Two Actors

Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-14 @ 18:58:00
Tänkte tipsa om två rätt "okända" nya skådespelare som jag verkligen tror kommer bli stora i framtiden. Sådana som man får en riktig känsla av och som är så otroligt talangfulla. 
 
1. Tye Sheridan
Den nyaste på listan. Får lite utav en "River Phoenix - känsla" av honom. Han verkar väldigt down to earth och trevlig. Han är dessutom riktigt duktig på att skådespela. Han har inte gjort så mycket än, men har redan fått chansen att jobba med Brad Pitt, Nicholas Cage och Matthew McConaughey. Har sett de tre filmerna ("The Tree of Life", "Joe" och "Mud") och alla är skitbra. Här kommer två klipp med honom, ena från Joe, andra från Mud: 
(Ni märker nog vem som är han)
 
2. Garrett Backstrom
Såg honom i en film som jag kollade på för att se Norman Reedus, "Hello Herman". Filmen handlar om en pojke som utför en skolskjutning (Garrett) och som sedan berättar sin historia typ. Blev riktigt rörd av hans skådespel och tyckte att han var riktigt duktig! Har inte sett något annat med honom än men tror definitivt att jag kommer se något annat med honom förr eller senare! Hittade inget bra klipp, men här är trailern till Hello Herman.
 
Det är de två jag har tid att skriva ner nu! Dags att sätta sig med plugg. Men ni kan ju kolla upp dem sålänge om ni inte har något annat för er. De är verkligen duktiga skådisar! 


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: