Home sweet home

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-28 @ 15:59:54

Kommer en mobilblogg nu... Orkar inte packa upp datorn. Nu är jag hemma igen! Vi åkte runt tio och kom hem halv två nånting. Var riktigt kul att vara borta men hemma är ändå alltid bäst. Ikväll ska jag på hockey med Ludde och Petteri, sen ska jag bli hem skjutsad till pappa. Vad har ni gjort idag än så länge?



instagram

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-25 @ 19:20:19
Och här kommer lite andra random instagram-bilder från senaste tiden/månaden!


Romme

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-25 @ 19:18:12
Är ju då i Romme igen... ännu ett år av fruktansvärd skidåkning (men god mat!). Kom hit igår runt tre och det gick ovanligt fort att komma hit tycker jag. Sov hela vägen förutom när vi stannade och åt. Var ju med Tilda i lördags så var riktigt jävla trött igår. I alla fall, gick upp ubertidigt imorse för att åka skidor dårå och jag antar att det gick rätt bra. Ramlade en gång totalt idag och det var när jag åkte över en jävla ramp. Mina lår och vader dör inte lika mycket som de brukar, men jag antar att det är för att jag bara åkte knappliften tre gånger idag och sittliften resten. Blir väl inte lika slutkörd då eller något. Fick nytt rekord på att hålla ut idag faktiskt, åkte nästan hela dagen... Gick in en kvart innan liftarna stängde... oftast brukar jag gå in efter lunch haha. Jaja, inget mer tråkigt skidsnack! Vi hörs imorgon istället (fast då blir det väl mer skidsnack). Tjohej! 


lördag

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-23 @ 13:26:01
Tjenixen... jag glömmer verkligen att blogga hela tiden. Men inget intressant händer i mitt liv ändå... Idag är det lördagen den 23 februari... och imorgon åker vi till Romme för den årliga skidresan. Vet inte riktigt hur jag känner för det... varje år då vi kommer dit så sitter jag med fasa i bilen och tänker "nej! jag vill hem igen", men sen blir det faktiskt jättemysigt (om man försöker glömma skid-delen) och jag vill följa med igen varje år. Mest följer jag med för maten som är otrooolig. Men det känns också som att magsjuka sprids lätt där då man kan äta buffé. Jaja, ska packa nu sen ska jag förmodligen iväg till Tilda! Här kommer tre otroligt fula bilder på mig och en fin på Tildish då vi var ute på vår promenad förra helgen. 
 


pulka

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-16 @ 11:50:38
Detta är vad jag och Tilda gjorde klockan 11 en fredagskväll. Lite nolifers sådär. Vi var också inne i stan på donken och åt innan, sedan åkte vi till gullmars och gick hela vägen hem för att Tilda ville fota. Blev en kall men rolig promenad då vi hittade pulkan haha. 


what bullies are too blind to see

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-02-10 @ 15:24:54
"Someone asked me why I am so nice to people who treat me bad, and I didn't know the answer.
Then during class, I looked around after finishing my test and realized why.

I looked at the boy who made fun of my inability to do math, and his head was on the desk and he looked tired. I know he played in the band, so he had to be at school early, and I wondered if he had something at home keeping him up or maybe it was the amount of class work teachers assigned.

I looked at the girl who returned my hellos by snapping her gum and twisting her hair. I knew her and her boyfriend broke up, and I wondered how hard it must be to have everyone concerned in your business. He was probably a jerk, and I knew that she only act dumb in class so people would like her.

And I thought about the boy in PE who picked me last for teams, how he squinted at his paper and furrowed his eyebrows. It must be a lot of work always practicing, and then also having to get good grades and go to college.

And then there was also the girl who everyone thought was a bitch, but little did she know I saw the scars on her wrist.

And then there is the girl who is always reading, and I wonder what she gets from those books or if she is running from something.

And there is this boy who always wears that shirt and I know his shoes have holes in them because when it rains he complains about wet socks, and I wonder if his parents work hard for him or if they drink a lot and I wonder if he feels outcasted because he has so little.

And the other boy who just moved here from Mexico, and he doesn't speak a lot of English, and I can only imagine how confused he is. I can't imagine learning this stuff in a new language.

And even the teacher. I noticed he wasn't wearing his ring today. Maybe he is giving us more work and more homework because he wants us to do better than he did.

The point is, I look at all these people and realize that they have their own troubles and their own demons, and the last thing I want to do is add to them.

It's a lot of pressure growing up, and no matter what anyone says...

...none of us have it easy."


Tjenixxxxx

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-07 @ 18:29:59
Som ni ser har jag ändrat text-storleken här på bloggen. Tyckte den var alldeles för stor. Annars har jag inte gjort så mycket de senaste två dagarna. Har haft feber sen igår och var inte så mycket bättre imorse. Skulle egentligen haft tal på engelskan idag... får försöka bli frisk till imorogn så jag kan göra det då... imorgon ska jag till pappa efter skolan.... sen ska jag på bio med lillebror på lördag... efter det ska jag sova hos Fia! Och på söndag ska jag på kalas hos mina kusiner. Blir en busy helg helt enkelt. Vad ska ni göra i helgen? 

Härlig London bild.... Längtar så det knakar efter min favoritstad!


plugg

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-04 @ 18:24:50
Tjenixen! 
Måndag idag alltså. Känns helt ok att gå till skolan faktiskt... det är läxorna som stör mig denna veckan. Igår och imorse (två lektioner blev inställda) satt jag och jobbade med animationen, som preciiiis blev klar i tid. Jag har en engelska presentation denna veckan också vilket inte känns så bra. Jag är riktigt nervös över det och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva än. Det är om Peter Pan i alla fall. Känns som att jag borde kunna skriva en miljon saker eftersom att det är min favoritbok of all time. Men jag är så nervös över att faktiskt prata högt om det att jag knappt vet vad jag gör. Vill liksom inte skriva personliga saker eller ta det för allvarligt. Skulle kunna prata i timmar och det vill jag verkligen inte...! I alla fall... har också en historia tenta att skriva. TRE enormt svåra frågor (eller en måste jag komma på själv då), och jag får absolut inte lämna in den sent då man får göra ett annat prov då. Jajaaa! Får jobba vidare! Puss

Bild snodd från Fias blogg! Bild på flyg-bokningen till London! YEY


the perks of being a wallflower

Video - Kommentarer (0)
2013-02-03 @ 19:00:41
Jag sa ju igår att jag skulle dela med mig av videon jag redigerade, så här kommer den! Jobbade faktiskt rätt hårt på den då jag ville att den skulle bli så bra som möjligt. Det är från en av mina favoritfilmer "The Perks of Being a Wallflower"! En film ni verkligen borde se! Kram på er.


ASHHHHH

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-03 @ 02:24:00
Hallihallå... är ganska trött och borde sova men insåg nyss att jag inte har bloggat på... tja en vecka igen. Glömmer verkligen hela tiden. Dessutom har jag så mycket att göra att tiden liksom spenderas på det. Skolan är verkligen riktigt jobbig just nu och ibland vet jag inte hur jag ska hinna med allting. Idag har varit en... sissådär dag. Är överlycklig för att jag och Fia äääntligen har bokat flygbiljetter till London i april. Nu är det bara hotellet som saknas och det finns det många av så det löser sig! Det ska vi boka under denna månaden! Det känns helt otroligt att det här faktiskt händer eftersom att jag tror att både jag och Fisen hade gett upp där ett tag. Men nu jävlar... vi ska dit! Och vi ska se One Direction live vilket är pricken över i:et eller vad man ska säga haha! Ska bli så jävla kul att jag knappt kan tänka på annat. Jag som redan varit i London ett par gånger ska visa Fia ALLT! Längtar verkligen tillbaka då jag inte varit där på typ 2-3 år? Minns fan inte. Annars har dagen varit ganska jobbig...! Har haft mensvärk till och från som har tagit kol på mig. Någon gång runt 7 ikväll började det verkligen kännas av och jag tog två starka tabletter. Men det verkade inte göra någon skillnad för det tog fyra timmar och två tabletter till för att få det att försvinna. Jag svimmade faktiskt en gång också vilket var väldigt läskig då det aldrig har hänt mig förut. Pappa sprang runt som en galning här och nästan grät själv för att han inte visste vad han skulle göra åt det, haha! I alla fall... it's over (for now), och jag ska försöka somna. Har suttit och redigerat en video för att komma på andra tankar. Kan lägga upp den sen... Jag ska verkligen försöka blogga mer. KRAM på er! <3

Kan meddela er att jag har gått och kärat ner mig i ännu en modell föresten! Han heter Ash Stymest och är helt jävla sjuk i huvudet. Han är helt annorlunda från min älskling Francisco Lachowski (typ tvärtom), men han är rolig som fan! Han verkar dock vara en ganska stor douche och han verkar också vara väldigt omogen, men han är ändå en person jag skulle vilja ha som kompis. Han är nog lots of fun. Aja, klicka på bilden och ni får se en rolig video där han leker "Bad Santa".