LYRICS

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-29 @ 19:45:25
You always find the rain in rainbows. And I thought that you were safe but all your cracks showed. And I could wear that dress, you won't look your best. I could get undressed, you'd still look depressed. It's all too much, you're so cold to touch. You don't open up, you don't open up. Your kisses are not what I wanted, your kisses are not what I crave. Your kisses may be a beautiful art. But all I ever wanted was your heart. Right from the start. You only look into my eyes when I've been crying, to see if the tears that you have made are slowly drying. But even if they've dried it don't mean that I'm feeling ok cause I'm still sad inside. All I really need, is you to comfort me. You don't understand, you don't hold my hand. Your kisses are not what I wanted, your kisses are not what I crave. Your kisses may be a beautiful art. But all I ever wanted was your heart. Right from the start. Oh then I see that I'm not the only one in your life. And I start to wonder what this girl... she might be like. And I bet she don't look at stars in the night I bet, she can't sing I bet, she can't write the lyrics to make your heart beat. Sing notes to make you go weak, oh the lyrics to make your heart beat, sing notes to make you go weak. Oh but.. her kisses were just what you wanted. Her kisses are just what you crave. And her kisses may be a beautiful art. But she don't really care about your heart. No she don't really care about your heart. No she don't really care about your, she don't really care about your, she don't really care about your... heart. 


Bättre

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-11-26 @ 22:47:00
Hejsaaan.
Ska precis lägga mig men tänkte köra en liten bloggish innan. Var hemma idag eftersom att jag mådde illa och låg  vaken hela natten. Missade både prov och pengar från mamma men vad ska man göra. Jag har redan ångest över hela kräkgrejen. Tänker inte riskera att spy hemifrån. Det är typ något av det värsta som skulle kunna hända känner jag. Att jag spyr i skolan eller på tunnelbanan eller något. Att det ska kännas jobbigt att komma hem och jag vet inte. Jaja. Har suttit nära en hink typ hela dagen om jag plötsligt skulle behöva spy. Men som tur va har jag bara blivit bättre, inga spyor heller. Nu är jag typ som vanligt! Imorgon blir det av till skolan i alla fall! Saknar Fia så det knakar! Konstigt hur man kan börja sakna någon efter bara några dagar men så är det!

Jag och min lilla pojke <3


Frågor once again

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-11-26 @ 01:26:21
Borde sova men mår för illa så...

VEM
Vem är i rummet med dig? Min katt
Vem önskar du var med nu? Någon trevlig person
Vem fick du senast sms av? Mamma
Vem av dina släktingar står du närmast? Pappa, Mamma.. hela det köret.
Vem ska du träffa idag? Klockan är ju efter 12 så... klassen? 
Vem ringde du senast? Pappa
Vem saknar du? Mååånga! 
 
VAD
Vad åt du senast? Chips hahaaa
Vad har du på dig just nu? Min NTI tröja och ett par shorts
Vad hör du just nu? Ljudet av en film jag har på
Vad har du på fötterna? Mina tår! :)
Vad för sjukdom hade du senast? Åh vet inte! Förkyld? 
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? "Redo för provet imorgon?" 
Vad ska man göra för att imponera på dig? Bara vara snäll och pratsam :)
Vad brukar du göra när du har tråkigt? Snurra på håret
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan? Enligt bloggen låg jag och tittade på filmen Dogfight och obsessade över River Phoenix. Yey för blogg! 
 
VAR
Vart går din drömresa? London, Holland eller USA
Var är din mobil? Bredvid mig
Var har du köpt tröjan du har på dig? Köpte den inte, snodde den från skolan hahah
Var är din mamma just nu? Hemma antar jag
Var handlar du mest? Ingen aning, har aldrig pengar men... skolkiosken? XD
 
HAR
Har du några piercingar? I öronen
Har du provat droger? Noup
Har du piercat dig själv någon gång? Nej herregud, skulle svimmat
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? Nej det tror jag inte!
Har du något stort ärr? Ett på knäet
Har du blivit jagad av polisen? Inte vad jag minns just nu xD
Har du varit kär på riktigt? Man tror ju alltid det när man är tillsammans med någon. Vet inte.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har du allt du önskar dig? Nej men livet är orättvist ;)
 
HUR
Hur är du i skolan? Pratig... jobbig antar jag haha :)
Hur många har du haft sex med? Allt jag säger är att jag har sex med Harry Styles varje kväll
Hur många har du varit tillsammans med? Öh vet inte, typ 3-4? XD ingen aning
Hur ser du ut? Blondin med kinesögon
Hur svarar du i telefonen? Hallå eller Hallå det är Ebba
Hur ser folk dig tror du? Ingen aning, hoppas på att de tycker jag är snäll och rolig iaf. Men förmodligen ser de väl mig som jobbig eller nått haha 
Hur var du som person för två år sedan? Uhm, osäker men jobbig
Hur var du som person för ett år sedan? Nervös, osäker
 
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? Alla vill väl se bättre ut, men det kunde varit värre ;)
Är du singel? Ja
Är du beroende av nikotin? Nej
Är du kort? Vet inte? 1.64... har alltid trott att jag varit aslång men tydligen inte
Är du snygg? Ashet 
Är du åksjuk? Beror på, men oftast ja x)
Är du helsvensk? NEJ, en kvarts finsk, woop
Är du allergisk mot något? räknas laktosintolerant?
Är du bra i skolan? HA-HA
 
SKULLE
Skulle du vilja vara känd? Nej mitt liv har varit för pinsamt
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell? Beror på vad personen gjort/gör :o
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player? Ja, men skulle väl vara väldigt... osäker typ.
Skulle du vilja tatuera dig? JAAAA
Skulle du kunna pierca dig någonstans? JAAAA
Skulle du kunna adoptera? Vet inte faktiskt, förmodligen :)
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa? Nej fyfan
Skulle du kunna donera bort ett organ? Ja
Skulle du vilja har ett förhållande nu? Om man hittade någon fin gosse, varför inte?
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? Neee... :o


we found love

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-24 @ 00:08:00
Tjenixen bloggen! 
Idag har varit en bra dag. Sov hos Fia från igår till idag eftersom att vi hade ledigt idag. Vi tog det lugnt hemma hos henne tills vi runt fyra åkte in till kungsan och åkte skridskor! Önskar dock att jag hade tagit med mig mina egna skridskor eftersom att man bara kan hyra hockeyskridskor där nu för tiden... hade för mig att man kunde ta konståknings men tydligen inte längre. Därför kunde jag knappt stå på de där jävla skridskorna som både var alldeles stora och klumpiga. Dessutom hade de inga taggar heller så kunde ju inte ta mig fram typ. Jaja, åkte hem till middagen. Har sett på X Factor med lillebror och haft lite fredagsmys med chips. Imorgon ska jag förmodligen in till kungsan igen med Fia och den här gången ta med mina egna skridskor. Men vi får se! Hoppas ni har haft en bra dag! Nu ska jag hänga upp en tvätt sen lägga mig. 

Fia i farten! 

Ska dessutom visa den här videon för er bara för att den är så jävla bra. Har lyssnat hela kvällen. Blev SÅ chockad när jag hörde den lilla pojkens röst. Kan erkänna att jag trodde det skulle vara jättedåligt. Men FYFAN va bra. Jag vill adoptera honom!!!


kräkfobi - ångest

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-20 @ 23:51:00
Hej här kommer mitt årliga inlägg om min kräkfobi. Haha känns nästan som det. Nu är den här igen... Vinterkräksjukan. Och paniken har satt igång. Är som sagt alltid orolig men det är när jag hör att vinterkräksjukan har kommit igång som ångesten verkligen sätter in. Har varit otroligt många insjuknanden på bara två dagar nu känner jag. En tjej i skolan blev illamående och gick hem, som satte igång tankarna. Sedan fick jag reda på att nästan halva lillebrors klass har blivit kräksjuka.. och nu också min naturkunskapslärare. Har haft en panikattack i cirka tjugo minuter då jag gått omkring och gråtit för mig själv för att jag är så rädd. Låter inte så dramatiskt här men ni ska se mitt ansikte.

Funderar faktiskt på att ta tag i det här nu. Det har gått för långt. Det blir bara värre och värre för varje år som går och att jag kan börja hyperventilera på tunnelbanan helt plötsligt bara för att jag tänker på alla bakterier som finns där som jag kan bli sjuk av är inte rätt. Jag vill inte leva på det här sättet. Även om emetofobi är en av de vanligaste fobierna som finns idag, känns det som att alla tar det väldigt oseriöst. Jag vet i alla fall att båda mina föräldrar, och många av mina vänner tycker att det är löjligt att jag är rädd för spya. "Det är ju ingen som gillar att spy". Nej såklart jag förstår det, men jag kan inte ens förklara hur rädd jag är. Jag vet att det egentligen inte är farligt, och när jag verkligen tänker efter känner jag mig löjlig eftersom att det är så ofarligt. Men det är inget jag kan rå för. Ni vet inte hur många gånger jag fått höra "Men skärp dig!" av mina föräldrar, och därför skäms man ganska mycket också. Jag vill att de ska förstå vilken panik som uppstår bara av att höra ljudet av någon som spyr. 

Sitter just nu och läser igenom artiklar och hemsidor om hur man ska bli bra. Och det skrämmer mig som in i helvete. Oftast måste man ju, precis som med spindelfobi, ta sig närmare och närmare fobin och så ska ångesten minska. Första gången jag läste det blev jag nästan arg "Men som om en spindel är något emot spya!". Men nu har jag tänkt på det ett tag. Tänk om en person med spindelfobi, faktiskt blir exakt lika rädd som jag blir när jag blir utsatt för spya på något sätt. Helvete va modiga de människorna är i sånna fall. Att stå där och konfrontera sin största rädsla, som till och med kroppen ställt in som en livsfara. När jag ser det bli jag livrädd. Men det det får mig samtidigt att tänka, om de vågar, så vågar jag! Det kommer bli svårt, självklart. Det är lätt att sitta här och säga att jag kan bli bra. Men jag kanske faktiskt kan bli bra. Jag måste försöka, annars kommer det bara bli sämre och sämre. Läste nyss att självmordstankar kan uppstå i extrema fall. Och jag känner att, om jag efter ca. 12 år av kräkfobi börjat få panikattacker... vad kommer jag behöva utstå om ytterligare 12 år? 

Det jag nyss läste fick mig att gråta hysteriskt. Både för att jag blir lycklig över att någon som inte har fobin, förstår och förklarar vad jag går igenom. Utan att dömma eller tycka att jag är dum i huvudet. Jag gillar dig Sergej Andréewitch. Nu ska jag ta tag i det här. Jag vill inte vara rädd längre. 

Här kommer några rader som Sergej skrev till en man med en fru som har kräkfobi. Jag har tagit ut det som jag känner att jag kan relatera till (eller läs allt HÄR):
Kräkfobi eller emetofobi räknas till de så kallade specifika fobierna dit exempelvis djurfobier, höjdfobi och blodfobi också räknas in. Det måste dock sägas direkt: Det är svårare att behandla kräkfobi än spindelfobi, men det är definitivt möjligt. Man måste akta sig för att skuldbelägga den som lider av kräkfobi. Vederbörande har ett konstant lidande som i perioder, exempelvis vid kräksjukeepidemier drivs upp till extrema nivåer av oro och ångest. I förlängningen finns också risken att utveckla depression och självmordstankar. Lidandet och skammen förvärras av den oförståelse som omgivningen ofta visar. Det är svårt för den som inte känner till något om tillståndet att sätta sig in i den drabbades skräck inför risken att kräkas. Resultatet kan vara välmenande, men ibland kränkande som uppmaningar att ”rycka upp sig, skärpa sig” och så vidare. Rädslan är vanligen förknippad med en rädsla för att kräkas själv, kopplat till en katastroftanke om att förlora kontrollen och fortsätta att kräkas utan stopp. Skam gör att många drar sig för att söka hjälp och eftersom det inte tillhör en ”egen” grupp fobier utan räknas in i en blandgrupp av fobier så är också den vetenskapliga kartläggningen av kräkfobi bristfällig.
I hans svar (som ni kommer till om ni trycker på länken ovan) berättar han också kort om hur behandlingen kan gå till. Mitt hjärta börjar slå hårdare bara av att tänka på det. Men jag känner att jag måste göra det om jag vill ha ett normalt liv. Förlåt om ni läst allt detta, och tack. Ni kanske förstår lite bättre hur det är att leva med en fobi. Jag känner att jag lugnat mig lite nu av att skriva detta och ska försöka sova. Godnatt på er. 


Tisdag

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-20 @ 22:39:00
Har inget intressant att skriva idag faktiskt.... var i skolan... kom dock försent. Försov mig till typ halv tio då pappa kom hem en snabbis och undrade då vad jag fortfarande gjorde hemma. Så jag sprang in i duschen fort som fan, när jag kommer ut är såklart hårfönen paj (just my luck) och jag fick slå på den i typ tio minuter för att få den att funka. Efter skolan åkte jag hem till mamma. Och har haft lite smått panik över att några stycken i Luddes klass har fått magsjuka. JAG HATAR VINTERN. Kallt + vinterkräksjukan. Jag hatar alltihopa. Kan inte få en lugn stund utan att oroa mig för att bli sjuk. Tunnelbanorna är värst... sitter stel som en pinne och försöker hålla andan när jag ska någonstans haha. Nej, nu ska jag ta och sova. Har inga nya bilder så de får bli från förra veckan på mig och Fia och i helgen med Danielle.


HELGEN

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-19 @ 19:22:00
Hej på er! Vet att jag inte bloggat på ett par dagar men jag har inte orkat! Har haft ganska fullt upp hela helgen... eller kanske inte men enligt mig har jag haft fullt upp. Både fixade The Sims spelet som jag snackade om innan, och sov över hos Danielle och var barnvakt till hennes lillasyster. Var en trevlig helg i alla fall. Har inte orkat flytta över till mamma än och är därför kvar hos pappa till imorgon. Ikväll är det plugg som gäller. Buhu.

Söta lilla Fideli

Jag och Fis idag då man fick apelsin i skolan (:


BIOLIO

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-15 @ 23:22:00
Hej på er! 

Att det redan är torsdag! Eller, fredag om ca. en timme. Har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna. Har haft tankarna på The Sims och pengar! The Sims 3 Årstider kom nämligen ut idag... och jag har det fortfarande det inte! De flesta som känner mig vet att jag är världens största sims-nörd och har spelat sims sen jag var typ fem år gammal. Det är jätteroligt! Brukar ha perioder då och då varje år då jag är helt simsgalen, och när jag inte orkar spela alls. Det längsta jag har gått utan att spela sims är väl något halvår eller så, och det var för att jag inte kunde få igång det. Jag har varit besatt ända sen min syster visade spelet för mig en dag när jag var fem år och hälsade på hemma hos henne. Tyckte det var helt otroligt och skaffade det såklart själv (fast jag var för liten). I alla fall, jag är besatt som ni förstår och behöver då ha ALLA expansionspaket. Detta paketet har jag väntat på ända sen Sims 3 kom ut (typ tre år sen) och tanken av att jag inte har det i mina händer än gör mig galen. Ska försöka få tag på det imorgon men det känns som att det kommer vara slutsålt överallt :( JAJA jag få hoppas. 

Igår var jag på bio med Tilda, såg Breaking Dawn. Den var JÄVLIGT bra. Trodde inte den skulle vara bra och var inte sugen på att se den alls innan jag åkte faktiskt. Men nu är jag verkligen glad över att jag såg den! Sjuukt bra! 


MÅÅÅÅNDAG

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-12 @ 23:51:00
Borde sova som vanligt men kan inte. Mår för illa och är alldeles för pigg. Dock ska jag upp kl. sex imorgon och det kommer bli kul känner jag. Säger till mig själv varje kväll att jag ska lägga mig tidigt, så blir det mellan klockan 12 och 2 som jag somnar ändå. JAJA. Idag var det skola, helt okej faktiskt. Nu när jag har min varma nya jacka är det inte lika skrämmande att dra till skolan längre. Kyla är nog det värsta som finns. Det är det ända som håller mig ifrån skolan... Nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger upp instagram-bilderna från idag. Blev rätt många höhö. 


1D bussen

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-10 @ 19:21:17
Tjenixen på er! 
Idag var jag på stan med mamma och köpte en vinterjacka. Visste redan vilken jag ville ha så det gick rätt fort. Efter det drog jag och mötte upp Natta vid One Direction bussen! Det är alltså en London-buss som åkte omkring i stan idag och igår med musik på hög volym för att promota deras album (som jag skrev förut höhö). Dock visste jag inte att man fick åka i den förns idag. Såklart kutar jag dit och väntar in bussen som Natta redan tagit en tur med. Vi hoppar på igen och får jättebra platser högst upp. När jag skickar en bild inifrån till Fia så skiver hon helt plötsligt "Är du på bussen!? Vi med!!!" så då springer jag ner och ser att hon, Sanna, Melina och Felicia sitter där nere! Blev jätteglad av se dom också! Felicia och Melina flytta upp till oss men Sanna och Fia stannde på nedervåningen. Bussen åkte omkring i runt 40 minuter, och det var sååå roligt!!! Musiken på ashög volym, discolampor, rök och lysrör i hela bussen. Alla satt och skreksjöng låtarna och vinkade till människor som såg helt paffa ut när vi åkte förbi. Var verkligen askul! Just nu har jag precis ätit mat och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Sedan ska jag ha sleepover med Tildish :)


Friday

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-09 @ 18:55:00
Kom försent till skolan idag, eftersom att allt gick fel imorse. Försov mig, råkade duscha liite för länge, halkade på vägen till tunnelbanan så jag gick i snigelfart resten av vägen och missade tunnelbanan, sedan var det en jobbig tant på bussen också som inte ville flytta sig när jag skulle gå av :( I alla fall hade vi debatt på engelskan och det gick faktiskt bra! Alla andra grupper snackade i typ tio minuter en kvart, men min och fias grupper (som va emot varandra) satt och babbla på i typ en halvtimme hahah. Även om vi inte var så förberedda så kom vi på väldigt mycket att säga i min grupp! Bra argument :) Efter skolan gick jag och Fia en tur till fridhemsplan för att leta efter One Direction bussen som åker omkring i stan idag och imorgon. Det är en röd London-buss med texten "One Direction, Take Me Home" på. Så om ni ser den någonstans är det bara att säga till hahah. Vi hittade den i alla fall inte, och sedan drog jag iväg och träffade Fanny. Vi satt och fikade ett tag, och sen gick vi till H&M för att köpa ögonbrynsfärg till henne. 
Nu är jag hemma och tar det lugnt!

Dagens bilder! Fia på jakt efter 1D bussen och Fanny på fiket! :)


GIF

Photoshop - Kommentarer (0)
2012-11-09 @ 01:32:00
Har lärt mig hur man gör gif-bilder på tumblr-vis idag... så här kommer lite:




Jacka

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-07 @ 23:26:44
Har haft varken tid eller ork till att blogga de senaste två dagarna. Har sovit alldeles för lite (borde sova nu) men kan helt enkelt inte. Har haft en jääävlarns magkatarr ända sedan i förrgår och mår illa 24 timmar om dygnet. Inte så kul det när man har kräkfobi. Gör det typ 10 gånger värre. Igår var jag först i skolan, sedan åkte jag och kollade på jacka med Tilda (som vi egentligen skulle gjort i måndags), hittade en som jag tror att jag ska köpa. Idag hade jag och Fia redovisning på vår hemsida i skolan... vi har haft typ fem veckor på oss men vi började igår. Dock blev den rätt bra haha! Hade bara lite småsaker att fixa kvar! Har Fia att tacka för det, utan henne hade vi aldrig blivit klara. Jag fattar nämligen ingenting av Dreamweaver... Nu måste jag faktiskt sova! Så, godnatt på er <3

Jackan...! What do you think? Köpa eller inte. Tror dock att jag gjorde fel hahha... man ska väl inte knyta de där snörena på magen? Vet faktiskt inte x) 


hehehehehe

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-11-05 @ 16:29:06
kommer säkert ångra att jag la upp det här senare men skit samma... behövde prata lite då jag inte fått släppa ut allt babbel nu när Fia inte var i skolan. Nu äter jag flingor iaf. ciao


Lördag

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-11-03 @ 15:01:00
Hej på er! Skulle precis skriva "idag har jag bara" men sen kom jag på att hela dagen inte ens har gått... vaknade dock tidigt idag. Eller jag blev väckt av att pappa skrek att One Direction var på tv och då fick jag ju såklart rusa upp och titta. Nyhetsmorgon var de på i alla fall och pappa frågade ca. 300 frågor om dem och hur det var igår. Jag var för trött för att snacka men svarade på några i alla fall innan jag gick och gjorde frukost. Sen efter det har jag inte gjort så mycket, somna till någon halvtimme i soffan igen... gick upp ännu en gång... satte mig vid datorn... jobbade lite med flipbooken också. Ja, lite olika grejor. Hade planerat att göra saker idag men jag pallar verkligen inte. Hela min kropp värker. Är hes som fan efter allt skrikande igår och mina öron bultar och tjuter högre än vanligt. Så nu har jag planerat om och ska ta det lugnt! Har till och med planerat in att se tre filmer på tv ikväll haha. Först Shrek 2 som går kl. 18.15 på femman, sen Harry Potter och Halvblodsprinsen kl. 20.00 på sjuan... sen sist The Lost Boys som går kl. 00.15 på nian... woop! Planerad myskväll. Nu försöker jag bara få tag på pappa som är ute någonstans för att fråga om han kan köpa hem lite godis/chips... då blir kvällen perfekt! ;) slänger in två bilder från igår som jag tog med pappas kamera... blev dock stört sur över att datumet syns enooormt i hörnet. Ser drogad ut på båda två föresten men skit samma xD


One Direction

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-03 @ 01:16:00

Kul att se skillnaden från när man gick hemifrån, och när man kom hem. ^
Är helt jävla slut, men glad. Gissa varför? Jo, idag fick jag se One Direction uppträda för första gången. Även om jag och Fia ska se deras konsert i London nästa år, har jag liksom inte fått in det i huvudet att jag ska se dem sjunga. Och NU, helt plötsligt, en vanlig fredag i Sverige... fick jag se dem på scen. Det känns nästan som att jag bara sett ett klipp på typ, youtube än att jag faktiskt sett dem sjunga i verkliga livet. Varje gång jag sett dem har det varit så overkligt på något sätt. Eftersom att man följer dom på twitter, tumblr, facebook osv. alla dagar i veckan (onödigt mycket jag vet) blir det nästan som att de faktiskt inte finns. Därför blir det så sjukt konstigt. Är dock så jävla glad, vet knappt vart jag ska ta vägen. Mina öron värker och tjuter, och det känns som att jag inte har sovit ordentligt på typ en vecka, men jag är ändå så otroligt lycklig. Det här är en kväll att minnas! Här kommer en film som JAG filmade (otroligt I know): 

Blev sjukt irriterad på en tjej framför mig hela tiden, som var stor som fan och skulle upp och ställa sig på stolen hela tiden. Med mig bakom sig!? Jaja, därför filmar jag marken ett tag i några sekunder så ni vet! Puss och godnatt <3


bajs

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-11-01 @ 00:27:00
Tjeniiixen. Har inte uppdaterat på ett tag nu känner jag, men så otroligt mycket har hänt de senaste dagarna att jag inte hunnit med. I måndags fick jag reda på att One Direction ska ha konsert här i maj nästa år, och att biljetterna redan släpps nu på fredag. Det är jättekomplicerat och jag orkar verkligen inte förklara kö-systemet. Men Natta sitter i alla fall i kö åt mig (man kan köpa 4 biljetter per person), men en person måste vara uppskriven och får inte lämna platsen. Hon åkte dit redan i måndags, och har alltså sovit där ända sen dess. Jag har försökt komma så ofta jag kan och stötta, även om jag har haft mycket att göra. I tisdags åkte jag in till Globen runt elva, satt med Natta och de andra tjejerna i trapphuset ett tag (alltså samma som innan X Factor) innan det blev lunchdags. Då mötte jag upp Danielle i klassen och hennes lillasyster, och åt lunch med dom,. Var jättekul! Och hennes lillasyster var urgullig. Efter det mötte jag upp Fanny från förra klassen och fikade med henne, var också jättekul då jag inte träffat henne på länge och vi hade mycket att prata om. Påminde mig verkligen om hur mycket jag saknar henne varje dag! När vi fikat klart drog jag tillbaka till trapphuset och var där till runt åtta på kvällen. Vi såg på 1D's livestream och bara snackade. När jag kom hem satt jag och väntade på att klockan skulle slå tolv, så jag kunde sörja att det var 19 år sedan River Phoenix dog. Har varit extremt ledsen över det faktiskt. Imorse gick jag upp rätt tidigt, duschade och började göra mig i ordning för att åka till Globen igen. Tills jag kom på att jag har läxor att göra... så fick jobba lite på dom. Sen frågade Danielle om vi kunde åka och se på bio så det gjorde vi! Såg TED. Den var faktiskt skitkul haha! När jag sagt hejdå till Dani åkte jag hem, hämtade datorn och gick iväg till Globen igen. Vi såg på film och hade det mysigt.. tills... några jävla idioter kom och kastade ner hundbajs i trappen!? Ja, du läste rätt. HUND.BAJS. Det kom rätt ner på flera tjejers saker, t.ex. Lizas jacka. Vi sprang efter men de kom undan... Jaja.. kom nyss hem och ska strax sova. Måste få mycket sömn då jag ska sova i trappen imorrn! :)

Försökte vara lite halloweenig igår och försökte göra samma skelett-sminkning som Tate i American Horror Story har. Läskig va? ;)