smålockar

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-30 @ 16:33:56
Tjooo, försökte blogga imorse via mobilen men det funkade ju inte. Skit-app alltså. Sitter just nu och lyssnar på Mac Miller med högsta volym och fixar håret! Är nästan helt klar med det. Tilda är påväg hit och vi ska snart dra mot stan antar jag, sen hem till Fisen. Ska bli riktigt kul ikväll! :D


Söndag

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-30 @ 00:33:22

Hej hej allihopa. Tänkte precis gå och lägga mig, men ville blogga något idag i alla fall. Vaknade riktigt sent idag, runt ett. Och ja, nu för tiden är det sent för mig. Jag gick upp, duschade och städade rummet. Sedan runt tre kom Tilda hit och vi bara umgicks lite. Gick ner till affären, köpte lite godis som vi gick omkring ute och åt på. Hon åkte hem runt elva och jag mötte upp Danne en snabbis. Och nu är jag hemma! Klar för sängen.
Imorgon är det Valborg, vad ska ni göra? :)


Två bilder från idag. En på fina Tilda och en på mig som hon tog när jag spela sims lol. x)

 



Igår

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-28 @ 18:47:59

Var som sagt med Tildis igår! Vi hade riktigt trevligt. Lagade mat ihop, snackade och drog på en liten nattrunda till seveneleven där vi köpte lite chips och godis. Sen gick vi runt lite bara, i området. Det var ju så skönt väder! Vi somnade väl runt ett. Imorse gick vi upp någon gång runt nio, sedan gjorde vi oss snabbt i ordning och drog till bagis. Tilda skulle nämligen samla skräp i skogen med klassen, för att samla in pengar till klasskassan eller något. Så jag volonterade, hade inget bättre för mig. När vi var klara drog vi hem till henne en stund, men när det blev tråkigt stack vi hem till Fia och hängde lite där. Sedan åkte vi hem till oss själva. Och nu sitter jag här kul dag! Riktigt skönt att ha varit ute och gjort något faktiskt!


Igårkväll!


Idag, kul att man ser mitt dumma skal längst ner på bilden. Dags att byta?

 



Maaaat

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-27 @ 20:56:09

Jag och Tilda hälsar hej! Vi står och lagar lite sen middag här. Spagetti med köttfärssås :) gött



PARTY AND PARTY AND YEAH

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-27 @ 17:46:19
It's friday today, yeehhh! Tilda kommer hit ikväll och plånkar (alltså sover över), och ja. Har haft skitmycket läxor den här veckan och är inte klar än, så Tildis får hjälpa mig. Igår drog jag och Fia hem till mig direkt efter skolan som sagt och gjorde läxor. Blev inte helt klara men fick mycket gjort på några timmar! Kändes bra! Dock har jag rescensionen kvar och ska skriva lite mer på mitt repotage om ungdomar och medier. Tråååk. Slänger upp två bilder på mig från igår!

Tummen upp för min fina matbild, höhö!


Pluggish

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-26 @ 12:46:30

Hej hej! Sitter just nu och pluggar lite med Fia. Är hemma hos mamma eftersom att vi ska hämta Ludde när han slutar skolan. Mamma jobbar sent och Petteri är bortrest med jobbet! Sitter med ipaden just ny faktiskt, har saknat den lite! x) vi lyssnar också på Ed Sheeran och äter lite mellis. Fil med hallon i, mums! Vi hörs senare :)



Varför jag älskar Evan Peters?

Kul - Kommentarer (0)
2012-04-25 @ 17:45:19




TJO

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-22 @ 17:01:32
Tjenis bloggen.
Idag är det söndag, hemska söndag. Det ända som är bra med söndagar är att det är American Horror Story på tv. Till det har jag faktiskt köpt chips! Eller faktiskt och faktiskt, har kommit in i en chipsperiod tror jag. Förut var jag galen i chips, men tröttnade. Nu är jag helt inne i det igen. Kan faktiskt erkänna att jag ätit chips tre dagar i rad nu. I fredags köpte Moster med sig chips för Let's Dance (höhö), och sen köpte jag och pappa en påse chips igår på vägen hem. Och nu när vi nyss va i affären kunde jag bara inte hålla mig. En stooor påse med OLW Sourcream and Onion. AHH så gott! Inte bra att vara beroende av chips, det är massa dåliga fetter i som sätter sig på fel ställen..... men aja. Ikväll är det AHS och då behövs faktiskt något gott. Vad gör jag annars då? Jo, sitter och installerar grejer till mitt The Sims 3 och lyssnar på Russian Unicorn, yes u heard right. Bad LipReading är för bra alltså.


My own Zayn!

Tyck & Tänk - Kommentarer (1)
2012-04-21 @ 22:35:36
Satt nyss och tänkte på det här med vänner. Hur de kommer och går och vissa som "består" (hehe catchigt va?). Jag är en person som hatar förändringar, och något jag hatar mer är när vänner försvinner. Jag var riktigt nära med några personer i somras, som knappt finns i mitt liv längre. Det är synd tycker jag, och jag saknar dom. Men sen kom jag på, att det finns en person som får det att kännas mycket bättre. Någon som jag hoppas kommer bestå väldigt länge eftersom att vi passar så pass bra ihop och alltid har kul! Det är Fia. Tänk egentligen hur nära vi kommit sen vi började skolan, alla trodde ju att vi redan kände varandra när vi började, eftersom att vi pratade så pass mycket. Jag skrattar alltid med dig och känner att jag faktiskt kan prata med dig om precis allt, för du dömmer inte. Oftast håller du bara med och berättar om något liknande som har hänt dig. Det känns verkligen som att jag har börjat få en ny bästa vän! Jag har redan fått så många fina minnen med dig, och hoppas verkligen på fler! ♥
Ville bara berätta hur bäst du är Fia och hur bra du får mig att må!


Hejsan

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-21 @ 15:05:36

Tjenis bloggen, just nu sitter jag vid familjens nya Ipad. Har velat ha en avslänge och det var verkligen en överaskning när de kom hem med en från Florida. Jag fick också, som ni kanske såg, Bleu de Chanel (kill)parfymen jag ville ha. Och nej, det var inte bara för att Harry Styles använder den som jag bad de köpa den, utan den luktar faktiskt skitgott! Därför ska jag använda den själv tänkte jag... Får väl hoppas på att ingen känner att den luktar kille! Förhoppningsvis blandas den ju med min naturliga TJEJdoft. Jag fick också ett par nya vita converse, en t-shirt och ett par shorts! Riktigt snällt, hade inte förväntat mig att få så mycket fint! Kan dela med mig av en bild på mig och lillebror som jag är ooootrooooligt fin på, lal!

 



Evan Peters

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-21 @ 10:15:13

Åååh, hitta nyss en ny video på Evan Peters, han som spelar min favoritkaraktär i American Horror Story... nu har han färgat sitt hår tillbaka till sin naturliga färg, och faktiskt, jag tycker bättre om hans bruna hår. Han är skitsnygg med blont med, men fan. Jag håller på å dö bara av att titta på honom prata!



Florida

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-21 @ 09:51:20

Mamma och Petteri är hemma, and guess what? :D



Torsdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-19 @ 17:27:21

Idag mår Ebba bättre ska jag säga er! Har fortfarande lite svårt att äta helt normalt, men är pigg och sådär i alla fall! Har varit på utvecklingssamtal idag i skolan, vart nästan ingenting eftersom att min pappa är så jävla skolrädd och försökte skylla ifrån sig på att han är sjuk. Men till slut lyckades jag dra med honom. Jag menar verkligen allvar när jag säger att han är skolrädd, han har varit på... två lucior i hela mitt liv. En gång på dagis, och en gång i sexårs. ALLT annat har han missat för att han är "sjuk" eller för att han jobbar. Utvecklingssamtal, föräldramöten, uppvisningar.. ALLT. Jävla fegis alltså. Så han var med på sitt första utvecklingssamtal idag, sexton år senare. Börjar nästan skratta haha. Han skötte sig i alla fall, var rädd för att han skulle skämma ut mig eller något. Jag hade godkänt i alla ämnen vilket känns bra, förhoppningsvis lite högre i vissa, men aja. Läraren verkade inte orka gå in på detalj eller något utan sa att det såg bra ut förutom att jag måste höja närvaron. Sluta ligga kvar i sängen på morgonen och pallra mig till skolan. Yes Sir, får väl bli så. Nu ska jag hjälpa Mormor med maten. Köttbullar! :D


ni som har missat det!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-18 @ 15:37:37
Liam är inne på twitcam!



Nedräkningar

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-18 @ 14:25:28

Har många nedräkningar på mobilen just nu! Kan visa några:


Tänk, bara 17 dagar tills jag åker till Amsterdam med mamma, mormor, moster och kusin!

 



Bättre

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-18 @ 14:04:20

Hej på er! Jag mår mycket bättre idag. Har ingen feber längre (tror jag) och jag har kunnat äta filmjölk med banan (som Tilda fick mig att börja gilla igen) som gick utmärkt btw, och ätit Mariekex som Fia tipsade om. Mormor var så snäll så och gick till affären för att köpa det och en tandborste till mig. Dessutom köpte hon sån där glass som är på reklam nu också, som vi snackade om igår Dor'tior eller vafan den nu heter. Det ska bli gott! Min mormor sitter just nu och kommenterar någon på tv, hon har snackat varje dag om hur hon tycker det är dumt att kommentera människor på tv men att hon råkar göra det ändå. Så himla roligt hur hon säger något och sen sätter handen för munnen "Ojdå!" hahah! Aja, det är bara roligt enligt mig!



Magsjuk

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-17 @ 07:55:00

Hej på er... Hur mår ni? Jag mår inte så bra ska jag säga er, vaknade imorse kl. 6 och behövde spy. Och alla som känner mig vet nog att jag har kräkfobi. Känns skönt att i alla fall att jag varit kräkfri i fyra år om inte mer. Har än så länge spytt två gånger och totalvägrar att dricka och äta något... Drack nyss en klunk vatten och de kom ju upp på direkten. Kan inte somna om heller... herregud alltså.



15.21

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-13 @ 15:21:19

Tjenixen bloggen, ligger fortfarande hemma sjuk vilket suger. Har sett om hela första säsongen av The O.C och nästan hela av Prison Break också. Nolifer. Ligger just nu i sängen och snackar med Fia på facebook, hon är verkligen trött på att jag är sjuk! Aja, tänkte bara uppdatera lite. Slänger in en jättegammal bild!



Kusin Vitamin

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-11 @ 23:54:50

Gullig kusin man har va! Och ja! Nu är det 24 dagar till jag, kusin, mormor, moster och mamma åker till Amsterdam! Woop! Klicka HÄR för att komma till kusins blogg!

 



Malachi

Tyck & Tänk - Kommentarer (2)
2012-04-11 @ 23:37:31
Idag har varit en depp dag. Och den blev ännu mer depp när jag fick reda på att någon nära mitt hjärta har dött. Det här kommer säkert låta konstigt och sådär, men berättar ändå. Vissa av er har nog hört talas om Shaytards. Det är en familj på youtube som lägger upp vloggar varje dag, och har gjort det i snart tre år. Jag har följt dom ända sen starten. När man följer en familj varje dag i tre år, blir det lite som en andra familj. Som att man känner dem. Dock har jag inte varit inne på youtube-kontot där jag prenumererar på deras kanal på någon vecka eller två, och har då missat att deras hund, Malachi, har dött. Jag grät under hela videon och det känns som att en egen familjemedlem har dött. Vill bara ge detta lite uppmmärksamhet eftersom att de betyder så pass mycket för mig. Så... Vila i frid Malachi! ♥


F*TTA

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 16:24:26
Tjenixen. Nu några timmar senare mår jag ännu sämre. Är så sjuk så jag inte vet vart jag ska ta vägen, den här förkylningen kom snabbt som fasen under natten. Huvudet bultar, snoret rinner, halsen gör ont och som pricken över I:et har jag fått massa jävla förkylningsblåsor under näsan. Så jävla äckligt. Har inte fått sånna sen jag var typ elva, men min mamma brukar få sånna så jag antar att det kommer från henne. Så jag tänker aboslut inte gå ut förns dom är borta, går inte ens att täcka för. Har dessutom fulländat deppen med att sitta och titta på Dr. Phil fall på youtube. Vissa gråter jag till och med till, finns så mycket hemskt! Jajaa, ska bara fortsätta ta det lugnt. Vi hörs


Helvete

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-11 @ 08:53:42
Yes, jag är uppe klockan nio. Varför då kan man undra? 
Nej jag ska inte göra något intressant, nej jag har inte gått upp för något speciellt. Kan inte sova, är så jävla sjuk. Har så fruktansvärt ont i halsen, och är jättetäppt i näsan. Har inte kunnat sova på typ hela natten eftersom att jag varken kunnat andas genom munnen (utan att dricka något hela tiden), eller genom näsan eftersom att den är så täppt. Så nu när jag vaknade imorse vaknade jag med världens huvudvärk och "tyngd" i huvudet. Känner mig riktigt jävla risig. Ringde pappa nyss som är och jobbar, han får dra och köpa halstabletter till mig. Annars dör jag.


Godnatt!

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-10 @ 23:14:33

Hej på er! Sitter just nu och tittar på livesändning från Australien, gissa vad jag tittar på? Jo, One Direction. De ska komma till någon morgon-show, och ja, de finns en livesändning vilket är toppen. Längtar tills de kommer hit igen! Vill så gärna se dem en gång till, och bättre denna gång, (Omöjligt men..). Jag passar också på att säga godnatt nu! Puss på er!


LAL

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-09 @ 03:32:04

Jag och Tilda säger hej såhär på måndagsmorgonen!



PÅSK

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-07 @ 13:35:56

Glad Påsk allihopa! Jag har precis ätit lunch med lite släkt och sitter just nu i soffan med lillebror och käkar godis! Kan tipsa om att Harry Potter och fången från azkaban är runt fyratiden. Jag och Ludde ska titta!



Internet-fan

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-06 @ 23:06:29

Tjenixen! Sitter hemma och är SKIT uttråkad. Min internetsladd har pajat och det är inge kul på tv. Vill nästan sova. Ska nog det. FML



Hos Fia

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-06 @ 01:12:14

Tja tja, sitter hemma hos Fia just nu och chillar lite. Typ sitter vid datorn, tvn och snackar om One Direction, haha! Aja, har inget mer att säga. Men kan lägga in en bild på Fias hund som somnat PÅ min väska!



Park

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-05 @ 14:36:22

Sitter just nu på bion och väntar på att få gå in! Filmen börjar kl. 3 så det är runt en halvtimme kvar. Ska bli riktigt häftigt att se filmen i 3D (mest Leonardo dårå). Här kommer två bilder på mig tagna nyss!

 



Skolan

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-05 @ 11:00:45

Hej på er!
Sitter just nu på sista lektionen för veckan innan lovet! Ska bli så jävla skönt att slippa tänka på läxor och skola! Bara koppla av och ha kul liksom. Efter skolan ska jag och Fia dra på bio och se Titanic 3D! Fun fun fun!



Home

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-04 @ 16:10:33

Tjenis!
Kom precis hem och sitter med två mackor framför mig, myskläder och en frisyr jag inte använt sedan sexan. De som kände mig mellan 4-6an känner nog igen den iaf! Aja, tänkte bara uppdatera lite! Nu ska jag göra en engelskaläxa!



4 låtar

Music - Kommentarer (0)
2012-04-04 @ 14:09:43

Tänkte dela med mig av fyra låtar på min topplista just nu, och här är min spotify ♥


Orientering

Allmänt - Kommentarer (9)
2012-04-04 @ 09:23:38

Igår var det orientering. Riktigt jävla hemskt. Har ju inte direkt bra minnen av orientering och skoljoggar. Har bars kommit i tid EN ända gång förut, förra året, eller nästan då. Då kom jag två minuter försent i mål. I sjuan därimot, kom jag två timmar försent och från andra hållet! Nu blev det nästan samma sak, vi hittade en sån där grej efter tjugo minuter, jag trodde jag hade koll efter det men tydligen inte. Vi hittade två... vafan heter det egentligen? Får kalla dom märken. Hitta två till märken efter typ en timme till. Då hade vi en kvart på oss att komma tillbaka, vi började gå i en riktning och gick och gick och gick. Till slut kollade vi på mobilkartan och insåg att vi gått typ åt fel håll. Så vi fick gå om och kom tillslut till nån jävla fårhage som vi fick springa över (hoppa över elstängsel) och sen gå på vägen till Hellas. När vi kom fram garvade nästan lärarna åt oss och sa att de börjat bli oroliga. Efter de drog vi till donken och åt. Den drog vi hem! Nu sitter jag på engelskalektion och lyssnar på nyheter! Fia latis kom inte! Vi hörs



fluorescent adolescent

Music - Kommentarer (0)
2012-04-04 @ 09:03:41

Klicka på bilden för att komma till låten ♥


Jessica <3

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-04-02 @ 23:48:28

Har aldrig garvat såhär mycket i hela mitt liv tror jag! Om det här hade varit en facebook-status och jag hade varit Nathalie, hade jag skrivit:
Den pinsamma stunden då min gamla lärare får reda på att jag skriver en novell och börjar läsa den, trots alla snusk-scener! 
HAHAHAHAHAH. Vi får se vad hon säger efter att hon läst ;)


AHS

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-01 @ 20:52:52

Kan tipsa om att världens bästa tv-serie börjar visas på svensk tv ikväll!
American Horror Story på TV11, kl. 22.25! Missa det inte, det kommer ni ångra! :)