Äntligen fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-25 @ 22:35:10
Fick höra två fina klädkomplimanger i skolan idag - dock var ingen till mig. Jag som hade nya shorts och allt. Det är sånt som gör en osäker. Om ingen säger "Åh har du nya shorts" eller "Fina shorts" så börjar man tveka en aning på sin stil. Tyvärr är jag sådär, en sån som behöver bekräftelse. Jaja, pappa sa i alla fall att de va fina så det räknas väl? Idag var en rätt bra dag faktiskt, har skrattat mycket med Fia och åt god lunch. Det har varit bra väder också. Det ända negativa är väl allt skolarbete jag har fått gjort under typ alla lektionerna i skolan den här veckan, och allt jag måste skriva och jobba på efter skolan. Är så otroligt utmattad så det finns inte. Så fort jag kom hem idag packade jag väskan och åkte till pappa, väl här somnade jag på soffan så fort vi kom hem typ och sov i två-tre timmar. Var så otroligt skönt och det behövdes verkligen. Ska nog lägga mig snart och se på en film eller något för jag är fortfarande dödstrött dock. Ha en bra fredagkväll- eller natt ni som är ute och festar!
Några av de typ 500 bilderna vi tog med photobooth idag!


Letters

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-22 @ 20:40:43
Eftersom att jag, min mamma och moster ska åka till Marbella i slutet av Maj så har min mamma berättat väldigt mycket om hennes tidigare äventyr där. Hon och min moster åkte dit flera år i rad när hon var i min ålder och festade och träffade killar. (Känns helt sjukt, min ordentliga mamma... festat? Höhö). Det fanns en kille som hette Marco som min mamma blev väldigt kär i och de fortsatte att skriva brev till varandra i flera år efter att de setts första gången. Hon åkte till och med tillbaka för att träffa honom igen. Hon letade fram alla dessa brev och jag har nu läst igenom varenda litet brev. Blir typ lycklig och ledsen på samma gång för det så otroligt fint att läsa handskrivna brev, samtidigt som jag blir ledsen för att det inte är så längre. Vi skriver inte brev. Jag har aldrig fått ett brev från en kille. Känns så mycket mer personligt och speciellt att få något handskrivet som har skickats över havet. Ett brev som någon spenderat tid och pengar på bara för att det ska komma fram till mig. SUCK. Varför lever jag i denna tid? Hahah! Det blev inte bättre när jag fick se en bild på honom heller då han var en riktig snygging på den tiden. Är nog lika nyfiken som min mamma på hur han ser ut och vad han gör idag. Jag hoppas i alla fall på att jag åt minstonde får ett ända litet brev under mitt liv från en kärlek. 
 


Trött som tusan.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-22 @ 10:04:18
Det är tisdag morgon, och jag är dötrött. Sov hos Sanna från söndag till måndag, och efter det åkte jag hem till mamma. Blev att jobba två gånger igår. Först hos grannen vid fyra i en timme. Gick faktiskt riktigt bra den här gången och hon grät bara i någon minut. Förra gången grät hon ju in typ fem-tio minuter. Efter det gick jag hem igen, packade, och noup, inte för att åka hem till pappa. Utan för att jobba natt! Jobbade min första natt hos familjen som behöver en natt-barnvakt. Jobbade från halv åtta på kvällen till någon gång runt åtta imorse. Har nog aldrig fått så lite sömn i mitt liv förut innan en skoldag. Kunde verkligen inte sova och när jag väl fick en liten blund så vaknade den yngsta och skrek "Hallååå!!" flera gånger. Tog typ några minuter innan jag reagerade ens. Fattade knappt var jag var. Försökte sova ända till klockan fem då jag helt enkelt gav upp och gick upp och började göra mig i ordning för dagen igen. Sedan se till att barnen kom upp vid sju. Fick lämna den yngsta på dagis nu på morgonen också. Sedan tog jag mig en frukost i Gamla Stan, tog en macka och en smoothie och satte mig i solen och väntade på Fia som var snäll nog att dra tidigare hemifrån för att möta mig. Vi åkte sedan till skolan och har suttit och chillat lite innan den här lektionen började. Bara längtar tills dagen är över och jag får åka hem och sova. Är så otrooooligt trött. 


Mmm.... Skolan börjar snart igen.

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-20 @ 01:15:07
Känner väl att updaten på bloggen inte varit den bästa nu under lovet, då jag borde haft tid att blogga egentligen. Men no sir, har haft fullt upp nästan hela tiden. Antingen har jag sovit borta eller varit ute eller pluggat helt enkelt. Känns ändå som att jag inte fått något skolarbete gjort fast jag suttit flera gånger, I'm stuck. As usual. Blir två heldagar med plugg imorgon (idag hehe) och på måndag för att försöka hinna klart. Nu är det dags för Shrek 4 som jag inte sett än och sängen. Gääääsp! Känner att jag är lite såhär:
 


Sallad och killar i BH...

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-17 @ 16:36:00
Idag är man trött. Känns verkligen som att jag har bott hemma hos Sanna under lovet. Åkte hem till henne i tisdags för att se på tv-serier och mysa som vanligt. Sedan igår hade vi en lugn dag då vi bara gick till affären, gjorde sallad till middag och sedan fixade oss för en utekväll. Skulle egentligen ha dragit ut med Natta och hennes kompis till någon klubb. Men saker och ting kom ivägen så vi drog och mötte upp Fanny, Emy, Jocke och Jacob istället och satte oss på Hällströms. Blev en riktigt kul kväll som avslutades hemma hos Sanna. Alla följde med dit och det blev som det blev med sovplatser. Tror jag sov i två timmar någonting, sedan behövde jag gå upp och göra mig i ordning för att åka till vårdcentralen och ta fästingspruta. Var jätterädd men pappa var snäll nog att följa med in, och det var faktiskt inte ens så farligt. När vi kom hem gick jag och la mig på direkten. Var sååå otroligt trött. Har varit vaken någon timme nu i alla fall och det är dags för plugg... Suckkkk. Får se vad som händer mer i helgen men blir väl mest plugg, plugg och... aa plugg. 
Det ända jag kan säga är: Hahahaha....!


Weeknd

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-14 @ 23:19:00
Har inte orkat blogga något. De senaste dagarna har jag för det mesta spenderat hos Sanna med Pretty Little Liars och The Walking Dead igen. I söndags var jag över hos grannen och passade deras dotter för första gången ensam. Var lite läskigt i början då hon skrek som en gal när de gick hemifrån och jag hoppades att jag skulle kunna få henne att sluta. Och det kunde jag! Hon grät väl i 5-10 minuter och sedan satt vi och lekte, kollade i fönsterna och läste bok. Hon är så söt! Sedan idag var jag på Skansen med lillebror. Har inte varit där på ett tag så det var verkligen hur mysigt som helst. Fick se lite nya byggnader och sådär också, den som stod ut mest var den vid "Lilla Skansen" eller vad de nu kallar det. Katterna har fått en helt ny inhängnad. Annars åt vi glass i solen och gick omkring och tittade (som man brukar hehe), Ludvig sa att höjdpunkten var att se de typ 100 gris-kultingarna och en ekorre som nästan gick på mig. Vi kom hem runt fyra och då åkte jag nästan på direkten hem till pappa. Sedan dess har jag mest legat i soffan och sett på tv, sedan har jag pluggat en stund också och nu tänkte jag se på filmen "Mud". Vet inte riktigt vad som händer mer i veckan, ska plugga mer i alla fall, sedan blir det förmodligen mer jobb under veckan hos grannen och kanske en utgång på Onsdag. Fun, fun, fun! Vi hörs :)
 


Busy Day

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-10 @ 23:09:48
Märks det att jag är trött på livet eller? Hahah. Bild som Fia tog på mig igår. 
 
Idag var det svenska nationella. Kan inte riktigt säga om det gick bra eller inte eftersom att det alltid känns som att man vandrar omkring i mörker när det gäller sånna prov. Man får aldrig en riktig känsla över om det gått bra eller dåligt. Jag får vänta och se helt enkelt. Är bara glad att jag hann till provet då min tunnelbana stannade TVÅ gånger. Hade seriöst panik. Max var i samma sits som jag och vi båda kutade till bussen och sedan till klassrummet. Hann precis typ. Efter provet åkte jag direkt hem och vilade upp mig, har haft mensvärk hela dagen så var skönt att få ta en liten paus på sin vanligtvis lediga dag innan jag mötte upp min granne och hans dotter för att gå till parken. Ska ju som sagt börja jobba hos dem nu och det är viktigt att jag lär känna henne innan då hon är så liten. Vi gick till parken i alla fall vilket var roligt då jag inte heller hade varit där på år och dagar. Senast var väl någon gång med Hannah eller Isabelle (eller kanske lillebror?) för hundra år sedan. Senaste gången jag minns var i alla fall med Isabelle dagen innan jag skulle utomlands tror jag, och vi låg i den stora nätgungan och snackade. Måste varit i typ... 7:an? Läskigt hur fort tiden går. Lilla bebis Ludvig som brukade leka i den där parken är nu 10 snart 11 år gammal. Idag skulle han åka själv till Globen med sina kompisar och kom hem för att hämta pengar bara, när han gick tänkte han gå utan jacka och jag stod och "sa till honom" lite att det förmodligen skulle bli riktigt kallt senare på kvällen även om det var varmt just då. Han höll med, tog jackan (trodde jag) och gick. Nu senare på kvällen när jag är hemma hos pappa fick jag ett sms av mamma då hon avslöjade att han hade gömt jackan på terrassen och stuckit iväg ändå... Busunge. Jaja... Hur var man inte i den åldern. Tänkte faktiskt ta och lägga mig nu, men får se hur det går då jag fortfarande har rätt ont i magen. Godnatt på er! 
 


Bajs-Vecka

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-09 @ 19:51:00
fisen & jag
 
Var en seg dag i skolan idag, även om den var rätt kort. Hade animation och historia, med lunch emellan. Sedan hade vi digitalt skapande men jag och Fia kunde jobba hemifrån. Känner mig fortfarande trött sedan skivan om jag ska vara ärlig, har inte sovit så bra och har varit stressad över skolan. Satt heeela dagen igår med engelskan och imorgon har jag nationella i svenska. Kommer ju gå totalt.skit. känner det på mig. Dessutom får vi ingen lunch! Sitter från nio på morgonen till ett på eftermiddagen, och ingen lunch, what's up with that!?!? Ska ta med värsta matsäcken. Efter all den tortyren måste jag också framföra ett engelska-tal på fredag dessutom, undrar om jag kommer hinna klart... Annars då? Jo inte så mycket har hänt. Längtar bara tills denna helvetesvecka är över. Sedan blir det lov, och lite jobb. Ni får ha en bra kväll för nu måste jag stoppa näsan i svenska papprena igen... 
 
Det var föresten någon som frågade i kommentarerna vart min maskerad-mask kom ifrån, den är köpt på ebay!


Studentskiva

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-04-08 @ 15:35:00
Jag kan inte fatta att det var min skiva igår...! Min!! Var i alla fall riktigt trevligt under middagen och kul under resten av kvällen. Tilda kom ju som sagt hit igår och gjorde sig i ordning och sedan så åkte hon, jag och mamma in till östermalmstorg och mötte upp pappa. Mina föräldrar har ju inte träffats face to face sedan...? Sedan jag gick ut nian tror jag? Och då snackade de knappt. Blev förvånad över hur bra de kom överens och jag gick omkring med världens leende bara över att se dem tillsammans. Inte på "det" sättet, för det vill jag verkligen inte hahah, de är för olika. Men bara att de liksom kunde... kommunicera? Det är allt jag begär liksom. Min familj satt i alla fall med Fias familj och de verkade komma bra överens! Jag och Fia brukar ju säga att våra pappor är så lika på olika sätt och nu satt de brevid varandra och verkade snacka hur mycket som helst. Under middagen delade vi ut "Klassens" också, och gissa vad jag blev? "Klassens Stalker" HAHA! Trodde verkligen inte det. Fangirl hade jag sett framför mig men stalker gjorde mig (positivt) överaskad! Skrattade ihjäl mig. Tyvärr behövde Tilda åka hem efter middagen då de var otroligt stränga med åldersgränsen. Så hon + mina föräldrar åkte hem vid tio. Sedan började festen. Fanny, Emmy, Sanna, Dennis och Jocke kom utav mina vänner och vi hade det bra. Alla var lite panka och det var ju en helt vanlig måndag så man festade väl inte lika hårt som på helgerna, men det var kul! Vi snackade och dansade så mycket så! Emy drog först vid ett någon gång tror jag (ingen aning hahah), sedan drog väl Sanna, Dennis och Jocke vid kvart i två någon gång. Bara jag och Fanny var kvar och vi stod och dansade hur länge som helst. Jag tog till och med av mig skorna för att kunna dansa bättre (I was in paaaiiin). Tror ändå att vi drog nån halvtimme innan det stängde och då tog vi bussen till gullmars (gick ingen annan) och fick gå hela vägen hem till mig därifrån. Somnade relativt snabbt och var dessutom uppe rätt tidigt imorse. Hade bestämt mig för att gå till skolan idag så klädde på mig osv. Efter det skjutsade pappa Fanny till gullmarsplan och mig till mamma för att lämna alla mina väskor innan skolan. Kände mig dock så illamående och hade så ont i magen (tror det var för att jag åt efterätten som det var laktos i + alkohol) så jag har inte mått så bra idag. Blev att jag stannade hemma ändå och jobbade härifrån. Det här är den första pausen jag har haft på hela dagen, känner mig ändå duktig som har kört på fast jag varit hemma. Har försökt få i mig lite macka men har inte direkt fått i mig något på hela dagen. Tänkte fortsätta plugga nu i alla fall, måste fortsätta ända tills jag är klar för uppgiften ska vara inne ikväll...! Pust...
1. Me, Myself & I färdigfixad. 2. Fia och hennes bror Patrik! 3. Jocke med Sannas mask haha! 4. Fanny. 5. Fina Fanny och Emy! :)


Skiva!!

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-04-07 @ 16:00:50
Nu har jag sminkat klart mig. Bara hår och påklädning kvar. Är så himla taggad!! Tilda kom precis hit också och vi ska fixa det sista tillsammans. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir en bra kväll. Och hoppas, hoppas, hoppas att mina föräldrar inte skämmer ut mig hahah. Har dock inte så mycket pengar så vet inte om jag kommer kunna dricka något. Aja, har i alla fall inte tid att skriva mer nu så vi hörs senare, eller imorgon! ;)
 


Helgen

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-07 @ 00:02:54
har seriöst världens sötaste, finaste katt <3
 
Har inte haft tid att blogga. Eller det kanske jag har men jag har inte haft lust, eller ens tänkt på det faktiskt. Blev lite chockad när jag insåg att jag inte hade bloggat sedan i fredags. På lördagen vaknade jag, gjorde mig i ordning och chillade lite hemma innan jag fick skjuts hem till Sanna. Mitt andra hem ya know. Vi gjorde typ recap på i onsdags, såg serier åt godis och käkade pizza. Ni förstår, jag vill att hon ska se The Walking Dead och hon vill att jag ska se klart Pretty Little Liars, så vi ser båda två. Tre avsnitt TWD, tre avsnitt PLL, sen om igen, kul huh? Helt otroligt hur många avsnitt vi orkar se hahah. Idag (söndag, eller måndag om tre minuter då, jag snackar om söndag i alla fall) vaknade vi vid tolv, pappa kom och hämtade mig och skjutsade mig till mamma. Där gjorde jag mig i ordning, sedan drog jag över till grannen och hängde där en timme. Ska ju som sagt börja passa deras dotter en gång i veckan och hämta från dagis och sådär så vi pratade lite om det och hur vi ska göra. Efter det drog jag och träffade Fanny och gav henne biljetterna till studentskivan som är imorgon!!! Känner mig exhalterad och nervös på samma gång. Jag och Fia sa precis att det känns lite som dagen innan ens födelsedag eller julafton. Känns som en viktig dag och vi vill inte att nått ska gå fel. Hoppas bara att det blir så kul som man tänkt sig. Kommer kanske göra en get ready with me video imorgon om jag inte känner mig för ful, haha. Annars kommer självklart bilder upp! Får se om jag hinner/orkar blogga något imorgon innan. Nu måste jag sova!! Godnatt :)


Fredag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-04 @ 22:27:00
Känner mig riktigt stark och glad idag. Har varit en riktigt bra fredag faktiskt. 
 
Var uppe redan vid tjugo i sex efter bara tre timmars sömn (satt uppe och pluggade), men kände mig ändå relativt pigg. Drog iväg till skolan som vanligt, lite smått nervös inför diskussionen vi skulle ha i engelskan. Fick dessutom panik när Fia sa att någon hade dragit i nödbromsen på hennes tunnelbana för ville inte att hon skulle komma sent så att jag fick vara... själv med läraren. Engelskan gick ut på att sitta i grupp (dock var det bara jag och Fia först, sedan kom en till tjej i vår grupp lite sent. Fia kom föresten inte sent!!) och diskutera ett verk, typ bok eller film och dra paralleller mellan en verklig händelse. Jag valde The Hunger Games och reality tv. Gick faktiskt bra, kände att jag kunde det jag pratade om och hade bra flow. Man blir så glad och lättad när man gjort en uppgift som man haft lite ångest inför, så jag var riktigt lycklig resten av dagen. Fint väder var det också. Efter skolan drog jag direkt hem till mamma och sedan åkte jag till pappa. Satt och redigerade lite videor och pluggade ett tag men sedan somnade jag i sängen och vaknade vid halv nio... Sedan dess har jag mest tittat på tv.
 
Imorgon ska jag förmodligen träffa Sanna. Hon måste köpa en mask till min studentskiva som är på måndag (!!) och jag ska försöka hjälpa henne. Känns så skumt att skivan är redan om några dagar. Tiden har gått så fort. Det är nu man börjar få ångest inför livet och vad som ska hända sen. Igår satt jag hela kvällen och kollade Au Pair jobb både i England och Australien. Vill verkligen ut på ett äventyr efter studenten... Vill inte vara en sådan person som aldrig gjorde något, eller tog några chanser. Bara satt hemma jämt. Vill ha roliga historier att berätta och känna att jag faktiskt gjorde något roligt i min ungdom.
Ska bli spännande att se vad som händer! :)
Bild från idag, fina Josefine och Fia!


Oldie

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-04 @ 10:19:00
Har gått igenom lite bilder på facebook och hittade dessa godingar från 2010! En cirkus slog läger precis utanför vår skola i åttan eller vad det var, så vi gick dit på rasten och hälsade lite på djuren. Var helt sjukt att ha elefanter nån meter ifrån sig och bara nån minut från klassrummet. Roligt var det i alla fall! Haha Emma & Fanny är riktiga kamera-apor.


Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-04-03 @ 20:28:00
Hej hej, är inte på så gott humör just nu, är faktiskt skitarg över att jag behövde deklarera 1,300 till skatteverket nyss. Jag har iNTE RÅD!!! Var inte berädd på att behöva betala in eller få tillbaka nått, så kommer den löjliga summan. Har så många saker att betala in och jag inte pengarna till det. Blir att snåla med andra grejer som mat, kläder och nöjen ett tag antar jag... Studentskivan och studenten är allt jag får spendera pengar på, inget annat. Har ett hotell att boka och ett körkort att spara till. Åh har panik. I alla fall... Igår efter skolan åkte jag hem till Sanna på direkten och sov där. Blev seriemaraton hela kvällen, The Walking Dead och Pretty Little Liars. Kul kul! Vaknade rätt sent idag och åkte hem runt tre tror jag. Har bara pluggat och snackat jobb med grannen... Ätit middag också. Nu ska jag bara plugga vidare tills det är dags att sova. Fredag och skola 8.20 till 15.00 imorgon... Niiice. Godnatt på er! Har inga nya bilder heller så får bli en låt jag och Sanna satt och sjöng på igårkväll (så jävla braaaa!): 


April April

Allmänt - Kommentarer (1)
2014-04-01 @ 15:57:00
Är det konstigt att jag kände mig lättad när jag fick synbortfall och migrän imorse? Har legat i ett mörkt rum nästan hela dagen och gjort ingenting. Förutom då Fia total lurade mig och sa att vi hade ett prov angående gymnasiearbetet som man behövde göra för att få betyg typ. Förstår inte riktigt hur jag kunde gå på det men det gjorde jag i alla fall och började kasta på mig kläder för att sticka iväg till skolan ändå. Mailade till och med vår lärare och frågade om det fanns andra tillfällen att göra det på... När jag fick reda på att det var ett april skämt så föll jag ihop i sängen igen och somnade om (skönt). Runt två hasade jag mig upp och gjorde en macka och satte mig i soffan, ville försöka få lite skolarbete gjort i alla fall. Men den sköna tystnaden blev kortvarig, runt 20 över så kom min lillebror hem med två kompisar... Har redan behövt säga till Ludvig att han inte ska sälja eller byta sin mobil med kompisen som har försökt övertala honom hur länge som helst plus fått be dem att vara tysta för att jag har ont i huvudet typ tjugo gånger. Hoppas de går hem snart. Annars ska jag vara ensam hemma ikväll tror jag för Ludvig och Petteri ska iväg på match, och mamma har möten eller något. Kommer få fixa i ordning middag själv vilket känns lite sådär hah. Jaja, det är allt jag har att berätta. Ska försöka fortsätta med plugg nu...
Vår sms konvo och bilden jag skickade som svar, påklädd och allt. Ni måste erkänna, hon är övertygande... (Och ja hon heter fortfarande Zayn på min mobil efter alla dessa år!)