodde att vi skulle vara där. Men tydligen inte. Så vi började åka mot tekniska högskolan, vilket också tog en jävla tid eftersom att vi inte kom på tunnelbanan och det var skitmycket folk överallt. Sedan gick vi i typ tio minuter mot skogen i svinkyla, kom fram.. och det är ingen där! Vi sitter där och fryser i kanske 20 minuter innan vi beslutar oss för att dra, vi tar bilder för att bevisa att vi varit där med. Sen börjar den långa resan tillbaka igen. FY I HELVETE. När vi kommer till skolan är såklart klassen redan där och säger att det var idrott i skogen ändå. Blähhh. Har iaf håltimme nu till typ halv ett. Så vi ska dra till Tasty Thai och äta, sen blir det SO och nån medialektion igen. Puss!


pics

Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-19 @ 12:35:47
Här kommer lite bilder från igår och idag!
och TACK för alla fina kommentarer från mina fina vänner i förra inlägget <3 LOVE U


Jag är störd

Tyck & Tänk - Kommentarer (6)
2011-10-18 @ 18:23:01
Hej hörrni, sitter och tänker faktiiiskt. En av mina vänner sa något till mig häromdan, som gjorde mig lite chockad. Eller chockad och chockad. Kan väl förklara. Han sa till mig, att människor han känner nu, kände mig när jag var yngre. De hade tydligen sagt att jag är störd som fan. Självklart gjorde det mig ledsen, men när jag fick reda på att det var människor som jag faktiskt inte ens umgicks med eller i över huvud taget kände, som sagt de sakerna, började jag undra "Är jag så jävla störd?". Jag menar, jag har alltid haft problem med att vissa människor inte gillar mig, eller har retat mig. Och jag har aldrig riktigt förstått.. varför? Liksom. Men är jag så konstig att människor runt omkring mig som jag inte ens känner till och med tycker det. Jag har alltid trott att personer som har retat mig, har gjort det bara "för att". Liksom bara ha någon att picka på. Men nu sitter jag och försöker gräva djupt för att förstå varför, för att jag är elak? för att jag är töntig? för att jag är annorlunda på något sätt? Om jag skulle vara så "störd", varför skulle mina helt "normala" vänner vilja vara med mig då? Äh skit it, är bara så förvirrad just nu, orkar inte ens tänka på det mer. Jag är bara mig själv, orkar inte låtsas vara någon jag inte är.



Saker ni inte visste om mig - 1

Ska köra igång en liten "Saker ni inte visste om mig" tänkte jag, så får vi se hur länge jag orkar hålla på med den. Men här är första saken i alla fall :)
Jag hatar när människor viskar!
Vet inte riktigt hur det har blivit så, det är nu på senare tider som jag börjat tycka att det är så fruktansvärt hemskt. Jag kan ju såklart lyssna på när människor viskar och sådär, det är ju inte så att jag blir helt "aah!" och håller för öronen. Men jag får rysningar i hela kroppen, speciellt när någon viskar något med S-ljudet. Fyfan. Som idag på tunnelbanan, typ två ryska tanter satt och pratade, så skulle en plötsligt börja viska. Ville skrika "Vafan ingen förstår ju ändå vad ni säger, så varför viskar du!??!", men det gjorde jag ju såklart inte. Dessutom verkar det vara ovanligt många S-ljud i ryska, så satt ju fan och led i typ 15 minuter med dom där tanterna. HORRIBLE


Bio

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-16 @ 14:24:10

Nu ska jag dra på bio med mamma och mormor! En dag. Min mamma löste boken i somras, jag började läsa lite i Italien, men sen slutade jag bara helt enkelt. Ska bli kul att se filmen dock. Dessutom saknar jag min bästaste mormoor!!! Ska bli kul att se henne igen. Har faktiskt fixat håret idag också! Kul att det börjar bli längre eller hur? Jag hatar ju att ha kort hår, känner mig som en pojke då haha! Nu ska jag dra, puss.



Hockey

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-15 @ 16:53:22

Hade helt glömt bort att jag skulle på hockey med petteri idag igen. Har blivit mycket av de på sistone. Så ska packa och sådär, sen blir det hem till mamma efteråt. Vad händer ikväll för er? Slänger in en bild på mig och Tilda igår. Jag har min Skottland mössa på mig och lindar in hennes huvud i rött bandage!



vart jag mig i världen vänder

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-14 @ 19:13:20
Tjoo breeee, är mitt uppe i att föna håret och städa mitt rum samtidigt, för snart kommer Tilda hit och sover! Har blivit att träffa Tildis ofta nu för tiden, men det är bara för att hon är beest. Aja, nu tillbaka till att städa det här skitrummet! Vi hörs senare.Vad jag lyssnar på?:


Matte

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-13 @ 12:31:53

Hejsvejs, tänkte bara uppdatera lite. Sitter på mattelektion just nu, men har varken ork eller lust att lyssna just nu. Därft sitter jag och läser lite bloggar och viskar med Fia. Vad gör ni?



torsdag

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-13 @ 08:55:06
Godmorgon sötisar! Gick upp tidigt idag så jag fick lite tid över. Därför skriver jag!
Idag är det en ganska kort dag tror jag, har fortfarande inte koll på shemat. Men jag TROR det. Så efter skolan ska jag hem och städa, sen blire hockey med pappa. Är riktigt irriterad på mitt hår idag också, typ vägrar lägga sig. pust... Vi hörs ikväll! :)


HEJA SVERIGE!

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-11 @ 20:23:29

Slå Holland nurå ;)



Döma

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-11 @ 16:11:17

Jag har beslutat mig för att inte döma människor längre. Många människor kan man döma innan man ens känner dom, jag har blivit det med. Gick nyss av tunnelbanan, och lärt mig något bara av den turen. Vid någon station kom två människor in, trasiga smutsiga kläder och ovårdade. En kvinna och en man. Jag tänkte på direkten "pundare", eftersom att de såg så ut. Men de satte sig precis framför mig, och under turen såg jag att de inte alls verkade påverkade av något. Kvinnan höll om mannen (som stod upp brevid henne som vad sittandes) mestadels av tiden, och han stod och strök henne om håret och kinden hela tiden. Så log de lite smått mot varandra. Mannen hjälpte till och med en annan kvinna som tappade ut halva väskan på golvet, som verkade få ungefär samma reaktion som jag först när jag såg dom. De verkade inte alls hemska, faktiskt väldigt trevliga och snälla människor. Då tänkte jag "vilken rätt har jag att döma dom när jag inte känner dom eller vet vad de har gått igenom?" de kanske bara har haft en väldans otur i livet och är hemlösa. Allt de har kanske är varandra. Jag log mot kvinnan flera gånger som log tillbaka. Jag ska aldrig döma någon sådär igen.



9A

Tyck & Tänk - Kommentarer (0)
2011-10-08 @ 13:21:22
Jag saknar min klass, och jag saknar mina lärare. Vill tillbaka.


DAD

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-08 @ 12:51:48
Hej på er!
Sitter just nu hemma hos pappa och gullar med lill-Felle som fortfarande är dålig. Som ni ser så ser jag helt förjävlig ut, och det är för att pappa ringde mig imorse när jag låg och sov hos mamma och sa "Jag är påväg nu, är där om tio minuter, var klar då" Så jag FLÖG ut ur sängen och packade + gjorde mig i ordning på 10 minuter hahha. Men det spelar ingen roll för jag är bara glad att jag är här hos Felle, som inte får gå ut förns såret har läkt. Pappa har skaffat (?) en kattlåda (man kan väl kalla det kattlåda dårå hah!) som han kan göra beeehoov i. Dock så har han hällt i vanligt jävla stengrus i hahah, så jag får dra till Globen senare idag och köpa sand. Fast vi får väl se om han kommer använda den, han är ju ovan. Senast vi hade kattlåda var typ fyra år sen, vi hade den hans första år sen så ville han bara ut och kissa, och den stod ändå bara där. Så vi slängde den. Iaf, vi ska också till vetrinären (fattar inte varför de vänta på mig -.-) och se om han behöver medicin. Ska äta nu, ciao!


Trust

Film/Serie-Tips - Kommentarer (1)
2011-10-07 @ 13:13:19
En jättebra film jag såg igår, grina typ tre gånger. Riktigt bra, se den.


Idrott

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-07 @ 08:37:43

Hej hej! Står just nu på löpbandet och tittar på Nicke Nyfiken. Nice idrott!! Idag är det fredag och jag orkar knappt vänta tills veckan e slut! Bloggar senare, puss!



ETTGS

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-06 @ 10:03:27
Hej hej! Sitter just nu på första lektionen i skolan och tittar på film. "Exit through the gift shop" heter den och handlar om graffiti! Vi ska nämligen börja arbeta med det snart, så min lärare ville att vi skulle se den här. Den är faktiskt riktigt intressant. WATCH IT. :)


TISDAG

Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-04 @ 16:57:01
Tjoo bree, vad händer?
Själv sitter jag här hemma i soffan och tittar på när min lillebror Ludvig och hans polare Olle kör Wii. Idag var det kanelbullens dag och vi fick gratis bullar i skolan, riktigt najs. Dock åt jag två stycken och kände lukten hela dagen, så när jag kom hem för ett tag sen och min mamma överraskade mig med en bulle blev jag nästan spyfärdig hahah. Sa snällt nej tack :P Fick en chokladmuffin istället :D
Ikväll blir det att läsa ut engelska boken och duscha, sen är det CHILLLLL. Blir dessutom hemmalagade hamburgare till middag, yum yum. Slänger in bilder från idag:


Dagens

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-03 @ 17:38:08

Hej, kan slänga in en liten dagens nu dårå. Har mina byxor från weekday och en ny t-shirt från monki! Puss



hello

Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-02 @ 19:06:56
Hejhejjj, förlåt att jag inte bloggat på typ tre dagar, men jag har varken haft tid eller ork till det. Skrev faktiskt ett inlägg via blogg.se appen på mobilen i fredags morse på tunnelbanan, men tydligen publicerades det inte och jag kan inte ens hitta den i appen heller. I fredags slutade jag tidigt, vid ett faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och chillade i någon halvtimme/timme innan jag drog till bagis och "hämtade" Tilda i hennes skola. Trodde faktiskt att jag skulle bli gäng rape-ad på vägen dit av några killar som stod mitt i vägen, och glodde efter mig som fasen, blev så rädd att jag behövde ringa Emma till och med, haha! I alla fall, jag mötte upp Tilda och väntade på henne i skolan, sedan drog vi direkt hem till henne och började blanda färgen till hårfärgen hon snabbt skulle göra innan vi åkte hem till mig. Så medans hon färgade håret gick jag snabbt ut och träffade Emma, Fanny & Julia och snackade lite. Sedan mötte jag upp Tilda igen och åkte direkt hem till mig där vi skrattade, åt godis och bara tog det lugnt. Vi gick ut lite en stund också, men det blev så kallt så vi gick in igen! Sedan igår då, vaknade vi vid typ tolv eller något, och hon drog hem vid halv tre någon gång, och jag gjorde mig i ordning och duschade, sedan drog jag till Globen och mötte upp Petteri för att se hockey, Djurgården vann (såklart). Efter det skulle jag åkt till bagis för att träffa Julia, Emma, Tilda & kannnske Fanny, men det blev inte så. Så jag drog hem och hade en kul kväll framför datorn, snackade tex med Natta i skype! Idag vaknade jag vid ett, och har inte gått upp ur sängen alls knappt, HEHE. Låg typ i en halvtimme och tänkte om jag faktiskt skulle gå upp och göra något, men det hände liksom inte. Så har haft filmmaraton med ben & jerrys här! Näe, nu ska jag se klart en film som heter "Beauty & the briefcase", pussss. Slänger in två bilder på mig och Tildisen.